Mainokset

Ruotsin suurin shiiamoskeija tuhopoltettiin

 

 

Tukholman kupeessa Järfallassa poltettiin lauantai-iltana suuri shiiamuslimien keskus Ali Islamic Center. Tukholman poliisista Lars Byström kertoo, että palo sytytettiin rakennuksen ulkopuolelta ja tapausta tutkitaan tuhopolttona.

Moskeija on Ruotsin suurin shiiamoskeija. Rakennuksen koko non yli 3500 neliötä ja tietojen mukaan puolet rakennuksesta kärsi palovahinkoja. Syttymisaikaan rakennuksessa oli muutama henkilö, mutta he eivät vahingoittuneet.

Moskeijan puuhapetteri Akil Zahiri kertoo:

– Meillä on tuhansia jäseniä ja tämä on suuri moskeija. Olemme nyt hyvin surullisia, stresaantuneita ja huolestuneita.

Heti palon jälkeen on vihjailtu rasistien olevan palon takana. Lähempänä totuutta lienee kuitenkin se, että Ruotsin suurin musta aukko Rinkeby-Tensta sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä. jossa sunnimuslimien edustus ja kannatus on lähes sataprosenttista. Pariisin terrori-iskun jälkeen moskeijaa vartioi extrapoliiseja, sillä tuolloin pelättiin sunnien taholta jonkilaista iskua myös tätä moskeijaa kohtaan.

Ali Islamic Center on tunnettu siitä, että siellä on käynyt saarnaamassa mm. homojen kivitystä tukevia imaameja.

Mainokset

29 Comments on Ruotsin suurin shiiamoskeija tuhopoltettiin

 1. Mitähän tuosta nyt voisi seurata, jos sunnit olisivatkin polttaneet shiojen temppelin? Muuallakin tulevat niin hyvin keskenään toimeen…

  Tykkää

 2. Islamin sisäinenkin rikkaus on aivan valtavaa... // 01/05/2017 22:18 // Vastaus

  Oliko Ruotsissa jo ennestäänkin joku vastaava tapaus, jota käsiteltiin jopa mahdollisena ISIS-iskunakin – tekijä kuitenkin siis joku muslimi. Paavo muistaakseni kirjoitti jostain tällaisesta oikeusjutusta?!
  Sunnat ja shiiat eivät oikein tule toimeen edes Suomessa – ja juurikin sunnapuoli vaikuttaa olevan syy – siihenkin. Shiiat ovat yleensä näistä kahdesta lahkosta kai hiukan ns. maltillisempia – esim. jihadin harrastaminen on paljon vähäisempää…

  Tuo, että paikalla on ollut ihmisiä – toki voi viitata johonkin muuhunkin, mielessä on se somalien rasvakeitinpalokin vai mikä se nyt olikaan…

  Tykkää

 3. Talvisodanhenki // 01/05/2017 22:22 // Vastaus

  Huppistakeikkaa! 👻

  Tykkää

 4. Wahhabistit kiihottavat liekkeihinkin asti // 01/05/2017 22:35 // Vastaus

  Saudien ja kumppanien rahoittamaa salafistis-wahhabistista suurmoskeijaa vaan Suomeenkin, niin kohta tännekin saadaan samaa touhua 😦

  Tykkää

 5. Rikkautta - mutta kenelle... // 01/05/2017 22:48 // Vastaus

  Huippupoliitikko Sulttaanista taas juttua…
  – aika moni Suomeen muuttanut ns. somalijulkkis on kertonut jostain vakavista sairauksista, Husulla ties montako perheenjäsentä ja muutamilla muillakin…
  – tulee pikkasen kalliiksi veronmaksajille ja mahtaa olla yksi keskeinen motiivikin tänne tulemiselle…
  – no onneksi somalit ovatkin ihan superahkeria veronmaksajia… :

  ”Ovatko tässä tulevat huippupoliitikot? Tapasimme neljä poliitikon uraa aloittelevaa helsinkiläisvaltuutettua”

  ”Suldaan Said Ahmed, 24, muutti Somaliasta Suomeen perheensä kanssa teini-ikäisenä. 11-lapsinen perhe päätyi Kontiolahdelle(siirryt toiseen palveluun), Said Ahmedin ”sydämen kotiin” Pohjois-Karjalaan.

  Yksi perheen lapsista sairastui aivokasvaimeen ja perhe sai yhteiskunnalta tukea.

  – Äiti oli pitkiä aikoja veljen kanssa sairaalassa ja meillä kävi sosiaalityöntekijöitä auttamassa. Tämä kaikki herätti minut ymmärtämään, että hyvinvointiyhteiskunta on tärkeä ja se vaatii puolustamista, pohtii Said Ahmed.”

  Ja rohkea pelonvoittamistarina ja kaikkee…:

  ”– Asuessani teininä Kontiolahdella juoksin usein pakoon skinejä, jotka huusivat ja jahtasivat minua. Kaikilla oli kaulassaan rasistinen symboli eli leijonakoru. Ryhdyin käyttämään sitä itse, jotta voittaisin pelkoni, selvittää Said Ahmed.”

  Pääasiahan on, että Sulttaani ja muualla tulleet viihtyvät… :

  ”Said Ahmed puhuu paljon ja monista asioista: köyhyydestä, eriarvoisuudesta, avoimuudesta, monikulttuurisuudesta ja Itä-Helsingistä. Siellä hän asuu ja viihtyy.

  – Nautin olostani Itä-Helsingissä. Siellä puhutaan satoja kieliä, siellä on arjen köyhyyttä ja sosiaalisia ongelmia, joihin voi puuttua mm. kaupunkisuunnittelulla. Itä-Helsinki on ihana sekoitus kaikkea, kehuu Said Ahmed.

  Silti kasvava kaupunki vaatii korjaamista, jotta se olisi hyvä kaikille, myös muualta muuttaville.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9575840?origin=rss

  Tykkää

 6. Irrotettakoon parhaat miehet Palmen murhatutkinnasta, jottei jää mysteeriksi

  Tykkää

  • Riippuu mistä roikkuu... // 01/05/2017 23:08 // Vastaus

   Etteikö rikkaassa Ruotsissakaan parhaat resurssit riitä kahteen paikkaan?

   Tuota moskeijapaloa – etenkin jos kyseessä on joku ISIS tms. – varten voisi kyllä irrottaa ne toiseksi parhaat miehetkin…
   – ykkösketjun miehillä kun kestää ja kestää tuon Palmenkin kanssa…

   Tykkää

 7. DUMARI // 01/05/2017 23:31 // Vastaus

  Mihin tarvitaan 6000 neliömetrin moskeijaa? Luultavimmin matut ovat itse polttanneet sen, kuten myös Saksassa on tapahtunut.

  Tykkää

 8. RHC:ssa yllytetään laittomuuksiin... // 01/05/2017 23:33 // Vastaus

  Pullervo Hommalla – tällä RHC-väellähän on ilmeisesti joku suljettu Face-ryhmäkin…:

  ”Olen aikaisemminkin törmännyt tähän samaan ilmiöön ja laittanut asiasta tähän ketjuun kommenttia kuvakaappauksineen.
  Eli tp-turistit etsivät hyväntahtoisia & hyväuskoisia suomalaisia, joiden asuntoihin voisivat laittaa itsensä kirjoille pk-seudulle ilman aikomustakaan muuttaa asumaan mainittuun osoitteeseen.

  Kotimajoitusryhmästä asiaa puimasta löytyvät taas kaikki tutut Outi Poppista ja Harri Simolinista aina notooriseen pappiin saakka.
  Simolin oikein usuttaa harhauttamaan maistraattia ja viranomaisia väärillä rekisterimerkinnöillä.

  Lopuksi käy taas ilmi, että jo oleskeluluvan ja asunnon saaneet siirtolaiset myyvät edelleen maanmiehilleen omaa osoitettaan käytettäväksi 150-200 €:n hintaan.
  Suomalaisilta saa väärän osoitteen ilmaiseksi ja maanmiehiltä kiskurihinnalla.
  Ja kukaan hyvistä ihmisistä ei edes hiiskahda hädänalaisten hyväksikäytöstä tässä kohdassa. Jesuiittojen motto on myös suvaitsevaisten motto.”

  http://hommaforum.org/index.php/topic,109108.msg2613275/topicseen.html#msg2613275

  Ajatelkaapa, jos RHC:n väki kätkeekin vahingossa esim. terroristeja noilla osoitehuijauksillaan…
  – sosiaalitukiakin saa varmaankin huijattua lisää noinkin, etenkin jos vielä on täällä useammallakin eri henkilöllisyydellä tai on kirjoilla jopa useissa eri maissakin…
  – toivottavasti poliisi seuraa RCH-suvakkien ryhmää myös!!!!

  Liked by 1 henkilö

  • tuon kaltainen kaksinaismoraali on jotain mitä ei pysty käsittämään. Kun joku asia väännetään väkipakolla hyväksi niin mitään pahaa asiasta ei suostuta näkemään . Olikohan MOT vai 45minuuttia missä puittiin juuri tuota osoite kauppaa

   Tykkää

   • RCH:n huijarit // 02/05/2017 13:23 // Vastaus

    Onkohan muuten Marjaana Toiviaisesta tehty kirkolle kantelua tätä osoiteasiaa koskien? Ilmeisesti liki kaikki kantelut tutkitaan, joten tuota kautta voisi ehkä levittää edes tietoa tästäkin laittomuudesta…

    Mutta miksi ihmeessä viranomaiset eivät puutu tuollaiseen huijailuun, sitä en vaan tajua!

    Tykkää

  • Persut, HUOMIO! // 02/05/2017 13:41 // Vastaus

   Persut nyt ainakin voisivat nostaa esille laittomiin oleskelijoihin liittyvää muutakin laittomuutta ja etenkin sitä, miksi niihin ei puututa? Onko jollain yhteyksiä persuedustajiin?

   Eiköhän olisi hyvä palauttaa taloyhtiöiden oikeiden asukkaidenkin nimitiedotkin edes johonkin rekisteriin – ja entäpä muutokset alivuokralaisuuteenkin?
   – muutoin laittomien oleskelijoiden kontrolli vaan entisestään heikentyy ja määränsä lisääntyy…

   Miten Paavo Ruotsissa on nämä asunto- ja osoiteasiat esim. Suomeen verrattuna vai onko lait hyvin samanlaisia? Miten ne kaikki tuhannet Ruotsin laittomat saavat asunnot ja tuet? Onko yhtään kiristetty lakeja ja esim. sossun säädöksiä?
   Suomessa jossain vaiheessa oli sossuilla vaitiolovelvollisuus, mutta ei kai enää – mutta miten onkaan sitten käytännössä, kun suvakit vaikuttavat hääräävän silläkin sektorilla…

   Tykkää

   • Persut, HUOMIO! // 02/05/2017 13:43 // Vastaus

    Mielestäni tuollaisiin selkeän epärehellisiin osoitehuijauksiin osallistuville suvakeille pitäisi antaa rikostuomio, esim. ihan tahallisesta ja tarkoituksellisesta petoksesta!

    Tykkää

 9. Kehitysmaalaiset tuovat takapajuiset tapansat mukanaan eivätkä päästä irti vaikka niille lapioisi kuinkapajlon diskorahaa.
  2100 ei eurooppaa ole vaan muslimeja kuhiseva rähinöivä hiekkahelvetti.

  Tykkää

 10. Uni tulee // 02/05/2017 00:03 // Vastaus

  Voi mikä vahinko. Onneksi sentään ei vaikuta yöuniini millään tavalla.

  Tykkää

 11. Joe Langley // 02/05/2017 00:33 // Vastaus

  Hyvin tehty työ.

  Tykkää

 12. MMM TYMPII // 02/05/2017 02:30 // Vastaus

  Kuka on tässä vaiheessa lopen kyllästynyt maahanmuuttoon, moskeijoihin ja muslimeihin?

  Tykkää

  • Vaisu tule-vaisuus // 02/05/2017 03:13 // Vastaus

   Onnellista oli se aika kun ei vielä tiedetty mihin oltaisiin menossa. Tämä kaikki olisi voitu estää jos meillä olisi ollut järkeviä poliitikkoja. Koko ajan naputetaan että kantaväestön syntyvyys on liian pieni mutta kuka hitto hankkii ison liudan lapsia tällaiseen levottomaan yhteiskuntaan (paitsi keharit tietysti)? Johan sitä suree itsensä hengiltä miettiessään lastensa tulevaisuutta.

   Tykkää

  • kyllä vituttaa ja raskaasti // 02/05/2017 15:46 // Vastaus

   Kyllästynyt on kovin laimea sana kuvaamaan sitä mitä tunnen muslimien inavaasiota kohtaan meidän maahamme ja koko eurooppaan.

   Tykkää

 13. Puosuvaari // 02/05/2017 10:34 // Vastaus

  Järfallassa muitakin ongelmia, joista viranomaiset mielellään vaikenevat (enkä tarkoita sitä, että alueen asukkaista lähes 40% maahanmuuttajia, pääosa islamilaisesta maailmasta):
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/lx7yk/misstankt-overfallsvaldtakt-vid-elljusspar-i-jarfalla

  Tuntomerkkejä ei kerrota, lähiomaiset turhautuvat:

  Bara ungefär 700 meter rakt öster om platsen för våldtäkten ligger Ekko Familjehem AB som är ett företag som sköter familjehemsplaceringarna av framförallt ensamkommande. Oftast placeras ensamkommande i familjer i området där familjehemsföretaget är beläget. Ekko Familjehem AB är inte utmärkt på kartan här ovanför.

  Uhrit ja uhrien omaiset ovat antaneet selvät tuntomerkit, joita luonnollisesti ei kerrota, koska se lisäisi vain rasismia ja Ruotsidemokraattien kannatusta eli kyseessä näitä sotaa ja vainoa paenneita nuorukaisia Afganistanista. Faktat löytyvät helposti turhautuneiden lähiomaisten facebook-sivuilta.

  Tykkää

 14. Bismark // 02/05/2017 11:23 // Vastaus

  Teräs ja tuli ,siten matut pakenee .

  Tykkää

 15. Mistit ulos maasta, piste. // 02/05/2017 13:05 // Vastaus

  Islamistit pilaavat myös tavallisten muslimien elämän:

  https://mitti.se/nyheter/pekgulkanns-ibland-husarrest/?omrade=varmdo

  Tykkää

  • Talvisodanhenki // 02/05/2017 19:12 // Vastaus

   Ei ole olemassa mitään ”tavallista muslimia” Samaa saastaa ne kaikki on, toiset vaan
   osaavat näyttelemisen hieman toisia paremmin -lopullinen päämäärä on kuitenkin sama jokaisella musulmaanilla.

   Tykkää

 16. Ulkomailla asti jo uutisoidaan... // 02/05/2017 16:25 // Vastaus

  Suomeen kaavailtavasta ääri-islamilaisesta suurmoskeijasta uutisoidaan jo ulkomaillakin – joku Nuorissa muslimeissa vaikuttava brittkin on ilmeisesti tullut Suomeen avittamaan sitä, että otetaan Britanniaa kiinni 100 vuotta kerralla, mitä tulee muslimien jättimoskeijaan… :

  ”Muttaqi Khan, who sits on the board of Young Muslims, an NGO that tries to empower young Muslim Finns, said about the mosque: ”Overall it is a good project, but it’s not perfect.”

  Khan, who spends his holidays in Whitechapel, east London, visiting his British-Bangladeshi family,
  compared the Oasis centre to the East London Mosque, the UK’s largest: ”We’re skipping stages and going for a big mosque,” he explained.

  ”It took East London Mosque 100 years to evolve.”

  Yet Khan said that the mosque will help young Finns to integrate better into Finnish society.
  ”When I go to the UK and see the [East London] mosque I feel the connection” between the Muslim community and the rest of society. ”There is a feeling of acceptance there”

  http://www.middleeasteye.net/news/bahrain-backed-mosque-sparks-integration-debate-finland-1930454778

  Tykkää

  • Ulkomailla asti jo uutisoidaan... // 02/05/2017 16:30 // Vastaus

   Hyvin epäuskottavalta jo ulkoisesti näyttävä Tarja Mankkinen mankuu, kuinka väkivaltainen äärioikeisto lisää uskonnollisen ekstrimismin uhkaa…
   – mutta jättimoskeija muuten positiivinen hanke, pikkuisen nämä ns. rahoitushaasteet vaan vielä mietityttävät….:

   ”The rise of violent far-right activities might ”increase the breeding ground for the violent extremism motivated by religion”, said Tarja Mankkinen, an interior ministry official responsible for Finland’s anti-radicalisation policy.

   She said that while the ministry finds many ”positive aspects” in the mosque project ”the challenge is that the mosque is planned to be funded by Bahrain and possibly by other Gulf countries”.
   ”The role of the actors who fund the mosque and its activities might consist a [security] risk if it decreases the feeling of belonging to the Finnish society among the Muslim population.”

   Tykkää

  • Ulkomailla asti jo uutisoidaan... // 02/05/2017 16:32 // Vastaus
 17. Whitechapel on nykyisin melkoinen islamilainen helvetinkolo... // 02/05/2017 16:41 // Vastaus

  Tuossa Hesan suurmoskeijajutussa mainitun Khanin mainostama lomakohde – viiltäjä-Jackistäkin tunnettu Whitechapel, Itä-Lontoossa – niin siellähän liikkuu nykyisin sharia-partioita, koirien myrkyttäjiä – ala islääääääääm… :

  ”— Khan, who spends his holidays in Whitechapel, east London”

  http://www.middleeasteye.net/news/bahrain-backed-mosque-sparks-integration-debate-finland-1930454778

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: