Nyt niitä taas tulee- tulijamäärässä piikki Ruotsin rajoilla

13
Kuva yllä: Tältä näytti kun Tukholmasta lonni 400-500 laitonta Suomeen invaasiosyksyllä 2015.

 

Viime torstaina Ruotsin Tanskan vastaisella rajalla lakkautettu henkilöpaperien tarkistus nosti heti tulijaluvut uusiin lukemiin. Viikonlopun aikan Ruotsi otti vastaan 24 henkilöä, jotka kirjattiin sisään turvapaikanhakijoiksi. Aiemmin luku on pyörinyt viitisen henkeä viikossa.

Myös niiden määrä, joilla ei ole mitään turvapaikan tarvetta kerrotaan lisääntyneen. Viikonlopun aikana käännytettiin 88 turvapaikanhakijaa, jotka ovat joko rekisteröityneet jo toisessa EU-maassa tai ovat olleet maahantulokiellossa. Aiemmin tämä luku on pyörinyt 40-100 hengen kuukausitasolla.

Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

Ruotsin Tanskan vastainen raja on taas auki kuten invaasion aikaa. Viikonlopun piikki kertoo heti mistä on kysymys. Kun sana leviää alkaa Ruotsin rajoilla olemaan taas painetta ja sitä myöten Suomen. Toisaalta nyt on olemassa muita hidastavia tekijöitä, kuten se, että arabit eivät voi lonnia suoraan Saksasta Etelä-Ruotsiin. Niin ikään Tanska pitää Saksan vastaisilla raja-asemilla kontrollia. Tanska ei päästä laittomia etenemään.

Niin ikään Etelä-Euroopassa on useita tekijöitä, jotka hidastavat laittomien muslimien matkaa ilmaisen ylläpidon piiriin.

Siitä huolimatta Tornion rajalla voitaisiin valmistautua.

Advertisements

27 thoughts on “Nyt niitä taas tulee- tulijamäärässä piikki Ruotsin rajoilla

 1. Nyt pitäisi saada taas kunnon satsi discoläpsyjä asemanseutujamme rikastuttamaan. Mielellään lähemmäs 50 000 löntystelijää, kaarnalaivuria ja perseenmyyjää. Voksterit hierovat ja käsiään yhteen.

 2. ”Viikonlopun aikan Ruotsi otti vastaan 24 henkilöä, jotka kirjattiin sisään turvapaikanhakijoiksi.
  Aiemmin luku on pyörinyt viitisen henkeä viikossa.”

  Ruotsiinko on tullut välillä noinkin vähänkö – 5 viikossa?

  Suomeen on tullut Migrin Juha Similän Twitter -tilin mukaan välillä liki 100 viikossa, kuitenkin parikymmentä ainakin – ilman EU-siirtojakin…
  – ovatkohan olleet Ruotsissa odottelemassa…

  Tosin päästääkö muuten Ruotsi tulijoita Suomeen kirjaamatta?

  ”Viikko 18:
  – 96 #tphakija­a, joista 51 sisäisiä siirtoja
  – #turvapaikka­päätöksiä 97

  Ajalla 1.1.-7.5.2017 #turvapaikka­hakemuksia 1684.”

  (https://twitter.com/juha_simila?lang=fi)

  1. ”Viikko 15:
   – 110 #tphakija’a (vko:lla ei sis. siirtoja”

   Jopa yli satakin siis…

  1. ”Maaliskuussa torilla oli yhteenotto, jossa käytettiin kaasusumutetta. Lopulta tapahtumat äityivät siihen pisteeseen, että turvapaikanhakija kiipesi puuhun, mahdollisesti aikeenaan hirttäytyä”
   http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005201842.html

   Tossa yritetään laittaa hirttäytymisperformanssi Suomi ensin porukan syyksi.

 3. Kyllä se niin on asia, että nämä moniosaajat alkais riittämään koko Euroopalle.

  Kun niiden veneitten lähtöpaikka tiedetään olevan Libya,sinnehän ne mustilla täyteen lastatut veneet pitäis välimerellä palauttaa,
  pirujako ne niitä Eurooppaan hinaavat.

  Ei tuo rikollisten harrastama miljaarti luokkaa oleva iljettävä bisnes lopu, ennen kun viiminenki musta on euroopassa jos sitä ei panna poikki.Siihen on kyllä eurooppalaisilla keinot jos jätetään tyhjänpäivänen jeesutelu pois ja laitetaan toppi Välimerelle.

 4. Äkkiäpä ne saivat tiedon että arabianuksilla on suurta menekkiä! Paitsi että se on kivaa touhua saa siitä extrafyrkkaa kustantamaan sitä mihin Taikaseinä ei ehkä riitä.

 5. Avatkaa sydämenne! Tai siis lompakkonne ja perseenne. Tästä tulee kuuma panokesä ai ai kuulkaa.

  1. 👳🏿👨🏻👳🏿‍♀️👳🏿👨🏻👳🏿‍♀️👳🏿👨🏻👳🏿‍♀️+🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺= 🐇🐇🐇🐇🐇🐇🐇🐇🐇

 6. Ajoitusmerkit ovat kohdallaan: lomakausi ja kaunis Suomen suvi aluillaan ja taas saadaan uutta valiojoukkoa. Täydennysmiehet painelevat tänne hyvillä mielin täyttämään tyhjiä paikkoja. On jo kiire kääriä rullilta auki ”Wellcome redugees” -banderolleja.

 7. Poliisia ei kiinnosta, vinkkiä on annettu, tiedossa, että ainakin kerran on kamaa myyty laittomasti maassa olevien itkuleiristä.

 8. Virosta saa laillisesti ostaa kunnon kaasua, sellaista mikä Suomessa kielletty…ihan vaan tiedoksi…

 9. Nyt meni taas yksi vakikauppa, koska asioin vain täysin suomalaisvoimin pyörivässä kaupassa ja eräs k-kauppa oli palkannut pikimustan ja jumankauta lihatiskille!

  1. No ei kai se pelkkä väri haittaa, kun onhan niitä adoptoitujakin ja puolisuomalaisia…
   -halal-liha haittaa itseäni kyllä enemmän…

 10. Sieltä on tulossa pian miljoonittain porukkaa. Ratkaisujen hetket alkavat olla Suomenkin osalta käsillä. Rajat on saatava kiinni.

 11. Sieltä niitä hiuskosmetiikan väärinkäyttäjiä taas tulee. Nyt saa pepaa halvalla, ja oman kotipojankin jos huvittaa. Vartiainen nyyhkyttää onnesta kun Suomen huutavaa työvoimapulaa tullaan ihan joukolla kaukaisista maista paikkaamaan. Rasmuksessa nyyhkytetään muuten vaan. Toivottavasti on opittu menneistä virheistä ja uudelle aallolle tarjotaan mausteista ja maittavaa sapuskaa. Ihan pippuripyssystä tarjottuna.

 12. Hallitus on tehnyt uuden tilauksen kun edellisestä erästä ei riittänyt materiaalia kaikkien matutarhurien liiketoimintaa varten.

  Sipilä laittaa asiat kuntoon.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.