HS: Laittomat muslimit myyvät seksiä suomalaisille miehille

0

Kuvakaappaus 2017-05-07 12-07-23

 

Helsingin Sanomat tekee taas jotain sellaista, joka purskauttaa kahvit näytölle.

Toimittelija Satu Vastantola kirjoittaa turvapaikanhakijamiehistä, jotka myyvät seksiä noin 50 euroa per pano. Juttu lähtee liikkeelle ”Kadarista”, joka alkoi myydä sattumalta seksiä, mutta josta tuli sittemmin hyvät lisäansiot. Kadarin mukaan hänen vastaanottokeskuksessan useat miehet myyvät seksiä. Seksin myyminen on kuuleman mukaan hyvin yleistä ja Kadarin mukaan on ihmeellistä, miten vain niin harva suomalainen tietää asian laidan.

Ensimmäisen panon jälkeen Kadar sai tippurin, joka hoidettiin veronmaksajien kustannuksella kuntoon. Kun kikkeli parani Kadarin tilanne vakiintui siihen, että hänellä on nyt 15 vakituista asiakasta, vain miehiä. Ostajien joukossa olisi myös naisia, mutta Kadar myy vain miehille.

Jutun koko juoni on se, että sen mukaan Suomeen on nyt syntynyt uusi prostituutioden ryhmä –  turvapaikanhakijat ja uuspaperittomat. Tällä tarkoitetaan laittomia muslimeja. He ajautuvat prostituutioon, koska eivät ole saaneet turvapaikkaa. Kun olisi kotiinlähdön aika he jäävät myymään persettään suomalaisille. Näitä reppanoita suomalaiset miehet käyttävät joukolla hyväksi ostaakseen halpaa seksiä. Ihan jopa Setan mukaan laittomilla arabeilla on kysyntää seksimarkkinoilla.

Lopuksi jutussa maalaillaan kuvaa hämyisestä seksiluolasta, plyyssillä vuoratusta bordellista, jossa sotapakolaisten rasvatut anukset ja suomalaisten miesten kiimaiset kikkelit kohtaavat. Siellä tupakansavuisilla käytävillä ja huoneissa harrastetaan sisäänlaskua. Oikea Grimmin satu.

(Koko Hesarin jutun voi lukea Hommaforumin ketjusta sekä asiaankuuluvaa pohdintaa kaupanpäälle.)

 

GaySyrianRefugeesDresden0051444907586-e1460966861737-1170x642

 

Pitääkö juttu paikkaansa? Ei tietenkään pidä.

Sen kirjoittaja on kuuluisan ”Kyynelkanavat kuivuivat itkusta”- jutun kirjoittaja Satu Vasantola.  Vasantola satuili viime kesänä legendaarisessa jutussaan, miten irakilainen perheenäiti itki kyynelkanavansa tukkoon, koska hän ja perheen toinen lapsi saivat kielteisen turvapaikkapäätöksen ja edessä oli paluumatka kotiin Irakiin.

Vasantola jätti jutussaan kuitenkin mainitsematta kaiken oleellisen, kuten esimerkiksi sen, että mies oli asunut jo pidemmän aikaa Suomessa ennenkuin matkusti Irakiin ja hankki sieltä vaimon itselleen. Mies siis oli Suomessa sotaa ja vainoa paossa, mutta matkusti Irakiin vaimonhankintareissulle. Vasantola antoi valtakunnallisessa mediassa perheestä sen kuvan, että maahanmuuttovirasto summamutikassa hajoitti perheen.

On mielenkiintoista miten Satu Vasantola ei älynnyt nyt tätä juttua väsätessään yhtä aivan oleellista pointtia. Nimittäin jos meinaa syyllistää suomalaista heteromiestä niin ei varmaan kannatta antaa ymmärtää, että suomalainen heteromies kävisi panemassa irakilaista laitonta karvapersettä tai antaisi tämän panna itseään. SETAa myöten huudetaan valkoisen heteromiehen homofoobisuutta, rasistisuutta ja ties mitä, vaikka sillä ei ole mitään tämän asian kanssa tekemistä.

Loppuun Eino P. Keravalta uusi viisaus:

Ei tullut insinöörejä.
Ei tullut vientimyyjiä.
Ei tullut koodareita.
Ei tullut yrittäjiä.
Ei tullut oikein edes kaarnalaivan vuolijoita.
Mutta tuli perseenmyyjiä.

Perseenmyynnillä Suomi nousuun!

 

32 thoughts on “HS: Laittomat muslimit myyvät seksiä suomalaisille miehille

 1. ”Laittomien karvaperseiden rasvatut anukset ja suomalaisten kiimaiset kikkelit”. Viisi 💩 viidestä mahdollisesta.

  Nyt jäi kyllä aamupuuro syömättä 🤤

 2. Miksi siitä panosta nyt yhtäkkiä pitäisi maksaa 50€ kun normaalioloissa tarjoavat sitä väkisin ja ilmai-seksi?

 3. Rajatarkastuksiin on syytä lisätä kikkelitarkastus. Pienipeliset ja pasiluskiset pitää käännyttää välittömästi.

 4. 🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀 sanoo:

  Pakollista jarrua kaikille turviksille niin säästymme raiskauksilta, seksikaupalta ja lisääntymiseltä.

 5. Tarjonta ja kysyntä kohtaa, eikä tuo perseenmyyjä tunnu tilanteesta kärsivän.

  1. Eikös sekin tauti jossa pallit turpoaa,että saa kottikärryillä työntää ole näitä eksootisia tauteja.

 6. Tämä voi olla alku myös järkyttävälle AIDS- ja muiden SUKUPUOLITAUTIEN EPIDEMIALLE!
  Kuppaakaan ei enää jälkivaiheissa pysty parantamaan; sehän mädättää aivotkin – ja maailmalla on antibiooteille vastustuskykyistä tippuriakin – ja ties mitä hirveitä tauteja, mitä Suomessa ei ole juuri aiemmin tavattukaan.

  Turhan isolla osalla suomalaisistakin HOMOmiehistä on jo nyt HIV-tartunta – ja tämä vain pahentaa sitä – ja osalla noista mamuistakin on myös HIV, koska moni on myynyt itseään myös esim. Kreikassa ja muissa Euroopan maissa. Ja on toki muslimimaissakin HIV:tä – eikä matkalla olevien ihmissalakuljettajienkaan raiskailu sitä vähennä…
  – mutta homothan ovat oikein tunnettuja turvaseksin laiminlyömisestä, suoranaisesta itsetuhoisuudestakin näissä asioissa…
  Tuo homoprostituutio on myös sairasta hyväksikäyttöä monien osalta – esim. jo lapsena hyväksikäytetyt afgaanipojat, joiden hyväksikäyttö vain sitten jatkuu…
  – mutta SETA:n väkihän saa tehdä mitä hyvänsä, ilman tuomioita ja paheksuntaa…

  Kauheaa on myös se, että moni näistä matuista tykkää myös naisista – ja etenkin kulttuurisyistä haluaa avioonkin naisten kanssa ja lapsia hankkiakseen…
  Suomessa on se outo kulttuuri, jossa monet nuoret tytöt haluavat eroon neitsyydestään, vaikka kuinka karseissa oloissa, koska siveellisyys ja odottaminen kuuluu vain uskovaisille – ja kuka muukaan kuin nämä geelitukat siinä avittaisivatkaan helpoiten…
  – meillä voi olla kohta liuta HIV-positiivisia teinityttöjäkin – ja tietysti sitten näitä keski-ikäisiä SPR, RASMUS ja RHC-suvakkinaisia…
  – jotka sitten levittävät näitä suomalaisille pojille ja miehillekin – aivan kuten miehistä Thaimaan, Venäjän ja Viron seksituristit nykyisin…
  Suomalaisen naisen HIV-tartuntakin kai paljastuu useimmiten äitiysneuvolassa – syy; mies käynyt huorissa, mies on mamu tai itse on käytetty piikkihuumeita…

  Monikulttuuri johtaa muutoinkin tautiepidemioihin – kuten tuberkuloosiin yms.
  – jopa ebolan kaltaiset taudit saattavat levitä…

 7. Vaarallisinta porukkaa ovat piilohomot- ne ei-kaapista-ulostulleet- joilla on kotona pahaa-aavistamaton vaimo ja lapset ja saattaapi olla muitakin naissuhteita. Taudit ovat tikittävä pommi, paljon myös kansalta salataan koska pelätään paniikkia ja ”rasismia”.

 8. Vekkulia että tässäkin saatiin valkoinen kantasuomalaismies syylliseksi. Kaikkihan sen näkee kuka noilta seksiä ostaa, tavalla tai toisella: suomalaiset naiset, etenkin SPRläiset.

 9. Päivän parhaat naurut. Tosin kun tällaisella (taloudellinen ja muu hyväksikäyttö) perustelin jollekin selvästi suvakille sossualan ihmiselle syksyllä 2015, miksi matujen tolkuton ottaminen köyhiksi Suomeen ei ole järkevää, joku suvakki ylenkatsoi kuin jotakin halpaa makkaraa niin kuin en ymmärtäisi mistään mitään. No nyt lehdet kirjoittelee kaikesta siitä, mistä itse puhuin jo syksyllä 2015, kun perustelin omaa kriittistä suhtautumistani matutukseen. No nyt niitä hyväksikäytetään – mitähän kommentoitavaa olisi laittomienpuolustaja pappi Toiviaisella.

 10. Kadar on monivainottu. Elämä raskasta, kun vuoroin pitää tunnustaa homoutta ja vuoroin kristinuskoa. Tahtoo ohessa vähän uskottavuuskin kärsiä. Seuraavalla valituskierroksella kannattaa korostaa sitä, että jopa suomalaiset ovat alkaneet vihaamaan ja vainoamaan.

  1. Voi syyttää verottajaa välinpitämättömyydestä, kun ei verota, vaikka on työpaikka, oikein matubordellissa homoille. Kyllä Suomi on jälleen rikastunut.

   1. Tuskin Thai hieromalaitosten ylimääräisiä palvelujakaan verottaja pääsee verottamaan, kun maksu ilmeisesti maksetaan pöydän alta salaa.

 11. Naurusta ei meinannut tulla loppua noiden muutaman lauseen kohdalla :DDD Paavo meni väärälle alalle. Sinun olisi pitänyt ryhtyä toimittajaksi.

 12. Muslimit ovat oikeasti homoseksuaaleja, jotka halusivat tulla tienaamaan harrastuksellaan. Naisten kaltoin kohtelu viittaa siihen hyvin vahvasti..

 13. Pitänee ryhtyä parittajaksi. Pakettiauton kylkeen teksti: ”Meiltä tanssipojat monikulttuurisiin Bacha Bazi-tilaisuuksiin ja muihin rientoihin.” Yhteiskunnalta tulee toiminnalle täysi tuki ja laaja ymmärrys. Poliisi ei ikinä suostu ”kurkkaamaan telttaan”, siellähän voisi olla vaikka laittomasti maassa oleskeleva. Hui!

  Ensimmäinen lähi-idän innovaatio, joka todella toimii. Mieshuorista onkin ollut huutava pula?

  Hinta on kyllä satasen, 90€ mulle ja 10€ sotaorvolle.

 14. Hei me tienataan tällä ja kaikki ovat tyytyväisiä, paitsi verottaja joka jää nuolemaan näppejään.

 15. Mutta ei kait siinä ole mitään ihmeellistä jos hankkivat elantonsa itseään myymällä. Niin on tehty aina kautta aikojen kun on ajettu itsensä sellaiseen asemaan että ei ole ,ahdollista tehdä muuta työtä rahaa on tarvittu.
  Aivan turhaan tekevät itsestään marttyyreita koska heillä on aina kotiinpaluun mahdollisuus.
  Siis aivan oma valinta, turhat pulinat pois.

  1. Nuo laittomatkin saavat silti ruokarahaa ja monin paikoin myös jonkinlaisen kimppa-asunnon…
   Kodittomien asuntoloissa ei kuulemma geelitukkia näy lainkaan…

   Ehkä keräävät rahaa muualle menoa varten?
   Osa on oikeastikin homppeleita/bi – ja osa on ikävä kyllä pitkäaikaisiakin uhreja, kun esim. Afganistanissa on tämä tietty kulttuuri…

   Naisuhreihinkin viitattiin RHC:llä, mikä on aika kamalaa…
   – ja asiaan pitäisikin puuttua – toki myös homobordellit pitää sulkea, koska sellaisten pito on laitontakin ja taudit vain leviävät!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.