Walid Sahab- sotapakolainen joka tuli ilmaisen elatuksen perässä

0

Muuan Helsingissä lakkoileva arabiino Walid Sahab on eittämättä hyvännäköinen mies. Miehen statusta ei tiedetä, mutta ennen Suomeen sotapakolaiseksi ilmoittautumista hän on lonninut pitkin Eurooppaa. Bileitä on pidetty ainakin Hollannissa ja Ruotsissa.

Allaolevat kuvat tulevat miehen Facebookista ja todistavat sen, että hän ei ole sotaa ja vainoa paossa.

Jokainen kuva vuoden 2015 syksyltä on jostain toisesta Euroopan maasta. Laivakuva joko Tukholmasta tai Hollannista.

28 thoughts on “Walid Sahab- sotapakolainen joka tuli ilmaisen elatuksen perässä

 1. En oikeen njymmärrä noiden ulkonäöstä – minusta ne on kuin aikuisia lapsia. Hakekaa Tajulle näitä juttuja, siis tottakai nämä pitää poistaa maasta. Ottakaa yhteyttä poliittisiin tahoihin, ei yksistään kirjoitus tänne riitä – vaikka sekin on hyvä. Joka päivä soitto johonkin suvakki yleen tms.pitää mielen virkeenä ja Suomi pelastuu.

   1. Ruotsalaiset taatusti toivovatkin, että tulevat Suomeen!

    Jo vuosia sitten tuli ohjelma, kuinka useat rikolliset matutkin ravaavat Suomen ja Ruotsin väliä. Ja vastuu karkotuksesta oli ilmeisesti Ruotsilla alunperin…
    Toki voivat tietyn ajan päästä hakea aina vain uudelleen turvapaikkaakin molemmista maista eri syihin vedoten ja eri henkilöllisyyksillä etenkin….

    Ruotsissa tiedetään, että Suomi on tehokkaampi karkottaja ja moni muukin maa.

    1. Ehkä Ruotsi kostaa nyt sitä kun Suomi lähetti puistoalkkiksia (parkalkisar) Ruotsiin 70- luvulla, menolipuilla ilman paluuta.

     1. Tuo on urbaanilegendaa – ja asiaa on muutenkin liioiteltu, sillä jokainen pultsari, vaikka olisi kantisruotsalainenkin tai jonkin kolmannen maan asukki – on usein puheessa leimattu tutkimatta suomalaiseksi. Ja Ruotsilla on aina ollut täysi oikeus lähettää nämä takaisin ja vaatia rajojakin kiinni.
      Toki myös jotkut suomalaiset rikolliset ja etenkin mustalaisrikolliset ovat tehneet ja tekevät yhä keikkaa myös Ruotsissa täältäkin käsin, mutta jäävät nykyään kyllä kirkkaasti toiseksi varsinaisille rikastajille…

      Kunnollisia suomalaisiakin on kohdeltu Ruotsissa kuin paskaa ja yhä vieläkin suomalainen tausta leimaa ihmisen kakkosluokan kansalaiseksi – vaikka ruotsinsuomalaisjuurinen olisi koulutettu ja korkeapalkkainenkin.
      Suomalainen sukunimi ties monenko polven ruotsalaisellakin saa sekin aikaan nenän nyrpistelyitä – tosin onhan se sama asenne omien suomenruotsalaistemmekin keskuudessa…

 2. Tuo kiertely ympäri Eurooppaa nähtävyyksiä katsellen ja poseerausselfieitä otellen – ei todellakaan viittaa siihen, että kyse olisi mistään hädänalaisista!

  Saavatko muuten irakilaiset yms. ylipäätään viisumeita juuri mihinkään länsimaihin – noin niin kuin turistimielessä? Olisiko sekin ruokkinut tätä matkustusintoa ja seikkailunhalua?

  Ja sitten kun suvakkinaiset pitävät näitä miehiä suunnilleen ns. jumalasta seuraavina ja palvelukin taskurahoineen toimii ja omia maanmiehiä riittää kavereina samoine äidinkielineen – niin kuka sitä nyt vapaaehtoisesti heti pois lähtisi?

  Ajatelkaa, jos suomalainen miesporukka lähtisi Thaimaaseen tai Ukrainaan – ja heillä olisi siellä iso naislauma paapomassa ja kehumassa; joku syöttäisi kakkuakin suoraan suuhun, kuten Oulussa tapahtui…
  – heille järjestettäisiin kaikkea kivaa tekemistä, tavattaisiin kyseisten maiden huippupoliitikoita, presidenttejä ja julkkiksia, maiden mediakin olisi kiinnostunut + olisi tietenkin ilmainen majoitus, taskurahat ja kaikki, ruuastakin saisi valittaa – niin kyllä moni voisi hyvinkin muutaman vuoden viettää tai jopa jäädäkin…

 3. Tottakai sodanuhka ja hengen menetys on ilmeinen. Hän on vain nyt turvassa Länsi-Euroopassa. Asia on uskottava, koska hän sanoo niin. Usein tuntuu, että ulkomailta lähtevät koittamaan onnea juurikin he, jotka ovat naurettu kotimaastaan pois.

 4. Jossain vaiheessa taputellaan nämä jätkät mereen tai penaaliin. Saavat ihan itse valita kumpi tulee.

 5. Oikeita hädänalaisia, joista jokunen saa kielteisen myös – mahtavat raivostuttaa eniten nämä erilaiset elintasoturistit ja seikkailijat, joista osa saa myönteisenkin, kun kuitenkin ovat niin röyhkeitä valehtelijoita…

 6. Erittäin kiinnostava kirjoitus maahanmuuton ja uskontojen kaksoisstandardeista! :

  ”Missä on maahanmuuttajakristittyjen ääni?”

  ”Sananvapaus ja vihapuherajoitukset eivät kohtele kaikkia tasapuolisesti. Länsimaisessa yhteiskunnassa on totuttu ajattelemaan, että vähemmistö tarvitsee erityistä suojelua. Islamilaisessa yhteiskunnassa ajatellaan, että enemmistö tarvitsee erityisoikeudet. Tästä seuraa perusasetelma, jossa islam voittaa molemmissa yhteiskunnissa ja kristinusko on häviäjä molemmissa.
  Erityisen karvaana tämän asetelman kokevat esimerkiksi syyrialaiset kristityt pakolaiset, jotka ovat paenneet islamilaista vainoa kristilliseen länteen. Heidän näkökulmastaan tilanne on äärimmäisen epäreilu. He kokevat olevansa saman islamilaisen vallan alla täällä kuin kotimaassaankin.

  Suurin osa Suomeen tulleista maahanmuuttajista on edelleen kristittyjä. Siitä huolimatta julkisuudessa maahanmuuttajien edustaja on poikkeuksetta muslimi.
  Valtaosa maahanmuuttajista kuuluu vaiettuun vähemmistöön. Julkisessa keskustelussa milloin puhutaan suurmoskeijan tarpeesta, milloin tarjotaan tyhjäksi jääviä kirkkoja muslimeille.
  Samaan aikaan Suomessa on kasvava joukko maahanmuuttajien kristillisiä seurakuntia, jotka kokoontuvat kerrostalojen kerhotiloissa tai vuokraavat teollisuushalleja jumalanpalveluskäyttöön. Kukaan ei puhu kristillisen vähemmistön puolesta, koska heidät lasketaan enemmistöön.”

  Muslimioppilaat saavat tunnustuksellista opetusta ja he saavat itse nimetä opettajat, joille kunta maksaa palkan. Kristityillä ei ole oikeutta saada uskonnonopetusta opettajalta, joka itse edustaisi kristillistä uskoa.

  Uskonnollisessa dialogissa olemme tottuneet siihen, että muslimien edustajina on islamiin kääntyneitä suomalaisia, mutta kristittyjen puolella ei ole puheenvuoron käyttäjinä islamista kristinuskoon kääntyneitä.
  Kristityksi kääntyneiden esiintyminen dialogitapaamisissa olisi nimittäin muslimeille liian loukkaavaa ja aiheuttaisi lisäksi itse kääntyneille turvallisuusriskejä.
  Euroopan kirkkojen neuvosto ohjeisti jo vuosia sitten, että dialogitapaamisiin tulisi ottaa mukaan muslimimaista kotoisin olevia vähemmistökristittyjä, mutta tätä ohjetta ei ole edes yritetty noudattaa. Niinpä dialogikeskustelut käydään suvaitsevaisuuskuplassa ilman kosketusta todellisuuteen.

  Ei ole tavatonta, että tunnustavan kristityn kyky tehdä tiedettä tai hoitaa julkista virkaa kyseenalaistetaan julkisessa keskustelussa.
  Vahvan uskoon sitoutumisen nähdään heikentävän rationaalista päättelykykyä, tai olevan todiste rationaalisen päättelykyvyn puutteesta. Tällainen leimaaminen on astetta vähäisempää silloin, kun on kyse länsimaiden ulkopuolelta tulevasta henkilöstä.

  Ällistyttävää kuitenkin on, että tällainen uskonnollisen vakaumuksen perusteella tapahtuva syrjintä tuomitaan totaalisesti silloin, kun on kyse muun kuin kristillisen uskon edustajasta.”

  https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/mita-islamista-saa-sanoa/

   1. Ei todellakaan Suomeen ole tullut maahamuuttajina kristittyjä. Sen näkee jo rikostilastoista. Musuille opetetaan muutamia raamatunlauseita ulkoa, että voivat suoltaa paremmin taqyaansa.
    Joka ainoa musulmaani pois maastamme.

    1. Tuossa kaikkiin maahanmuuttajiin lasketaan siis tietenkin myös esim. venäläiset, virolaiset, thaimaalaiset, eri syistä tulleet afrikkalaiset – ja kyllä vain Suomessa on jonkin verran vainottuja kristittyjäkin, esim. Egyptin kopteja, Pakistanin kristittyjä, jotka kuuluvat maailman vainotuimpiin ryhmiin – ja todellakin myös Lähi-idästä on tullut pieniä määriä ja sitten on näitä, jotka ovat ihan oikeasti hylänneet islamin ja kääntyneet kristinuskoon.

     Esim. koptit, joita on Egyptin lisäksi myös esim. Etiopiassa – ovat oma kirkkokuntansakin. Ja mamut virolaisia myöten tarvitsevat tietysti myös äidinkielisiä uskontopalveluita, ainakin niin kauan, kunnes oppivat suomea.
     Se persujen ”mustaksi Hitleriksi” viiksien takia haukuttu ehdokaskin oli pappi myös – toki se mies teki myös siviilityötä tuon toimen lisäksi.

     Olen jopa lukenut, että Suomessa on jopa pieni joukko kristityiksi kääntyneitä somaleitakin, joku tosin voi -90-luvun kristitty tulijakin – mutta kuitenkin muut somalit vainoavat heitä tietysti rajusti.

    2. Rikostilastoissakaan muslimien yliedustus ei johdu vain määrästä – vaan nimenomaan islamista, sen sairaista arvoista yms.

  1. Eihän laittomat kuitenkaan mitään maksa…

   Eli tuosta sakotuksesta:
   http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005192290.html

   Huvittavaa myös, että ilmeisesti yksi kommenteissa mainittu tyyppi, jolla väitetään olevan tiedot ”rasistisesta” poliisista, on viissiin se sama, joka levitti tietoa myös siitä raskaana olleen somalinaisen joukkopahoinpitelystä Itiksessä…

 7. ”Happoiskut yleistyvät Euroopassa – uhriksi joutunut italialaismissi kampanjoi nyt väkivaltaa vastaan

  ”Tavallisesti Etelä-Aasiaan liitetyt syövyttävät happohyökkäykset ovat yleistyneet myös Euroopassa. Pelkästään Britanniassa tehdään satoja iskuja vuodessa.”

  Historiallisesti happo ei ole Brittein saarilla mikään uusi ase. Vice-julkaisun artikkelin mukaan happo oli suosittu väkivallan väline jo viktoriaanisessa Englannissa. Happoa tuotettiin paljon ja sitä oli helposti saatavilla.

  Happohyökkäyksistä on tänä keväänä kerrottu myös Saksassa. ”

  http://yle.fi/uutiset/3-9589728

  Briteissä nuo tekijät liki aina jotain pakistanilaisia muslimeita yms.
  – mutta YLE jättää tapansa mukaan kertomatta…
  – italialaismissinkin ex-mieskään ei näyttänyt ihan perusitalialaiselta…

  1. Moskeija palaa Tukholmassa, kumma kun minua ei sitten yhtään harmita. Sama paska jo Suomessakin. Rautatieasemalla nämä tuontiääliöt hakkasivat ihmisiä ja siirtyivät Kaivariin hakkaamaan vastaantulijoita ja näiden paskaääliöiden takia poliisit tyhjensivät Kaivarin. Vituttaa näiden ählämien näkeminen jo vain kuvassakin, kadulla kun vastaan tulee, sylettää ja inhottaa.

 8. tai sitten ei….

  Ruotsi oli ilmeisesti kuitenkin mukana äänestämässä Saudit YK:n naistenoikeuksien komissioon?! :

  ”Belgien, Frankrike, Norge, Storbritannien & Sverige har enligt uppgift röstat på Saudiarabiens inträde i 45-landstarka FN:s kvinnokommission.”

  (https://twitter.com/ChristerSfeir)

  Tuolla juttua on seurattu jo pidempään:
  (https://twitter.com/hillelneuer)

  Suomeksi tuosta Saudien komissiopaikasta:
  http://yle.fi/uutiset/3-9580012

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.