Ruotsi lopetti rajatarkastukset Tanskan rajalla- Tanska lisäsi vastaavasti Saksan rajalla

13

5be96bb1-9780-4aa1-b2a9-da69211741f9

 

Ruotsin hallitus on päättänyt lopettaa Tanskan ja Ruotsin välisen matkustajaliikenteen henkilötarkastukset. Infraministeri Anna Johansson kertoi tänään, että henkilöpaperien tarkastukset lopetetaan 4. toukokuuta Tanskan suunnalta tulevista laivoista, busseista ja junista. Saksasta päin tulevaa matkustajavirtaa aiotaan kuitenkin jatkossakin kontrolloida.

Hallitus perusteli asiaa sillä, että turvapaikanhakijoiden määrä on vähentynyt dramaattisesti sen jälkeen kun rajatarkastukset laitettiin voimaan loppuvuodesta 2015. Valmius rajatarkastuksiin kuitenkin pidetään yllä.

Rajatarkastuksia on arvosteltu lähinnä siksi, että se on vaikeuttanut Kööpenhaminan ja Malmön välistä työmatkaliikennettä. Sadat ihmiset matkustavat joka aamu ja ilta kaupunkien väliä töihin ja kotiin.

Tanska vastasi Ruotsin ilmoitukseen muuttaa rajatarkastuksia asettamalla Saksan vastaiselle rajalleen tiukemman rajakontrollin. Tanskan pääministeri Lars Løkke Rasmussen kertoi, että Tanskan hallitus ei halua, että Tanskasta tulee seuraava suuri turvapaikanhakijoiden päämäärä.

Tanska on lisännyt kaikilla Saksasta tulevilla raja-asemilla ja satamoissa miehitystä ja tarkastukset laitettiin käyntiin heti päätöksen jälkeen keskipäivällä klo 12.00.

Ruotsin oikeus- ja maahanmuuttoministeri Morgan Johansson kiitteli kuitenkin Tanskan päätöstä rajatarkastuksista. Hänen mukaansa ne olisi voitu ottaa käyttöön jo aiemmin, sillä tähän asti Tanska on toiminut transitmaana.

Advertisements

17 thoughts on “Ruotsi lopetti rajatarkastukset Tanskan rajalla- Tanska lisäsi vastaavasti Saksan rajalla

 1. EU-mafia yrittää kieltää kokonaan tarkastukset ensi marraskuusta eteenpäin. Eurooppa on tarkoitus miehittää kauttaaltaan antamalla kehitysmaa-muslimeille täysin esteetön kulku maiden välillä -helvetillistä toimintaa!

  Jotain on tehtävä tai uusi invaasio tulee viimeistään kesällä 2018 -Suomen rajat on suljettava vaikka siviilien voimin mutta kehareita tänne ei enää päästetä laumoittain!

 2. Hyväpalkkaisten idioottien sosiaaliset experimentit tulevat maksamaan taas muutamia kantishenkiä sanoo:

  Voi pyhä yksinkertaisuus! Poliitikot ovat todella typeriä: tuijottavat vain siihen että ihmisten työhönmeno ja kotiintulo helpottuvat (koska kaikki mikä suosii yrityksiä tietää rahaa) mutta viis veisaavat että Ruotsiin ja sitä kautta Suomeen livahtaminen helpottuu. Tätä kun vielä vääristellään pakolaistuottajamaissa (”rajat ovat täysin auki, nyt siis matkaan kaikki vauvasta mummoon!”) alkaa samanlainen hillitön maahantunkeminen kuin 2015.

  1. Ruotsista Suomeen livahtaminen onnistuu vaikka Idi Aminilla nytkin.Tämän helpommaksi maahantunkeutumiselle sitä ei voi tehdä mitä se nyt on.
   Olisa vissiin ollut viisainta antaa Ihantalassa periksi neukuille,että ne olis päässeet Torniojoelle.Tuskin ne sen pahempia isäntiä olis olleet mitä nämä islamistit,joilla Suomi nyt meinataan täyttää.

   Eurooppalaiset ihmisen petettiin eurooppalaisten politikkojen toimesta,avaamalla rajat kehitysmaiden islamistien tunkeutumiselle.

   1. ”Olisa vissiin ollut viisainta antaa Ihantalassa periksi neukuille,että ne olis päässeet Torniojoelle.Tuskin ne sen pahempia isäntiä olis olleet mitä nämä islamistit,joilla Suomi nyt meinataan täyttää.”

    En olisi ikinä voinut uskoa että sanon tämän, mutta olet oikeassa. Ns. entinen Itä-Eurooppa ei kärsi matu-ongelmasta. Saa nähdä milloin suomalaiset lähtevät pakolaisiksi Suomesta Venäjälle. Venäjähän on ollut kokoajan menossa parempaan suuntaan..

    – Mieluummin Putin kuin kalifaatti.

    1. Jos menee sutta pakoon, niin voi tulla karhu vastaan…

     Kyllä vain Venäjällä on hyvin pimeitäkin voimia, Putin tuskin on edes pahimmasta päästä siinä suhteessa, jos täysin muutenkaan – että itsenäisenä pysyn mieluiten.
     – mutta on Venäjällä toki hyvätkin puolensa.

     Ei Suomi vielä ole menetetty, ei missään nimessä. Mutta muutosta on saatava aikaan etenkin politiikassa ja lakeihimme.
     Uutisissa persujen (kokkarille kohta tilaava tekevä) oikeusministeri Lindström höpötteli uudesta nimilakiehdotuksesta, mikä kyllä kummastutti ja hämmästytti – eikö tuo persu-ukkeli ole silläkään pallilla muuta puuhastellut?!

     Tosin oikeusministeriön virkamiehetkin tuntuvat olevan ongelma Suomessa – mitään akuuttia ja tarpeellista lakia ei muka Suomessa pystytä säätämään nopeasti, vaikka jotain vastaavaa rustattaisiin Ruotsissakin parissa viikossa…
     Onneksi pressa sentään torppasi sen Viljasen nimityksen oikeuskanslerin pallille – sillä tuo Viljanen oli ilmeisesti laatinut sen Thorsin sysipask*n uuden kansalaisuuslainkin, joka takaa mamurikollisillekin oikeuden Suomen kansalaisuuteen…
     – toki se toinen ehdokas on ollut mukana sote-sopassa, että ei sekään ihan hyvältä kuulosta…

     1. Ajatuksena oli verrata Viroa ja Suomea. Ja, jos menee tilanne niin pitkälle että pitää valita, niin valitsen mieluummin Venäjän kuin kalifaatin.

      Paras optio on että Suomi voidaan pitää sellaisena kuin se oli vuonna 2000

    2. Olet oikeassa -mieluummin Putin kuin kalifaatti. Tällä hetkellä Suomen vihollinen nro1 on ruåtsi. Jokainen rationaaliseen ajatteluun kykenevä ymmärtää tämän.

   2. Idi Amin kuoli jo 2003 mutta koko suku on tietysti tervetullut… Henkilötarkastuksia on koko ajan kritisoitu niiden ETNISEN PROFILOINNIN takia eli että on tuhmaa ja rasistista mennä kysymään henkkareita joltakin joka on vaikkapa Bagdadin Apupaakarin tai Osama Mar Melaadin kaksoisolento ja heiluttelee merirosvolippua. Varsinkin Miljöpartiet on jaksanut jankuttaa tästä etnisestä profiloinnista aivan uskomattomasti. Onneksi puolueen suosio Ruotsissa senkun laskee.

  2. Poliitikot toteuttavat heille tulevia käskyjä -täysin tietoisena mihin toiminta tulee johtamaan. Liian monessa euroopan maassa valtaan on keinoteltu henkilöitä jotka on joko lahjottu tai kiristetty mukaan maanpetokselliseen toimintaan.

   -Typeryydestä ei siis ole kyse vaan ahneudesta ja/tai pelosta. Kansanmurhaa tehdään täysin tietoisesti ja kun tilinteon päivä joskus tulevaisuudessa koittaa se tullaan ottamaan huomioon tuomiota koventavana seikkana.

   1. Suurin osa poliitikoista on ostettavissa. Tämän takia vastustan edustuksellista demokratiaa. Sveitsin malli on oikea. On yleisesti tiedossa miten Soros on rahoittanut black lives matter -järjestöä. Ei tarvitse olla ruudinkeksijä ymmärtääkseen että Soroksen kaltaiset jantterit mielellään rahoittavat myös poliitikkoja. Viime USA:n presidentinvaaleissa ehdokkaita tuettiin suurilla rahasummilla. Esim Soros rahoitti Clintonin kampanjaa yli 9 milj. dollarilla. Jos Clinton olisi valittu, olisi epärehellistä ajatella etteikö Clinton olisi muistanut tätä Soroksen mukavaa pottia päätöksiä tehdessään.

    – Poliitikot palvelevat rahaa, eivät niinkään kansaa.

 3. Sama logiikka kuin että ravintolan ovella lopetetaan papereiden/iän kysyminen ”kun ei ne 14 vuotiaat enää yritä”. Ei hyvää päivää ja morjens! 5 toukokuuta on Skånessa VÄHÄN ruskeeta jonoa taas, uskokaa pois.

 4. Tarkastaako Ruotsi yhä Tornion rajalla Ruotsiin päin meneviä matuja?

  Ilman Tanskaa Suomessa olisi kuitenkin suurella todennäköisyydellä paljon enemmänkin tulijoita eli kiitos Tanska!
  – tosin saattavathan silti tipoittain päästä sitäkin kautta, kun jostain niitä Suomeen kuitenkin koko ajan tulee vai Ruotsistako lie sitten?

  Tanskassa on se ärsyttävä puoli kuitenkin, että se ei käsittääkseni päästä täältä Suomesta päin tulevia matuja menemään esim. Saksaan…
  – kuitenkin Merkel kutsui nämä miekkoset kyläänkin, joten hoitakoot poiskin tai pitäkööt hyvänään…
  – ja kun Suomen palautussysteemit ovat niin tehottomia ja kalliitakin.

  1. Suomalaisten on nyt herättävä ymmärtämään että ruåtsi on meidän vihollinen johon ei voi luottaa missään asiassa. Itsensä johdattaminen ”tietoisuuden valoon” kannattaa aloittaa tutkimalla historiaa -swedupellet ovat AINA pitäneet meitä alusmaanaan eikä mikään ole viimeisten 800 vuoden kuluessa muuttunut. Suomen ja ruåtsin ”yhteistyö” perustuu pelkkään suureen kusetukseen.

 5. Että osaa Tanska olla **ttumainen maa. Tahallaan köyhdyttelevät Suomea estämällä voimavaran tursuamisen meille päin. Millä me nyt muka tienataan? Pakko ruinata Ruotsilta, olisiko niillä myydä yhtään ylimääräistä kosmonauttia. Edes ne, jotka niille itselleen eivät kelpaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.