Libyan rannikkovartiosto torjui kansalaisjärjestö Sea-Watchin aluksen Libyan aluevesiltään

0
Libyan rannikkovartiosto torjui aseistetun ihmissalakuljetusaluksen otettuaan ensin yhteen kansalaisjärjestö Sea-Watchin aluksen kanssa Libyan aluevesillä. Salakuljetusalukseen oli ahdettu lähes 500 Italiaan matkalla olevaa siirtolaista. Salakuljetusaluksesta tulitettiin Libyan rannikkovartioston alusta.
Sieppaa
Libyan rannikkovartioston alus ajaa hyväntekeväisyysjärjestön keulan ohi.

The Local.it kertoo, että Italiaan matkalla olleita siirtolaisia täynnä oleva salakuljetusalus lähti merelle Sabrathan alueelta Libyasta.

Saksalainen kansalaisjärjestö Sea-Watch yritti häiritä rannikkovartioston operaatiota Libyan aluevesien sisäpuolella aikeenaan ottaa siirtolaiset alukseensa, perustellen aiettaan Libyan turvattomuudella, Libyan laivaston tiedottaja Ayoub Qassem kertoi.

Sea-Watch julkaisi videon yhteenotostaan rannikkovartioston kanssa. Videolla näkyy, kuinka Libyan rannikkovartiosto antaa selkeän viestin Sea-Watchin alukselle olla häiritsemättä operaatiota.

 

 

Rannikkovartioston alusta tulitettiin salakuljetusalukselta. Tapahtuma ei kuitenkaan aiheuttanut uhreja.

Salakuljetusaluksella olleet 493 siirtolaista – suurin osa marokkolaisia ja bangladeshiläisiä miehiä sekä 20 naista ja lasta – vietiin takaisin Libyaan Tripolin laivastotukikohtaan.

Salakuljetusaluksella oli siirtolaisia myös Syyriasta, Tunisiasta, Egyptistä, Sudanista, Pakistanista, Tsadista, Malista sekä Nigeriasta.

Arviolta jopa miljoona siirtolaista – suurin osa Saharaa ympäröivistä maista – odottelee Libyassa pääsyä Välimeren yli Eurooppaan.

Kansalainen.fi

35 thoughts on “Libyan rannikkovartiosto torjui kansalaisjärjestö Sea-Watchin aluksen Libyan aluevesiltään

 1. No niin, olemme päässeet tilanteeseen, jossa Libyan rannikkovartiosta on meidän puolella ja Italian ja EU:n rannikkovartiosto ovat vastustajan puolella.

  Euroopan itsetuhoisuutta on toisaalta raskasta seurata, mutta toisaalta on siinä jotain hienoakin, että aina kun on ajatellut nähneensä kaiken ja nyt ei voi mitään enempää ja pahempaa tulla, niin eikös vain aina täräytetä uutta vaihdetta silmään! Paljonko niitä vaihteita edes voi olla?

 2. Onko tosi että euroopan poliittinen eliitti ei tee mitään tuolle hulluudelle,kohta on koko afriikka euroopassa sosiaaliturvalla.
  Mitä ne saksalaisetki siellä hilluvat ihmis-salakuljettajien apuna,hinaamassa nuiota veneitä eurooppaan jopa Libyan aluevesiltä saakka.
  Kyllä se nyt vain niin on,populismiä tai ei,mutta Eurooppa tarvitsisi ihan oikeat suoraselkäiset johtaiat.

  1. Unkarissa, Puolassa, Tshekissä ja Slovakiassa sellaisia johtajia on. Jos emme kykene valitsemaan itse samanlaisia, oma vikamme.

   1. Niin kai se on ,että kansa valitsevat sellaiset johtajat jotka se ansaitsee.
    Eurooppalaiset eivät ilmeisesti ole ansainneet kunnollisia johtajia.

   2. Vaikea syyttää itseään. Samoilla vain mennään: kokkarit on edelleen globaalisti ajattelevien Eu- taloutta kannattavien puolue, kepu on koko pohjoissuomen ja isäntien, demariväki ei tiedä muuta kuin, että demareita pitää kannatta, persut olisi ollut vaihtoehto ilman katolista johtajaansa, piruettitakinkääntäjää, moni demari palasi takaisin. Näin paha poliittinen kondorikotka odottaa, että mädätyksen tuloksena saa saaliin. Kun tyhmä kansa katsoo yleä, niin äänestyskäyttäytyminen on sen mukaista.

 3. Älkää unohtako ruotsalaista Gula Båtar järjestöä jolla on toistakymmentä alusta kalastelemassa noita turvapaikkaturisteja tuolla Espanjan ja Italian vesialueilla. Ne vasta tuhoa saakin aikaan. Ja jos Haloska olisi vielä pressa (tai valittais uudestaan) niin meidän jäänmurtajat ja laivaston isoimmat alukset olisi kaikki tuolla avustamassa pakkomaahanmuuttoa Eurooppaan, ;-(

  1. Niinpä… eurooppalaiset ovat unohtaneet, että voivat pitää omat ovensa kiinni. Jossain rinnakkaistodellisuudessa Kreikka ja Bulgaria olisivat jo kokonaan sulkeneet Turkin vastaiset rajansa. Nyt maat ovat Erdoganin oikkujen armoilla.

   1. Ei se olisi rinnakkaistodellisuutta: EU:ta ja ennen kaikea Schengenin sopimusta edeltäneessä kansakuntien Euroopassa mikään tällainen arabivaellus ei olisi ollut mitenkään mahdollista. Kreikka ja Bulgaria todellakin olisivat sulkeneet niin Turkin vastaiset kuin merirajansakin ja käännyttäneet maahantulvivat onnenonkijat takaisin sinne, mistä lähtivätkin. Bulgariallahan on kymmenien vuosien kokemus hieman rankemmanpuoleisesta rajavalvonnasta, joten heiltä se sujuisi vanhasta muistista.

    Mutta heillä ja meillä on EU ja Schengen, joka mahdollistaa Kreikan ja Italian falskata maahansatunkeutujat alueensa läpi pohjoiseen ja länteen. Ja kääntäen: EU:sta eronnut valtio, kuten vaikkapa lähitulevaisuuden Britannia (kuten Ranskakin, jos olisivat ymmärtäneet äänestää toisin) voi heivata kaikki maahansa EU:sta asyylia vonkaamaan tunkevat ulkomalaiset takaisin EU:hun. Siinä se. Ei sen kummempaa. Valinta on meidän äänestäjien.

 4. Nyt on aika panna poliitikot vastuuseen tästä suunnattomasta typeryydestä sanoo:

  Libya on ainoa järkevä maa, sääli että Libya on poliittisesti niin hajalla ettei se pysty täyspainoiseen valvontaan eikä sillä ole tarpeeksi veneitä. Libyaa pitäisi auttaa!

  Kysykäämme pääministeriltä miksi Eurooppa taistelee Libyaa vastaan sen sijaan että auttaisi sitä?
  Ja miksi pääministeri haluaa hinnalla millä hyvänsä raahata tänne kansan kiusaksi jokaisen iikan joka vain suostuu tulemaan?

 5. Italian mafia vastaan Libyan rannikkovartiosto.Odotan mielenkiinnolla kumpi voittaa jos tosissaan alkavat tappelemaan.Mafia nimittäin on melkoisen vahvasti sekaantunut tuohon touhuun.Vajaaälyiset mädättäjät jotka ovat bulvaaneja touhussa tosin ovat liian tyhmiä edes sitä ymmärtämään.Luulen että mafia voittaa mennen tullen jos tuo jatkuu.

  1. Myös huumekauppa on siirtynyt entistä enemmän Välimeren reitille – eli viedäänkin huumeet Etelä-Amerikasta Afrikkaan…

   Italian mafiassa on mukana poliitikoitakin ja muita vaikutusvaltaisia henkilöitä – eli korruptoituneelle maalle tuo ihmissalakuljetus on myös yksi tuotantoala suorastaan!
   – ja tietysti maatalousvientinsäkin on täysin riippuvainen laittomista – esim. nykyisin jopa Ranskankin viljelijät kärsivät tästä, ei vain Suomen maatalous…

   Kreikka, Italia, jopa Espanjakin yms. korruptoituneet EU-maat ovatkin osa tätä salakuljetusongelmaa myös!!!!!!!!!!!!!!!!
   – Italiahan jopa myöntää liki jokaiselle hakijalle oleskeluluvan, vaikka tosin moni ei haekaan ja sitten vain odottaa, että nämä poistuvat maasta…
   – näissä maissa onkin ainakin tilastojen mukaan ihmeen vähän muslimi- ja muita haittasiirtolaisia tuohon valtavaan tulomäärään nähden…

 6. Hesarin juttu kopioitu RHC:llekin… :

  ”HESARIN JUTTU OSA 1: IRAKILAISTEN tekemiksi epäillyt seksuaalirikokset kääntyivät rajuun nousuun viime vuonna. Asia käy ilmi rikostilastoista, jotka HS pyysi poliisiammattikorkeakoulusta.

  Poliisi on aiemmin kertonut, että ulkomaalaisten tekemiksi epäillyt seksuaalirikokset lisääntyivät runsaasti viime vuonna.

  Ulkomaan kansalaisten tekemiksi epäiltyjen raiskausrikosten määrä kasvoi viime vuonna 41,9 prosenttia eli 93 tapauksella ja seksuaalisten ahdistelujen määrä 153,5 prosentilla eli 89 tapauksella.

  Tilastojen lähempi tarkastelu paljastaa, että kasvu selittyy suurelta osin teoilla, joissa on irakilainen epäilty.

  Poliisin tietoon tuli viime vuonna yhteensä miltei 90 epäiltyä raiskausta, joissa teosta epäilty oli Irakin kansalainen. Edellisvuonna luku oli 45.

  Sitä ennen raiskausepäilyjä, joissa epäilty on Irakin kansalainen, on ollut vuosittain noin 15.

  Suomen kansalaisten osalta vastaava luku oli viime vuonna noin 560.

  IRAKILAISTEN EPÄILTYJEN luvut ovat korkeat myös muiden seksuaalirikosten kohdalla. Esimerkiksi epäiltyjä seksuaalisia ahdisteluja kirjattiin viime vuonna irakilaisten osalta 54 ja suomalaisten osalta 174.

  Lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tai törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä oli kirjattu noin 60 ilmoitusta. Suomen kansalaisten osalta vastaava luku oli noin 700.

  Kansalaisuus on merkitty rikosilmoitukseen, jos poliisilla on jo tiedossa epäilty tekoon. Muissa jutuissa epäillyn kansalaisuutta ei ole merkitty, vaikka uhrilla olisi siitä aavistus.”

  1. ”HESARIN JUTTU OSA 2: MIKÄÄN MUU kansalaisuus ei nouse vastaavalla tavalla esiin seksuaalirikostilastoissa. Mikä irakilaisten epäiltyjen suurta osuutta sitten selittää?

   Selvää on tietysti se, että irakilaisten epäillyt seksuaalirikokset ovat lisääntyneet voimakkaasti sen jälkeen, kun Suomeen tuli runsaat 20 000 irakilaista turvapaikanhakijaa vuonna 2015.

   Sitä ennen Irakin kansalaisia oleskeli Suomessa Tilastokeskuksen mukaan pysyvästi vajaat 7 000.

   USEAT HS:N haastattelemat poliisit ja tutkijat sanovat, että irakilaisten suureen seksuaalirikoslukuun vaikuttavat voimakkaasti Irakin olot.

   Irakissa on sodittu pitkään, ja sieltä tulleet nuoret miehet ovat kasvaneet väkivallan keskellä. Osa tulijoista on myös itse osallistunut taisteluihin.

   Monilla tulijoista on rikkinäiset perheet, ja Suomessa yhteisön ja suvun sosiaalinen kontrolli puuttuu.

   Lisäksi taustalla vaikuttaa useiden asiantuntijoiden mielestä erilainen käsitys naisten asemasta.

   ENTÄ MITÄ sanovat Irakilaiset itse? Myös HS:n haastattelemat irakilaiset nostivat esiin kulttuurierot.

   Suomen pakolaisavussa työskentelevä irakilainen nainen arvioi, että tilanteeseen vaikuttaa suuresti naisten heikko asema Irakissa.

   Hänen mukaansa Irakissa lapset kasvatetaan pienestä asti siihen, että pojilla ja miehillä on täysin eri oikeudet kuin tytöillä ja naisilla. Naiset ja miehet eivät ole hänen mukaansa Irakissa tasa-arvoisia myöskään lain edessä.

   ”Miehet kasvavat tässä kulttuurissa ja he luulevat, että heillä on täällä samoja oikeuksia”, nainen sanoo.

   Hän muistuttaa myös, että sotien aikana todella suuri määrä naisia on raiskattu Irakissa, eikä tilanne ole ainakaan helpottunut terroristijärjestö Isisin tulon jälkeen.

   ERÄS IRAKILAINEN mies kertoo myös tuntevansa irakilaisia naisia ja miehiä, jotka uskovat, että nainen ei voi avioliitossa kieltäytyä lainkaan seksistä.

   Hän arvioi, että irakilaismiehet saattavat tulkita suomalaisia naisia väärin monista syistä.

   Irakissa ei ole deittailukulttuuria, joten miehet eivät välttämättä osaa käyttäytyä treffeillä oikein ja lukea oikein sitä, mitä nainen käytöksellään tarkoittaa. Irakissa miehet eivät ole myöskään tottuneet näkemään naisia humalassa, mikä voi lisätä väärinkäsityksiä.

   Toinen irakilainen mies kertoi, että osa turvapaikanhakijoista tuli alkujaan Suomeen lomailemaan lyhyeksi ajaksi, eikä heillä ollut tarkoitustakaan sopeutua suomalaiseen yhteiskuntaan ja sen sääntöihin.

   Nyt mies on huolissaan siitä, että kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet syyllistyvät rikoksiin, koska heillä ei ole mitään menetettävää.

   Tilannetta pahentaa hänen mukaansa se, että yksi ihminen voi tehdä erilaisia rötöksiä monta kertaa joutumatta kiinniotetuksi. Sana kiertää ja rangaistuksia pidetään olemattomina.

   IRAKILAISTEN suuri osuus seksuaalirikoksista epäiltyjen joukossa on huomattu myös keskusrikospoliisissa, jossa on tehty asiasta selvitys. Selvityksestä ei ole aiemmin kerrottu julkisuudessa.

   Suomessa oleskeli vuonna 2016 krp:n laskelmien mukaan yhteensä noin 19 000 irakilaista, kun otetaan huomioon sekä Suomessa vakituisesti oleskelevat että turvapaikanhakijat.

   Krp:n analyysissä kävi ilmi, että tuhatta Suomessa oleskelevaa Irakin kansalaista kohden oli 12,9 seksuaalirikosepäilyä.

   Tuhatta Suomen kansalaista kohden vastaava luku oli 0,3.

   Irakilaisten lisäksi suuri suhteellinen luku (10,9) oli myös esimerkiksi afganistanilaisilla, mutta heitä on Suomessa paljon irakilaisia vähemmän. Kolmanneksi suurin suhteellinen luku (8,8) oli Turkin kansalaisilla.

   SUURIN OSA irakilaisista turvapaikanhakijoista on nuoria miehiä, mikä osaltaan selittää seksuaalirikosepäilyjen suurta määrää.

   Myös suomalaisista nuoret miehet syyllistyvät seksuaalirikoksiin muita ryhmiä enemmän. Krp:n mukaan koko väestön tasolla seksuaalirikoksista epäillyistä noin 60 prosenttia on 15–35-vuotiaita miehiä.

   Keskusrikospoliisin analyysistä käy kuitenkin ilmi, ettei ikä riitä yksin selittämään irakilaisten epäiltyjen määrää.

   Jo vuonna 2014 eli ennen turvapaikanhakijoiden suurta määrää irakilaiset nuoret miehet olivat yliedustettuina seksuaalirikosepäilyissä. Krp:n selvityksen mukaan tuhatta 15–35-vuotiasta irakilaismiestä kohti epäiltiin noin 22:ta seksuaalirikosta.

   Vastaavasti tuhatta suomalaista nuorta miestä kohden oli 1,6 seksuaalirikosepäilyä.”

   1. ”HESARIN JUTTU OSA 3: ILMIÖÖN EI OLEKAAN yhtä yksinkertaista ja tyhjentävää selitystä.

    Yksi tarkastelemisen arvoinen seikka on se, millaisissa olosuhteissa epäillyt seksuaalirikokset ovat tapahtuneet.

    Krp:n selvityksen mukaan irakilaisten tekemiksi epäillyt raiskaukset ovat tapahtuneet melko samanlaisissa olosuhteissa kuin suomalaisten vastaavat teot.

    Suurin osa raiskauksista on tapahtunut tuttavien kesken ja yksityisessä tilassa. Monissa teoissa on käytetty hyväksi uhrin hyväuskoisuutta tai turvatonta tilaa, kuten humalaa. Tyypillinen olosuhde on ollut jatkot ravintolaillan jälkeen.

    Epäiltyjä raiskauksia on tapahtunut myös parisuhteissa.

    Niin kutsutut puskaraiskaukset ovat Suomessa harvinaisia ja niin ne ovat myös irakilaisten epäiltyjen osalta.

    Osa epäillyistä raiskauksista on tapahtunut vastaanottokeskuksissa.

    KRP:N ANALYYSISSÄ erottuu myös ilmiö, jossa nuoria on houkuteltu seksiin alkoholin avulla. Tällaisissa tapauksissa teko kirjataan usein sekä raiskauksena että törkeänä lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä.

    Esimerkiksi Helsingin poliisin mukaan ilmiö on ongelma pääkaupungissa. Joensuun poliisi taas varoitti vanhempia asiasta tällä viikolla.

    Seksuaalisissa ahdisteluissa taas korostuvat julkisella paikalla tehdyt erilaiset kähminnät, jotka ovat kohdistuneet tuntemattomiin aikuisiin naisiin.

    Tyypillisiä tapahtumapaikkoja ovat julkiset liikennevälineet ja uimapaikat.

    VOIKO LUVUISSA sitten olla tilastoharhaa?

    On mahdollista, että ulkomaalaisten tekemistä seksuaalirikoksista ilmoitetaan poliisille herkemmin kuin suomalaisten teoista.

    Lisäksi joukossa voi olla myös erilaisin motiivein tehtyjä perättömiä ilmoituksia, mutta niitä voi kohdistua myös suomalaisiin.

    Toisaalta taas osa asiantuntijoista arvioi, että uhreiksi joutuneet irakilaiset naiset saattavat tehdä ilmoituksia muita harvemmin esimerkiksi kunniaväkivallan pelon vuoksi.

    ”Todella vähän irakilaiset naiset uskaltavat ilmoittaa väkivallasta Suomessa”, Suomen pakolaisavussa työskentelevä irakilaisnainen sanoo.

    Krp:n selvityksen mukaan valtaosa ilmoituksen tehneistä uhreista on suomalaisia naisia.

    SEKSUAALIRIKOKSET ovat Suomessa herkkä aihe etenkin, kun se yhdistyy maahanmuuttoon.

    Esimerkiksi eräs tutkija oli sitä mieltä, että tämän jutun aiheena pitäisi olla se, että suurin osa Suomessa oleskelevista irakilaisista ei ole syyllistynyt seksuaalirikoksiin. Se on tietysti totta.

    HS:n haastattelema irakilaismies on huolissaan siitä, että muiden rikokset vaikeuttavat myös niiden irakilaisten asemaa, jotka haluavat sopeutua Suomeen ja jotka ovat oikeasti avun tarpeessa. Lisäksi rikoksiin syyllistyvät vaikeuttavat Suomessa pidempään olleiden irakilaisten elämää.

    Mies huomauttaa, että suurimmalla osalla turvapaikanhakijoista ei ollut tänne tullessaan minkäänlaista käsitystä Suomesta. Miehen mielestä uusille tulijoille onkin annettu aivan liian vähän valistusta suomalaisesta yhteiskunnasta ja sen säännöistä.

    Vastaanottokeskuksissa järjestetty valistus ei ole ollut riittävää.

    Suomen pakolaisavussa työskentelevä nainen lisää, että tärkeää on kertoa myös irakilaisille naisille heidän oikeuksistaan Suomessa ja rohkaista heitä kertomaan ongelmista poliisille.

    Myös krp:n analyysi päätyy siihen, että viranomaisilta tarvitaan jämäkämpiä toimia. Krp arvelee, että valistus ei välttämättä pure juuri niihin ihmisiin, jotka ovat taipuvaisimpia seksuaalirikoksiin.

    Analyysin mukaan asiaan pitäisi jatkossa puuttua entistä enemmän ja moniammatillisesti, jotta seksuaalirikosten kasvu saadaan taittumaan.”

    1. RHC:n kommentteja – itkunauruhymiöidenkin kera…:

     Emilia K.: ” Lisäksi olisi ihme, jos mistä kulttuurista tahansa otettaisiin satunnaisesti 30 000 ihmistä, eikä heistä kukaan olisi ikinä suorittanut rikosta Mielestäni media vähän paisuttelee..”

     Paula-Amanda V. : ”Siellä joukossa on tod.näk. juttuja, joissa on kyse juuri väärinymmärryksistä eleissä tms. Sitä on myös kantasuomalaisten kesken. Keskustelu ja ongelmaan tarttuminen saattaa auttaa siis kaikkia, ihan tavallisia suomalaisnuoria ym.”

     Titta H. ”No mä en kyllä usko että jotkut rajakkiporukat välittää paskaakaan raiskataanko mut tai kukaan muukaan suomalainen nainen. Mutta mielelläänhän ne käyttää näitä uutisia perusteluina siihen että ”niitä ei haluta tänne”.”

     Anni Elisa L. : ” Kyllä tälle pitäisi tehdä jotain! Varmasti parasta olisi huolehtia että kaikki tulijat saa oikeudenmukaista kohtelua ja reiluutta ja aidon mahdollisuuden yrittää asettua tänne. Paljon suomalaisia tuttuja ja kontakteja sekä terveen sosiaalisen elämän. Se että ihmisten elämästä tehdään eristettyä ja hankalaa kaikin tavoin aiheuttaa varmasti kaikenlaisia rikoksia. Mitä enemmän syrjintää ja huonoosaisuutta sitä enemmän rikollisuutta. Mitä tehtäis?”

     Moni suvakki myös väittää – että kyse PERÄTTÖMISTÄ ILMOITUKSISTA ja KOSTOSTA, RASISMISTAKIN!!!
     – eivät nuo edes tajua sitä, että Suomessa tehdään syyttämättäjättämispäätöksiä todella heppoisesti – koska raiskaustuomio vaatii Suomessa myös muuta väkivaltaa/syytetyn tunnustusta…
     – sana sanaa vastaan, niin ei viedä edes lopulta oikeuteen ja vielä etenkään, jos kyse on mamusta ja uhrina huono-osainen nuori, joka ei pysty ajamaan omia asioitaan…

   2. Kaikki Irakin riskajat Venäjän vankilaan +saipua mukaan ,usko tai ei ,SE heti paskaile housuja +perse reika tosi kipeä .Miksi Venäjällä ei ole ” no GO zon? Koska demokratia ei aina toimi ,mutta kova käsi aina.

  2. Ja sitten etsitään joku irakkikin vastaamaan…
   – miksi tuo edes on täällä pakolaisena, kun tätinsäkin kansanedustaja Irakissa?!

   ”Irakissa syntynyt Bahaeldin Abbas on sitä mieltä, että kohu seksuaalisesta ahdistelusta on yleistynyt liikaa irakilaisiin turvapaikanhakijoihin.

   ”Abbas korostaa, ettei sukupuolten välinen tasa-arvo ole Irakissa niin huonoissa kantimissa kuin julkisen keskustelun perusteella voisi kuvitella.

   – Irakissa miesten ja naisten välinen tasa-arvo on kirjattu perustuslakiin, ja tilanne on paljon monia maita parempi. Oma tätini on esimerkiksi kansanedustaja Irakin parlamentissa, hän kertoo.”

   http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/pakolaisena-tullut-bahaeldin-olen-kaynyt-taalla-koulun-ja-armeijan-silti-en-kuulu-yhteiskuntaan/5685352

    1. Ellen vallan väärin muista, oli Neuvostoliiton perustuslakiin kirjattu jokaiselle neuvostotasavallalle oikeus erota Neuvostoliitosta halutessaan. Ja onhan Pohjois-Koreassa nykyäänkin perustuslakituomioistuin.

     Voihan sitä perustuslakiin kirjata vaikkapa jokaiselle kansalaiselle oikeuden tulla miljardööriksi. Sen oikeuden toteuttaminen onkin sitten jokaisen kansalaisen omissa käsissä, kuten sukupuolten välisen tasa-arvon toteuttaminen Irakissa. Irakilaisnaisten kädet ovat sen verran heiveröisemmät kuin irakilaismiesten karvakädet, että se siitä. Mutta hei, asia on silti kirjattu perustuslakiin?

  3. Aivan sama. Muslimimaailmassa raiskausta ei ole olemassakaan, se on länsimaista ämmäilyä. Kaikki naiset ovat huoria, avointa riistaa.

 7. Latvialainen vaimo…
  – olikohan oleskelulupa-avioliitto?! – ainakin Briteissä jotkut itäeurooppalaiset rikollisliigat harrastavat tätäkin… :

  ”Lehti: Suomessa asunut mies kuoli taistellessaan Isisin riveissä Irakissa”

  ”Lehden lähteiden mukaan mies oli oleskellut vuosituhannen alussa Kyproksella, josta hän oli muuttanut vuonna 2011 Suomeen latvialaisen vaimonsa kanssa.

  Pari erosi hieman myöhemmin, ja mies meni uusiin naimisiin Suomessa asuvan, bangladeshilaislähtöisen perheen tyttären kanssa.”

  http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005207857.html

 8. ”Lapsiasia­valtuutettu varoittaa: Maahanmuuttajat lähettävät lapsiaan synnyinmaahansa ”ojentautumaan”

  Vanhemmat yrittävät estää lapsensa länsimaistumisen ja maallistumisen lähettämällä heidät kulttuurioppiin entiseen kotimaahansa.”

  http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005207762.html

  Kuitenkin vasta kommentoijat tekevät ne oleelliset lisäkysymykset; miksi nuo perheet ja vanhemmat ovat ylipäätään täällä?
  Ja mitä järkeä on edes yrittää integroida tätä porukkaa Suomeen?

  1. Paha vain, että tämä antikotouttaminen tehdään harkinnanvaraisesti kotouttamismomenteilta

 9. Kaikki jotka raahaavat lisää tätä paskaa Eurooppaan pitää teloitta paikan päällä.

 10. Onpa harmi, ettei Clinton voi pommittaa Nato-ohjuksilla Libyan laivastoa Välimeren pohjaan. Naureskeli muistaakseni jollain videolla, kun Gaddaf – hyvä ystäväni – murhattiin ja näin saatiin neekerten loputon virta Eurooppaan aikaiseksi. En usko Trumpin tekevän mitään noin monikulttuurista, jolloin jäämme vielä neekereittä, jos Libya jatkaa niiden torppaamista. Sitten nuo monikultivoivat libyalaista yhteiskuntaa ja pitää häätää mäelle koko porukka ja laittaa raja kiinni.

  Espanja tietysti hankaloittaa verkkoaidoillaan hieman, mutta siinäpä seuraava ylityspaikka neekereiden rynnistää kohti onnelaa? Elleivät tallo arviolta 800 000:n marokolaisen kannabiksia ja näin saa aikaan rasistista mielenilmausta?

 11. Muslimikulttuurissa väkivalta on aina läsnä, oli sota tai ei. Lapsia kasvatetaan ja rangaistaan lyömällä ja niinpä mislimeille onkin aivan uutta se, että esimerkiksi Suomessa siitä voi joutua oikeuden eteen. Youtubessa on videoita, jotka saavat voimaan pahoin. Pienillekään lapsille ei anneta mitään armoa. Ja kun tyttölapsi tulee määrättyyn ikään, äidit ja muut sukulaisnaiset turmelevat raa’alla tavalla hänen seksuaalisuutensa lopuksi ikää. Kasva siinä sitten tasapainoiseksi aikuiseksi!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.