Päivän FB-päivitys: Tästä lähtee ilmainen ylläpito

13

Tässä vähän suomalaisille veronmaksajille piiskaa: Voisitko ystävällisesti nousta tuntia aikaisemmin töihin. Sinulla on elätettäviä. Kuulitko, suomalainen veronmaksaja, kunniakansalainen on päässyt lompakollesi!

18386676_10155407070678470_175662489_n

 

Advertisements

39 thoughts on “Päivän FB-päivitys: Tästä lähtee ilmainen ylläpito

  1. Osallistut, jos maksat veroja. Verot otetaan pakolla. Myös kulutus alv24% osa siirtyy unelmien elatukseen.

   1. Toki aivan pakollisen määrän mutta uskallan väittää ettei juuri vähempään pysty ellei vaihda kansalaisuutta ja/tai asuinmaata. Tämä mahdollistaa viimeisten 20 vuoden aikana hankittu varallisuus ja erittäin ymmärtäväinen avopuoliso 😆 Valtavan määrään erinäisiä ”kikkailuja” ja viitseliäisyyttä vaatii mutta on erittäin palkitsevaa…elämäntapa. (kyse ei ole siis mistään tukien veivaamisesta koska AITO systeeminvastustaja ei huoli almuja keneltäkään)

    Teen joskus listaa asioista mitkä jokainen tähän touhuun kyrpiintynyt voi tehdä ettei joudu pakkomaksamaan operaatio kansanvaihtoa -toimii jos ei ole hommannut itseään pankkien velkavankeuteen.

 1. Olipa erikoinen ilmoitus. Raheem ei mainitse mitään perheestä joten on ilmeisesti yksintullut. Kaksio kuitenkin on saatava ja ilman muuta pk-seudulta.. Hänen mielestään on ilmeisesti positiivista mainita että ”kuulun Suomen sosiaaliturvan piiriin”. Ja toki jo tukisummatkin tiedossa, 1.200 kk. Ja reteästi sitten kertoo että jos ei kela takuuvuokraa maksa niin kyllä täältä pesee! Ja antaako kela tosiaan automaattisesti jokaiselle n. 700 euroa asumistukea vaikka asuntoa ja sen vuokraa ei edes ole tiedossa?

  Raheem siis aloittaa suomen kielen koulutuksen; keitä hän kouluttaa ja missä hän on tämän suomen kielen opettajakoulutuksensa hankkinut? Ok, saivartelen.

  ”Taloudenhoito ja puhdas maine ovat minulle kunnia-asioita”. Näin aina. Tosin kela hoitaa sen talouden, puhdas maine jatkossakin on sitten ihan omalla vastuulla. Mutta kunnia, sehän se aina tärkein!

  1. Johtuuko puhdas maine kenties siitä, että passi tulomatkalla hukkui Välimereen .Täällä saa sitte uuden nimen ja uuden nimen mukana nuhteettoman maineen.

   Tuomosia todistuksia kun lähetellään Suomen sos turvasta Afriikkaan,niin ei ole ihme että pallopäitä on vene veneen perään suuntaamassa yli Välimeren.

   Koska tämä mielipuolisuus lopetetaan ???

  2. Ihmettelen samaa asumistuesta.Tökätäänkö loisille asumistukia yli normien,vaikka ei oo asuntoo?

 2. Matuloinen ”unohti” mainita noin 23 ”serkkuansa”, jotka myös majoittuvat tuohon asuntoon. Vuokralaisen lähdön jälkeen jää kaikki yli Kela:n maksun mennyt vuokra osuus saamatta ja pomminvarmasti, toi pommi istuukin tähän mainiosti, vähintään 100000€ remppa.
  MOT: ei kannata.

 3. Stadissa nykyyään yksiöiden vuokrat lähtee tosta hinnasta ylöspäin.. miksiköhän? Matu on hyvä vuokralainen ahneelle, veronmaksaja korvaa kaiken

 4. Pääkaupunkiseudulle on luotu veronmaksajien kustannuksella järjestelmä, joka nostaa mamut ohi muiden. Systeemi takaa, että vuokra maksetaan, kun mamu ei viitsi maksaa, joten yksityiset vuokranantajat ehkä erehtyvät ottamaan mamun vuokralle, kun oikein houkutellaan. Sitten luotiin tulorajat, joten edullisiin kaupungin asuntoihin ei suomalainen keskituloinen enää pääsekään.

 5. Tyyppi kustantaa suomalaiselle veronmaksajalle neljässä vuodessa pelkästään olemisesta yli 57600€. Siihen päälle muut kulut eli terveydenhoitomenot, opintokulut, viranomaisten palvelut ja harkinnanvaraiset sosiaalitoimen myöntämät. Asunto pitää kalustaa ja ikkunoihin mieluimmin iloiset verhot että panokoijassa on viihtyisää. Hopi hopi veronmaksajat, teille tuli ylitöitä.

  1. Ja ihmiset miettivät miksi valtion talous ei toimi. Reilu 100 miljardia velkaa ja lisää tulee n. 6 miljardia vuodessa. Lyhyt yhteenveto 30v sitten ei eu:ta, ei euroa eikä pakolaisia valtio lähes velaton.

 6. Loistava rahoitusmalli. 9h työpäivä. Vuoden päästä 10h jne. Pienlakko saattaa vaan tulla jossain kohtaa ajankohtaiseksi.

 7. Ei noilla fyrkilla kaksiota saa Stadin kulmilta, ellei se ole kaupungin kämppä. Yksiön voi saada 700€/kk. Jos matulainen maksaa osan luonnossa?

 8. Kaksiosta voi hyvin vuokrata toisen huoneen pimeesti alivuokralaiselle/osoitetta vailla olevalle. Sillä se puuttuvava vuokraraha saadaan sekä vähä suolarahaa.

 9. Ainahan sitä ajatella voi, mutta EI IKINÄ!!

  Niin kauan kuin suomalaisia on ilman asuntoa, en vokraa ulkomaalaisille.

 10. Kertoo saavansa vähän vajaa 700€ asumistukea.
  Ja kertoo hakevansa asuntoa Hki/Vantaa/Espoo.
  Ensinnäkin asumistuki on eri suuruinen Helsingissä (luokka 1) kuin Espoossa ja Vantaalla (luokka 2). Toiseksi, maksimi asumistuki on 80% hyväksyttävistä asumismenoista. Helsingissä maksimi asumismenot ovat 508€ yksinasuvalla (492€ Espoo ja Vantaa). Eli maksimiasumistuki on 406€ (Hki) tai 394€ (Vantaa ja Espoo).
  Lähteet:
  http://www.kela.fi/kenelle_enimmaisasumismenot
  http://www.kela.fi/yleinen-asumistuki_maara-ja-verotus
  Siispä miksi tämä ko henkilö saa asumistukea yli 200€ enemmän kuin muut? Juuri tällaiset tapaukset vain pahentavat kantaväestön ja uusien tulijoiden välistä suhdetta, vaikka he eivät ole mitään tehneetkään, vaan päättäjämme. Vaikka suomalaiset kaikkien kyselytutkimusten mukaan vastustavatkin humanitaarisin syin tapahtuvaa maahanmuuttoa, niin ne kuitenkin äänestävät aina samaiset henkilöt, jotka puolustavat tällaista maahanmuuttoa, päättäviin elimiin. Vasta sitten kun sosiaaliset ongelmat tulevat omalle asuinalueelle ja elämään, avataan silmät ja ryhdytään vastustamaan kehitystä myös äänestysvalinnoilla. Trump, Brexit, Vildersin nousu, LePenin kannatus, Ruotsidemokraatit ja muut ”äärioikeistolaiset” puolueet ja ilmiöt kasvavat hyvää tahtia, ja tässä kehityksessä toki ”valemedioilla”, kuten PT-medialla, on suuri vaikutus.

  1. Ilmeisesti tämä kaveri ei halua kaupungin maksamaa asuntoa kun hakee yksityiseltä asuntoa.
   Kuntahan maksaa vuokran, sähköt, lääkkeet, terveydenhuollon, fysioterapiat, silmälasit, huonekalut, verhot ym. sisustuksen. Myös kauppaan mahdollisuus tiliin sisältäen prepaid liittymät. Ottavat kyllä ilmeisesti mieluummin ruokarahan rahana, lienee kannattavampaa heille.
   Kuntie näille uusille asukkaille järjestämissä tiedotustilaisuuksissa muistetaan kertoa mihin kaikkeen ovat oikeutettuja. Monesti vielä näiden tulijoiden poistuessa tilaisuuksista kunnan maahanmuuttoviranomaiset juoksevat perään ja kertovat että unohtivat kertoa että vielä olisivat oikeutettuja siihen ja tähän etuuteen.
   Olen tätä touhua työni puolesta vuosikausia katsellut ja tuntenut syvää masennusta ja huolta kantasuomalaisten nuorten puolesta jotka eivät saa mitään ilmaista ylläpitoa eikä monestikkaan edes toimeentulotukea tarpeeseensa.
   Voi mihin menet Suomiäiti.

 11. Tonnikaksisataa ilmaiseksi, osin vuokraan ja Kela maksaa takuuvuokran? Hmmm…
  Kannattavampaa tuo pakolaisuus on kuin olla suomalainen.

 12. Joo aivan – hyvä – kommentoikaa – mutta voisitteko kenties tehdä muutakin – esim tehdä työtä maahanmuuttoa vastaan…tapoja on monia.

 13. ihanan feikkiä! Kaikki tietää että loisen max asumiskustannukset ovat 800e/kk, apina vetää välistä 100 discofyrkkaa. kaikki apinat asuvat keskustassa, lähellä suomenkilelenkursseja! Huom myös että suomenkielinen suomessa syntynyt suomalainen saa vastaavasti MAX 550e jostain ghettoperseestä. ja jos on jotain asiaa niin tulee karenssia ihan vitun saatanasti!

 14. Joku voisi jo laskea. Montako viikkoa pitää keskimäärin veromaksajan tehdä työtä, että verotuloista katetaan mamu kulut. Villi veikkaus on, että taitaa jo mennä yli kuukauden!

 15. Mistä se voi tietää, että saa asumistukea vajaa 700 kuussa, kun sillä ei vielä ole edes asuntoa. Eikö se nuiva tajua, että asumistuki on asuntokohtainen ja lasketaan asukkaan tulojen, asunnossa asuvien henkilöiden lukumäärän ja asunnon vuokraan perustuen. Eli vaihtelee asunnoittain. Vi**u mikä urpo.

  1. Ei ilmeisestikään toimi noin maahanmuuttajien kohdalla , he saavat päätöksen ETUKÄTEEN. Onhan noita papereita kierrellyt netissä, sekin 4 lapsinen perhe joka oli saanut etukäteen paperin mahdollisille vuokranantajille näytettäväksi, jossa luki että asumiskulut maksetaan max. 1200e/kk ja erikseen oli mainittu että vesimaksua maksetaan tuon lisäksi max. 20e/per henkilö

 16. Vastaus Jaskalle. Jo viime vuonna yhteen matuun tuhlattiin keskimäärin 80000€.
  Harva meistä suomalaisista saa työstään palkkaa tuon summan verojen jälkeen käteen, mutta moniosaajat nääs….

 17. Kävin kyseisellä face sivulla enkä löytänyt mitään tuollaista kirjoitusta. Muuten heebo on elvistellyt eri puolella maailmaa. Tunnistaako joku tuon mustan tunnuksen?

 18. Mistä maasta tullut?Mikä uskontoja ikä.Onko tulossa serkkuja lapsia ym. Majoittumaan.?
  Muslimi voi tappaa vuokran antajansa vääräuskoisen.Entä mitä tauteja kantaaYm…

  1. Osaan asunnoista tulee varmaan ihan useampiakin matuja, jopa laittomia ja näitä pitäisi kyllä ihmisten seurata – ja edes yrittää ilmoittaa jonnekin!
   – joitain mamujen haltuun päätyneitä vuokrataan tietysti eteenpäin esim. itäeurooppalaisille kimppakämpiksi, prostituutioon tms.

   1. Aiemmin Vantaalla asuessani todistin tapausta jossa tummempi nahkainen henkilö edelleenvuokrasi tuilla maksamansa asunnon itä-euroopasta tulleelle 4+ hengen raksaporukalle – varmaan hyvällä voitolla.

    Afrikaanon nimi pysyi ovessa mutta itäraksamiehet siellä asuivat, näin jatkui ainakin 1,5 vuotta kunnes itse muutin pois taloyhtiöstä.

    ”Mitään ei voi tehdä” sanoi isännöitsijä. Vaikka hyvin tiesi mikä järjestely oli meneillään.

 19. Suomalaisten suvakkien hehkuttama maltillinen muslimimaa Indonesia… :

  ”Tuomareilta poikkeuksellinen tuomio Indonesiassa – kristitty kuvernööri vankilaan jumalanpilkasta”

  ”Indonesiassa Jakartan kristitty kuvernööri Basuki Tjahaja Purnama on tuomittu kahdeksi vuodeksi vankilaan jumalanpilkasta. ”

  ”Purnamaa vastaan järjestettyjä mielenosoituksia on ollut ympäri Jakartaa jo kuukausia. Arviolta sadat tuhannet ihmiset ovat olleet kaduilla osoittamassa mieltä kristittyä kuvernööriä vastaan. Viime vuoden puolella mielenilmaukset äityivät mellakoiksi ja yhteenotoiksi, jotka vaativat ainakin yhden kuolonuhrin.

  Purnamaa on kiitetty muun muassa korruption kitkemisestä Jakartasta. Ennen oikeuskäsittelyä, joka on kestänyt kuukausia, suorapuheiseksi kuvailtu Purnama oli selvässä johdossa vastaehdokkaaseensa nähden.”

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201705092200126157_ul.shtml

  Hyvä lukijakommentti tuolla em. linkissä:

  ”Yksi leviävän poliittisen ääri-Islamin tehokkaimpia aseita on jumalanpilkkasyytös. Sen varjolla voi syyttää ketä tahansa milloin tahansa, ja raivata näin ihmisen tieltään. Olipa oikeudenkäynnin tulos mikä vain, ihminen on mennyttä. Usein hänet tapetaan, tekijäksi löytyy aina joku ”harras” ihminen tai hurjistunut väkijoukko. Näin nujerretaan vastustajat.

  Indonesiassa poliittinen Islam kasvaa, vaan kannattaa muistaa että länsimaissakin on Islamille annettu erityissuoja rauhan ylläpitämiseksi Tanskan pilapiirrosten jälkeen, kun kävi selväksi että poliittinen Islam saa nopeasti aikaan vihaisten massojen raivokkaita mielenosoituksia ja hyökkäyksiä joka puolella maailmaa.

  Tanskan tapaus opetti, ja näin EU taipui samoin hyväksymään jumalanpilkkasyytteet. Annettiin periksi poliittiselle Islamille väkivallan pelon edessä. Ei saa, siitä saa nopeasti tuomion. Asia vain käännetään täällä joko ”vihapuheeksi” (jolla on aivan yhtä kirjava merkitys kuin jumalanpilkalla – se voi olla mitä vain, kun termiä ei ole edes määritelty laissa) tai kiihotukseksi kansanryhmää vastaan.
  Puhutaan vastuusta, ja samalla tukitaan kriittiset äänet – tismalleen samoin kuin Indonesiassa. Pelkona on maailmanlaajuinen Islamin viha ja sen veriset (ja taloudelliset) seuraukset.

  Se siitä eurooppalaisesta vapaudesta. Halvalla meni – ei se siltikään tunnu estävän Islamistien terrorismia meillä millään tavoin.”

 20. Noinhan se elatusautomaatti toimii matuille mutta ei esimerkiksi omille junnuillemme. Tuossa edellä muuan kirjoitti siitä kuinka olemme antaneet periksi poliittiselle islamille ja on aivan oikeassa. Meilläkin moni vihervassari perustelee luvattomasti maassaoleskelevien karkoitusta vastaan sillä että, nehän voivat radikaloisoitua. Suomeksi, jos ei anneta jäädä loiseksi niin ne tappavat meidät, mitä vittua? Radikaalithan voidaan aina lahdata samantien ja jos pelko ohjaa politiikkaa niin milläänhän ei ole enää mitään väliä, peli on menetetty. Vihervassareille pitääkin toitottaa heidän omaa mantraansa, pelolle ei saa antaa sijaa vaan toimitaan lakien mukaan. Jos Ahmed radikalisoituu niin eikun six feet under.

 21. Saako tuo Kelasta asumismenoihin 700+500? Ei kyllä ihan tavallinen suomalainen saa. En tiedä miten nyt Kelassa, mutta eräässä pirkanmaalaiskunnassa oli asumisenkustannuksissa yläraja 550, mitä yksinasuva voi saada sossusta ja jos tyyppi on asunut kaksiossa, on käsketty muuttamaan pienempään, jotta asumista voidaan tukea. Ei ole tullut kuulonkaan, että yksinelävä kantasuomalainen voisi valita isomman asunnon kuten yksiön sijaan kaksion sossun laskuun. Ei ilmeisesti ole samat säännöt. Mistä tuo tietää, miten paljon saa asumistukea, vaikka ei vuokrasopimustakaan ole vielä??? Eikös asumistuki ole tulottomalla jokin 80% tms. vuokrasta. Sehän pitäisi laskea vuokrasta sen jälkeen, kun vuokrasopimus on tehty niin, eikä sitä pitäisi voida luvata tai myöntää etukäteen ennen kuin on vuokrasopimusta. Jos tyypille on jo luvattu 700 asumistukea ja 500 päälle?, niin voihan tyyppi katsella vähän isompaa asuntoa yli tonnin vuokralla. Suomalaiset ei voi. Ilmeisesti ei ole samat säännöt!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.