Mainokset

Oskarshamnin poliisi varoittaa nuoria naisia kesän kynnyksellä varovaisuuteen

Kuvakaappaus 2017-05-05 18-29-48

 

Oskarshamnin poliisi varoittaa kesän kynnyksellä nuoria naisia suureen varovaisuuteen varsinkin ilta- ja yöelämäkäyttäytymisessä. Rikostarkastaja Helene Svedbergs sanoo, että kesän ruljanssi on jo alkanut, mutta ei tarkenna kuin:

– Kehoitamme nuoria naisia olemaan lähtemättä kenenkään mukaan jos ei halua seksiä.

Kalmarin alueella oli viime kesänä todelliset väkisinmakuuviikot. Päivä toisensa perään kirjattiin erilaisia ahdisteluja, raiskauksia ja muutama joukkoraiskauskin saatiin sinikantiseen vihkoon ylös. Tulevasta kesästä pelätään viime kesää pahempaa.

Helene Svedbergsin varoittelussa ei kerrota suoraan, että sotaa, vainoa ja kidutusta paenneille muslimimiehille erilaiset länsinäkökulmasta naisille harmittomat ja viattomat eleet, käytösmallit ja toimintatavat tarkoittavat kiimalukon narskahtamista ja estojen pidättämättömyyttä. Yhtäaikaa ravintolaovesta poistuminen voi siis laukaista sotamiehen vietin ja johtaa raiskaukseen.

Mainokset

13 Comments on Oskarshamnin poliisi varoittaa nuoria naisia kesän kynnyksellä varovaisuuteen

 1. Ahdasmielisyyttä, jos pientä viatonta lähi-itämaistä flirttiä pelätään. Kyllähän kaikki virallisetkin tilastot osoittavat,että…

  Tykkää

 2. Ankkulinappi // 05/05/2017 19:48 // Vastaus

  Ei se oo raiskaus jos emätin aukeaa, edes väkisin tai housujen läpi.

  Tykkää

 3. ja se siitä // 05/05/2017 21:25 // Vastaus

  Pahin rangaistus nuille kehitysmaalaisille raiskareille olis palautus kotimaahnsa.
  Raiskaukset vähenisit taatusti,jos rangaistuksena olis maasta karkotus.

  Mutta ilmeisesti se ruotsalaisten mielestä on epäinhimillinen rangaistus takaisin kotimaahansa palautus .

  Niin että antaapa neekeripojan raiskailla.

  Tykkää

 4. Pakko olla valeuutinen. Ei kai pakolaisnaiset ja -lapset raiskaa? Ei ne ainakaan mua ole raiskanneet. Miehethän lähtivät Ruotsista pakoon Suomen puolelle perheitään yhdistämään. Viinaa täytyy juoda, samalla pohtien tätä mahdottomalta kuulostavaa tilannetta.

  Tykkää

 5. Etsäketäänhämääapina // 05/05/2017 22:03 // Vastaus

  Eräs erikoisesti nimetty Mohammed sai VIHDOIN perheensä Suomeen, Svenska YLE säälipisteillä ja rahalahjoituksilla https://svenska.yle.fi/artikel/2017/05/05/tillsammans-igen-efter-flera-ar-pa-skilda-hall-nu-ar-mohammed-aterforenad-med-sin

  IHANAA! Toi akka ei kyllä diggaa ollenkaan Mohammedin selityksiä mitä on tullut tehtyä Euroopan reissulla kun akka ja kakrut söivät Turkissa kakkaa tienojassa 3 vuotta. Pieni vinkki Mohammed: deletoi iphonesta Sirpan ja Kyllikki-Irman viestit.. Kiistä kaikki. Jos akka kitisee, hakkaa se.

  Mut HYVÄ MOHAMMED! Kerroit tarpeeksi uskottavaa valetta, YLEkin uskoi, joten tervetuloa vaan Suomea rakentamaan! Montako sanaa Suomea jo osaat, kaksi? Ja olet ammatiltasi, genetiikan maisteri insinööri, syöpätutkija? Akkasi puhuu sujuvasti 16 kieltä ja on AVARUUSKONEEN LENTÄJÄ! Teille kuuluu ilmainen omakotilinna GRANKULLASTA koska te olette Suomelle VOIMAVARA!

  Eihän ole mitenkään mahdollista että kun saatte kämpän huonekaluineen, elektroniikat ja auton ja kaikki herkut, niin lähdette kotimaahanne sossu-Finnairilla serkuille SPRÄÄDÄILEE? Eihän?

  Vitun sääli että viattomilla lapsilla on käärmeet vanhempina.

  Tykkää

  • Toi Mohammed muuten näyttää aika samalta kuin se Oulussa naistenvessassa munaa esittelevä ja runkkaaja-Mohammed: is this ok is this ok? Eikaaaaai sama mohammed kyseessä jestas sentään? Mene ja tiedä ku kaikilla sama nimi sama tukka sama parta samat vaatteet ja samat temput. Ihanan kiimaisia arabeja kuitenkin! Jos olisin naispappi, panisin niin että jeesuskin kuulee.

   Tykkää

 6. Rassismia rasssismia - ihan hirrrrrrrveetä... // 05/05/2017 22:10 // Vastaus

  Eikö feministit Ruotsissa nosta paskamyrskyä? Kun eiväthän varsinkaan mamut raiskaa – joten mitä edes pitäisi varoa?!
  – ja että varoittaminen on muutoinkin vain tyttöjä ja naisia syyllistävää sovinismia ja misogyniaa…
  – entä rasismi ja islamofobia!!!!?

  Suomessahan Naisasialiitto unioni kirjoitti välittömästi Tapanilan joukkoraiskauksenkin jälkeen jonkun muslimimiehiä puolustelevan sepustuksen someen…
  – mamujen teoista puhuvat ovat rasisteja ja fasisteja – mamut eivät edes oikeastaan raiskaa, vain valkoinen mies raiskaa jne.

  Eli eikun umpihumalassa puolialastomana vaan hillumaan Ruotsissakin – ja Meriläisen tyylinen rintanappi; vit*u haisee hyvällä vaan rintapieleen tai joku virkattu värkkikin käy hätätapauksessa…
  – ja jos tulisikin paha tilanne, niin muistakaa rannekkeet ja avainten kilistäminen!

  Tykkää

 7. Avainten kilisyttely ja kalisuttelu taisi unohtua... // 05/05/2017 22:13 // Vastaus

  ”Saksalaisturisti hakattiin ja raiskattiin keskellä katua New Yorkissa”

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201705052200122630_ul.shtml

  Tykkää

 8. Jarppa // 05/05/2017 22:23 // Vastaus

  Ei sentään raiskaa, sehän on vaan monikulttiirista tutustimisseksiä. Rasistista ajatella muulla tavalla. Kyllä se Ruotsin blondi sanoo jag vill ha, viimeistään taju kankaalla tai veitsi kurkulla. Itämaisten miesten mielestä se selvästi kutsu tai jopa kehoitus. Onhan näillä satraapeilla missio. Skandinaavian valloitus.
  Koskahan sveduilla kilahtaa? On siellä pinnan alla kuitenkin aika vittumaisia miehiäkin.

  Tykkää

  • Ankkulinappi // 05/05/2017 23:24 // Vastaus

   Haluat. Itket ja haluat. Kuolet ja haluat. Olet kuollut ja haluat. Muslimille ei sanota ei missään asiassa. Homma menee näin että muslimimiehellä on oikeus raiskata ja tappaa maailman KAIKKI NAISET, vauvoista mummoihin. Oppikaa se pieni yksityiskohta niin voimme kaikki viihtyä ja elää yhdessä. Kun muslimi raiskaa lapsesi, rangaistus on pari vuotta ehdollista. Entä jos minä raiskaan burkaan verhotun karvaisen arabinaisen? No ensin nainen tietysti tapetaan koska on huora ja sitten minä saan varmaankin myös jotain kivaa? Tämä laki, sitä ne haluavat/käyttävät jo Suomessakin. Saastat. Eläimet. Torakat.

   Tykkää

 9. Pelkkää sanahelinää, rajat puuttuvat // 05/05/2017 23:12 // Vastaus

  Kantapään kautta pitää tyttöjen/naisten oppia kaikki nykyään, näemmä. Se mitä koulussa opetettiin tasa-arvosta jne (sosdem- pedagogiikan avulla) ei päde käytännössä, Eikä valtio tosissaan välitä vaikka jakeleekin ”hyviä neuvoja”-
  koska ei muuhunkaan pysty tai halua pystyä.

  Tykkää

 10. Muurahaisten sota // 06/05/2017 11:16 // Vastaus

  Jos ei raiskata niin sitten poltetaan. Kuka näitä tulipalojakin jatkuvasti sytyttelee Ruotsissa? Joka päivä palaa jotakin ja luonnottoman usein tehdaslaitos, rekkaparkki tai autokorjaamo. Juuri nyt iso ja myrkyllinen palo autohallissa Örebrossa joka on tunnettu, pahamaineinen matukeko moskeijoineen:

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/kraftig-brand-i-billhall-i-orebro

  Ja miksi ihmeessä Örebron moskeijalla on suomenkielinen FB- sivu?!

  https://fi-fi.facebook.com/orebromosken/

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: