Jennin Ihan oikeat naisten iskuvinkit miehille (maanantaiksi)

13

18360337_419015555146138_693117604_n.png

 

Jennin Ihan oikeat naisten iskuvinkit miehille. (Näitä et kuullut Ylilaudalta!):

– Laajenna sosiaalista piiriäsi ja kaveeraa naisten kanssa. Vaimoehdokas löytyy todennäköisesti tuttujen kautta ja yhteisestä ystäväpiiristä kuin Tinderistä tai Suoli24-deittipalstalta.

– Älä pelkää ystävystyä naisten kanssa. Unohda hook up culture ja naisten kanssa epäonnistuneiden beta-lurjusten teoriat siitä, että naisten kanssa ystävystyminen olisi joku beta orbiter/ friendzone tuomio. Ei ole. Naiset ovat erilaisia kuin miehet ja tarvitsevat henkisen yhteyden ja pidemmän tutustumisvaiheen. Ystäyvystyminen on tähän paras keino.

– Jos ystävystyt naisen kanssa joka ei kiinnosta, niin ei hätää: hänellä on monia tyttökavereita, joihin tutustut tämän kautta ja heidän joukostaan voi löytyä joku kiinnostavampi.

– Panoalfa on oksymoroni ja pelimies-leima heikentää miehen markkina-arvoa, tasoa ja vaikeuttaa parisuhteeseen pääsyä (tasokkaan) naisen kanssa. Jos nainen kutsuu sinua peluriksi, peli on menetty. Toisin kuin PUA-sivustot ohjeistavat, leikkimielinen pelimieheksi vihjaaminen ei tarkoita ”Uuh, oletpa alfa”, vaan ”Voi vittu… sä olitkin joku käytetty huoripukki jolla ei pysy pili housuissa. Taidan jatkaa matkaa”.

– Keskity yhteen naiseen kerrallaan. Vain ja ainoastaan yhteen. Jos deittailet useita tai osoitat kiinnostusta muita naisia kohtaan, menetät tsäänssisi siihen kiinnostavimpaan satavarmasti.

– Ole oma itsesi. Miehet usein valittavat, että heihin ihastuu vain kaverinaiset, joista he itse eivät ole kiinnostuneita. Naiset joita he tavoittelevat ja joihin he yrittävät tehdä vaikutuksen, eivät taas tunnu kiinnostuvan ollenkaan. Tämä johtuu siitä, että näiden kaverinaisten kanssa olet aito oma itsesi kun taas kiinnostavan naisen seurassa yrität olla jotain muuta tehdäksesi vaikutuksen. Jokainen ihminen haistaa feikkeyden kilsan päähän, joten kaikkein paras on olla oma itsensä.

Älä koskaan tee näin:

… ole epäselvä. Älä ehdota, että olisi kiva hengata jokus jossain tai vihjaile mitään epämääräistä. Pyydä suoraan treffeille ja sovi aika ja paikka heti.

… anna naiselle puhelinnumeroa ja pyydä soittamaan. Tiedän; miehestäkin on kiva tuntea olevansa haluttu ja saada nainen jahtaamaan, mutta tsäänssit sen suhteen että nainen soittaisi ovat hyvin pienet. Sen lisäksi että naisilla on äärimmäisen matala saalistus- ja kilpailuvietti miehiin verrattuna, keskivertonainen on niin tottunut miesten soitteluun ja kosiskeluun, että kannattaa pelata varman päälle ja soittaa itse.

Poikkeuksia on: jos olet se oikea ja aito Brad Pitt ja luet tätä, niin ole hyvä ja sendi mulle numerosi!

… kehu muita naisia kiinnostavan naisen kuullen. Varma atraktion tappaja. Kohdista kaikki kohteliaisuudet ja ystävällisyys vain ja ainoastaan tähtäimessä olevaan naiseen.

Tee sen sijaan näin:

– Kuuntele mitä naisilla on kerrottavaa deittailusta, miehistä ja parisuhteista. Meiltä naisilta kuulet todennäköisimmin totuuden kuin äijäkuplasi jonneilta.

– Uskalla ihastua ja puhua tunteistasi. Valtaosa naisista ei pidä jännämiehistä tai psykopaateista.

– Hymyile. Se on seksikästä.

– Älä pyri pöksyihin liian pian. Unohda nyt jo se.

– Puhu aina positiivisesti ja kunnioittavasti naisista. Katkerat sukupuolten välisen sodan lietsojat kun eivät kiinnosta ketään.

– Pidä taso korkealla. Älä suostu tyytymään tasoasi alempaan naiseen. Ja ei, tasolla en tarkoita pinnallisia asioita kuten ulkonäköä, koulutusta ja varallisuutta. Tasolla tarkoitan arvomaailmaa, älykkyyttä, käytöstapoja, sydämensivistystä, rehellisyyttä ja uskollisuutta.

– Kuuntele aina sydäntäsi ja luota tunteisiin ja kemiaan teorioiden sijaan.

Advertisements

40 thoughts on “Jennin Ihan oikeat naisten iskuvinkit miehille (maanantaiksi)

 1. ”– Ole oma itsesi.

  Miehet usein valittavat, että heihin ihastuu vain kaverinaiset, joista he itse eivät ole kiinnostuneita. Naiset joita he tavoittelevat ja joihin he yrittävät tehdä vaikutuksen, eivät taas tunnu kiinnostuvan ollenkaan. Tämä johtuu siitä, että näiden kaverinaisten kanssa olet aito oma itsesi kun taas kiinnostavan naisen seurassa yrität olla jotain muuta tehdäksesi vaikutuksen. Jokainen ihminen haistaa feikkeyden kilsan päähän, joten kaikkein paras on olla oma itsensä.”

  Tuo on yksi parhaita neuvoja, sillä mitään aitoa sielujen sympatiaa ei voi syntyä, jos vain näytellään.

  Toki tietyt käytöstavat voi ottaa sitten hiukan vieraskoreammin, ettei kaiveta nenää, piereskellä ja röyhtäillä ainakaan ensitapaamisella 😉

 2. Voi vittu mitä viisastelua ja joutavaa horinaa. Paksu lompakko, helppo on lempeä pyytää ja kyllä kans saa. Rupuisinkin piereskelijä saa naista jos nousee S-mersusta. Ja puolisoehdokkaista ei ole pulaa. Jennin viisastelu koskee vain tavallisia tallaajia mutta heilläkin pitää olla jotain pääomaa ja mahdollisuuksia paremmasta tulevaisuudesta muutoinkin kuin rehvakkaissa puheissa. Nainen on materialisti ja koukussa krääsään ja shoppailuun. Jollei parisuhde luo edellytyksiä tälle niin turha haaveilla muustakaan. Irtopesää saa jos osaa edes jotkut Jenninkin mainitsemat niksit mutta siihen se jää jollei miehellä ole tulevaisuuden optioita. Isolla kyrvälläkin pärjää jos maine kulkee edellä. Yksittäistapauksia toki on mutta yleisellä taholla pitäydyn omassa totuudessani ja sen olen havainnut pätevän jollei tämä millenium sukupolvi ole muuttanut pelisääntöjä. Minulle he ovat lapsia jotka vielä opettelevat elämää ja itse pysyn noista ikäluokista jo loitolla. Morjens, älkää runkatko itteenne sokeiksi.

 3. Ovatko suomalaiset miehet niin avuttomia junttiraasuja etteivät ilman neuvoja osaa luoda normaaleja ihmissuhteita?

  1. Osalle meistä ukoista olisi vaan mukavaa vaan elää ja viettää aikaa jonkin ämmän kanssa ja jättää nää ihmissuhdepelleilyt jotka vaikuttavat olevan jonkinmoista sukupuolten välistä peliä sivummalle.

  2. Joillekin tuottaa vaikeuksia – ja etenkin kun jotkut ns. pelimiehet jakavat ihan vääriä neuvojakin, vaikka on niitä toki kaiken maailman pelinaisiakin…

   Sinnikkyys, jota moni suomalainen mies ei aina osoita tarpeeksi parisuhdemarkkinoilla – on myös yksi syy siihen, miksi esim. mamumiehillä lykästää usein paremmin, jos heillä toki on heittää se eksotiikkakorttikin, mikä kyllä toimii sitten myös ulkomaisilla naisillakin…
   – toki nämä mamusuhteet sitten kyllä päättyvät eroonkin huomattavasti helpommin – ja kun tiedämme, mikä ihan liian monia mamumiehiäkin oikeasti motivoi ts. oleskelulupa yms.

   Mutta itsensä tunteminen ja sen tiedostaminen, millaista elämää haluaa elää – niin siitähän se kaikki lähtee…

  3. Itse kirjoitan näitä juttuja sen vuoksi, että ihan oikeasti koskettaa se, että mun tuttavapiirissä jatkuvasti valitetaan naisista ja ettei naista löydy tai että naiset ovat niin hirvittäviä. Harmittaa, että joillakin miehillä (myös naisilla!) tuntuu olevan niin ongelmallinen suhde pariutumisen suhteen. Itse olen ollut niin onnekas, että olen sattunut löytämään mahtityyppejä ja naista kunnioittavia miehiä, mutta huomaan ympärilläni etteivät kaikki ole yhtä onnekkaita. Tuntuu, että näissä pariutumisjutuissa on jotain umpisolmuja ja katkeruutta. Haluan sydämestäni, että muutkin pystyvät löytämään onnea parisuhteesta — eikä vain me ”harvat ja valitut!” Sillä se on elämän suurin onni se.

 4. Olihan tuossa paljon asiaa. 1 seikka, josta olen eri mieltä. Älä koskaan puhu omista tunteistasi (poislukien muijasi ylistäminen ja halu auttaa afrikkalaislasta), älä ainakaan mitään, ettet jaksa olet uupunut, allapäin, pettynyt joihinkin asioihin. Jos erehdyt,ilmaisemaan, että sullakin on heikkoja hetkiä, mimmeli syöksyy välittömästi uuden supersankarin luokse.

  2 seikka omasta elämästäni. Olen esim. yli 20 vuotta tutustunut muijiin laivalla ihan ex tempore. Siellähän me kaikki olemme irti kotimaan kahleista ja sidonnaisuuksista, l. tavallaan vapautuneita. Kirjoittajan tarkoittamalla tavalla taas olen tutustunut muijiin vaikkapa taloyhtiön talkoissa, samalla työväenopiston kursilla , jne.

  3: yksi kaverini oli todella kunnollinen nallekarhu (kookas, mutta treenaamaton vartalo), joka petti usein muijaansa, jota myös vaihtoi muutaman vuoden välein. joka ikinen ämmä katsoi, että tuossa on KUNNON mies, eikä mikään hippi. en tiedä, monesko (siis se perus-)muija hänellä on nyt menossa.

  Asiana erikseen. Tykkään hankkia Tallinnassa tunnin-parin suhteita. Etenkin venäläisten suhdettarien kanssa pystyy heittämään arkista läppää muun suhdetoiminnan lisäksi. Viime kerrasta tosin jo pari vuotta.

 5. Jenni voisi lopetta cosmopolitanin ja muiden naisten lehtien lukemisen ja vierailtakin viihde kysymysten kyselemiset pois,tuossa kirjoituksessa ei ole mitään tolkkua.

  1. Ihan jes kritiikkiä, tosin aika ignoranttia ja vähättelevää. En lue koskaan Cosmopolitania tai naistenlehtiä– ne aliarvioivat älykkyyttäni, enkä muutenkaan koe olevani kohderyhmää. Kirjoitan sydämen sivistyksellä ja elämän kokemukseni perusteella. Tietysti jos ei nappaa, ei nappaa. Aina voi perustella eri mieltä olemisen sillä, että kirjoittaja on tyhmä. Tai pissis. Tai mitä lie 😉

   Mie haluun oikeesti jelppii ihmisiä sydämestäni, mut kaikki ei tykkää eikä tarviikaan!

 6. Maailman vaikein asia on ”mies ja nainen*. Pariutumisen opaskirjaa ei vieläkään onnistuttu kirjoittamaan, mutta kummasti luonto hoitaa minulla ja mehiläisellä.

 7. 1. Älä deittaile, emme ole Jenkeissä. Deittailu on hipsteriluuseripaskaa. 2. Ole kuka olet. Jos naiset eivät sinusta kiinnostu, no voi voi. Mies ei naisia jahtaa, se menee toisin päin.

 8. Ei partnerin löytäminen mitään tiedettä ole, ainakaan isommassa kaupungissa. Senku poistuu joskus himasta ihmisten ilmoille niin siinäpä tuo.

 9. Ainoa asia, josta olen varma näissä hommissa on, että miehen sosio-ekonominen status on keskeisin muuttuja, joka selittää miehen elämän naisrikkautta. Kun kolmen vuoden yrittämisen jälkeen pääsin lääkikseen, asiat naisrintamalla muuttuivat täysin.

  Muuttui:
  – naiset eivät ole ”kylmänä seinänä” vaan osoittavat selkeästi kiinnostusta (aina ne ekaksi kysyy minkä alan miehiä olet)
  – nekin, joilta aikoinani sain pakit, antavat silminnähden arvostusta, näin ei ollut aikaisemmin (heitä ehkä jopa ”kaduttaa”)
  – minua pyydetään treffeille
  – vappuna, kun haalarit kantavat viestiä, naiset lähestyvät ja – tämä minua joskus jopa huvittaa – haluavat lähteä mukaan ilman että minun tarvitsee juurikaan avittaa asiaa
  – naisia on tarjolla todella paljon; ensimmäistä kertaa elämässäni minulla on valinnanvaraa ja neuvotteluvoimaa
  – saan nuoria, huippukroppaisia naisia, jotka ilomielin menevät kanssani sänkyyn
  – hieman erikoisen persoonallisuuteni outouksilla ei ole mitään haitallista merkitystä; nyt ne ymmärretään älykkyyden implikaatioina

  Elän naisrintamalla niin lähellä unelmaa kuin mahdollista. En edes keksi, mistä valittaisin. Nytkin lähden parikymppisen tytsyn luo illalliselle. Koettakaa kestää!

  1. Juu, tässä tullaan varmaan tähän naisten tasoon. Eli jos ”parikymppinen huippukroppainen” on se tasokriteeri, niin kivat sulle. Löydät varmasti tasoistasi seuraa ja sehän tässä pariutumisjutussa on pääasia. Tasokkaille naisille tuollainen tyhjäpää ei varmasti olisi juuri mitään, mutta oman tasoisille naisille olet varmasti kultakimpale! 😉

   1. Lääkiksessä oleva mies on siis tyhjäpää, mutta onnenonkija meikkihirmu botoxhuuli kumitissi jonka koulutus on yleensä kampaaja/meikkitaiteilija/muotibloggaaja, on siis tasokas nainen? Morjenstapäivää.

    1. Raha ja koulutus jos on oman tason mittarina, niin varmaan sen kampaaja/meikkitaitelija/muotibloggaaja tuntuu varsin tasokkaalta kumppaniehdokkaalta 😉 Kukin pariutukoon oman tasonsa mukaan, siinä mielessä olen näiden markkina-arvoteorioiden kannalla. Se miten se taso määritellään toki riippuu ihmisestä.

     1. Vastaan vielä tähänkin.

      Koeta ymmärtää, että sosio-ekonominen status (ainakin omassa tapauksessani) on eräänlainen skaalauskerroin: se on kertoimena koko lausekkeen edessä ja kasvattaa siis koko ”paketin” arvostusta. Sinä jotenkin näytät ajattelevan, että ennen opintojeni alkua olin ikään kuin tyhjä kaikista ominaisuuksista ja nyt minulla on ainoastaan tulevan lääkärismiehen status. Tämä ajattelutapasi ei vastaa todellista elämää.

      Minulla oli toki hyviä ominaisuuksia aikaisemminkin, enkä näiltä osin ole muuttunut lainkaan, mutta tämä lääkissetti toimii eräänlaisena sisäänheittotuotteena; sen tärkein anti ja hyöty naishommissa on nimenomaan siinä, että naiset ovat usein lähtökohtaisesti kiinnostuneita minusta. Kelpaan. Minun ei tarvitse enää vedellä kaniineja silinteristä. Tätä kautta loputkin ominaisuuteni saavat nähdä päivänvalon ja homma toimii.

