Suomalainen vihapuhe tunnetaan maailmalla- tai sitten ei tunneta

0

rasmus-logo2Rasmuksessa ja RHC:ssä on aiheuttanut lämmintä itkua STT:n Elina Korkeen tekemä juttu otsikolla ”Suomalainen vihapuhe tunnetaan jo maailmallakin: ”Olemme kilpajuoksussa pohjalla””. Juttu on julkaista ainakin Savon Sanomissa, Lapin Kansassa ym.

Jutun lähtökohtana on viime kuun lopussa Genevessä pidetty YK:n ihmisoikeusneuvoston arviointitiolaisuus, jossa 83 jäsenmaata arvioi Suomen ihmisoikeusongelmia.

Muut jäsenmaat siis arvoivat Suomen ihmisoikeusongelmia!!

Suomalainen vihapuhe tunnetaan maailmalla? Mitä ihmettä Elina Korkee horisee? Suomea ei todellakaan tunneta maailmalla minään vihapuheen kehtona. Somessa ja muualla ei harrasteta vihapuhetta yhtään sen enempää kuin muissakaan Euroopan maissa.

Päinvastoin – jopa Suomessa oleskelevat kolmansista maista tulevat muslimit ovat Euroopan mittakaavassa hyvinkäyttäytyviä verrattuna vaikkapa Ruotsin, Tanskan tai Hollannin muslimeihin. Näetsen muslimi on se, joka sitä vihapuhetta ylipäätään harrastaa, jos sitä joku harrastaa. Ruotsissa on isoja alueita, joissa juutalaiset ja muut vääräuskoiset eivät voi elää. Tästä on tehty useita dokumentteja millaista systemaattista sortoa juutalaiset saavat osakseen Malmössa tai muilla sotapakolaisvoittoisilla alueilla.

Edelleen on olemassa useita dokumentteja tanskalaisista muslimeista, jotka puhuvat moskeijoissaan vihapuhetta saati sitten Hollannin suurilla muslimialueilla, joiden moskeijoissa puhutaan aivan avoimesti vääräuskoisten kaulojen katkaisusta ja vaikkapa homojen katolta heittämisestä. Kuka oikeasti kuvittelee, että Keski-Euroopan muslimighetoissa joku muu kokisi vihapuhetta kuin valkoinen?

 

article-2448541-1890FAA100000578-844_634x445

 

Niin ikään Euroopassa asuvat muslimit ovat juhlistaneet toisten muslimien tekemiä terrori-iskuja. Mona Walter on kirjoittanut tästä, että mm. Pariisin iskujen jälkeen Göteborgin muslimit tarjoilivat kaffetta ja pullaa onnistuneen iskun tuoman ilon tunteesta. Edelleen Ruotsissa tapahtuvat jokapäiväiset muslimien valkoisiin naisiin kohdistuvat monenlaiset ahdistelut, viime kesän systemaattinen vaino kesäjuhlilla, Östersundin ”naisten ulkonaliikkumiskielto” muslimiahdistelijoiden taholta jne jne. Lista on loputon.

Koko asian voisi tiivistää: siellä missä ikinä Eurooppaan tullut muslimi liikkuu, siellä eurooppalainen kohtaa itseensä kohdistuvaa vainoa, halveksuntaa ja pilkkaa muslimien taholta.

Elina Korkeen jutussa kerrotaan mm. Etelä-Afrikan edustajan kertoneen, että Suomen toimet rasismia vastaan eivät ole riittäviä. Näin siis kertoo Etelä-Afrikan edustaja, jolla ei tosiasiassa ole mitään, ei pienintäkään syytä osoitella sormella toisia maita kun omassa maassaan valkoisiin kohdistetaan systemaattista vainoa.

Lisäksi tilausuudessa nostettiin esille sellainen asia kuin saamelaisten oikeudet. Saamelaisten oikeudet Suomessa? Kenellä saamelaisella muka on mitään sanomista oikeuksistaan Suomessa? On todellakin naurettavaa puhua samassa jutussa oikeasta, systemaattisesta rasismiin perustuvasta vainosta, kuten muslimien kristittyihin ja muihin vääräuskoisiin harrastamasta vainosta ja pohjoisen saamelaisista.

Tosiasiassa tottakai Suomeakin voidaan tarkastella, kuten mitä tahansa maata ja pohtia onko ihmisoikeuksissa parantamisen varaa tai mitä epäkohtia ihmisoikeusasioista löytyy.

 

28EE343600000578-3090600-image-a-1_1432198248013

 

Mutta Elina Korkeen jutun tarkoituksenapa ei ollutkaan pohtia Suomen ihmisoikeustilannetta vaan sillä pyrittiinkin tekemään politiikkaa, ja tarkastiottaen turvapaikkapolitiikkaa. Jutun yksi ja ainoa tarkoitus oli tuoda ilmoille sellainen ajatus, että Suomi sortaa sotapakolaisia. Ja että Suomen tiukentunut turvapaikkapolitiikka olisi ihmisoikeuksien polkemista. Ja että näitä asioita Suomen pitäisi pohtia.

Mutta, kolmansista maista tulleet muslimimiehet, joilla ei ole mitään turvapaikan tarvetta Suomessa, eikä ylipäätään Euroopassa, eivät kuulu millään tavalla Suomen ihmisoikeusagendaan. Sotapakolaiset voitaisiin aivan hyvin laittaa vaikka vankilaan odottamaan päätöstä ja karkoitusta, eikä siinä olisi mitään ihmisoikeutta alentavaa.

 

18 thoughts on “Suomalainen vihapuhe tunnetaan maailmalla- tai sitten ei tunneta

 1. Suomalaisten vihapuhe ei oli mitään verrattuna imaamien vihapuheeseen sanoo:

  Hyvä se vaan on että vihapuhutaan, muuten olisimme korviamme myöten pas**ssa. Nyt olemme vain kaulaa myöten.

 2. Jos vihapuhe estää jotakuta epäkelpoa tyyppiä tulemasta tai jäämästä on se iso voitto. Tämän videon pitäisi jokaisen laittoman lonnijan nähdä. Puhujana libanonis-amerikkalainen entinen vankilakundi jota ei saada Ruotsista ulos koska USA tai Libanon ei halua häntä takaisin:

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/fler-i-forvar-ger-inte-fler-utvisade

  Ei olisi pitänyt päästää Musta-Pekkaa maahan alkujaankaan, olisi säästynyt paljon aikaa, vaivaa ja ennenkaikkea rahaa.

 3. Tarve vihaiseen puhumiseen loppuu just sillä hetkellä ko nämä elinakorkeet ym rasistisuvakit hävitetään planeetalta.

 4. Etelä Afrikka neuvoo Suomea tarkistamaan rasismiaan ja samalla hautoo ”kansanmurhaa” oman maansa valkoisia vastaan. Valkoisten omaisuus ja maat takavarikoidaan 5 vuoden sisällä Rodesian malliin. Mikä voisi mennä pieleen?

  Tuossa englanninkielentaitoisille artikkeli eiliseltä:

  White South Africans Are Preparing For ”Removal of All Whites Within Five Years”

  Back in March, the President of South Africa made a shocking suggestion, which left many white landowners fearing that they may face a race war in the near future. In a speech, Jacob Zuma announced that he wanted the government to begin confiscating white owned lands, before redistributing them to black South Africans.

  http://www.zerohedge.com/news/2017-05-04/white-south-africans-are-preparing-slaughter-and-removal-all-whites-within-five-year

 5. Olen kiltti ja kunniallinen, joten vihapuhe ei suuhuni sovi. Ongelma on kuitenkin se, että nyt meillä huseeraa linja-autolastillinen vihapuhepoliiseja. Ei se joukkio itseään tarpeettomaksi tee: ajatusrikolliset löydetään väkisinkin ellei muuten niin rimaa laskien, tulkintaa löysäten. Lainkuulijaisena huolettaa, kun kaikkinainen vastakarva kriminaloidaan.

  1. Kansalaistottelemattomuus alkaa kuule juuri sinusta itsestäsi.Ei kenestäkään muusta.Niitä perkeleen vihapuhelakeja kun ei noudata 5 miljoonaa ihmistä niin se on voi voi poliittiselle pellepoliisille ja muille mädättäjien kätyreille.

   1. Syksyllä ilmoittaudun kansalaisopiston kirjoittajapiiriin, jotta kehittäisin kykyäni saada viestini perille.

   2. Niistä viidestämiljoonasta niinsanotusta vihapuhujasta kuitenkin valitaan varoittavat esimerkit,jotka sitte laitetaan muidenkin edestä vastuuseen puheistaan.Kuka sitte sattuu joutumaan syntipukiksi,se on hänen vahinkonsa.

    Hyvä esimerkki on jo persuissa Teuvo Hakkarainen,tottahan se oli mitä hänki kirjoitti,mutta rangaistus tuli .
    Jos halutaan tuomita, niin kyllä syy löytyy.

 6. Vihapuhe.. Ennevanhaan sitä kutsuttiin kansan mielipiteeksi. Mutjoo, eihän se Pohjolan Pohjois-Korealle nyt vaan sovi että kansalla olisi mitään asiaa. Kaikki jotka eivät ole homotransu muslimineekereitä ovat vihapuhe-natseja nykyään.

 7. Totuuden sanominen islamista ja islamilaisesta maahanmuutosta on nykyisin vihapuhetta!
  – sitä paitsi nuo ulkomaat lukevat paperista sitä, mitä suvakit ovat heille esim. Amnestyn yms. kautta syöttäneet…
  – ja juuri esim. Amnestykin on Persianlahden maiden hiljaiseksi maksama omalta osaltaan, ainakin suurelta osin…

  Saudit ovat YK:n Naistenoikeuksien komissiossa – ja myös YK:n Ihmisoikeuskomissiosta löytyy näitä muslimimaita, joissa ei kunnioiteta alkeellisiakaan ihmisoikeuksia…

 8. ”Vihapuhe” ja ”populismi” on kaksi käsitettä joita en ollenkaan ymmärrä.

  1. Vihapuhe on se minne poliisien resurssit nykyään kohdennetaan: ennen se meni nimellä Viritetty Mopo. Ei voi ku nauraa: meillä on aikuisten oikeesti veronmaksajien rahoilla tietsikoiden äärellä istuvia kyttiä jotka päivät pitkät etsivät somesta VITUN NEKRU ja SOSSU ARABI lauseita. Sitten vaan rikostutkimusta väsäämään, siihen menee 3 kk, ja joku Jorma Himmler joka kännispäissään kirjoitti jotain viime vuonna saa syytteen sekä potkut duunistaan. =) Muslimit nauraa meille. Tervetuloa Pohjois Koreaan vaan! Suomiko vapaa maa??? HAHHHH!!!!!!! POLIISIVALTIO!!! KYTÄT ON NATSISIKOJAAAAAAAAAA!!!!

 9. Pienenä lisäyksenä : Suomi ei siis ollut mitenkään erityisesti arvioinnin kohteena, vaan jäsenmaat arvioivat toisiaan. Kritiikkiä tuossa tilanteessa siis tulee, jokaiselle osallistujalle, oli aihetta tai ei.

  1. Ja tieto – tai tieto ja tieto – tulee yleensä suoraan suomalaissuvakkien raporteista!
   – eli suomalaissuvakit aika pitkälle määrittelevät sen, mistä meitä kritisoidaan…

   Toki tsekkaavat varmaan joitain rikostilastojakin – mutta suvakit eivät tietenkään näytä heille esim. raiskaustilastoja kansalaisuuksittain…

   Vihapuhe on suvakkien huulilla – joten siksi siitä kritisoidaan…

 10. suomi pohjoiskorean uusi globaali menestystuote: vihapuhe. Nyt on taottava ko jauta on kuumaa. On aika valloittaa markkinat musuilta joiden markkinaosuus onkin ollut liian hallitseva.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.