Inkeroisten sotapakolaiset:”Lisää discorahaa!”

13
IMG_20170513_155130
Suomalaiset vapaaehtoiset ovat kirjoittaneen hellyttäviä ”apua”- kylttejä kidutuksen uhreille.

 

Inkeroisissa sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet muslimimiehet jatkavat lakkoaan ja vaativat edelleen veronmaksajilta enemmän discorahaa. Puuropäällikkö Mohammad Ashraf kertoo jatkavansa lakkoa vaikka maailman tappiin asti, kunnes suomalaiset veronmaksajat kustantavat hänen ruokansa. Mohammad Ashraf nimittäin haluaa itse valmistaa ruokansa, vastaanottokeskuksen ruoka on paskaa. Mohammad kertoo:

– En ole syönyt kolmeen päivään mitään. Vetäisen kupin teetä aamulla ja pikkuisen keksejä yms hiukopalaksi. Mutta nälkä on, voi veikkonen välleesä.

Noin sata kolmansista maista tullutta muslimia pitää lakkoa ja heidän vaatimuksiaan on nyt tarkennettu. Lakkokenraalin mukaan muslimien mielestä suomalainen ruoka on koiranruokaa. He haluavat tehdä itse ruokansa. Siihen taas rahat eivät riitä ja tässä on asian ydin. Lisää rahaa, itse kokkaamaan. Lisäksi muslimeja kismittää se, että ruokaa ei saisi viedä hotellihuoneisiin.

– Joku haluaisi syödä ruokansa huoneessa. Miksi tämä muka ei ole sallittua, puuropäällikkö ihmettelee.

Vastaanottokeskuksesta kerrotaan, että hotellissa ei ensinnäkään ole sellaisia tiloja, joissa voisi valmistaa omaa ruokaa. Hotellin laitoskeittiö ei ole sovelias omatoimikeittiöksi. Maahanmuuttoviraston vastaanottoyksikön johtaja Pekka Nuutinen kertoo, että sotaa paenneet pitävät usein erilaisia lakkoja, joissa ruoka nousee ykkösasiaksi.

 

IMG_20170513_155103
Mohammad Ashraf vaatii suomalaisia veronmaksajia heräämään tuntia aiemmin, jotta hän saisi kokata omaa ruokaa.

 

Vastaanottokeskuksen henkilökunta on käynyt neuvotteluja sotapakolaisten kanssa myös tohtoripalveluista. Mohammad Ashraf kertoo:

– Lääkäri käy vain pari tuntia aamuisin ja tekee päivisin muita keskuksen töitä. Mitä peliä tämä tällainen on? Kaikki eivät millään ehdi käydä tohtorin vastaanotolla joka päivä.

Mielenosoitus on sujunut rauhallisesti, olletikin että yksi sotaa, vainoa, kidutusta, riistoa, kuolemaa, isistä, talibaania, murhia ja väkivaltaa paennut kiipesi keskiviikkona sähkötolppaan. Syytä ei tiedetä, mutta hän tuli tolpasta alas Kouvolan poliisin käskytyksestä.

Alla kuvia Hotelli Kantrista.

Advertisements

49 thoughts on “Inkeroisten sotapakolaiset:”Lisää discorahaa!”

 1. Aika moni asunnoton olisi melko kiitollinen noista oloista vaikka jäis se minimifyrkkä räpylään. Olin viikko sitten Eteleässä ja mun hotellihuone oli paskempi kuin tuo tosin maksoin sen ihan itse….

  1. Kyllä nuiden musujen vaatimukset alkavat ”hermostoustuuttaan” suunnan miehiäkin.

   Kuka heitä kieltää palaamasta omiin maihinsa,missä kaikestä päätellen
   kuitenkin ruoka on parempaa ja ”diskorahat” suurempia kun tässä vääräuskoisten kuhvarien maassa.

   Lentolippujen ostoon kotimaahansa lähteville musuille mielelläni antaisin pikku sätin vähäisistä varoistani.

 2. Miksei noille pidetä ns. puhuttelua, jossa kerrottaisiin tosiasiat kuten armeijassa. Eihän se vaadi kuin tulkin paikalle. En jaksa kirjoittaa sitä tähän, mutta jokainen voi kuvitella, minkälainen olisi armeijan vääpelin viesti tälle joukolle.

 3. Pitäisi kysyä Siissälisodassa, talvisodassa, jatkosodassa kaatuneita onko ruokkaa 4 kertaa päivässä + + asuminen hotellissa + disko rahaa. ”matuille ”on kuoleman arvoinen .

  1. