Malmössa autopalot leviävät nyt viimeisille rauhallisille alueille

13

 

Bunkeflostrand on Lounais-Malmön idyllinen ja rauhallinen omakotitaloalue. Tai ollut siis näihin päiviin asti. Vuoden alusta alkaen pienellä alueella on poltettu 19 autoa. Lisäksi erilaista muuta ilkivaltaa, kuten renkaiden puhkomista, on tehty kymmenille autoille.

Viime yönä oli taas suurpalon ainekset ilmassa. Klo 04.00 aikaan sai palolaitos ilmoituksen, että ainakin yksi auto oli sytytetty tulee. Palo levisi nopeasti viereisiin autoihin. Lisäksi palo oli levitä viereiseen asuinrakennukseen. Palolaitos sai rajattua palon viime hetkillä ennenkuin se olisi levinnyt rakennuksen kattorakenteisiin.

 

 

Kaiken kaikkiaan 3-5 autoa tuhoutui ja rakennus kärsi palovahinkoja. Poliisin tiedottajan Fredrik Brattin mukaan palo oli todella lähellä levitä isoksi roihuksi.

Sydsvenskanin mukaan asukaat ovat kertoneet, että ”extremistit” ovat aiheuttaneet alueella vaivaa joidenkin ”erimielisyyksien” takia. Tarkemmin asiaa ei toistaiseksi avata.

Voidaankin kysyä, että mitä erimielisyyksiä ylemmän keskiluokan asuinalueella on, ollettikin kun iso osa asukkaista on tanskalaistaustaisia.

 

Kuvakaappaus 2017-04-28 12-22-40

Advertisements

24 thoughts on “Malmössa autopalot leviävät nyt viimeisille rauhallisille alueille

 1. Koska rikastaminen leviää itä-Helsinkiin. Monikulttuurisuus on rikkaus. Ps. Me tienataan tälläkin. Vitsi vitsi, pitäkää hyvänänne, olette kansakuntana ansainneet sen. ”Jokaiselle ansionsa m…..

 2. Eikö hallitus häpeä kun näkee miten maa pilataan paikka paikalta ja päivä päivältä?

  1. Voi hyvinkin olla, ettei Ruotsin hallitus todellakaan kykene tuntemaan häpeää tämän kaiken edessä. Ruotsi on niin lamaantunut 200 vuotta kestäneen rauhankauden myötä, ettei enää kykene puolustamaan itseään, vaan on tuomittu siirtymään historiaan vandaalien, visi- ja ostrogoottien sekä monien muiden germaanikansojen seuraan, jotka luhistuivat veltostuneina helppoon elämän päästyään.

   Viime vuosituhannen vitsi:

   Englannissa kaikki on sallittua, vaikka kaikki onkin kiellettyä.
   Ranskassa kaikki on kiellettyä, vaikka kaikki onkin sallittua.
   Kiinassa kaikki on kiellettyä.
   Ruotsissa kaikki on sallittua.
   Suomessa on nimitetty parlamentaarinen komitea ottamaan selvää, miten asia on järjestetty Ruotsissa sen omaksumiseksi Suomeen.

   Niinpä. Meidän nilkit…Ei niistä ollut ottamaan kuitenkaan mallia Ruotsista pysyä omassa valuutassa, vaan piti koheltaa euroon, kun se yks kohjo sieltä Saksasta…

 3. Järjetöntä tuhlausta. Yhteiskunnan resurssit valuvat vessanpöntöstä alas. Yleensä palolaitosta pitäisi tarvita vain silloin, kun tulipalo on syttynyt joko vahingossa, [oikean] teknisen vian vuoksi tai vaikkapa salamaniskun seurauksena. Ainoa hyöty on tietysti se, että kokemus aidoista tilanteista on samalla tehokasta harjoitusta. Tulipalo ei kuitenkaan ole koskaan leikin asia ja on vain ajan kysymys, koska näissä karkeloissa palolaitoksen pelastushenkilöstö joutuu riskeeraamaan henkensä ihmisten pelastamiseksi.

  Rikastuttajat saavat näillä tempuillaan koko ajan lisää vihaajia kantaruotsalaisten joukosta ja se kertoo jo aika paljon tilanteen vakavuudesta, jos lähes pelkästään maahanmuuttoasioihin keskittyvä puolue on maan suurin.

  Jos ei muuta, niin tulee aika mielenkiintoiset ajat, kun ruotsidemokraatit lopulta ovat suurin puolue Ruotsin valtiopäivillä.

  1. Jos SD saa 51% äänistä niin hyvä, mutta jos se saa 49% äänistä niin ongelmia on tiedossa. Tämä siksi, koska kukaan ei tee yhteistyötä SD:n kanssa ja mitään päätöksiä ei voida viedä läpi eduskunnassa vähemmistöllä

 4. En tietenkään haluaisi että yksikään auto palaa, mutta nyt autot palavat niillä alueilla joiden asukkaat itse äänestäneet monikulttia.

 5. Rikkaus leviää lähiöistä paremmankin väen alueelle vaikka niin ei taidettu laskea päätöksiä tehdessä.

  Siihen ei auta kuin piikkilanka ja aseistetut vartiomiehet mutta eihän se käy vielä toistaiseksi skandinavian afrikassa.

 6. Tää tulee joka kerta. ??En TAJUu, joten olen aivan KANKAALLA.
  Sorry — your last action could not be completed
  If you were making a purchase or sending money, we recommend that you check both your PayPal account and your email for a transaction confirmation after 30 minutes.
  If you came to this page from another website, please return to that site (don’t use your browser’s Back button) and restart your activity.
  If you came from PayPal’s website, click the PayPal logo in the upper-left corner to return to our home page and restart your activity. You might have to log in again.
  More Information
  AboutAccount TypesFeesPrivacySecurity CenterContact UsLegal AgreementsJobsMass Pay
  Copyright © 1999-2017 PayPal. All rights reserved.

 7. ATTE KALEVA TV7:lla tänään 28.4. 2017 klo 21.15
  – myöhemmin ohjelma-arkistossa, Marttyyrien ääni ohjelma.

  Puhuu ilmeisesti Jemenin sieppauksestaan ja terrorismista.

  1. ”KATSO TÄNÄÄN: Terroristit sieppasivat joulukuussa 2012 Jemenissä suomalaisen miehen. Miten hän kokee terrorismin tänään? Vieraana sotilastarkkailija Atte Kaleva.
   TV7, Marttyyrien ääni, pe 28.4., klo 21.15”

 8. Missä on keppostelun raja? Auton poltto, raiskaus, murha, terroriteko. Kaikki sallitaan ja niihin on totuttava kun kyseessä on monikulttuurisuuden rikkaus, tätä meille tarjoillaan.
  Onko tosiaan totuttava kun kaikki olisi helposti estettävissä.
  RAJAT KIINNI tai kovempi kuri. Liiallinen suvakkius on sairaus.

  1. Odotellaan. Ehkä jokin kansallisuus erityisen innostunut noista, suvakit varmasti pohtivat miksei niitä oikein täällä ole kun itse ovat poltelleet esim. makasiinit ja busseja esimerkiksi jo, muttei ole auttanut.

   On kuitenkin kansanvaihto vauhdissa mikä olennaisinta onkin.
   https://youtu.be/NXjFF_PQcyo
   Suomalaisille asunnottomille ei tilaa Helsingin Diakonissalaitoksen yömajassa, samalla kun matuja lappaa sisään.
   https://youtu.be/ZzUD9bWrpnM
   Hyvinkään asunnottomista.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.