Skip to content
Mainokset

Monokulttuurin keskiviikkolive 10.5. klo 19.00 alkaen

Kuvakaappaus 2017-05-10 16-19-52

 

Suomen kovin ja julmin vihapuheradio täräyttää taas klo 19.00 eetteriin sellaista puhetta, että *****ssä ja *****ssä huudetaan hoosiannaa. Aiheena mm. Tom of Iraq.

Klo 19.00.

 

 

 

Mainokset

8 Comments »

 1. Vauhtia vaan rakentamiseen – niin Rautatieaseman laittomien leirikin voisi muuttaa tuonne + RHC-suvakit messiin… :

  ”Yhdistyneet arabiemiirikunnat aikoo rakentaa kokonaisen kaupungin Mars-planeetalle”

  ”Kaupungin olisi tarkoitus olla muuttovalmis vuonna 2117.

  Samalla kun ihmiskunta vasta suunnittelee ensimmäistä miehitettyä lentoa Mars-planeetalle, öljyvaroilla rikastunut Yhdistyneet arabiemiirikunnat (UAE) on asettanut tavoitteensa vielä tätäkin korkeammalle.”

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201705102200130025_ul.shtml

  Tykkää

 2. Junes on täysin oikeassa siinä ettei viranomaisten tilastoihin voi luottaa -kantaväestöön kuuluvia kustaan silmään, tilastot muutetaan sellaiseksi ettei vastarintaa kansanvaihtoa kohtaan syntyisi.Todellisuus on PALJON synkempi mitä annetaan ymmärtää -totuus on kaivettava esiin ja tuotava julkisuuteen jotta ihmiset ymmärtävät miten kriittinen tilanne on.

  -Poliisi ja rajavartiosto ovat kantaväestön vihollisia joiden tekemisiin ei voi luottaa -ovat siis vihollisen joukkoja.

  Tykkää

 3. Kuin monokultti FM olisi palannut juurilleen. Ei ainakaan joutunut pohtimaan, minkä sortin kansallismielinen sitä oikein mahtaakaan olla

  Liked by 1 henkilö

 4. Paavo, ne karvaperseet matubordellissa on homoja, ei heteroja varten. Homoja voi kyllä olla jono sinne, mistäpä suomalainen suvakkihomo muuten saisi. Nehän on niin innoissaan matuista kuin isännät orjistaan. Pitäiskö nuo samat ihmiskauppariistäjät päästää kirkossa vihille? Kyllä tuo homobordelliuutinen pisti miettimään asiaa uudestaan. Ensin käydään matubordellista hakemassa parillakympillä karvaperse, seksiorja kotiorjaksi, sitten kirkossa vihille. Paljonkohan nuo seksityöläiset oikeasti saa, kun joku, joka järjestää tilat toimintaan, varmasti vetää siivun välistä. Jääkö perseenmyyjälle käteen sittenkin vain vitonen?

  Ihmiskauppaa tuo on, ilmeisesti kiillottamassa sivistysvaltio Suomen julkisivua, kun viranomaiset ei kommentoi mitään tuollaiseen mahdollisesti ihmiskauppa- ja seksiorjatyökuvioon. Älytön häpeä sivistysvaltiolle. Pitäisköhän vihapuhepoliisit palkata sittenkin ennaltaehkäisemään ihmiskauppaa ja selvittämään tuotakin asiaa, joko turvapaikanhakijoita ja laittomia on joutunut ihmiskaupan uhreiksi tai seksiorjiksi homojen ja vanhojen suvakkipiikojen seksimarkkinoille? Halutaanko Suomeen todella jotakin laittomien siirtolaisten matubordelleja koristamaan katukuvaa vai pitäiskö ne siivota ihan heti pois ja ennaltaehkäistä tuollaista toimintaa, jossa voi joutua ihmiskaupan ja muun hyväksikäytön uhriksi? Häpeä Suomelle.

  Tykkää

  • Homojen aivan valtavan voimakasta seksiviettiä ei pidä vähätellä, sillä onhan heillä ilmeisesti Suomessakin kaiken maailman seksipuistojakin, jossa täysin tuntemattomat kohtaavat…
   – isossa maailmassa on sitten todella rajua touhua, painivat keskenään ja erikoisuuksineen jopa sairaalaan asti…
   – ja kun homot muuttavat muualta Suomestakin pääkaupunkiseudulle, niin tuhansiahan heitä on potentiaalisiksi asiakkaiksi matuillekin – en tajua, miksi Paavo ei millään usko, että kysyntää löytyy 😉
   + kaappihomot ja erilaiset pervot päälle
   – ja toki joitain naisiakin on varmasti ostajissa, eritoten niitä, jotka ovat tottuneet matkustamaan maailmallakin, esim. Gambiassa yms. naisseksituristipaikoissa…

   Ihmettelen, että homojen annetaan ylläpitää ravintolabordelleja – toki onhan heteroillekin omat paikkansa, kuten nämä tietyt hieromapaikat, mutta nekin joutuvat naamioimaan toimintansa – toisin kuin homot…
   – kaikki tuollainen toiminta oli sitten hetero tai homo – niin ruokkii kuitenkin ihmissalakuljetusta, ihmiskauppaa ja ylipäätään täysin vääränlaista mahanmuuttoa – myös taudit, kuten HIV, leviävät…

   Jännä, että vihervasurit ihmisoikeusjärjestöineen eivät puutu ihmiskauppaan, kun asiakkaina ovatkin omat lemmikkinsä eli homot ja naiset…

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: