Sigtunnan kunnanhallitus paljastui suureksi syyrialaisten hyväveli-kerhoksi

0
sigtunany3-3-of-3-jpg
Kunnan omistama kerhotila vuokrattin syyrialaisten potkupalloklubille, jotka käyttivät tilaa kortinpeluuseen ja vuokrien maksamattajättämiseen.

 

Sigtunan kunta sai viime viikolla mielenkiintoista julkisuutta SVT:n  ”Uppdrag granskning”- ohjelman tiimoilta. Nimittäin kävi ilmi, että koko Sigtunaan kuntaa hallitsee eräänlainen syyrialaismafia, joka hoitelee kunnan asioita puhtaasti korruptiolla ja ajamalla syyrialaisten etuja. Sisäpiiriin kuuluu syyrialaista alkuperää olevia korkeita politiikoita, jotka ohjaavat rautakouralla kunnan asioita toivomallaan tavalla.

 

Kuvakaappaus 2017-05-02 23-27-21
Kunnavaltuuston puheenjohtaja Ibrahim Khalifa

Mafian, tai pikemminkin eräänlaisen hyväveli-klikin puuhapettereinä ovat olleet kaksi johtavaa sosiaalidemokraattia, kunnanvaltuuston puheenjohtaja Ibrahim Khalifa yksityinen urakoitsija Ismet Karademir.

Asioiden ytimeen nousi kolme erillistä asiaa, jotka pääsivät hyvävelikorruption ytimeen. Näitä olivat eräs kerhotalo, yksi pizzeria, jolle ei ollut rakennuslupaa ja yksi epämääräinen kiinteistökauppa.

 

Kerhotalo, joka oli kunnan omistama, mutta joka oli vuokrattu Valstan syyrialaiselle potkupallokerholle, käytettiin syyrialaisten miesten hurvittelupaikkana. Osoitettiin, että syyrialaiset harrastivat kerhotiloissa esimerkiksi kortinpeluuta. Lisäksi tiloissa on ollut laittomia kolikkopelejä, joissa syyrialaiset miehet pelaavat pois päivärahojaan.

Kunta yritti saada potkupallokerhon pois tiloista jo 2016, mutta tuolloin kunnanvaltuuston puheenjohtaja Ibrahim Khalifa junaili asian siten, että potkupallokerho/ kortinpeluuklubin vuokrarästit yli 360 000 kruunua mitätöitiin ja toiminta sai jatkaa edelleen tiloissa. Vuokrarästejä on ainakin jo vuodesta 2012 alkaen. ’

Karademir oli potkupallokerhon päällysmies ja vedonvälittäjä. Kaveritouhua vaiko maanmiestensä auttamista?

 

srf2016Ismet-Karademir
Piällysmies Ismet Karademir.

Pizzerian tapauksessa riita syntyi sosiaalidemokraattien keskuudessa. Pizzerian paikalla olisi nimittäin pitänyt olla parkkipaikka. Pizzerialle annettiin monia käskyjä kerätä kamat kasaan, mutta Ismet Karademir antoi tässäkin tapauksessa maanmiehileen erikoisoikeuksia ja pizzeria pysyi paikalla.

Kiinteistökaupoissa homma eteni siten, että kunnanhallitus halusi kilpailuttaa asuntoprojektin, mutta Ibrahim Khalifa antoi määräyksen edetä tietyn tarjouksen mukaan. Tarjouksen tekijä oli molempien syyrialaisten tuttava. Näin urakka siis junailtiin suoraan tuttavien taskuun kenenkään välittämättä, tai puuttumatta asiaan.

 

Kun asia tuli ilmi ja julkisuuteen on Sigtunan kunnanhallituksen porukkaa juossut tohtorin vastaanotolla hakemassa pakollista saikkua. Välien kerrotaan olevan hyvin tulehtuneita ja moni- jos ei nyt ihan pelkää niin ainakin tietää, että monta asiaa joudutaan muuttamaan, jos kunnanhallitus meinaa istua jatkossa samalla kokoonpanolla.

Merkillistä on myös ruotsalaisten kunnanvaltuutettujen käyttäytyminen asian tiimoilta. Kukaan ei ole kyseenalaistanut syyrialaisten puuhamiesten toimintaa, vaikka se on saanut jatkua jo vuosia.

SVT

 

 

14 thoughts on “Sigtunnan kunnanhallitus paljastui suureksi syyrialaisten hyväveli-kerhoksi

 1. Apinoita koijataan swedulassa oikein kunnolla -samaa tilannetta kohti ollaan menossa myös täällä meillä sillä viimeisimmissä kuntavaaleissa, varsinkin PK-seudulla näitä vesseleitä pääsi valtuustoihin punomaan juonia kantaväestön päänmenoksi. Tilanne ei sentään ole vielä niin huono mitä se on kansainkodissa mutta tulee pahenemaan nopeasti ellei vastavoimaa saada aikaiseksi. Yhteistyön nuo parasiitit hallitsee kansalaismielisiä paremmin -asiaan on saatava muutos!

 2. Se ravintola Våfflan palokin liittyy varmasti samaan mafiaporukkaan….
  Ei ruotsalaiset nössykät pärjää näitten kierojen ja röyhkeitten keharikovanaamojen kanssa. Jos meinaa pärjätä niin pitää itse muuttua samanlaiseksi.

  1. Keuruun ennuste on aika huono. Kaupunginhallituksen pj-ksi valittiin ent terveyskeskuksen ylilääkäri joka kunnostautui varuskunnassa loisivien jihadistien hoitajana. Keuruun nuiva mielipide jäi melko kuulumattomiin ja paikallislehti näki mutavyöryssä pelkästään hyviä puolia..
   Mahdollista on, että seuraavassa aallossa Keuruulle pesiytyy paljon enemmän kuin ne äsken nähdyt 700 karvakouraa. Keuruun valtakadulla on yksi suomalainen ja neljä! muukalaisten ravintolaa.

   1. Mikäli uskomme seuraavaan uutiseen, niin Keuruun tarina tuntuu saavan koko ajan uusia ulottuvuuksia

    http://mvlehti.net/2017/05/04/keuruun-vastaanottokeskuksen-johtaja-entinen-terroristi-rasul-azizan-on-hyllytetty-tehtavistaan/

    Kuinka paljon näitä pikkukyliä Suomesta löytyykään ? Kylään perustetaan VOK ja veronmaksajien rahoja tuhlataan surutta ”sirkuksen” pyörittämiseen.

    Miten yleensäkään on mahdollista antaa VOK päällikkyys tuon kaltaiselle henkilölle, vähän ”oma lehmä ojassa” tapaus… mutta Keuruulla tuntuu olevan kaikki mahdollista.

 3. Tämä mamujen mukanaan tuoma korruptio, klaanikulttuuri ja nepotismi on yksi suuri vaara myös – jossain Briteissä esim. pakistanilaistaustaiset poliisit ottavat lahjuksia ja peittelevät maanmiestensä touhuja, jopa osallistuvat niihin, esim. nämä muslimijengien hyväksikäyttökuviotkin…

  Suomessakin valtakunnallisesti sekä etenkin pääkaupunkiseudulla mamuja tai oikeammin muslimeja suositaan jo monin verroin esim. rahanjaossa, kun heillä on tietenkin myös vihervasuritkin puolustamassa.

  Neukkulan aikaan puhuttiin ”kotiryssistä” – mutta nykyään monilla puolueilla ja poliitikoillakin – on ns. omia kotimamuja, jotka antavat ohjeita, miten toimia mamujen hyväksi…
  Ja rasistikortti on uusi Moskovan kortti tai noottikriisi…

  Nasima Razmyarista tulee todennäköisesti yksi Hesan johtajista – ja saa nähdä, mitä siitä seuraa…
  – toki Nasima huivittomana homorummuttajana kyrsii varmaan joitain muslimejakin, mutta katsotaan…
  – toki arvostellaan hänetkin vasta sitten, kun näemme työn tulokset…

 4. Näitä hyvävelikerhoja ja kortinpelaajia tuntuu olevan koko maan hallinto täynnä:

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/ny-rapport-om-asylkostnader-dyrt-omodernt-och-krangligt

  Nyt on Ruotsissa suurena vaalikysymyksena annetaanko vai ei sairaanhoidolle yksi (1) miljardi lisää rahaa kun taas kuntien pakoloisvastaanottoon satsattiin mukisematta 32 miljardia 2016. Sairaalajonoissa ihmisiä kuolee, sairaaloissa tehdään hoitovirheitä ja potilaita kuolee, henkilökuntaa puuttuu ja se on ajettu loppuun. Silti on prioriteetti 1 sairaaloille, 32 lonnijoille.

 5. Ei kassaan anneta, sieltä otetaan. Ilmankos nämä orientin pelimiehet ja sosiaalidemokraatit tuntevat sukulaissieluisuutta.

  1. Valtion kassa on runsaudensarvi taikaseinässä eikä se ole keneltäkään pois, pohjola ja valtionkassa kuuluu ihan kaikille ja jos joskus tekee tiukkaa laitetaan rasistinen kantaväestö kantamaan vastuuta niin että tuntuu…
   Väinämöinenkin oli pahamaineinen kähmijä joten ei ole mitään oikeutta valittaa jos rauhanlähettiläät rikastaa, vai miten se meni…

 6. Melkein suomalaisen näköinen tuo Khalifa. Sukunimi voisi hyvinkin olla Niinistö, Vanhanen tai Tuppurainen. Tai Virtanen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.