Mainokset

Oppilas joutui kiusaamisen kohteeksi malmölaisessa koulussa sianlihan syönnin takia

233_Fläskfile_3-700x700

 

Mitä tarkoittaa konkreettinen islamisaatio? Useimiten aikuiset eivät koe sitä suoraan nahoissaan kuten sen kokevat nuoret.

Malmöläisessä koulussa oli vielä viime keväänä sianlihaa ruokana. Muslimeille on tähän asti aina ollut vaihtoehtoruokaa. Muuan ruotsalainen tyttö erehtyi syömään tarjollaollutta sianlihaa ja tästä äityi liikkeelle pitkä kiusaamisprosessi, jonka seurauksena perhe vaihtoi lopulta paikkakuntaa.

Koulussa tyttö eristettiin sianlihan syönnin takia kaveripiiristä kokonaan ja hänelle ilkuttiin, että sianliha on epäpuhdasta ja sen syöjät vääräuskoisia. Lisäksi tytön kasvojen edessä tehtiin erilaisia oksennus- ja yökkäyseleitä tämän syödessä.

Lopulta tytön huoltaja teki asiasta viime kesänä ilmoituksen syrjintäasiamiehelle. Asiaa alettiin tutkimaan uskonnolisena kiusaamisena. Huoltajan mukaan tyttö oli ollut tällaisen joukkokiusaamisen kohteena pitkän aikaa. Lisäksi siihen liittyi väkivaltaa. Ilmoituksen mukaan muut oppilaat olivat mm. roiskineet vessaharjalla tytön päälle ja huutaneet tämän olevan epäpuhdas tytön eri uskonnon takia.

Syrjintäasiamies kirjoitti lausunnossaan, että tyttö syrjäytettiin kaveripiirin ulkopuolelle tämän sianlihan syönnin takia ja häntä yritettiin estää syömästä haluamaansa ruokaa.

Malmön kaupunki pesi asian takia kätensä, vaikka syrjintäasiamiehen mukaan tytön huoltaja oli jo vuodesta 2015 yrittänyt puuttua tilanteeseen ottamalla yhteyttä koulun kuraattoriin. Koulun rehtori ei tiennyt asiasta mitään. Asia laukesi lopulta kun tyttö perheineen muutti toiselle paikkakunnalle.

Rehtori kertoo, että kyseisessä koulussa ei ole nykyään ”kuin harvoin” sianlihaa ruokana ja silloinkin on mahdollista ottaa vaihtoehtoinen ateria. Uskonnollista kiusaamista kiistetään olevan olemassakaan.

Tällaista on siis yksi islamisaation muoto. Jossain vaiheessa alkavat suomalaisetkin vanhemmat ajatella lastensa parasta ja muuttaa alueille, joissa vääräuskoiset saavat ruokailla rauhassa.

Mainokset

26 Comments on Oppilas joutui kiusaamisen kohteeksi malmölaisessa koulussa sianlihan syönnin takia

 1. Talvisodanhenki // 03/05/2017 23:56 // Vastaus

  Missä musuja -siellä ongelma. Vittumaista väkeä ihan lapsista lähtien, ongelmapesäkkeitä vauvasta vaariin.

  Tykkää

  • winston smith // 04/05/2017 14:19 // Vastaus

   musulmaanien saapuminen demokratioiohin on pitkälti sama kuin lauma tolkienin örkkejä vyöryisi kylään nimeltä konnunpohja.nuo röyhkeät,ahdasmieliset, brutaalit,ilkeät,otukset saavat yliotteen pelkällä häijyllä dynaamisuudellaan.Niinkuin tiedämme j0 15-20%tin tullessa täyteen näitä ”mordorin lähettiläitä”alkaa ongelmat kasvaa kuin se kuuluisa lumipallo joka laitetaan pyörimään rinnettä alas.massan kasvaessa,nopeus kasvaa,nopeuden kasvaessa,massa kasvaa kiihtyvällä voimalla.ilmiö ruokkii itseään kuin vaarallinen tartuntatauti.ensin kärsii muutama valikoitu ”siansyöjä-yksilö”sitten luokka,sitten koko koulu,kylä,kaupunki,jne.toiminta on paremmin organisoitua kuin äkkiseltään kuvitellaan.ollaan siinä uskossa että raiskaukset,ryöstöt,väkivalta, ovat joitain irrationaalisia erityistapauksia.(ehkä osin ovatkin)mutta yhdistettynä muuhun vaatimusskeneen:omat uimahallivuorot,ruokailusäännökset,sekä muutkin erityisoikeudet,ne muodostavat taitavan kudelman jolla otetaan tilaa haltuun niin henkisesti,kuin fyysisestikin.
   Faktahan on se että islam ei tule melkoisella todennäköisyydellä koskaan sopeutumaan muuhun kuin,,niin,islamiin.
   Ainakin tosiasiat puoltavat tätä ennustetta vahvasti.

   Tykkää

 2. Koska kristinuskokin on nykypäivänä pelkkä rahankeräysbisnes ja naurettava muinaisjäänne ajoista jolloin ihmiset pelkäsivät mörköjä, ehdotan että kaikkiin pohjoismaihin tulisi totaalinen uskonnon-kielto. Justniin, kaikki uskonnot kielletään, kaikki! Uskonnonharjoittamisesta vankilaan vaan, tai ensin SOSSURAHAN LEIKKAUS. Johan loppuisi muslimointi! Jos uskoo satuihin ja kiusaa muita jotka eivät usko niin ei ole oikeutettu elämään sivistyneessä yhteiskunnassa vuonna 2017, vaan paikkansa on arabimaissa ja afrikassa jossa älykääpiöisyys on valttia.

  Tykkää

  • Jeesus pelastaa // 04/05/2017 01:41 // Vastaus

   Ei todellakaan – tiedemiestenkin mukaan uskonnot ovat osa ihmistä ja ihmiskuntaa, eivätkä tule koskaan häviämään.

   Kommunistiset maat yrittivät uskonnon poistoa – mutta huonolla menestyksellä…
   – ja esim. Venäjällä uskonnonopetusta on perusteltu sillä, että kommunismin aika tuotti niin poikkeavaa moraalia…

   Muslimien lihatoiveisiin, esim. halal lihaan, ei pitäisi suostua – vaan kasvisruokaa sitten vaan muslimeille kouluissakin!
   – halal -liha on kristinuskon vastaistakin…

   Tykkää

   • Hartsa Eestistä // 04/05/2017 08:19 // Vastaus

    Vai oikein tiedemiehet 🙂 . Totta toinen puoli, vain riittävän korkeamoraaliset ihmiset pystyvät elämään säällisesti ilman uskontoa ja heitä ei ole prosentuaalisesti kovin paljon kansalaisten määrästä. Joten sielunhoitoa tarvitaan ennen kaikkea yhteiskunnan moraalin l. hyväksyttävän käytöksen ylläpitoon ja yleiseen koheesioon. Juuri em. syistä multikulttuuri heikentää, ei rikasta yhteiskuntaa.
    Periaatteessa olen kyllä samaa mieltä ketjun aloittajan kanssa, mutta valitettavasti ihminen on sen sortin alhaisuus, että ei onnistu.

    Tykkää

    • Uskonto on pääsääntöisesti ongelma alhaisen älykkyysosamäärän maissa. Eli Lähi-Itä esimerkiksi. Japanilaiset ja etelä-korealaiset ovat maailman älykkäimpiä ihmisiä ja näissä maissa uskonnoista ei ole mitään harmia.

     Tykkää

    • Mihin yhteinen moraali perustuu? // 04/05/2017 15:04 // Vastaus

     Ongelma ilman uskontoa on se, että mihin yhteinen moraali sitten perustuu ja miten sellainen saadaan säilymään – äänestämälläkö?
     – jokaisen yksilön oma ja erilainen moraalikäsitys taas tekee yhteiselon hyvin vaikeaksi…
     – ja ilman yhteistä moraalia joku valtaapitävä ryhmä keksii äkkiä oman moraalinsa, esim. natsi-Saksa teollisine ihmiskuljetuksineen ja teurastuksineen on hyvä esimerkki siitä…

     Ja esim. vihervasurit ajavat nimenomaan ateisteina – kaikkea luonnon laitkin kieltävää, esim. Feministisen puolueen Katju Aro väitti Pressiklubissa, että eri sukupuolia on 30!

     Ateismihan nimenomaan torppaa myös ns. universaalin moraalin, koska sille ei ole perusteita…
     – vrt. Raamatustahan löytyy käsitys, että jokaisen ihmisen sydämeen on kirjoitettu samat Jumalan lait, joita ihminen noudattaa tai ei noudata…

     Tykkää

     • ”mihin yhteinen moraali sitten perustuu” -TERVEEN JÄRKEEN.
      ”ilman yhteistä moraalia joku valtaapitävä ryhmä keksii äkkiä oman moraalinsa” – Kuvailit juuri islamia.

      Tykkää

  • orbanisti // 04/05/2017 08:44 // Vastaus

   Olen samaa mieltä että kaikki uskonnot ovat turhia, mutta kieltäminen tekisi siitä ajatusrikoksen, mikä sotii periaatteitani vastaan. Uskonnollisten menojen rahoittaminen pakollisista veroista, erioikeuksien ja -vapauksien antaminen sekä uskonnon tai muun ideologian käyttäminen verukkeena ihmisten, eläinten ja luonnon huonoon kohteluun on tehtävä rangaistettavaksi.

   Tykkää

 3. Mielenkiintoinen arvaus... // 04/05/2017 01:33 // Vastaus

  Joku Hommalla esitti arvauksen – kuvaako tämä blogi kenties erästä pappia, jolla on/oli huomiota herättävän räväkkä hiusväri… :

  http://blogit.savonsanomat.fi/mita-sita-tyhjaa/bongasin-tosinarsistin/

  http://hommaforum.org/index.php/topic,120385.msg2614673/topicseen.html#msg2614673

  Tykkää

 4. Äläbäwäbäläkälän syytä kaikki // 04/05/2017 04:18 // Vastaus

  Ruotsissa koulu(-ja työpaikka)kiusaaminen on suuri ongelma ja se pahenee jatkuvasti. Sekin on massamaahanmuuton syy: ihmiset eivät tunne enää olevansa omassa maassaan, pinna on piukalla, epävarmuus kalvaa, kouluissa sietämättömän levotonta ja jatkuvaa mekkalaa. Monet oppilaat istuvat luokassa Peltorit korvilla! Sairasta touhua: sen sijaan että puututtaisiin kovalla kädellä ongelmiin ostetaankin oppilaille kuulonsuojaimet että saavat istua omassa kuplassaan eristäytyneenä.

  Tykkää

  • Peltorit korvilla? Onko Ruotsi vajonnut noin alas ..? HS ei ole maininnut mitään tällaisesta rikastuksesta 🙂
   Jos ihmisillä on peltorit korvilla niin se tarkoittaa että koulussa vietetty aika menee hukkaan.

   Tykkää

   • Ei ihme että lapsilla on mielenterveysongelmia // 04/05/2017 11:42 // Vastaus

    Totta se on, katso tästä: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasterbotten/horselkapor-i-skolan-allt-vanligare

    Järkyttävää ettei nykykouluihin saada kuria ja työrauhaa. Kun kävin koulua Suomessa riitti yksi opettaja, kukaan ei häiriköinyt tunnilla eikä ketään kiusattu. Ruotsin kouluissa on jos minkälaista avustajaa mukana opettajan lisäksi ja silti on meno kuin viidakossa; tunnollisimmat oppilaat istuvat Peltorit korvilla sillä aikaa kun kehiskakarat pitävät showta ja äläbäwäkälää. Välitunnit omistetaan pahanteolle ja tyttöjen ahdistelulle jne.

    Liked by 1 henkilö

    • Kiitos linkistä.
     Aivan uskomatonta. Minulla sama koulutausta kuin sinulla, joten en ymmärrä mitä tuollainen progressiivinen koulunkäynti on. Meillä oli yksi opettaja ja luokassa vallitsi hiljaisuus kun opettaja saapui luokkaan välitunnin jälkeen.

     Tykkää

   • Eiuutta // 04/05/2017 12:25 // Vastaus

    Terveiset Itä-Helsingistä. Koulumme vanhempainillassa on sanottu, että nykypäivänä pitää osata opiskella ja työskennellä metelissä. Kaikki tiedämme keiden (kyseenalaista) ansiota tämä on. Siitä ei vain saa puhua. Uskokaa tai älkää, Peltoreita löytyy jo Suomenkin kouluista.

    Tykkää

 5. Sama white flight ilmiö on olut arkipäivää läntisessä maailmassa monta kymmentä vuotta. Pakoilaiset levittäytyvät ruton lailla pikkuhiljaa ja kantaväestö siirtyy jaloista pois. Alueelle jää valkoisesta miehestä muistoksi vain kelan konttori. Näin suorastaan annetaan maa muukalaisille.

  Tykkää

 6. Joissain kulttuureissa uskotaan vahvasti massan mahtiin ja parveilun voimaan. Ei paranis jalkoihin jäädä.

  Tykkää

 7. Epäterve kasvuympäristö // 04/05/2017 08:33 // Vastaus

  Hmm.. Minkälainen on ollut tytön ”kaveripiiri” jos se suuttuu sianlihan syömisestä? Väittäisin että aika epäterve. Ei varmaan olisi mennyt pitkään kun tyttöä olisi hyväksikäytettty tai koitettu käännyttää.

  Tykkää

 8. Kemin lukiollakin oli ohjeistettu viime syksynä, terveystiedon tunnilla, sianlihan vaarallisuudesta lukion eka luokkalaisia. Multikultia pahimmillaan pakkosyötetään tässä opinahjossa.

  Tykkää

 9. Röh Röh // 04/05/2017 09:32 // Vastaus

  Koraanissa sanotaan, että jos muslimi syö sikaa tai muuta kiellettyä vahingossa tai välttyäkseen nälkäkuolemalta, niin se ei ole synti jos ilmoittaa katuvansa. Allah kyllä on armelias, mutta hänen palvelijansa useimmiten koko perkeleitä.

  Tykkää

 10. No guts no glory // 04/05/2017 11:47 // Vastaus

  Siksi että siellä kansa ei ole selkärangattomia arkajalkavätyksiä kuten meillä.

  Tykkää

 11. Ei ole vain hyvä että kaikki yhteiskuntaan sopeutumattomat asuvat yhdessä paikassa? On helpompi vahtia ja sortaa porukkaa joka tyytyy idioottimaiseen älämölöön vastarinnassaan ja ajaa itsensä nurkkaan asiassa kuin asiassa. Ruotsin ghetoissa uinuu tulevaisuuden dystopian orjapalkalla raatavan väestön siemen.

  Kannattaa muistaa että sivistys karisee tosipaikan tullen ja silloin vähemmistölle käy huonosti.

  Tykkää

 12. Matuja venalais vangilaan ,sitten hänestä tulisi sian lihan syöjä .Koska matu halua Suomeen ,täälä saa vituilee .Suomalainen on HARAM (ALEIHMINEN).

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: