Lindesbergissä kauhistuttava päiväkotilapseen kohdistunut teko

13

 

Lindesbergin kunnassa järjestettiin eilen illalla tiedotustilaisuus, sillä kunnan päiväkodissa tuli ilmi hoitolapseen kohdistunut raiskaustapaus. Tapauksen tiimoilta poliisi otti kiinni 19-vuotiaan nuoren miehen epäiltynä lapseen kohdistuneesta raiskauksesta. Mies vangittiin perjantaina, vaikka itse tapaus sattui jo huhtikuun 18. päivä.

Mies on työskennellyt useissa kunnan päiväkodeissa tuuraajana syksystä 2016 lähtien. Hän oli hakenut viransijaisuutta, jonka jälkeen tehnyt satoja vuoroja kunnan päiväkodeissa. Työhaastattelun mukaan miehen referenssit olivat hyvät ja hänellä ei ollut aiempaa rkostaustaa.

Kunnan tiedotustilaisuudessa kerrottiin mm. että kunta on avannut kriisipuhelimen asian ympärille. Lasten vanhempien kerrotaan olevan kauhuissaan.

Teosta epäilty on vuonna 2006 Ruotsiin tullut irakilainen Hajar Omar. Hän on saanut Ruotsin kunniakansalaisuuden.

Advertisements

11 thoughts on “Lindesbergissä kauhistuttava päiväkotilapseen kohdistunut teko

 1. Ehkäpä muutama umpisuvaitsevainen joutuu tarkistamaan kantaansa tämän surullisen ja kuvottavan tapauksen johdosta. Mutta epäilen että niin ei käy koska kunniakansalaisuus myönnetty ja silloinhan hänen taustallaan ei ole väliä. Eihän ? Ei millään pahalla mutta haluan Ruotsin muuttuvan kalifaatiksi ja tuhoutuvan mitä pikimmin. Loppuu se muiden neuvominen ja rehvastelu omalla erinomaisuudella. Pottunokkapakolaisia Ruotsista en soisi Suomeen tulevan ensimmäistäkään. He ovat itse kurjuutensa ansainneet kuten mekin omamme.

 2. Eihän tähän enää muu auta kuin valtakunnallinen maahanmuuton kriisipuhelin (1.20€/min.+ppm).

 3. kädellinen elukka mielipuuhassaan -tälläkertaa jäi kiinni. Näitä tapauksia on mitä luultavammin satoja, myös meillä Suomessa nämä pedofiilit on päästetty valvomattomissa olosuhteissa tekemisiin lasten kanssa.

  -Kysymys kuuluu : Miksi helvetissä? Kuka kantaa vastuun elukoiden tekemisistä?

 4. Taas on joku vietellyt viattoman muslimin seksiaktiin kanssaan. Keitä ovat ne 4 todistajaa, jotka tapahtumaa seurasivat? Kyseenalaistaisin heti alkuun heidän kunniallisuutensa.

  Toisaalta laskemalla pedofiilikultin jäsenen lasten pariin, tulee raiskattuja lapsia. Kukapa olisi noin monimutkaisen yhtälön pystynyt ennalta ratkaisemaan? Eikä pysty jatkossakaan, lisää yksittäismuslimeja tulee tekemään yksittäislapsenraiskauksia tulevaisuudessakin, se on ainoa varma asia. Sitä saa, mitä tilaa.

  Harvinaisen ajattelematon muslimi kyseessä. Kaverit mukaan talkoisiin, lapsi ei muista, kuka teki mitäkin ja palkkio on oleva huomattava. Eikä mene työpaikka alta. Varsinainen moniosaaja taas…

 5. Luojan onni ja ihme että jäi kiinni. Olisi yhtä hyvin saattanut keritä raiskaamaan vaikka sata lasta. Vaan kaipa tuo ällötys vapautetaan syystä tai toisesta ja sitten pyytää vahingonkorvauksia jne.

 6. Näin käy kun kehiksiä päästetään päiväkoteihin ja vanhustenhuoltoon eli paikkoihin missä uhri ei pysty puolustautumaan eikä edes kertomaan mitä on tapahtunut. Ja jos kertookin niin ei uskota.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.