Göteborgissa uusruotsalaiset aloittivat koulupäivän ampumalla opettajan hengiltä

0

Kuvakaappaus 2017-05-11 16-35-12.png

 

Aamu alkoi ampumisharjoituksilla göteborgilaisen Lövgärdetsskolanin oppilailla. Tai tarkasti ottaen oppilaat saivat seurata vierestä kun heidän 30-vuotias opettaja ammuttiin kylmäverisesti hengiltä koulun välittömässä läheisyydessä. Tapahtumalla oli kymmeniä koulun oppilaita silminnäkijöinä.

Tapahtuma alkoi klo 09.00 aikaan kun kaksi naamioitunutta henkilöä kurvasi Renault- merkkisellä henkilöautolla koulun pihan tuntumaan ja osoitti opettajaa käsiaseella. Tämän jälkeen opettaja lähti juoksemaan karkuun, mutta ampujat pystyivät osumaan uhriin useita laukauksia.

Poliisi sai kymmeniä hätäsoittoja ja paikanpäälle lähti useita partioita. Ketään ei kuitenkaan heti tapahtumien jälkeen saatu otettua kiinni.

Uhri menehtyi ampumispaikalla.

 

 

Poliisi eristi tapahtuman jälkeen ison alueen teknistä tutkintaa varten ja tiedotteen mukaan ainakin hylsyjä on löytynyt. Lisäksi pakoauto on läydetty ja se on kuljetettu tarkempiin tutkimuksiin. Poliisi kertoo, että yksi henkilö otettiin iltapäivällä kiinni tapahtumien johdosta, mutta ei tarkenna, mikä hänen osuus on tapahtumiin.

Heti tapahtuman jälkeen koulu sulki ovensa ja oppilaita pidettiin turvallisuussyistä sisällä lukkojen takana, kunnes poliisi varmisti, että he voivat palata takaisin kotiin. Opetustoimet keskeytettiin ainakin täksi päiväksi. Koulun oppilaiden ja opettajien kerrotaan olevan järkyttyneitä tapahtumien johdosta ja erilaisia tukitoimia on laitettu pystyyn.

alan aminMitä tapahtumasta tiedetään? Ainakin se, että koulu sijaitsee Angeredin pohjoisosissa, joka kuuluu yksiin Götebporgin ei-valkoisiin alueisiin. Todellinen ghetto. Jopa tanskalaiset päivälehdet otsikoivat tapahtumaa ”Ruotsalaisessa ghetossa ammuttiin opettaja”. Uhri oli arabitaustainen mies nimeltää Alan Aminja huhujen mukaan ampujat olivat myös lähi-itäläistä alkuperää. Teon motiivina arvellaan olleen jonkinlainen ”kunniamurha”, ts. opettaja olisi jollain tavalla ”loukannut” pikkugangsterien kunniaa ja tämä kunnia palautettiin nyt ampumalla opettaja.

 

Kyseisen koulun ympäristössä ammutaan säännöllisesti, joten sinänsä tapahtuma ei ole mitään extremeä ja uutta koulun oppilaille. Päinvastoin lienee vain jonkinlainen jännä säväys kouluarkeen.

Yhtä kaikki tällainen samanlainen kunniaväkivallan muoto on kohta Suomenkin kouluissa. Sitä sietää miettiä, eikä niinkään yksittäistä Göteborgin tapahtumaa.

 

31 thoughts on “Göteborgissa uusruotsalaiset aloittivat koulupäivän ampumalla opettajan hengiltä

 1. Meidän tulee suvaita erilaisia ampumaharrastuskulttuureja, vaikka ne ensialkuun vaikuttaisivat eksoottisilta. Erilaisuus on rikkaus.

  1. Mehän suvaitsemme oikein hyvin. Mutta Suomen valtamedia on kuin kusi sukassa,ei hiiskaustakaan asiasta.

   1. Tämä on Suomen valtamedian taso,ei ne kerro muslimien ampumista opettajista naapurimaassa.Sehän vois aiheutta kriittisiä ajatuksia suomalaisissa maahantunkeutujista.

    Mutta mikä tässä on hienoa,jonku muslimin kunnia taas palautettiin oikeaan potenssiinsa***

  1. Ja äläväbäähäläppävähälänkiitolinjaläpäbäpähäläbäväbäpäbä

 2. Vaikea meidän ymmärtää ehdotonta, tiukkaa kunnia-käsitystä. Monessa maailmankolkassa se kuitenkin ohjaa ja oikeuttaa käyttäytymistä. Mutta suomalainen ei saa suojella omiaan, ei kokea vierasta uhaksi, ei saa vetaa kolin alta loukkkaajaa, ei puolustaa, mutta kunniatttomuuteen kannustetaan.

  1. Opettaja ja jalkapallovalmentaja eli arabiksi harvinaisen hyvin integroitunut. Paremmin tuollainen pitää koulun moniosaajat kurissa kuin yksikään ruotsalaisopettaja.

 3. No varmaa on kuitenkin jo tässä vaiheessa että todellinen syyllinen on vääräuskoinen valkoihoinen heteromies ja todellisia uhreja ovat tekijät.Islamilla ei myöskään ole mitään tekemistä islamin kanssa mutta sehän nyt on itsestään selvää muutenkin koska ihmisoikeudet tai jotain sellaista järkevää.

 4. Voi olla että PT-sivut ovat ainoat suomenkieliset, jossa asiasta kerrotaan. Sanoma ja Alma eivät vaivaudu yksittäisiin pikkujuttuihin. Ainakaan jos se näyttää säröltä mamutuksen ihanuudessa…

  1. Tuo teko voi hyvinkin liittyä jalkapalloon. Jalkapallomatsit Ruotsissa ovat rikollisjengien ohjaamia ja isot rahat liikkuvat vedonlyönnissä. Kaikki yhteiskunnan alueet ovat nykyään enemmän tai vähemmän korruption mädättämiä, kiitos massamaahanmuuton.

   1. Alhainen IQ ja aggressiivisuus ovat huono yhdistelmä myös eläkkeenpelastamisessa sanoo:

    Voihan syynä olla myös jokin mikä on tapahtunut jalkapallokentällä. Kehitysmaalaiselle katse tai tönäisy niin tappohka tulee.

 5. Jos nuo ghetot vaan aitaisi korkeilla betonimuureilla ja antaisi arabien niissä hoitaa asiansa kuten hoitavat. Ei varmaan jäisi paljoa jäljelle, muuta kuin raivaustyöt. Halukkaat niistä voisi paeta vaikka Lähi-itään rauhallisemmille alueille, kun ovat tottuneet siirtymään aina kun olot käy vähänkään tukalaksi tai muuten vaan ahdistaa 🙂

  1. Aivan varmasti -viimeistään silloin kun tosissaan aletaan selvittämään kuka täällä pohjolassa asuu. Nämä noiden keskinäiset paukuttelut on oikeastaan oikein hyvä asia jos kantaväestöä ei kuole samoissa rytinöissä -meille jää aikaa koota omia (vielä kovin hajanaisia) joukkoja lopulliseen finaaliin, otteluun joka on tulossa aivan varmasti.

   1. Huolestuttaa se tieto, että ongelmaväki on jo aseistautunut. Suomessa ei (tietenkään) ole uutisoitu muista aseista kuin puukoista. Liikaa nekin.

 6. Allu asui Göteborgissa ennen vanhaan 15 vuotta ja nimesi jo silloin Lövgärdet:in reservaatiksi. Alueella oli tiettyä epävakautta jo 25 vuotta sitten. Onnekseen Allu lopetti ruotsittarien raiskauksen ja tuli loisimaan Suomeen.

 7. Maahan tuotettiin näitä saastaisia parasiittejä. Nyt saavat nauttia täysin idioottisten päätösten tuloksista.
  Et lukitse tällaista paskaa vankilaan ja maksa elinikäisestä ruokkinnastan vaan ne pitää poistaa maasta pysyvästi keinolla tai toisella.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.