Tukholmassa menossa suuri mielenilmaus laittomia muslimeja vastaan

13

Tukholmassa jatkuu juuri suuri mielenilmaus maan maahanmuuttoa vastaan. Paikalla Raoul Wallenbergin torilla Östermalmilla on toimittajamme mukaan noin 200 henkilöä. Paikalla on Ruotsin johtavia maahanmuutosta eriäviän mielipiteiden edustajia kuten Johan Widen. Mielenilmaus jatkuu rauhanomaisesti.

Kehoitamme kaikkia Ruotsissa olevia lukijoitamme liittymään joukkoon.

Tapahtuman järjestää Folkets Demonstration.

Advertisements

33 thoughts on “Tukholmassa menossa suuri mielenilmaus laittomia muslimeja vastaan

 1. Kuka järjestää? Näitä pitäisi suunnitella ajoissa, matka on pitkä joten ei voi lähteä ex tempore.

 2. Ruåtsalaisilla on todellakin vihonviimeiset hetken herätä karuun todellisuuteen -kansanvaihto kansainkodissa on kovaa vauhtia toteutumassa. Taloon on astunut uusi, neuvotteluhaluton isäntä.

  Ja SUOMI 100 vuotta toistaa kaikki samat virheet -päättäjien siunauksella. 👎

  1. Ruotsin juna meni jo aikoja sitten. Suomella on meneillään vihonviimeiset hetket herätä.

   Väestön vaihto Ruotsissa tapahtuu joka tapauksessa. Halusi Kalle Kustaa sitä tai ei. Miettikää vaikka Malmön tilannetta. Kuka oikeasti enää uskoo, että tilanne siellä saadaan viranomaisten haltuun ja rauhoittumaan? Muu Ruotsi tulee seuraamaan perässä.

   Vaikka Ruotsidemokraatit saisivat yksinkertaisen enemmistön parlamenttiin ja Halla-aho valittaisiin kuninkaaksi, niin mitä sitten? Miten poistetaan sadattuhannet ihmiset maasta, kun he eivät halua lähteä? Se on jo logistisena operaationa täysin mahdoton.

   Kun Ruotsissa paska räpsähtää tuulettimeen, niin meidän olisi silloin oltava valmiina sulkemaan länsiraja ja estämään sen vyöryn tuleminen tänne. Onko Suomi mielestänne valmistautumassa tilanteeseen? Nyt pitäisi valmistella lainsäädäntöä, joka varmistaisi selvän työn- ja vastuunjaon kun hetki koittaa. Mitään ei ole tehty. Päinvastoin.

   1. Hyviä näkemyksiä metallimies. Jos Ruotsissa on 500 000 matua ja käytännössä lakkautettu armeija niin mitenkä nämä matut poistetaan vaikka haluttaisiin…hyvä huomio. Mahdoton toteuttaa, ilman kunnollista armeijaa. Ja ruotsalaisethan ovat viisaudessaan todenneet että tulevaisuudessa ei armeijaa enää tarvita, koska tulevaisuudessa kaikilla on vaaleanpunaisia hattaroita ja pumpernikkeleitä. Ei tarvita mitään ikäviä pyssyköitä ja muita inhottavia asioita.

    Tästä päästäänkin kiehtovaan jatkopohdintaa. Ruotsissa on ehkä 500000-miljoona matua jota saavat ilmaiseksi kaiken. Ruotsi maksaa tämän sirkuksen velkarahalla, joten tähän ei oikeasti ole edes varaa. Mitä tapahtuu sitten kun valtion kassa on tyhjä ja lainaa ei saa lisää. Mitä puoli miljoonaa matua tekee kun taikaseinästä ei enää tule rahaa? Puoli miljoonaa vihaista matua ja ei armeijaa joka kykenisi ylläpitämään järjestystä…Mitä tapahtuu…? Norja on varautunut Ruotsin vastaisten rajojensa aseelliseen sulkemiseen. Pakolaisia ei oteta Ruotsista, joten he joko kuolevat tai taistelevat

    http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.2527/norwegian-government-we-will-abandon-international-law-if-sweden-collapses.html

 3. 200 ihmistä ei oo paljon.Ruotsi on jo uponnut ei voi mitään.Palais koko paska poroks.

  1. Ruotsissa moni ei varmaan edes uskalla osallistua?
   Koska ns. rasisteiksi leimattuja vastaan voidaan hyökätä työpaikoilla yms. – ja maine voi mennä sosiaalisesti…

   Tämänkin takia maahanmuuttokriitikoiden ja etenkin sellaisten poliitikoiden, jotka eivät ole rasisteja – pitää vaan kärsivällisesti toistella sitä tosiasiaa, että maahanmuuttopolitiikan kritisointi ei ole rasismia.

   1. Näin on. Moni ei uskalla. Kysymys ei ole vain siitä että maine voi mennä sosiaalisesti, vaan siitä että henki voi mennä aivan konkreettisesti.

    Asun tukholmalaisessa muslimilähiössä ja koska ovessa on ruotsalainen nimi, on postiluukusta tullut ilotulitetta ja ikkunoista kiviä. En voi ajatella että näyttäisin naamaani tällaisessa yhteydessä. Vaikka haluaisin, en uskalla. Elämä on muuttunut aika karuksi täällä. Ei ole enää sivistysvaltion tuomaa turvaa. Paperilla on, mutta käytännössä ei.

  2. 200 jhmistä ei todellakaan ole paljon tuomosessa nuin tärkeässä mielenosoituksessa.

   Onko niin, että ilmoittaminen siitä on ollut olematonta,vai sitä,että ihmiset ei sinne uslalla mennä.
   Kun ottaa huomioon, että siinä asetutaan islamisaatiota vastaan julkisesti,naamat pannaan mieleen ja
   vaino alkaa.

 4. Ottakaa huomioon että myös jotkut matut lukevat Tajua. Älkää antako heille lisäpuhtia ja innostusta kirjoittamalla ”peli on menetetty”. Johan siitä ilostuvat, yksinkertaisia kun ovat. Ei peli ole menetetty; peli on vain huonosti organisoitu. Sodassakin pitää miehiä kannustaa eikä masentaa.

 5. Ei 200 henkilöä ole suuri. Se on keskikokoinen. Mutta odottakaas kun Vastarinta marssii… Siitten numeroon saa laittaa yhden nollan lisää.

  1. Vastarinta on yksi syy siihen, miksi ei-kansallissosialistiset maahanmuuttokriitikot pelkäävät rasistiksi ja jopa natsiksi leimautumista. Toki hyvä, että marssivat lähinnä keskenään – tai oikeastaan yhdessä poliisien ja anarkistien kanssa kai käytännössä…

   Itse kuitenkin kannatan natseja yhtä paljon kuin ääri-islamistejakin – eli en yhtään.

   1. Eipä noista vastarintaliikkeen janttereista ole ollut harmia. Pitänee joskus selvittää mitä kyseinen liike ajaa…on melko tuntematon minulle vielä

    1. Ihan klassisia uusnatseja ovat – aitoja kansallissosialisteja siis…
     – ja jotain Pohjoismaista valtioliittoa ajavat ilmeisesti eli tervemenoa vaan suomalais-ugrilaisuus – ja tervetuloa arjalainen skandinaavisuus…

     Ovathan nuo syyllistyneet rikoksiin, jopa kuolemaan johtaneisiin…

 6. Korjaus: Ylihuomenna 1.5 Jopa tuhatta osallistujaa odotetaan paikalle. Toivottavasti määrä toteutuu! 👍

    1. En ole helluntailainen enkä aio liittyä kyseiseen järjestöön(monia syitä), mutta kahdessa asiassa liike on 100% oikeassa
     1. helluntailaiset eivät sokeasti palvo islamia, kuten Ev. Lut. kirkko tekee
     2. helluntailaiset ovat oikeassa siinä että uskonto ja usko eivät mitenkään liity toisiinsa.

     Näin ateistina on omituista seurata miten luterilainen kansankirkko kaivaa omaa hautaansa. Ihmettelen vain että miksi? En voi ymmärtää, suurin mysteeri maailmassa…

  1. Mitä hyvää natsit muka olet saaneet aikaan, tämä Pohjoismainen Vastarintakin?
   Muuta kuin jotkut jäsenensä muutaman ruumiin? Levittävät aivan älyttömiä salaliittoteorioita ja valhepropagandaa juutalaisista sekä väärentävät historiaa. Maahanmuuttopolitiikka ei kuitenkaan ole Ruotsissa tai Suomessakaan tänä aikana muuksi muuttunut!

   Kannatan kuitenkin jonkinasteista partiointia, esim. nuorten ja naisten turvaamiseksi kaupungin keskustoissa varsinkin ilta- ja yöaikaan, jos se on normaalien ihmisten toimintaa – mutta esim. Odinitkin vaikuttavat olevan turhan kansallissosialistipitoinen joukko…
   Mutta ei natseille ja ei myöskin putinisteille, joita myös on ns. kansallismielisissä piireissä – kannatan vain aitoa ja tervettä suomalaista nationalismia, joka ei uhkaa ketään, mutta pitää paremmin huolta omistaan ja omista asioistaan sekä rajoistaan.

   Halla-ahokin on ollut niin vaikutusvaltainen juuri siksi, että puhuu kuitenkin asiallisesti tosiasioista ja vastaavia poliitikoita tarvittaisiinkin lisää. Persujen puheenjohtajan vaihtuminen todennäköisesti ja eritoten toivottavasti – nostaa maahanmuuttoa taas hiukan enemmän keskusteluun. Suomessa on kuitenkin jopa liki kaikissa puolueissakin yksittäisiä ihmisiä, jotka tajuavat jo, miten järjetöntä nykyisenlainen maahanmuuttopolitikka on.
   Ja väkivaltaiset oikeistolaiset ääriliikkeet pikemminkin haittaavat näiden poliitikoiden toimintaa ja esille pääsyä.

   1. Turhanpäiväinen väkivalta pitäisi jättää vaan anarkisteille ja itse keskittyä levittämään asiallista faktatietoa, esim. maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

 7. Tässä sulle levitettävää,asiallisinta faktatietoa länsinaapurin maahanmuuttopolitiikan seurauksista tällä haavaa.

  1. Enpä jaksa katsoa. Sillä useimmat ohjelmansa eivät ole faktaa nähneetkään – avoimesti tai piilotetusti natsahtelevia suurin osa. Venäjäänkin monesti kallellaan.

   Väitän, että suurin syy tähän kehitykseen ja vyöryyn on kristinuskon hylkääminen, jonka takia vihervasurien aatteet ovat vallanneet alaa ja kokonaisia maitakin – suvaitsevaisuudesta on tullut kuin uusi uskonto !
   – Itä-Eurooppa; varsin uskonnollinen Puola etenkin – myös Unkari – niin näissä maissa koetaan islamin uhkaavan myös uskonnollisesti ja siksi muslimit torjutaan jyrkästi!
   – ei ole pelkkä kommunismin kokemus – vaan myös kristinuskon arvostus ja uskonnollisen yhteisyyden tuoma voima!

   On typerää jauhaa juutalaisista, kun suuri osa kansasta itse haluaa ajatella niin!
   – vai ovatko ruotsalaisetkin aivottomia marionetteja ja robotteja???
   Ruotsalaiset saavat nyt vain sitä, mitä tilaavat – toivottavasti lopettavat tilaamisen!

   1. Eikö muuten ole aika uskomatonta, että Puola on näin uskonnollinen?! :

    ”Uskomaton uskonto”

    ”Läpeensä katolisessa Puolassa 40 prosenttia kansasta käy kirkossa viikoittain.

    Varsinkin näin pääsiäisen tienoilla kysymys ei Puolassa kuulu, miten ihmeessä näin monet käyvät kirkossa, vaan miksi niin monet eivät käy. Kirkolla on katolisessa maassa todella merkitystä.

    Maallistuneessa Suomessa uskonnolla ei ole läheskään sitä merkitystä politiikassa, kuin Puolassa.

    Maallistuneelle suomalaiselle uskonnon ja sen vaikutuksen arviointi politiikassa tai muussa elämässä on erittäin vaikeaa. Ei-katolisena moni nyanssi puolalaisesta yhteiskunnasta jää aivan varmasti havaitsematta. Se on kuitenkin helppo tajuta, että uskonnolla on Puolassa uskomaton merkitys.”

    L: blogit.ulkoministerio

    Itse asiassa tämäkin on erikoista – ehkä täällä on senkin takia ollut enemmän tervettä järkeä esim. islamin suhteen kuin mitä paljon ateistisemmassa Ruotsissa 😉 :

    ”Onko Suomi uskonnollinen maa? ”

    ”Suomi on rikkaiden maiden uskonnollisimpia. Vauraista maista vain Belgia ja Yhdysvallat ovat Suomea uskonnollisempia. Onko Suomi mielestäsi uskonnollinen maa?

    Suomessa 53 prosenttia vastaajista sanoi olevansa uskonnollisia. EU-maista vain Puolassa ja Romaniassa yli 80 prosenttia vastaajista oli uskonnollisia. Katoliseksi mielletyssä Irlannissakin vähemmistö piti itseään uskonnollisena.”

    http://yle.fi/uutiset/3-6538978

   2. ”Ruotsalaiset saavat nyt vain sitä, mitä tilaavat – toivottavasti lopettavat tilaamisen!”
    – Niin..missä määrin ruotsalaiset vapaaehtoisesti tilaavat monikulttia…? Jos Ruotsissa kannattaa SD:tä niin voi sanoa hyvästi työpaikalleen. Ruotsi on ikäänkuin pumpuliversio Pohjois-Koreasta

    Tuo Norse News sarja on itseasiassa ollut melko hyvä. Vaikka ei pitäisikään kaikesta Red Ice radion materiaalista niin en usko että erilaiset näkökulmat asioihin voisivat olla haitaksi.

 8. En jaksa katsoa,väitän että,on typerä jauhaa blaa blaa juutalaiset on jauhamisen mestareita siksi tässä ollaan KATSO SE VITUN VIDEO sanoo:

  Ei kristinuskoa ole hylätty se on kaapattu,samoin vihervasurien aatteet (milloin ovat olleet viimeksi huolissaan luonnosta)
  Kyllä ruotsalaiset valitettavasti ovat olleet menneet vuosikymmenet aivottomia marionetteja muiden tahdosta ja tilauksen lopettaminen ei enää lopputulosta muuta vain hidastaa.

  1. Ei kristinuskoa voi kaapata – mutta kirkon ylimmän johdon ovat toki kaapanneet liberaalikristityt eli epäuskoiset leipäpapit.

   Vihervasurit ja osa oikeistoakin ajavat liki kaikkea, mikä on kristinuskon mukaan syntiä ja luonnotonta, luonnon lakien vastaista. Se on pohjimmaltaan kapinaa Jumalaa vastaan.

   Tässä hyvä esimerkki siitä:

   ”Eduskunnan lakivaliokunnassa tarkastellaan parhaillaan kansalaisaloitetta uudeksi äitiyslaiksi. Sen tarkoituksena on mahdollistaa se, että hedelmöityshoidoissa suunnitelmallisesti isättömiksi tuotetuille lapsille voidaan vahvistaa toinen äiti.

   Kun lapselle on kerran vahvistettu toinen äiti, hänelle ei enää koskaan voida vahvistaa isää, vaikka biologinen äiti, 15-vuotias lapsi ja biologinen isä sitä haluaisivat.”