   2. I’m back. Tulista bataattikeittoa with a hint of ginger, naan-leipää. Tällä kertaa söimme siis kevyesti.

    Tottakai Jenni hyvä minulla on tasovaatimukset älyllisellä puolella! Uskotko todella, ettei ole? Ettäkö viettäisin aikaani yksinkertaisten amisnaisten kanssa? Miksi valitsisin heidät mahdollisuuksieni joukosta? Minun ei yksinkertaisesti tarvitse. Usein naiset tietävät itsekin, ettei heidän tasonsa yksinkertaisesti riitä; sen näkee. Hyvästi yyhoot, ahdistusongelmaiset, semi-kauniit, itseä vanhemmat, oman ikäisetkin ja matalan koulutustason naiset. Se valinnanvara hoi!

    Etkö ymmärrä, että nykyään minulla on mahdollisuuksia juurikin korkeatasoisiin naisiin. Akateemisiin, älykkäisiin, keskustelukykyisiin ja viehättäviin naisiin. Heillä on usein myös hyvä perhetausta.

    Miksi ihmeessä ajattelit suoralta kädeltä, että tapailen bimboja? Että olisin joku sivistymätön sikamies? Keitä luulet, että ne älykkäät ja kauniit naiset haluavat tapailla ja ”tsekkailla” aviomiespuolella? Sanon vaan totuuden; näin se on osaltani mennyt. Eikä kollegoillanikaan näytä sen huonommin menevän (poislukien ne ”kököt laskunratkaisija-autistimiehet”).

    Moititko todella niitä naisia, jotka haluavat sellaisen miehen, jolla on tulevaisuudessaan täysin varma ja erittäin hyväpalkkainen duuni?

    1. Woah, meinasin jo mennä ja meninkin! Mutta nää vikat kommenttisi ovat kuin suoraan jostain rölläys for dummies -oppaasta.

     Ei siinä mitään, kuvailemasi kaltaisia onttoja poikapoloja löytyy varmasti ihan oikeastakin elämästä. Yleensä he eivät ole naista nähneetkään ja kirjoittelevat illat pitkät Ylilaudalle teorioitaan/fantasioitaan. Harvemmin he ovat yli 20-vuotiaita. Ikä ja henkinen kypsyyys yleensä karistaa pahimman tyhjäpäisyyden.

     Enivei, vinkkini ei ollut näille lapsosille, vaan ihan rakastavaa pidempiaikaista parisuhdetta etsiville miehille. Tämän pitäisi ohjeiden laadusta käydä aika hyvin selväksi. Sun rölläys menee nyt ihan hukkaan, vaikka viihdettähän se vaan on 😉

     1. Ok. Huutelet trollia. Mikset vastaisi kysymyksiin? Senkö takia, että ne ovat trollausta? Hah! Aika halpaa kehäpäätelmää henkilöltä, joka esiintyy ”pohdiskelija-intellektuellina”. Olet oikein iskuvinkit miettinyt meille miehille!

      Ja ihan vakavasti Jenni, laadit vinkkejäsi varmaan huolella ja harkiten mutta kaikesta paistaa läpi se, että alat olla pikkuhiljaa ”the Big Thirty” – kerhon jäsen (en tiedä edes, ehkä olet jo). Sano mitä hyötyä vinkeistäsi on sellaiselle miehelle, josta naiset ovat ”kuumana” ilman helvetinmoisia maneereja ja kuukausien ”holding hands” – meininkiä. Äläkä erehdy luulemaan, etten tunne naisten kolmenkympin kriisin anatomiaa.

      Nyt peräännyt ja nostelet jotain halpaa korttia, koska heikkoutesi tuli esiin. Sillä ajattelethan huomaamattasi juuri näin: miehet, jotka saavat naisia ilman vinkkejäsi, ovat sikoja/paskiaisia ja naiset, joita nämä miehet saavat, ovat sinua tyhmempiä.

     2. 0/5. Nyt tutti takas suuhun! Itsekin keksisin parempia röllejä, muttei ole tarvetta levittää negatiivisuutta ja myrkyllisyyttä ympärilleni. Vaatii aikamoista katkeruutta elämää (ja naisia?) kohtaan kirjoitella tuollaisia tähän positiivisen ja lämminhenkisen juttuni alle.

     3. No ei sitten. Kerro edes mitä kysymyksiä sinulta voi käsittelemämme teeman puitteissa kysyä, joihin suostuisit vastaamaan?

 10. Ai nämä ovat ne oikeat iskuvinkit…Olin luullut että ne viimekertaiset olivat niitä 110% varmuudella toimivia 🙂

 11. Panoalfa-termin alkuperäisenä lanseeraajaana tohdin olla eri mieltä: ylivoimainen enemmistö naisista ihastuu vain panoalfoihin, joilla on naisia jatkuvasti. Juuri se – panoalfan vieminen muilta naisilta- on yksi tärkeimmistä syistä koko ilmiölle. Toki panoalfan mahdolliset ulkonäölliset, statukselliset ja rahalliset tekijätkin ovat tärkeitä, mutta tärkeitä niistä tulee juuri sen kautta, että nainen haluaa viedä miehen toisilta naisilta (ja luulee siinä onnistuvansa). Nainen siis ihastuu siihen, että ”aijai minä saan tämän 190cm pankkiirilääkärin ja sitten muut naiset ei saakaan sitä”, tai siihen, että ”ihanaa nyt axlsmith on mun eikä Lissu ja Reeta ja Laura saa sitä vaan MINÄ! <3 "

  1. Jahas, itse pääpiru tämän teorian taustalla!

   Aikamoista… Melko demoninen kuva naisista ja pistää miettimään, miten sen on syntynyt? Maailmankuvaa ei voi muodostaa jonkun nettipalstan tai tietyn skenen perusteella: esim. oletan että nuo teoriat ja käsitykset naisista ovat syntyneet jossain ison kaupungin klubien lihatiskeillä. Siellä pätee ihan eri luonnonlait kuin suuressa maailmassa. Ihmistyyppi, joka näillä lihatiskeillä notkuu viikosta toiseen edustaa myös luonnoltaan ja moraaliarvoiltaan sekä henkiseltä kehityksen tasoltaan (aika pitkälti sekä pinnallisuudesta että nuoresta iästä johtuen) hyvin paljon erilaista tyyppiä kuin valtaväestö.

   Itse asiassa ainoat ihmiset, jotka tunnen, jotka ovat omaksuneet nämä Ylilautateoriat ovat juuri niitä nuoria pintaliitomiehiä, jotka ravaavat yökerhoissa ja se on heidän ainoa käsityksensä sosiaalisista ihmissuhteista. Usein he tavoittelevat kaltaisiaan pintaliitobimboja, jotka voivat hyvinkin olla tuollaisia panoalfojen palvojia. Usein he tavoittelevat pelkkiä irtosuhteita.

   Suomi on kuitenkin iso maa ja suurimpaan osaan ihmisistä nuo teoriat eivät toimi. Pekka 56, maatalonisäntä Perähikiältä, joka etsii kumppania jonka kanssa höpötellä mukavia ja käydä lavatanseissa ja kalastamassa, tuskin hyötyy mistään panoalfastatuksesta.

   Veera, 22, jota ei kiinnosta klubbailu ja alkoholi ja joka etsii elämänsä rakkautta — tai ainakin pidempiaikaisempaa ja sitoutunutta parisuhdetta, tuskin innostuu naisia tiuhaan vaihtavasta pintaliitäjä-naistennaurattajasta, jonka aviomieskelpoisuus voi olla vähintääkin kyseenalainen.

   Enivei, muistutan että mun ohjeet tosiaan on pidempiaikaista rakkautta etsiville. Viinanhuuruisissa irtosuhteiden harrastajien omissa kuplissa pätee varmasti ihan eri säännöt.

   Jos vertaan teoriaasi esim. itseeni ja tuntemiini naisiin, niin on hyvin vaikea kuvitella henkiseltä tasoltaan kuvauksesi kaltaista naista, joka innostuisi irtosuhteita harrastavasta pankkiirilääkäristä, joka pitää kilpailun kautta kaapata muilta naisilta. Mulla ei varmaan olisi hirveästi yhteistä sellaisen ystävän kanssa. Jo pelkästään sen vuoksi, että hän tuskin olisi vielä murrosiän ohittanut aikuinen ja älyllisesti edes jollain tavalla normaali ihminen.

   1. Pakko näin Veera-nimisenä kommentoida tähän että täytyy muistaa seuraava juttu: Todella monelle miehelle merkkaa vain naisen ulkonäkö, ja todella monelle naiselle merkkaa miehessä vain tulotaso ja komeus (krantuimmille myös pituus). Ei edes puhuta mistään marginaaliporukasta vaan aivan valtavista massoista, jopa enemmistöstä. Voidaan siis jopa puhua biologisista käyttäytymismalleista.

    Ei omassakaan kaveripiirissä ole hirveästi pinnallisia, mutta johtunee siitä että olen jopa ylikoulutettu ja piirissä lähinnä muita lapsettomia 35v+ henkilöitä. Minun kuplani ei kuvasta kaikkien ihmisten kaveripiirejä ja sen ymmärrän. Eivätkä heidän piirinsä toisaalta kuvasta minun piirejäni.

    Valitettavasti sellaiset luonteenpiirteet kuten luotettavuus, mukava persoona, rehellisyys jne. eivät ainakaan nuoremmille miehille ole mitään kovaa valuuttaa etenkin jos tarkoituksena on saada irtosuhteita. Mutta ei välttämättä toimi myöskään pitkäaikaisen suhteen saamiseen ellei alkukipinänä toimi esim. todella hyvä ulkonäkö, ja mielellään sen mausteena hyväpalkkainen työpaikka.

    Onko se sitten pinnallista? En tiedä, kai yhtä pinnallista kuin se että suurelle osalle miehistä naisen ulkonäkö määrittelee tämän tason. Mutta täytyy sanoa että ihmisiä jotka ovat älyllisesti sillä tasolla että ihmisessä kiinnostaa ensisijaisesti tämän luonne ja ajatusmaailma, on aivan häviävän vähän. Omatkaan vanhempani eivät tähän poppooseen kuulu ja erohan tuli jo itseni ollessa tarhaikäinen.

    1. Itse en tiedä millaisia naisia suurin osa miehistä etsii, mutta äijäporukan saunailloissa usein pohditaan että missä ihan tavalliset sinkkunaiset ylipäätään ovat…? Helsingissä on tilastollisesti todella paljon yksineläviä naisia, mutta jostain syystä sinkkumiehet ja sinkkunaiset eivät löydä toisiaan.

   2. Etkö Jenni itse huomaa omia splittauksiasi?

    lyhytaikainen, nopea eteneminen, riski, seksuaalinen intohimo, parikymppinen, yökerho, pelimies, miehen halujen ja toiveiden ehdoilla eteneminen, miehen vahvuuden ja itsevarmuuden korostaminen, korkean statuksen tilastollinen voima –> mustaa

    pitkäaikainen, varovainen lähestyminen, varman päälle, seksin varominen, kolmikymppinen, päivällinen amarillossa, ei-pelimies, naisen fragiliteetin ehdoilla eteneminen, miehen infantiili tunteistaan puhuminen, statuksen merkityksettömyys –>valkoista

    1. Ei ihme että olet epäonnistunut parisuhteen löytämisessä ja laitat proxyilla tykkäyksiä rölläilyillesi yrittäen epäonnisesti provosoida mua ja alentumaan tasollesi, ainoana komppaajana YLE:n toimittaja . 😀
     Se on jännä kun olen saanut tosi palon miehiltä Facebookissa positiivista palautetta tästä kirjoittamastani jutusta, mutta täällä itse jutun alla jo pelkästään yksi rölli pystyi vääristämään koko keskustelun päälaelleen ja omiin irtosuhteisiinsa. Miksi kaipaat huomiotani niin paljon? Mikä musta tekee niin kiinnostavan?

     Jatka. Olet viihdyttävä!

     1. Jatkan toki. Pyrkimyksenäni on ollut ainoastaan esittää kritiikkiä kirjoituksesi ajatusmaailmaa kohtaan. Ja tässä olen onnistunutkin. Minulle on aivan selvää, että olet polviasi myöten juoksuhiekassa. Miksi muuten tekisit kaikkesi välttääksesi asiallisen keskustelun.

      Olet nimittänyt minua tyhjäpääksi, ontoksi poikapoloksi, rölliksi, alle 20-vuotiaaksi, tutinimijäksi, idiootiksi, parisuhteen löytämisessä epäonnistuneeksi ja irtosuhteiden harrastajaksi. Minä taas en ole sinua nimitellyt lainkaan.

      Ei tässä ole kysymys sinällään siitä, että kaipaisin huomiotasi (tässäkin taas välillisesti halveeraat minua) tai että olisit kiinnostava. En tunne sinua. Et voine kieltää, että olet asettanut itse itsesi framille näitten teemakirjoitustesi kautta. Pakkoko sinun oli ne netissä julkaista? Voisin ihan hyvin ladata myös vastapalloon: miksi haluat kuvitella, että olisin alle 20-vuotias trolli ja täys mulkku? Miksi haluat kuvitella, että olisin joku sairas naistenvihaajafriikki, joka nettivainoaa sinua?

      Se on vaan Jenni helvetin ärsyttävää, että jos ajatteluasi kritisoi niin heti on joko kusipää tai trolli. Kaikesta päätellen olet nimenomaan nainen, isoilla kirjaimilla ja rajauksilla; niin raskauttavaa on omahyväisyytesi tässä keskustelussa.

     2. ”Ja tässä olen onnistunutkin”

      Sorry vaan, mutta sun trollaus tämän kirjoitukseni alla on ollut totaalinen FAIL. 0/5 kamaa. Siitä huolimatta, että olet todella klassinen oppikirjaesimerkki-trolli.

      Wikipediassa kirjoitetaan näin: ”In Internet slang, a troll is a person who sows discord on the Internet by starting arguments or upsetting people, by posting inflammatory,[1] extraneous, or off-topic messages in an online community (such as a newsgroup, forum, chat room, or blog) with the intent of provoking readers into an emotional response[2] or of otherwise disrupting normal, on-topic discussion,[3] often for the troll’s amusement.”

      Ensinnkin: Trollaus onnistuu ainoastaan silloin, jos sitä ei tunnisteta trollaamiseksi. Sä olet klassinen överi-trolli etkä silti ole onnistunut provosoimaan ketään. Sä tulit viihdyttämään itseäsi aiheuttamalla tunnereaktioita, viemällä keskustelua sivuraiteille ja provoamalla ja häiriköimällä, mutta päädyit viihdyttämään mua (ja varmaan muitakin!). Normaalisti en ruoki trolleja vastailemalla, yleensä jätän AINA vastaamatta, mutta sä olet niin överikeissi etten voi vastustaa kiusausta — ja tykkään nauraa 😀 😀 Sä olet vähän niin kuin saalistaja, joka päätyy itse uhriksi.

     3. Selvä.

      Päätämme tähän: mitä eroa sinun näkökulmastasi on trollilla ja keskustelijalla, joka passittaa sinut takaisin ajattelukouluun?

 12. Jenni, kirjoituksesi kolhaisi monen mieskirjoittajan egoa. Kirjoituksessasi peräänkuulutettiin korkeampia henkisiä arvoja mieheltä, ja ne jotka tunnistivat itsensä alamittaisiksi tulivat kommentteihin uhoamaan ”pillua saa rahalla ja statuksella!”.

  Luulen että Jussi Gaumoff on ihan oikeasti sitä mitä esittää olevansa, eikä mikään feikki. Haluaisin olla kärpäsenä katossa sillä hetkellä, kun hänen tuleva naisystävänsä on päässyt yli siitä kutkuttavasta ajatuksesta, että Jussista tulee lääkäri eli Jumalasta seuraava, ja hän näkee Jussin sellaisena kuin hän on, pinnallisena urpona jolla on valtava ego.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.