Tajukankaalla: Tajukankaan vappupuhe

0

Sotapakolaisten leirissä  Helsingissä, ja vähän muuallakin, alkaa ”epätoivo” lisääntymään. ”Ei tullut ilmaista loppuelämän kestävää ylläpitoa. Ei tullut mannaa ja mirhamia.”

”Maailmasta löytyi maa, jossa aivan kaikilla muslimeilla ei sittenkään ole etuoikeus tehdä mitä haluaa.”

Sotapakolaisten epätoivoa kuvaa Refugee Hospitality Clubissa muuan arabin päivitys:

 

Kuvakaappaus 2017-04-28 19-52-09

 

Miten sen nyt suomentaa:

”Tänään tuli taas kielteinen päätös toisen kerran. Lopetin työnteon,  ja minut häädettiin leiristä, jossa asun.  Tässä maassa näemme päivän, jolloin uskonto hylätään, ja kristinusko saa varman turvapaikan Suomessa, kysymys? Onko tämä vapautta? Onko tämä oikeutta? Puhuuko Suomi näistä ihmisoikeuksista? Olen tehnyt vapaaehtoistyötä Suomessa ja auttanut kaikkia kaikilla aloilla, ja jokainen tietää sen.
Tänään en ole mies, jonka Suomi tuntee. Jätän teille tämän hylätyn maan. Vihan maan, vihan ja rasismin.”

 

On selvää, että arabien keskuudessa leviää epätoivo. Rasmuslaiset ja RHC:läiset ovat siinä mielessä oikeassa, että osattomuus aiheuttaa epätoivoa ja mahdollisesti epätoivoisia tekoja.

Miten ehkäisisimme rasismia?

Suurin ongelma tällä hetkellä maailman epäarvoistumisessa on se, että häviävän pieni osa konfliktialueen ihmisistä pääsee Eurooppaan ”turvaan” ja suurin osa ei. Ne, jotka tänne pääsevät, ovat hyvinvoivia miehiä. Jos kaikki konfliktialueen ihmisistä pääsisivät Eurooppaan, konflikti siirtyisi vain Eurooppaan. Kun taas ne, jotka ovat konfliktialueen ”vähäpätöisiä” ihmisiä eivät pääse ikinä Eurooppaan.

Jotta voisimme parantaa maailmaa niin eurooppalaisten on nyt alettava kouluttamaan islamilaisista maista tulevia turvapaikanhakijamiehiä auttamaan omia maitaan. Heitä ei pidä kotouttaa vaan kouluttaa auttamaan omia maitaan. Esimerkiksi Suomessa oleville muslimimiehille tulisi opetettava katastrofialueen ”parantamista”. Heille voisimme opettaa vesihuoltoa, hygieniaa, logistiikkaa ja tiettyjä informaatiotekniikkaan liittyviä asioita. Kun näillä miehillä on perustiedot ja -taidot hallinnassa silloin heidät voidaan lähettää konflikti- ja katastrofialueen läheisyyteen antamaan juuri sitä apua mitä näillä alueilla tarvitaan. Jotta konflikti tai katastroi saadaan aisoihin.

Kun nyt tällä hetkellä tilanne on aivan vinksahtanut. Promillen murto-osaa katastrofialueiden ihmisistä etupäässä miehiä paijataan ja ”kotoutetaan” elämään MEIDÄN lähtökohdistamme. Tosiasiassa nämä miehet saavat ilmaisen loppuelämän kestävän ylläpidon.

Eurooppaan tulleet ”sotapakolaiset” miehet ovat konfliktin osapuolia ja siten he ovat myös velvollisia auttamaan omia maitaan takaisin järjestykseen.

Jos meidän eurooppalaisten velvollisuudeksi jää jotain, se on se, että autamme näitä miehiä auttamaan omien maidensa maanmiehiä ja opettamaan heille, miten Irak tai Afganistan saadaan jonkinlaiseen hallintaan ja järjestykseen.

Tällaisen idean pitäisi olla kaikkien eurooppalaisten valtionjohtajien perusprinsiippi.

Miksi sitten ei ole?

Kun seuraa vaikkapa Rasmusta tai Refugees Hospitality Clubia ja muita vastaavia yhteisöjä niin huomaa, että auttaminen on tosiasiassa ”auttamista”. Tämä heittomerkeissäoleva auttaminen on omista lähtökohdista olevaa auttamista. Eurooppalainen auttaa, koska auttaja saa auttamisesta jotain tyydytystä, kuten nyt vaikkapa ”minulla on oma kotiarabi, jota olen auttanut”. On helppo ”auttaa” söpöä arabimiestä joka on kova panomies.

Mutta kuka hoitaa katastrofialueen kuntoon? 

Onko se meidän eurooppalaisten tehtävä? Niin kauan kun me otamme vastaan tänne lonnivia miehiä mikään ei muutu lähialueilla. Ne, jotka ovat vahvoja karkaavat eurooppaan vaatimaan proteiinipitoista puuroa. Kun taas ne, jotka tarvitsevat oikeaa apua, jätetään oman onnensa nojaan. Meidän tehtävä ei siis ole auttaa ja kotouttaa tänne lonnivia miehiä VAAN opettaa heille auttamaan omia maitaan.

Rasismi syntyy siitä, että ihmiset tajuavat, että Eurooppaan tulleet miehet eivät ole muuta kuin paremman elämän perässä tulevia loisia. He ovat jättäneet oman maansa surkeat olot. He ovat jättäneet apua tarvitsevat oman onnensa nojaan. Kukaan – rasmuksia lukuunottamatta – ei voi kunnioittaa tällaisia miehiä. Montako sairasta muslimia olette nähneet Euroopassa? Montako kehitysvammaista muslimia olette nähneet Euroopassa? Montako lasta, vanhusta tai muuten heikompiosaista Lähi-idästä tullutta olette nähneet?

Jos sinua kutsutaan rasistiksi siksi, että et halua elättää hyväkuntoisia muslimimiehiä niin mitä sitten? Jos se tarkoittaa rasismia niin mitä sitten? Antaa niiden kutsua meitä rasisteiksi. Se on niiden oikeus. Minä olen rasisti ja so fucking what. Ei niistä kannata välittää eikä provosoitua niiden typeristä jutuista. Maahanmuuttaja, joka haluaa muuttaa toiseen maahan, osaa tehdä sen ilman, että uuden maan veronmaksajat elättävät tulijaa.

Kun taas muslimimaista tulleet miehet ovat aivan meidän veronmaksajien kustannuksella eläviä.

 

25 thoughts on “Tajukankaalla: Tajukankaan vappupuhe

 1. Jokaisen kansallismielisen VELVOLLISUUS on lisätä epätoivoa miehittäjien keskuuteen -kaikki keinot on sallittuja!

   1. Oon jutellut useiden rauhanturvaajana olleen tyypin kanssa ja jok’ikinen niistä on painottanut että muslimien kanssa ei pärjää kuin näyttämällä niille kuka määrää -siimaa ei saa antaa yhtään, muuten oot kusessa. Omat kokemukset maailmalta ovat samanlaisia -nykyinen hyyssäämiseen perustuva touhu kostautuu vielä karvaasti.

   2. Vaan kun jokainen oikeaoppinut lippalakkimies saakin kertoa ei-arabi panuhuuhtasille, ettei työllä mitään arvoa.

   3. En kannata vihan kohdistamista yksilöihin – arabikin voi kuitenkin olla esim. vainottu kristitty – tai joku arabi voi olla kulttuuriltaan ja identiteetiltään ihan jotain muuta kuin ulkonäkönsä; entäpä Juneskin?
    – ja joku yksittäinen kulttuurisesti muslimiarabikin voi olla kunnon ihminen kuitenkin…

    Mutta toki selkeät pahikset ovat sitten jo eri juttu, mutta asiapohjalta silloinkin kritisoisin – toki perseileville suorat sanat…
    – islamista uskontona myös suorat sanat, koska sehän on juuri se kaiken pahan alku ja juuri näiden kohdalla.

    1. Kyyyylläkyllä – arabikin voi olla vainottu kristitty.Toki.Sellaisia ei vaan Suomeenkaan tule.Sellaiset heitetään mädättäjien paapomien musujen toimesta mereen jo alkumatkalla.Montako sellaista Suomesta löytyy??Aika tasan 0 luultavasti.Sellaisia ei oikein voi edes teoriassa ottaa ”turvapaikan hakijoina” vastaan koska saattaisivat hieman kyseenalaistaa mädättäjien pyhää islam on rauhan uskonto dogmaa.

     1. Sitähän on tiettävästi tapahtunut,että kumilautoilta on ne vähäiset kristityt pudotettu välimereen mitä heitä on ollut niissä veneissä.Mitäs sitä nyt vääräuskoisia kuffareita kuskaamaan merenyli oikeauskoiset muslimit alkaisivat. Tuo on kyllä hyvin helppo uskos kun tietää islamilaisten suhtautumisen muihin uskontoihin.

  1. Ja sinäkös vastaat niistä ”kaikista keinoista”? Pistä nimi paperille ja kirjoitat siihen käskyt niin kyllä sitten totellaan. Ilman sitä ei kukaan tee mitään. Koska käräjillä on yksin vastaamassa.

 2. Hyvä idea muuten, mutta ovatko tänne tulleet edes halukkaita ottamaan vatsaan mitään tietotaitoa, joka auttaisi ihmisiä heidän kotimaissaan? Täälläkö heitä ”koulutettaisiin? Sekin maksaa vai vapaaehtoisetko heitä auttaisi? En usko, että juuri näitä onnen onkijoita kiinnostaa mikään muu kuin Suomen hyväksikäyttö ja islamin levittäminen.

 3. Meikäläisen ei tarvitse kuin vähän katsella kulmien alta, niin nuo pojat tietävät mitä ajattelen 😉

 4. Taikaseinän kasvatit vihaavat länttä mutta ovat siihen silti pahasti addiktoituneet sanoo:

  Miten moni matu on palannut takaisin kotimaahansa ja alkanut tehdä siellä jotakin todella konstruktiivista ja järkevää? Suurin osa viis veisaa maansa kehityksestä kunhan itsellään on hyvät kuteet ja fyrkkaa. Suvullekin voi vähän ehkä lähetellä. Vaikka kotimaassa olisi kauhea luonnonmullistus ja nälänhätä niin eivät kyllä lähde paikan päälle auttamaan. Kesälomalle voi mennä sitten taas kun tilanne on rauhoittunut.

 5. On tärkeä ymmärtää, että kohta maassamme on tuhansia ihmisiä, joilla ei ole oikeutta oleskella Suomessa. Ei tuloja, ei asuntoja, ei tulevaisuutta tässä maassa ja väistämättömänä kohtalonaan paluu kotimaahan. Harvat edes kunnioittavat. Se, että Suomeen voisi jäädä, vaatii kirjaimellisesti ihmeen (tästä tosiasiasta on ollut yllättävän vähän puhetta valtamedioissa).

  Pahoin pelkään, etteivät he halua lähteä hyvällä. Niin, ja vielä ovat myös ne laillisesti maassa oleskelevat, jotka eivät halua heidän lähtevän edes pahalla.

  1. Ruotsin hallituksen mukaan laittomien määrä tulee lisääntymään 30.000 seuraavien vajaan kolmen vuoden aikana. Migri taas sanoo laittomia tulevan 50.000 lisää. Ruotsin Moderaterna puhuu 80.000 laittomasta. Joten siihen nähden Suomessa ovat asiat ”hyvin”. Pitää kuitenkin muistaa miten paljon yksikin mätä omena voi pilata korissa.

  2. Joo kyllä se on taivahan tosi ettei nämä leireilevät partisaanit ole aikomuksissa lähteä kotiin -suurin syy on siellä kotopuolessa tehdyt kepposet. Meillä on maassa todellinen aikapommi, eikä ne joille asian hoitaminen kuntoon kuuluisi tee yhtään mitään.

   Edelleen ilman valvontaa olevat rajat pohjoismaiden välillä ruokkivat ongelmaa -piilottelu on naurettavan helppoa.

 6. Niinhän se on, että Suomi syytä kiertää kaukaa. Täällä oikeudet poljetaan ja rasistit riehuvat. Toivotaan, että viesti leviää ja boikotti puree.

  1. Toivottavasti haukkuvat rasistisen Suomen pystyyn kavereilleen kotimaassaan. Ja toivottavasti boikotoivat Suomea kaikin tavoin koko loppuelämänsä.

 7. Huvittaa tuo muslimimiehen ininä, kun ilmeisesti valittaa siitä, että ex-muslimit sekä kristityiksi kääntyneet saavat turvapaikkoja? Tosin miehen englanti on niin huonoa, että vaikea täysin tietää, mitä tarkoittaa..
  – mutta miksi ihmeessä nuo muslimit ylipäätään tulevat tänne valtauskonnoltaan kristittyyn maahan?! Mikseivät muslimimaat kelpaa?

  Mielestäni osa näistä muslimeista käyttää ihan tietoisesti hyväksi sitä, että länsimaat kunnioittavat ihmisoikeuksia ja kristittyinä ovat alttiita syyllistymään, koska omatuntomme on herkempi kuin islamin tukahduttamissa maissa…
  – monet noista miehistä manipuloivat myös ihan selvästi noita RHC-suvakkeja aivan tarkoituksella…

  Aitoja pakolaisia vaikuttaa olevan todella vähän tuossa joukossa…
  – TOIVOTTAVASTI TIETO LEVIÄÄ IRAKIINKIN – että ei kannata tulla turhaan…

 8. Irakissa on myös paljon turvallisia alueita, joten jos irakilainen kokee turvattomuutta kotiseudullaan niin hänen tulisi paeta Irakin turvallisiin osiin, ei tänne tuhansien kilometrien päähän.
  2 maailmansodan jälkeen Karjalasta evakuoitu väestö siirtyi asumaan Suomen muihin osiin, karjalaiset eivät lonnineet Irakiin valittamaan puurosta

 9. Hemmetin hyvä pointti Paavon kirjoituksessa, eli että nämä karkailevat Irakin pojat ja muut pitäisi kouluttaa jälleenrakentamaan kotimaataan ja ylläpitämään sitä.
  Tämä vuosien koulutus vielä kun järjestettäisiin vaikka esim. Iranissa, niin saataisiin se järkevän hintaiseksikin. Aivan totta, ja näin se jo nyt pitäisikin tehdä.

  Itse olen jo pari vuotta yrittänyt aloitella keskustelua monella palstalla koko tämän turvapaikanhakijaongelman ratkaisemisesta, mutta kohtuullisen turhaa se tuntuu olevan yrittääkään. Jos koko ongelmaa nähdäänkään, niin syitä ei sitten ainakaan eroteta oireista ja seurauksista.
  Esim. irakilaisten ongelmat olisi pikamietinnällä ratkaistavissa vaikka nyt nopeahkolla aikataululla kahdella tavalla: rakentamalla oikeille turvaa tarvitseville pakolaisille valtava turvakaupunki tai turvakaupunkeja kansainvälisellä rahoituksella, tai rakentamalla helvetin paljon massiivisia ja kansainvälisesti valvottuja aitoja pitkin Irakin levottomia alueita.

  Tällä hetkellä ”pakolais”kriisin lasku EU-maille on käytännössä ääretön. Pelkästään Suomelle tulee suoria kuluja miljardiluokkaa vuodessa, eikä moninkertaisia epäsuoria kuluja yritä kukaan edes laskeakaan; eikä kaikkea pysyvää ja tulevaa vahinkoa voida edes rahalla kompensoida.
  Näinollen hintalappu tämän kriisin hoitoon on jo valmiiksi hyvin lähellä ääretöntä, jos kerran kuitenkin tuhansista miljardeista puhutaan jo kustannuksina pelkälle Euroopalle ja vain yhdessä tai kahdessa vuodessa, kun tämä touhu voi pitkittyä vaikka kymmeniksi vuosiksi, ja osa vahingoista tulee olemaan historiallisia ja ikuisia.

  Äärettömän suuren hintalapun varat kun voisi käyttää niin monella muullakin tapaa järkevämmin jo pelkästään tämän kriisin hoidossakin.

 10. Missä on sisällissodan ,talvisodan, jatkosodan sankareita ,Muhammedin horot tekee mitä haluaa !

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.