LAKKOEXTRA!! Inkeroisten sotapakolaiset lakkoon: ”Liian pieni discoraha”! LAKKOKENRAALINA ENTINEN SOTILAS!!

13

Kuvakaappaus 2017-05-11 17-27-27

 

Inkeroisissa sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet muslimimiehet ovat äityneet lakkoon. Sotapakolaisten mielestä heille maksetaan liian vähän discorahaa ja sen takia muslimit menivät lakkoon ja pitävät vokin pihalla protestia.

Vastaanottokeskuksen johtaja Markku Pikkarainen kertoo, että mielenilmaus on rauhallinen. Muslimit osoittavat mieltään vokin pihalla ja pitävät siellä lakkoaan. Välillä he käyvät sisällä lämmittelemässä ja haukkaamassa hiukopalaa.

Inkeroisten vastaanottokeskuksessa entisessä Hotelli Kantrin tiloissa majailee 113 sotapakolaista. Vastaanottokeskus on ns. puurovokki, eli muslimit saavat 3-4 ilmaista ateriaa päivässä ja pienen discorahan. Ilman täysylläpitoa discoraha olisi 200- 300 euroa. Nyt Inkeroisten hoitovajeen paikkaajat saavat noin 75 euroa per lärvi ja tietenkin ruyat, vaatteet yms päälle.

 

IMG_20170511_185656

 

Muslimit ovat siis tyytymättömiä discorahan suuruuteen, tai pienuuteen.

Kuvia Inkeroisten mielenosoituksesta sotapakolaisten itsensä kuvaamana. Kuvat julkaistu Refugees Hospitality Clubissa:

 

 

Lakkokenraalina toimii muuan entinen sotilas nimeltään Mohammad Aimal Wali Barakzai. Mies kertoo RHC:ssä miten lakko etenee:

Kuvakaappaus 2017-05-11 17-42-37

 

Mohammad Aimal Wali Barakzai on entinen sotilas. Hänellä ei ole mitään turvapaikan tarvetta Suomessa vaan hän on jättänyt kylmän viileästi virkansa Afganistanissa ja lonninut Suomeen vaatimaan ilmaista ylläpitoa. Hän siis vaatii suomalaisilta enemmän rahaa.

 

Advertisements

55 thoughts on “LAKKOEXTRA!! Inkeroisten sotapakolaiset lakkoon: ”Liian pieni discoraha”! LAKKOKENRAALINA ENTINEN SOTILAS!!

 1. Aijai, on se hienoa olla maksajapuolella, kun kaikki annettu sataa kiitollisuutena takaisin. Ja sitten takaisin sorvin ääreen, kuulemiin.

 2. Mitenhän suuri diskoraha mahtaa olla? Eli näille, joille talo järjestää ilmaiset ruoat.

   1. Nuo lapsetkin saavat jotain rahaa mielestäni? Kaikenlaisia lisärahojakin voidaan käsittääkseni maksaa tai kuluja korvata, esim. vaatteisiin liittyen…
    – tosin suvakit kyllä antavat vaatteita yms. tavaraa (ei vain SITÄ) ilmaiseksi, jos vaan huolivat tai pyytävätkin…

    Enemmänhän noilla on rahaa käytössä kuin esim. opiskelijoilla!!
    – opiskelija olisi kiitollinen – ja moni eläkeläinen tai työtönkin – jos kaikkien kulujen jälkeen jäisi satku rahaa…
    – ja ravitsevaa ruokaakin olisi tarjolla jopa viisi kertaa päivässä + esim. ilmainen terveydenhoito…

  1. Mikä mahtaa nuiden lakko olla,mitä ne heittävät tekemistä ? On nuo melkosta porukkaa,röyhkeyttä kyllä riittää vaatimaan vääräuskoisilta elättäjiltä lisää ja lisää.

   Mitenkähän suu pantais jos suomalaiset työttämät esim kans alkaisivat lakkoon kun ne ei saa ollenkaan ”DISKORAHAA”niin kuin nämä ulkomaaneläjät saavat.Oliskohan edes vihervasemmisto sitä diskorahaa työttömille suomalaisille puoltamassa ???

 3. Ettei vain olisi kuvakaappaus vauva@plus-sivustolta, harvoin noin monta lastenvaunua vokissa näkyy.

  1. Nuo ovat tietysti synnyttäneet Suomessa!
   – missä vain on naisia aviomiehineen, joskus jopa pelkkiä naisiakin – niin lapsia kyllä syntyy takuuvarmasti…
   – yrittävät lapsen kautta saada oleskelulupaakin, hakea syntyvälle lapselle Suomen kansalaisuutta – mikä voidaan jossain vaiheessa myöntääkin, jos kotimaansa ei anna lapselle kansalaisuutta ja vain vetkuttelevat tarpeeksi kauan…
   – toki lisääntyvät muutenkin hyvin hulppeasti myös omissa kotimaissaan, mikä on osa koko ongelmaakin…

 4. Minun mielestäni pitäisi nyt ottaa kylmän viileästi sota-ajan lait voimaan ja määrätä tuomiot sen perusteella. Rintamakarkureille ansionsa mukaan. Muille puuroa.

  1. Mitkä sota-ajan lait pitäisi ottaa käyttöön rauhantilan poliittiseen ongelmaan? Sotavankien kohtelusta on olemassa omat pykälänsä, jotka eivät tähän arabi-invaasioon liity mitenkään. Eivät he ole mitään sotavankeja yhtään enempää kuin vaikkapa juoppoputkaan kannettu Karhupuiston Reiska.

   Vielä vähemmän heillä on tekemistä rintamakarkuruuden kanssa. Vai kuinka moni noista discoläpsyttelijöistä on Suomen kansalainen, saati Suomen puolustusvoimien kantahenkilökuntaa, varusmies tai reserviä?

   Ei. He ovat rauhan aikana maahan oikeudettomasti saapuneita ulkomaalaisia, joiden kohtelusta on olemassa niin lakeja kuin kansainvälisiä sopimuksia. Olemme tässä tilanteessa vain ja ainoastaan sen takia, että näitä lakeja ja sopimuksia ei noudateta.

   Toistan: ei noudateta.

   Poliittinen, hallinnollinen ja mediaeliittimme vetoaa tuon tuostakin Suomea sitoviin ”kansainvälisiin sopimuksiin”, jotka muka pakottavat Suomen vastaanottamaan oikeudettomia maahanpyrkijöitä. Todellisuudessa mitään tällaista sopimusta ei ole olemassa.

   Toistan: ei ole olemassa.

   Päinvastoin todellisuudessa olemassaolevat lait ja kansainväliset sopimukset nimenomaisesti mahdollistaisivat tämän matuinvaasion tulppaamisen, mutta poliittinen ja hallinnolinen eliittimme ei niin tee, koska ei sitä halua. Ei myöskään heitä ankarasti komppaava mediaeliittimme.

   Asia ei ole tämän vaikeampi. Ei tarvitsisi kuin pitää kiinni siitä, mitä todellisudessa on kansallisesti ja kansainvälisesti sovittu, sekä vaatia keksittyihin ”sopimuksiin” vetoajat tilille omassa päässään keksimistään valeista.

 5. Vastamielenosoitusta kehiin!? EMME HALUA MAKSAA!

  Elintasoturistit eivät todellakaan herätä sympatiaa lakkoineen…
  – ja kun maailmalla on jopa nälkäänäkeviä – ja jopa suomalaisissa on asunnottomia sekä osa-aikaiseen vatsan kurnintaan ja hyvin yksipuoliseen ruokaan tyytymään joutuvia…

   1. Paikallisista se kai lähinnä on kiinni?

    Eikä sen tarvitse olla mitään asiatontakaan, mutta kyllä näille tulijoille jonkun pitäisi kertoa hiukan Suomen ja ylipäätään elämän realiteeteistakin…
    – keskustellen ja kysellenkin – mutta ennen kaikkea REHELLISESTI.

    Venäjänkin kautta tuli afgaaneja, jopa suoraan Kabulista olivat kai lentäneet Moskovaan jotkut…
    – varakasta keskiluokkaahan on sielläkin ja jotkut kaiketi ovat tottuneet hulppeampaan menoon kuin mitä tuolla vokissa on tarjolla…
    – onhan Nasima Razmyarkin tullut Venäjän kautta varakkaine perheineen ja asunut ensin VOKISSA!!!

    Saattaa olla niin, että moni varakas yksilö tulee vaihtaneeksi jopa ns. huonompaan elämään kuin mitä heille olisi omassa maassaan tarjolla – eivät nuo länsimaista vapautta ja muita arvoja osaa islamin uskontonsa takia kuitenkaan lopultakaan arvostaa, joten pysyisivät vaan kotonaan.

  1. Afganistanissa suuri osa sotilaistakin on ns. valesotilaita eli nostavat vain palkkaa, mutta eivät tee yhtään mitään sen virkansa eteen…

   Tuskin kukaan huomaa tuonkaan poissaoloa…

 6. Rasmuksessa on taas syytetty raiskauksen uhreiksi joutuneita alaikäisiä ja heidän vanhempiaan – joku Kirsi myös väittää lasten suorastaan tyrkyttävän itseään matuille ja mainitsee jopa sen 10-vuotiaan raiskatun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  – Hommalla kuvakaappauksia:

  ” Nimim. Sekasikiö: RHC:n sisarryhmässä eli Rasmuksessa oli oikein mielenkiintoinen keskustelu hetki sitten irakilaisten tekemistä raiskauksista Kouvolassa.
  Keskustelu poistettiin todella nopeasti, kun tuli ilmi joidenkin suhtauminen asiaan. Liitteenä muutama mielenkiintoinen mielipide: ”

  http://hommaforum.org/index.php/topic,109108.5760.html

  Ja se yksi tuttu Reijakin siellä kommentoimassa – siitäkin kuvakaappauksia Hommalla…
  – ja jopa kertoo nähneensä rikoksia – onkohan ilmoittanut poliisille?

 7. Eihän nuo muuta teekkään kuin nus**vat ja lisää valittajia syntyy kuin liukuhihnalta sanoo:

  Nyt äkkiä pakolliset ehkäisyvälineet kaikille tai muuten päivärahat pois.

  1. Jos mieluumin meidän maastamme pois takaisin omaan maahansa tekemään loppuelämänsä siellä mitä parhaiten osaavat?

 8. ”Turkissa perhe sinnitteli kolmen vuoden ajan, kunnes turvapaikka järjestyi viime vuoden lopulla Ranskasta.

  Mahmoud Al-Futeini kertoo kuitenkin torjuneensa tarjouksen kuultuaan että uskonnollisen hijab-huivin käyttöä rajoitetaan Ranskassa, eikä esimerkiksi valtion kouluissa huiveja sallita.

  Muutaman viikon kuluttua perhe sai tiedon siitä, että turvapaikka odottaa Suomen Lapissa.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9604345

  1. No voi mikä onni ja ilo meille suomalaisille. Kyllä me taas tienataan tällä ja sivistytään ja opitaan vaikka mitä.

 9. En ymmärrä. Ymmärtääkseni 🙂 Afganistanin armeijassa maksetaan palkkaa.
  Kannattaisi ammattipakoonjuoksijoiden mennä takasin kotiin, siellähän saa rahaa vuorenvarmasti ja näiden ”pakoliastewn” mukaan myös paikan paratiisista.

 10. Ei taida Suomessa olla niin pientä kyläpahasta etteikö siellä ainakin yksi Muha Metti läpsyttelisi raitilla?

  1. Täällä eräässä kunnassa on kaksi venäläistä kesäisin ja kaksi mustaa miestä, ties mistä, kaalipelloilla duunissa. Ei ainuttakaan muhamettia.
   Viime kesänä oli lisäksi 3 nuorta n. 18 v ja ilmeisesti venäläisiä tyttöjä.
   Ei nyt ihan peräkylä kun kunnassa on Suomen eniten autoja asukaslukuun nähden!

   Eikä tänne kyllä ainuttakaan Muha Mettia tarvitakaan!

  2. Onneksi asun sellaisessa paikassa jossa ei ole noita keharimatuja ja tuskin tulekaan vaikka kunnanisät niitä halusivat tännekin 10 kpl:tta + perheidenyhdistämiset mutta onneksi ei ole vielä noita inhoja ählämeitä näkynyt. Olen oppinut arvostamaan tätä lintukotoa nyt ihan eri tavalla kun näkee mitä muualla tapahtuu. Tälläisiä paikkoja on luultavasti enää harvoja paikkoja Suomessakin mihin islamin limanuljaskat eivät ole nokkaansa pistäneet.

 11. Viranomaiset eivät taida tietääkään, että muslimeilla on kristityissä maissa oikeus jizya-veroon. Vääräuskoiset ovat sen heille velkaa, joten nämäkin tyypit pyytävät vain omaansa pois. He kokevat arvokkaamman uskontonsa valtuuttamana olevansa oikeutettuja itse määräämään palvelijoilleen maksumääräyksiä. Jotkut imaamit opettavat maailmalla, että menkää länsimaihin, niiden hyvinvointi on tarkoitettu teille nautittavaksi. Tämän taakan kannettavaksemme ovat poliitikot, kirkonmiehet ja suvakkinaiset meille sysänneet, minkäs teet, kun et voi lakata veroja maksamasta. Todellisuus ei taida aueta meille äänestäjille, kun emme lakkaa sossuja, ruotsalaisia, vihreitä, vasemmistoliittoa ja kokoomusta äänestämästä.

  1. Niinhän Erdogankin paasaa eli ”menkää Eurooppaan, se kuuluu teille! Joka perheessä on oltava vähintään viisi lasta, kolme ei riitä!”

  2. Kummaa että aina pulskimmat tyypit alkavat puuhata ruokalakkoa eikä joku laiheliini. Syynä lakkoiluun on siis että ne pulskat haluavat tupla-annoksia. Tai tripla.

 12. Jeps.
  Minä olen käsittänyt että lakko tarkoittaa jonkin asian tai tekemisen keskeyttämistä. Miten voi mennä lakkoon sellaisesta missä ei tehdä mitään?? Tai no jos tässä onkin kyse ahdistelusta, öyhöttämisestä tai muunlaisesta sattumuksientehtailusta kuten yllätyspenetraation tai kivien viskomisesta taikka parkissa olevien autojen polttelusta. Silloin kannatan tätä lakkoa.

 13. Suksikoot takasin sinne mistä tulikin.Täällä ei tuommosia ”miehiä” tarvita.Ihme akka.

 14. Oulussa näyttää asuvan joku ex-muslimi ateisti, jolla on oma youtubekanavakin…
  – aikamoinen ihme, että Yle uutisoi tästä… :

  ”Kareem voitti pelkonsa ja kertoo avoimesti hylänneensä islamin: “Kotimaassani ex-muslimit voivat joutua vankilaan”

  ”Oulussa asuva ja opiskeleva Emam perusti YouTubeen The Ex-Muslim -kanavan ja julkaisi siellä “tunnustuksensa”, jossa hän kertoo omalla nimellään ja kasvoillaan olevansa ex-muslimi ja ateisti.”

  Emam: Islam vaarallinen, eivät kaikki muslimit

  Emam on perehtynyt islamin oppeihin pienestä pitäen ja kertoo opiskelleensa kotimaassaan myös sen teologiaa. Nykyään hänen suhtautumisensa uskontoon on jyrkkä. Emam pitää islamia sataprosenttisen vaarallisena ja maailma olisi hänestä parempi paikka ilman sitä.

  – Samaa en voi sanoa tietenkään kaikista muslimeista, koska ihmisillä on erilaisia ajatuksia. Kaikki muslimit eivät kannata sharia-lakia tai halua seurata Koraania kirjaimellisesti. Mutta ne muslimit, jotka haluavat, ovat vaarallisia, Emam lataa.”
  ——————………………………

  MUTTA monien muiden ateistien tapaan tämäkään ei vaikuta tajuan, mihin muslimien massamuutto johtaa lopulta täällä lännessäkin – kuin myöskään ns. maltillistenkin muslimien edustavan ja eritoten edistävän silti islamisaatiota…
  – liian moni ateisti ajattelee, että kyllä ne muutkin kohta tajuaa – sillä ei ne tajua!!!! :

  ”Vaarallisimmiksi ideoiksi islamissa Emam nimeää juuri sharia-lait ja jihadismin. Miehen mukaan myös Euroopassa ja Suomessa nähty äärioikeiston nousu ja siihen liittyvä vihapuhe muslimeja kohtaan ajaa islamistien etua.

  Suurin osa muslimeista haluaa olla normaaleja ihmisiä, eivätkä he kannata jihadismia tai muita ääriajatuksia.

  Kareem Emam

  – Kaikkien muslimien vastustaminen voi pahentaa vain ongelmia. Suurin osa muslimeista haluaa olla normaaleja ihmisiä, eivätkä he kannata jihadismia tai muita ääriajatuksia.

  Emamin mielestä eurooppalaisia ydinarvoja ovat uskonnon- ja sanavapaus ja ne kannattaisi pitää keskiössä myös islamin suhteen.
  Jos esimerkiksi kiellämme perustamasta moskeijoita, tai säädämme lakeja, joilla rajoitetaan vaikkapa huivien käyttöä, niin vastustamme silloin omia arvojamme, Emam kuvaa.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9602455

  1. ”Emamin mielestä eurooppalaisia ydinarvoja ovat uskonnon- ja sanavapaus ja ne kannattaisi pitää keskiössä myös islamin suhteen.”

   Emam on valitettavasti väärässä. Uskonnonvapaus on tarkoitettu vain länsimaisessa mielessä toteutetuksi. Länsimaiden uskonnonvapaus on perustettu ja sitä on alettu toteuttamaan aikana, joilloin islam oli lyöty ja karkotettu Euroopasta. Islamin vaaran totalitaristena ideologiana tasa-arvoa vastustavana, seksiorjuuden sallivana ja erityisoikeuksia vaativana uskontona ymmärsivät keskiajan eurooppalaiset paremmin kuin relativismiin aivopestyt nykyihmiset. Islam on lakiuskonto, eivätkä vapausoikeudet ole yhteensopivia shariaa kannattavan uskonnon kanssa. Uskonnonvapauden ei siis pitäisi koskea sortoa ja väkivaltaa kannattavaa islamia. Emme vastusta omia arvojamme kieltämällä huivin käytön, vaan nimenomaan silloin kannatamme niitä, ja yritämme pitää omia arvojamme elossa.

 15. Itse olen ollut n. 2 vuotta nälkälakossa, eikä vieläkään tule lempparisapuskaa ovelle 4-5 kertaa päivässä. Onnea vaan muslimeille Inkeroisiin(?).

  Olen myös lopettanut dokaamisen kokonaan. Juon vain ollessani hereillä, sitä ei lasketa.

  Yhdistetty nälkä- ja hissilakko on vienyt jo 20 kg painostani maan päällä. Kuussa en painaisi juuri mitään, siinäpä lakonaihetta!

 16. Menkööt diskoilee sinne mistä tulleet… Totako varten Sukula kävi laittaa hotellin kuntoon?

  1. ÄläbäwäbäkäläläÄläbäwäbäkäläläÄläbäwäbäkäläläÄläbäwäbäkäläläÄläbäwäbäkäläläÄläbäwäbäkälälä! sanoo:

   Siispä soittamaan ja kun hän vastaa, sanomme äläbäwäbäkälälääläbäwäbäkälälä kymmenen kertaa ja sitten moikka loppuun.

   1. Jos oikeasti näkee tälle afgaanisoltulle soittamisen vaivan, eikö kannattaisi kehittää jotain oikeaa sanottavaa? Vaikkapa kertoa ettemme halua häntä ja hänenlaisiaan tänne ja perustella, miksemme halua?

    Ei kai sille mitään voi, jos älykkyyden ja emotionaalisen kehityksen taso on 12-vuotiaan tasolla, muta mielestäni silloin holhoojan olisi syytä olla maksamatta kyseisen henkilön puhelinlaskuja.

 17. ”Tanskalainen imaami kehotti tappamaan juutalaisia”

  ” Moskeija julkaisi Abdallahin arabiankielisestä puheesta kuvatun videon Youtubessa ja Facebookissa sunnuntaina, ja amerikkalainen Middle East Media Research -instituutti (Memri) julkaisi osan siitä englanniksi käännettynä tiistaina.

  Puheessaan Abdallah siteeraa profeetta Muhammedia ja toteaa, että ”Tuomiopäivä ei tule, jos muslimit eivät taistele juutalaisia vastaan ja tapa heitä”.

  – Profeetta Muhammedin sanat tullaan laittamaan täytäntöön! Abdallah julistaa.

  – Juutalaiset yrittävät piileskellä kivien ja puiden takana mutta kivet ja puut sanovat: Oi muslimi, oi Allahin palvelija, takanani on juutalainen, tule ja tapa hänet, Abdallah sanoo.
  Abdallah vaatii myös Jerusalemin vapauttamista ”saastaisista juutalaisista”.
  Videolla Abdallah seisoo mustan lipun edessä. Lippuun on kirjoitettu muslimien uskontunnustus. Lippu on samankaltainen kuin mitä esimerkiksi terroristijärjestö al-Qaeda käyttää videoillaan.”

  Abdallahin puheista on tehty ilmoitus Tanskan poliisille.

  Tanskalaisten imaamien puheista on noussut kohu aikaisemminkin. Tanskalainen TV2 kuvasi viime vuonna salaa moskeijan luentoa, jolla imaami Abu Bilal Ismail suositteli avionrikkojille rangaistukseksi kuoliaaksi kivittämistä.”

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201705112200132808_ul.shtml?ref=juurinyt_desktop

  Onhan Suomessakin moskeijoissa viestitty yhtä jos toista, esim. annettu ohjeita vaimon kurittamiseen – mutta valtamedia ei vaan piittaa…
  – toki suurin osa jää piiloon, kun kukaan ei-muslimi ei ole kuulemassa ja kun arabian yms. taitajia on vähän…

 18. Minkälaista ruoka Suomi sotilas söi siissälisodassa ,talvisodassa ,jatkosodassa ? Juuri sama ruoka pitää antaa ANIMALILLE .

 19. Onpahan joutavilla jotakin.
  Siinähän lakkoilkoon, kun lakkoilu heidän kohdallaan taitaa tarkoittaa että pidättäydytään raiskaamasta, väkivallasta ja muusta pahanteosta.
  Varsinaista discorahaa ei ole syytä nostaa, mutta voisivat luvata vaikka euron päivältä palkkaa tuosta lakkoilusta. Se tulisi miljardikertaisesti takaisin hakkaamatta ja raiskaamatta jääneiden säästyneinä terveydenhoitokuluina.

 20. Menisivät vittu jonneen muualle itkemään.. Jos ei kelpaa nii painuisivat takasin sinne kotimaahansa saatana.. Luulevat vissiin että vain heillä on ollut elämä tosi rankkaa ja siks pitäs saaha lisää ja lisää rahaa?

 21. Kiittämättömiä kunniavieraita taas. Kun kerran paluulentokoneessa ULVOMINEN tarkoittaa että ei tarvitse lähteä kotiin, suosittelen ilmaisrahan hinkujille samaa tekniikkaa: ULVOKAA vok:in pihalla, ULVOKAA! Ei kestä kauaa kun A: tulee kunnon muslimsafkaa ilmaiseksi SEKÄ täydet muslimifyrkat käteen! B: Saatte isoja ilmaisia omakotitaloja Helsingin keskustasta. Sitähän te vaaditte. Jos rahaa annetaan ja yhtäkkiä ruoka pitäisi siitä maksaa, niin alkaa taas kitinä sillä ruoka Suomessa on tunnetusti halpaa. Mutta ULVOKAA, mä tykkään nauraa teidän jutuille, muslimit on hassuja apinoita.

  1. Mikä tässä on millään tavalla naurettavaa? Muslimi käännytettiin maasta ja toimitettiin paluulennolle, jolta hänet poistettiin alettuaan ulvoa. Hänelle siis opetettiin kädestä pitäen, ettei häntä voida poistaa Suomesta. Hän on täällä loppuikänsä. Sitäkö sinä naurat?

   Kuten itsekin totesit, ulvomalla saa näköjään tahtonsa läpi. Kohtapa nuo ovat todellakin ulvomassa nimenomaan parempaa safkaa. Sitähän he vaativat jo nyt, mutta kohta keksivät ulvomismetodin ja saavat sillä tahtonsa läpi. Sen saatuaan he ulvovat itselleen omakotitaloja Helsingin keskustasta ja ne saatuaan ihan mitä tahansa.

   Ja he myös saavat. Koska se yhden muslimin ulvonta lentokoneessa voimistuu lähitulevaisuudessa satojen, tuhansien, kymmenientuhansien muslimien ulvonnaksi Helsingin keskustassa. He lopettavat ulvontansa saatuaan kautta maan riittävän monta moskeijaa minareetteineen, joista heidän ulvontansa jolisee viidesti päivässä vääräuskoisten vääräkielisen hölynpölyn ylitse.

   Mikä tässä naurattaa?

   1. Nimenomaan sitä minä nauran, Suomen viranomaisten saamattomuutta. Ulvo niin saat tahtosi läpi. Ulvoja määrää. Ulvoja käskee. Niinkuin eläinmaailmassa/islamissa aina: se joka ulvoo ja uhkailee on aina oikeassa.. Minä nauran koska minä olen normaali ihminen, minä en ulvomalla mitään ikinä saa. Ikävä kyllä asun Suomessa vuonna 2017 missä ulvovat muslimit saavat mitä haluavat, se ei enää naurata. MUTTA: voin teille kaikille kansalaisille LUVATA että jokainen muslimi jonka kylillä tapaan ulvoo KIPUUNSA.

 22. Tämä rotu ei pysty ymmärtämään demokratia ,se ymmärtää sharija laki .Onko Suomalaiset kastroitu ?

 23. Nälkälakkaa noi kusipäät voivat ihan miten haluavat. Tänään oli muuten kiva jyrätä geelitukan yli. Eipäs uskaltanu vastata. Otetaankos maa takaisin?

 24. Ei vaan ole enään sama maa mistä lähdin 43+ vuotta sitten. Sillon vielä miehet oli MIEHIÄ.
  Nyky Suomalaiset miehet ovat täysin hullua homo nynny sakkia. Vapisevat saappaissaan kuin sopulit. Meidän isämme olisivat ottaneet matuloiset vastaan pystykorva kädessä kuten ottivat vastaan ryssän matut vuonna 1939.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.