7 thoughts on “Pt-median sunnuntaivideo: lintubongausta ja uimahallia

  1. Ornitologit saavat vielä lintuja rengastaa. Mikä ihmeen oikeus niillä on tietää, missä lintu liikkuu?

  2. ”Typistää ihmisten elämää”. Just niin se on, naulan kantaan. Yhtäkkiä on kuin vieraana omassa maassaan ja sivusta saa seurata älytöntä touhua ja siihen vääjäämättömästi liittyvää älämölöä. Jopa yksinäänkin älämölisevät- onhan kännykkä! Jos et älämölösta ja röyhkeästä käytöksestä tykkää niin oma elinpiirisi kapenee ja kutistuu pakosta. Moni asia ei enää huvita eikä kannata.

  3. Arjen kokemukset -sarja on aina paikallaan: Joukkoliikenne, torit, uimahallit, kirjastot , kauppakeskukset jne. Raiskauksiin keskitytään liikaa. Thanks Paavo.

  4. Loistavaa luonnonkuvausta – kiitos taas, mukava että edes joku osaa ja uskaltaa puhua asioista rehellisesti ja suoraan asioiden oikeilla nimillä.

  5. Pitäisköhän perustaa oma, nykymenoon kyllästyneitten suomensuomalaisten ja ruotsinsuomalaisten yhdyskunta Viroon? Ikäänkuin turvapaikka jos ja kun asiat menevät lopullisesti perseelleen Ruotsissa ja Suomessa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.