Mainokset

Sigtunnan kunnanhallitus paljastui suureksi syyrialaisten hyväveli-kerhoksi

sigtunany3-3-of-3-jpg

Kunnan omistama kerhotila vuokrattin syyrialaisten potkupalloklubille, jotka käyttivät tilaa kortinpeluuseen ja vuokrien maksamattajättämiseen.

 

Sigtunan kunta sai viime viikolla mielenkiintoista julkisuutta SVT:n  ”Uppdrag granskning”- ohjelman tiimoilta. Nimittäin kävi ilmi, että koko Sigtunaan kuntaa hallitsee eräänlainen syyrialaismafia, joka hoitelee kunnan asioita puhtaasti korruptiolla ja ajamalla syyrialaisten etuja. Sisäpiiriin kuuluu syyrialaista alkuperää olevia korkeita politiikoita, jotka ohjaavat rautakouralla kunnan asioita toivomallaan tavalla.

 

Kuvakaappaus 2017-05-02 23-27-21

Kunnavaltuuston puheenjohtaja Ibrahim Khalifa

Mafian, tai pikemminkin eräänlaisen hyväveli-klikin puuhapettereinä ovat olleet kaksi johtavaa sosiaalidemokraattia, kunnanvaltuuston puheenjohtaja Ibrahim Khalifa yksityinen urakoitsija Ismet Karademir.

Asioiden ytimeen nousi kolme erillistä asiaa, jotka pääsivät hyvävelikorruption ytimeen. Näitä olivat eräs kerhotalo, yksi pizzeria, jolle ei ollut rakennuslupaa ja yksi epämääräinen kiinteistökauppa.

 

Kerhotalo, joka oli kunnan omistama, mutta joka oli vuokrattu Valstan syyrialaiselle potkupallokerholle, käytettiin syyrialaisten miesten hurvittelupaikkana. Osoitettiin, että syyrialaiset harrastivat kerhotiloissa esimerkiksi kortinpeluuta. Lisäksi tiloissa on ollut laittomia kolikkopelejä, joissa syyrialaiset miehet pelaavat pois päivärahojaan.

Kunta yritti saada potkupallokerhon pois tiloista jo 2016, mutta tuolloin kunnanvaltuuston puheenjohtaja Ibrahim Khalifa junaili asian siten, että potkupallokerho/ kortinpeluuklubin vuokrarästit yli 360 000 kruunua mitätöitiin ja toiminta sai jatkaa edelleen tiloissa. Vuokrarästejä on ainakin jo vuodesta 2012 alkaen. ’

Karademir oli potkupallokerhon päällysmies ja vedonvälittäjä. Kaveritouhua vaiko maanmiestensä auttamista?

 

srf2016Ismet-Karademir

Piällysmies Ismet Karademir.

Pizzerian tapauksessa riita syntyi sosiaalidemokraattien keskuudessa. Pizzerian paikalla olisi nimittäin pitänyt olla parkkipaikka. Pizzerialle annettiin monia käskyjä kerätä kamat kasaan, mutta Ismet Karademir antoi tässäkin tapauksessa maanmiehileen erikoisoikeuksia ja pizzeria pysyi paikalla.

Kiinteistökaupoissa homma eteni siten, että kunnanhallitus halusi kilpailuttaa asuntoprojektin, mutta Ibrahim Khalifa antoi määräyksen edetä tietyn tarjouksen mukaan. Tarjouksen tekijä oli molempien syyrialaisten tuttava. Näin urakka siis junailtiin suoraan tuttavien taskuun kenenkään välittämättä, tai puuttumatta asiaan.

 

Kun asia tuli ilmi ja julkisuuteen on Sigtunan kunnanhallituksen porukkaa juossut tohtorin vastaanotolla hakemassa pakollista saikkua. Välien kerrotaan olevan hyvin tulehtuneita ja moni- jos ei nyt ihan pelkää niin ainakin tietää, että monta asiaa joudutaan muuttamaan, jos kunnanhallitus meinaa istua jatkossa samalla kokoonpanolla.

Merkillistä on myös ruotsalaisten kunnanvaltuutettujen käyttäytyminen asian tiimoilta. Kukaan ei ole kyseenalaistanut syyrialaisten puuhamiesten toimintaa, vaikka se on saanut jatkua jo vuosia.

SVT

 

 

Mainokset

13 Comments on Sigtunnan kunnanhallitus paljastui suureksi syyrialaisten hyväveli-kerhoksi

 1. Talvisodanhenki // 03/05/2017 00:43 // Vastaus

  Apinoita koijataan swedulassa oikein kunnolla -samaa tilannetta kohti ollaan menossa myös täällä meillä sillä viimeisimmissä kuntavaaleissa, varsinkin PK-seudulla näitä vesseleitä pääsi valtuustoihin punomaan juonia kantaväestön päänmenoksi. Tilanne ei sentään ole vielä niin huono mitä se on kansainkodissa mutta tulee pahenemaan nopeasti ellei vastavoimaa saada aikaiseksi. Yhteistyön nuo parasiitit hallitsee kansalaismielisiä paremmin -asiaan on saatava muutos!

  Tykkää

 2. Voihan vee mikä Khalifaatti // 03/05/2017 01:50 // Vastaus

  Se ravintola Våfflan palokin liittyy varmasti samaan mafiaporukkaan….
  Ei ruotsalaiset nössykät pärjää näitten kierojen ja röyhkeitten keharikovanaamojen kanssa. Jos meinaa pärjätä niin pitää itse muuttua samanlaiseksi.

