Monokulttuurin keskiviikkolive 3.5. täynnä vihapuhetta

13

Suomen pelätyin viharaati taas vihaämpärin äärellä klo 19.00 alkaen. Ämpäri pursuaa, se lilluu yli… Ei, se kiehuu ja höyryää.

Kaljat pakkaseen kuka vapun jälkeen jaksaa vihakaljaa.

Advertisements

4 thoughts on “Monokulttuurin keskiviikkolive 3.5. täynnä vihapuhetta

  1. Huumorikäsityksen voisi tosiaan laittaa – ja tarkoitan tätä nyt kohtalaisen tosissani – yhdeksi maahanpääsyn kriteeriksi: Eli esim. Speden huumorin ymmärtämättömyys voisi parhaimmillaan johtaa pikakäännytykseen heti ensikuulustelun jälkeen.

    Huumori on syvällinen osa kulttuuria.

  2. Tuukalta hyvää analyysia Etelä-Afrikan tilanteesta. Vuoden tiedekynä-kirjoituksen ruotiminen upeaa keskustelua. Älykästä, kulttuurisia nyansseja ymmärtävää, kokonaisuuksia tajuavaa, johdonmukaista ja myös huumoria sisältävää. Voi, kun tällainen rehellisyys löytäisi myös YLEn ja Hesarin toimitukset. Onneksi tällaista kuulee edes netissä. Kiitos.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.