   (https://www.seurakuntalainen.fi/blogit/elinikaiseen-isattomyyteen-tuomitut-lapset/)

   En tykkää kyseisestä kanavasta, mitä olen sitä hiukan vilkaissut. Toki yksittäisissä ohjelmissa on varmaan jotain hyviä pointtejakin seassa, mutta kun kokonaisuus ja se tietty ideologia tökkii…

 9. Vastarintaliike järjesti marraskuussa Tukholmassa marssin, jossa oli 700 henkeä ja 200 ei päässyt paikalle poliisin mielivaltaisen toiminnan johdosta. Huomenna liike järjestää Falunissa tapahtuman johon odotetaan tuhatta ihmistä! Miten siis on mahdollista, että kansallissosialistit mobilisoivat heittämällä enemmän väkeä liikkeelle kuin poliittisesti korrektit porukat?

  Joku täällä kyseli, mitä järjestö on saanut aikaiseksi matupolitiikan saralla. No mitä esimerkiksi ruotsidemokraatit tai perussuomalaiset ovat saaneet aikaiseksi tällä saralla? Ei mitään! Vastarintaliike kuitenkin mobilisoi väkeä – tähän ei Ruotsissa muut porukat kykene. Myös Suomen itsenäisyyspäivän poliittisista tapahtumista Vastarintaliikkeen marssi oli suurin. 612 ei siis ole poliittinen tapahtuma ja tähän osallistui aikaisemmin samana päivänä järjestettyjen tapahtumien osallistujat suurimmaksi osin.

  1. Mutta eivät natsit aja mitään hyviä tavoitteita edes – en haluisi väkivaltaista totalitaarista ideologiaansa käytäntöön; ei historiallinenkaan valtakuntansa eronnut juuri Stalinin valtakunnasta, etenkään opposition osalta ja kirjaroviot paloivat eli vapaus puuttui!
   – perusperiaatteensa oli muiden kuin ns. arjalaisten hyväksikäyttäminen ja alistaminen – kun kyllä suomalaisuuteen sopii paremmin, että elä ja anna toistenkin elää.

   Nuokin nuoret miehet voisivat tehdä jotain paljon hyödyllisempää – tuo on ns. kerhopuuhastelua luonteeltaan. Osa on myös suoraan sanottuna rikollisia.
   Natsien osallistuminen itsenäisyyspäivän kulkueeseen pikemminkin vähentää tavallista väkeä leimautumisen pelon takia – onneksi marssivatkin erillään, ilmeisesti itsekin tajuavat tämän.

   Kyllä vain persuilla on ollut vaikutusta – ylipäätään maahanmuutosta on alettu Suomessa puhumaan persujen, kuten Halla-ahon ansiosta.
   En tajua niitä ns. kansallismielisiä, jotka eri palstoilla ja ennen kunnallisvaalejakin julistivat, että älä äänestä persuja, ovat vain pettureita – sillä jos persut eivät saa vaalivoittoa tai edes jytkyä, niin vaikeampi on mitään saada aikaankaan.
   Toki persuistakin pitää valita tarkoin, että ketä äänestää ja ketä ei – on niin uusi puolue isona puolueena, että liiankin sekalaista väkeä on ollut mukana.

   Venäjä-kysymys on myös suuri ongelma, koska sen pelko selvästi laimentaa tällä hetkellä persujen EU-kriittisyyttä. Laittoman maahanmuuton kannalta toki Pohjoismainenkin liikkumisvapaus on ongelma, koska Ruotsi imuroi väkeä tännepäin ja on luonut ns. valmiiksi tallatun tien.

  2. Ainoa hyvä puoli on se, että vihervasurit näkevät konkreettisesti – että tämä ei voi jatkua näin, mitta on täynnä, mikä sitten ruokkii ns. ääriliikkeitäkin.

  3. Vastarintaliike on ainut todellinen vastavoima tällähetkellä -muissa järjestöissä ja puolueissa on liikaa oman edun tavoittelijoita jotka tuhoavat liikkeet sisältäpäin. Paras esimerkki on varmaankin perseensä myyneet persut jotka ovat jo kenties vihervasemmistoakin tuhoisampi joukkio Suomen tulevaisuutta ajatellen -mitään ei saada aikaan vaikka paljon luvataan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.