  Tykkää

 3. Tämä sama ”tauti” näyttää voivan hyvin Suomessakin, esimerkkinä Nykysuomessa ollut artikkeli piskuisesta Keuruusta

  http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/04/30/keuruulla-10-kertaa-enemman-rahaa-maahanmuuttoon-kun-keuruulaisiin/

  Mitä tapahtuu Keuruulle, kun valtion avustukset loppuvat muutaman vuoden päästä ?

  Tykkää

  • Simsala Bim // 03/05/2017 13:07 // Vastaus

   Keuruun ennuste on aika huono. Kaupunginhallituksen pj-ksi valittiin ent terveyskeskuksen ylilääkäri joka kunnostautui varuskunnassa loisivien jihadistien hoitajana. Keuruun nuiva mielipide jäi melko kuulumattomiin ja paikallislehti näki mutavyöryssä pelkästään hyviä puolia..
   Mahdollista on, että seuraavassa aallossa Keuruulle pesiytyy paljon enemmän kuin ne äsken nähdyt 700 karvakouraa. Keuruun valtakadulla on yksi suomalainen ja neljä! muukalaisten ravintolaa.

   Tykkää

 4. Monikulttuuria todellakin - ja ns. parempaa kulttuuria... // 03/05/2017 11:19 // Vastaus

  Tämä mamujen mukanaan tuoma korruptio, klaanikulttuuri ja nepotismi on yksi suuri vaara myös – jossain Briteissä esim. pakistanilaistaustaiset poliisit ottavat lahjuksia ja peittelevät maanmiestensä touhuja, jopa osallistuvat niihin, esim. nämä muslimijengien hyväksikäyttökuviotkin…

  Suomessakin valtakunnallisesti sekä etenkin pääkaupunkiseudulla mamuja tai oikeammin muslimeja suositaan jo monin verroin esim. rahanjaossa, kun heillä on tietenkin myös vihervasuritkin puolustamassa.

  Neukkulan aikaan puhuttiin ”kotiryssistä” – mutta nykyään monilla puolueilla ja poliitikoillakin – on ns. omia kotimamuja, jotka antavat ohjeita, miten toimia mamujen hyväksi…
  Ja rasistikortti on uusi Moskovan kortti tai noottikriisi…

  Nasima Razmyarista tulee todennäköisesti yksi Hesan johtajista – ja saa nähdä, mitä siitä seuraa…
  – toki Nasima huivittomana homorummuttajana kyrsii varmaan joitain muslimejakin, mutta katsotaan…
  – toki arvostellaan hänetkin vasta sitten, kun näemme työn tulokset…

  Tykkää

 5. 1 miljardi sairaanhoitoon ja 32 miljardia maahantunkeutujille // 03/05/2017 12:58 // Vastaus

  Näitä hyvävelikerhoja ja kortinpelaajia tuntuu olevan koko maan hallinto täynnä:

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/ny-rapport-om-asylkostnader-dyrt-omodernt-och-krangligt

  Nyt on Ruotsissa suurena vaalikysymyksena annetaanko vai ei sairaanhoidolle yksi (1) miljardi lisää rahaa kun taas kuntien pakoloisvastaanottoon satsattiin mukisematta 32 miljardia 2016. Sairaalajonoissa ihmisiä kuolee, sairaaloissa tehdään hoitovirheitä ja potilaita kuolee, henkilökuntaa puuttuu ja se on ajettu loppuun. Silti on prioriteetti 1 sairaaloille, 32 lonnijoille.

  Tykkää

 6. Ei kassaan anneta, sieltä otetaan. Ilmankos nämä orientin pelimiehet ja sosiaalidemokraatit tuntevat sukulaissieluisuutta.

  Tykkää

  • Harjoitus tekee mestaajan // 05/05/2017 23:03 // Vastaus

   Valtion kassa on runsaudensarvi taikaseinässä eikä se ole keneltäkään pois, pohjola ja valtionkassa kuuluu ihan kaikille ja jos joskus tekee tiukkaa laitetaan rasistinen kantaväestö kantamaan vastuuta niin että tuntuu…
   Väinämöinenkin oli pahamaineinen kähmijä joten ei ole mitään oikeutta valittaa jos rauhanlähettiläät rikastaa, vai miten se meni…

   Tykkää

 7. Ibrahim Virtanen-Saarinen // 04/05/2017 04:27 // Vastaus

  Melkein suomalaisen näköinen tuo Khalifa. Sukunimi voisi hyvinkin olla Niinistö, Vanhanen tai Tuppurainen. Tai Virtanen.

  Tykkää

 8. Hölmöläinen // 04/05/2017 20:07 // Vastaus

  Sattumalta Ilta-Sanomat uutisoi samasta aiheesta..

  http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005196293.html

  ’Vaasan yliopiston torstaina julkaisemasta kansalaistutkimuksesta käy ilmi, että liki nuhteettomasta kansainvälisestä maineesta huolimatta Suomen rakenteissa piilee korruptiota.’

  Tykkää

1 Trackback / Pingback

 1. Jihadistien tavoitteena ei ole sota vaan kaksoisvalta? – Summer War 2016

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: