RHC:n naiset leikittävät arabimiehiä lasten leikkipuistoissa

0

Refugees Hospitality Clubissa mennään taas jossain hulluuden ja typeryyden rajamailla. Naiset ovat nyt keksineet alkaa kuskata sotamiehiä lasten leikkikentille kiikkumaan ja leipomaan hiekkakakkuja hiekkalaatikolle. Muuan nainen kertoo maskottinsa kanssa vietetyistä hellistä hetkistä lasten leikkikentällä:

IMG_20170509_024905

 

Facebookiin on oikein ladattu video, missä sotapakolainen on vallannut suomalaisten lasten leikkikentän ja käyttää lasten kiikkua kuin lapsi konsanaan. Voi mitä rajatonta iloa ja vilpitöntä riemua!

 

Tajukangas lupaa katkoa kiikkujen kettingit heti, kun näkee arabeja lasten leikkikentillä, ja käyttää kettinkiä muuhun tarkoitukseen.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

30 thoughts on “RHC:n naiset leikittävät arabimiehiä lasten leikkipuistoissa

 1. Täytyy myöntää että on siinä lahjakas partalapsi, ekaa kertaa keinumassa ja tekniikka heti hallussa! Hyvin urheasti se myös uskaltaa korkealle ekalla kerralla, ei huolen häivää! Se johtuu siitä että irakilaiset jotka ovat elämänsä jokaisen sekunnin joutuneet elämään sodan, turmelluksen sekä kauheuksien keskellä osaavat nauttia ja elää joka hetkestä kuin se olisi heidän viimeisensä! Meillä sisäsiittoisilla rasistisilla tyhjäntoimittajilla on niin paljon opittavaa pakolaisilta että ihan hävettää. Tai sitten homma menee näin: kävin lapseni kanssa leikkipuistossa, keinuttiin ja hassuteltiin liukumäessä. Niinkuin normaali isä-poika tiimi tekee tälläkin hetkellä miljoonissa maailman kehittyneissä kolkissa. Noh, puistossa oli myös muutama pikku arabipoika, yksi heistä tuli minulta kysymään että onko poikani oikeesti poikani ja miksi minä olen puistossa? Höhlistyneenä kysyin että eikös sinun isäsi ole puistossa myös joskus? Eeeei, sanoi arabipoika, minun isäni ei leiki minun kanssani ihmisten nähden. Että kuulkas nyt suvakki-PÖLJÄT, homma on niin että muslimimies ei saatana kakaroita hoida eikä niitten kanssa leiki. Piste. Ilmankos sitten maailmassa on biljoona muslimiestä joilla ei ole minkäänlaista tervettä kasvatusta, siihen vielä päälle naisten halveksunta niin soppa on valmis. Hyviä keinuhetkiä vaan helvetin idiootit.
  0  0
 2. Saman ikäinen lapsi luulen olevani. Yli 20v edellisestä keinusessiosta. Luulen kuitenkin hyppääväni samalla tekniikalla kyydistä, kuin matu. Todellinen huippuosaaja tietää, kuinka hypätä, muiden täytyy opetella!

  Jos joku 20v tyttönen haluaa lähteä kehumaan leikkipuistotaitojani, ota yhteyttä. Osaan myös lorun ”tule paha kakku”. Liukumäessäkään en osoita pelkotiloja. Varsinainen saalis olen. Nyt kaikki pikkuh***** ja onnettomat pa******** kiirettä! Parhaat menevät ekana. Kelpaa rasistitkin.
  0  0
 3. Naisparat- miten köyhää heidän elämänsä on täytynyt olla ennen geelitukkien tuloa sanoo:

  ”Äitii, tuu antaa tissii! Mull on vaippa märkä!”
  0  0
 4. Vanhempi suvakki on saanut kaljupäisen lapsen mutta ei se haittaa sanoo:

  Ja mitkäs sillä on jalassa? Ne iänkaikkiset diskoläpsyttimet tietenkin.
  Korvaako suvakki jos lasten keinu menee rikki? Ei niitä ole tarkoitettu 80-90- kiloisten karvaperserökäleitten keinuttavaksi.
  0  0
 5. Nyt tiedämme mikä Vokeista on puuttunut: goume-ravintola, leikkipuisto, nappuladisko, perseenmyyntikoju ja pankkiautomaatti. Ilmankos ovat olleet tyytymättömiä.
  0  0
 6. Suomi Ensin ulos, multikultifestivaali tilalle mutta laittomien leiri saa tietenkin jäädä:

  UNVIS.IT/http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005202837.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=2&utm_source=tf-other&share=0cc83de125b24e856a144fdce226e585
  0  0
 7. Suomessa syntyy lapsia ennätysvähän (isosta somaliväestöstä huolimatta) ja hesarin mielipidepalstalla tiedostava nainen itkee, miten on kurjaa lisääntyä kun napajäätiköt sulaa ym. Koiria ja kissoja onkin sitten ennätyspaljon ja arabeista on saatu uusia ihquja lemmikkejä lapsen korvikkeeksi. Miten kehitysmaiden ylijäämäväestön ottaminen kylmään Pohjolaan sitten vähentää kasvihuonepäästöjä? Kehitysmaihin jää tilaa lisääntyä entiseen malliin ja sotapakolaisia ei kierrättäminen ja energian säästäminen kiinnosta pätkän vertaa, kun taikaseinä maksaa kaiken. Länsimaat tapattavat itsensä väestönvaihdolla ja syyllistämällä kaikesta aina vain itseään.
  0  0
 8. Käsittämätön hoivavietin kohdistaminen moniosaajiin. Suomessa riittää huono-osaisia vanhuksia, syrjäytyneitä ym omastakin takaa vaikka kuinka paljon. Miksi RHC-naiset eivät voi huolehtia heistä? En ymmärrä.
  0  0
  1. …suvakki haluaa nimenomaan paneskella tumman/mustan miehen kanssa.
   0   0
   1. Hyvä huomio. Suomessahan on vielä lapsia jotka tarvitsisivat sijaisperheen/äidin … Näitäkin voisi auttaa jos haluaa mennä keinumaan…. Siinä olisi RHC-porukalle työsarkaa myös. Mutta ei, ainoastaan nuorta matumiestä voi hoivata.
    0    0
    1. Suvakki ajattelee vain ja nimenomaan itseään ja viis veisaa vanhuksista, köyhistä, syrjäytyneistä, yksinäisistä lapsista ja vammaisista. Hän haluaa sotamiehen (mieluimmin hyvännäköisen) koska se kohottaa hänen omaa itsetuntoaan. Se on ihanaa kuultavaa kun sotamies kehuu kauniiksi ja hyväksi ja muutenkin mielistelee… (vaikka sotamies selän takana laittaa sormet ristiin)
     0     0
 9. Miksi mädättäjähuoran nimi on sensuroitu?Kyllä tuollaiset ansaitsevat jo saada kaiken mahdollisen kuuluisuutensa.Toisekseen haluaisin myös tietää miksi rasistinen natsisikafasistimediamme on jättänyt uutisoimatta Irakissa ilmeisesti riehuneesta 50-vuotisesta sodasta.Sen aikaahan sota on vähintään pitänyt maassa jo olla kun nuo lapsoset eivät ole kerran mitään muuta nähneet…
  0  0
 10. Sotamiehen keinuttaminen on selvää esileikkiä.
  0  0
  1. Suvakit ja matut voisivat keskittyä ratsastusleikkeihin ja koiratyyliin ihan vain omien makuuhuoneidensa puolella ja keskenään – kun sitä kerran sisimmässään kuitenkin haluavat…
   0   0
 11. Sairasta – sitä paitsi saattavat aiheuttaa onnettomuuksiakin, koska ei lasten leikkivälineitä ole tarkoitettu miksikään aikuisten miesten remupaikoiksi…
  – joten leikkipaikat voivat hajota, kun miehet rymyävät – kiva sitten, jos joku leikkiväline romahtaa pikkulapsen alta…

  Muutoinkin jo osa matumiehistä kyylää vanhastaankin vaaleita pikkutyttöjä etenkin näissä sisäleikkipuistossa…
  – ja sairasta, jos nuo suvakit normalisoivat ja lisäävät tätä menoa ja käytöstä, kun sitä on jo nytkin liikaa!

  Noilla suvakeilla ei vain yksinkertaisesti vaikuta olevan aikuisen ihmisen ajattelukykyä…
  – ovat jotenkin psyko-sosiaalisesti kehitysvammaisen tasolla ja suorastaan tekevät kaikkensa, jotta tietyt riskiskenaariot toteutuisivat…
  – vaikka esim. olisivat akateemisiakin, niin päässä ei vaikuta olevan muuta kuin tukkaa – ei tosin ole tarkoitus loukata vammaisia vertaamalla heitä suvakeihin, koska moni heistäkin on järkevämpi…
  0  0
 12. Suvakkinaisen repliikit on suoraan kuin jostain pornovideosta: ”Yes, Yes, more, more…… aah good, now you can come”
  Näkikö kukaan että hinkkasiko se muija itseään tuon videon aikana? Tarvittais se toinen kuvakulma,,,
  0  0
 13. Vaipanvaihto, syöttäminen ja imetys – ovat kai seuraavana vuorossa…
  0  0
 14. Suvakkiäiti raahasi kaksi irakilaismiestä ekaluokkalaisen lapseni luokan nukketeatteriesityksen. Kovaan ääneen tämä nainen vouhotti meille muille vanhemmille olevansa näiden 40 v. ukkojen tukihenkilö, hän kotouttaa turvapaikanhakijoita. Istutti sitten nämä turjakkeet eturiviin, jossa miehet tuijottelevat lasten esitystä välillä kovaan ääneen mölisten.
  Kaiken huipuksi esityksen loputtua äiti kävi nappaamassa lasten virkkaamia käsinukkeja ja laittoi innosta pinkeänä näitä karvaranteiden käsiin.

  Ensin meinattiin miehen kanssa kuolla nauruun. Lopulta totesimme, että nämä suvakit ovat mieleltään täysin tärähtäneitä.
  0  0
 15. Noissa ylipitkissä hypyissä monasti joutuu tekemään tasajalka-alastulon telemarkin sijaan
  0  0
 16. Suvakit ovat ns. huonoja äitejä!
  – mieslapsensa myyvät persett*än homoluolissa, raiskaavat ja tekevät muitakin rikoksia…
  0  0
 17. Ottaisivat nyt vaan koiranpennun tai kissan…
  – niin Suomi säästyisi!
  0  0
  1. ”Ottaisivat nyt vaan koiranpennun tai kissan…”

   – Toivottavasti et tarkoittanut että ottaisivat koiran tai kissan samaan käyttötarkoitukseen kuin matun. 😉
   0   0
 18. Mieheni on sotaisista oloista. Laillisesti kylläkin maahan tullut. Hän ei osaa keinua kiikussa vaikka on jo lähes 40-vuotias. Lapsuus meni miliisien hakatessa ja paetessa kurjuutta. Työnteon aloitti 5-vuotiaana. Nauramme yhdessä näille ”sotalapsille”.
  0  0
  1. Luulisi nimenomaan oikeiden hädänalaisten, joita myös on tullut Suomeen kourallinen – ärsyyntyvän eniten näistä laittomista huijareista, jotka pilaavat kaikkien maineen ja uskottavuuden…
   0   0

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.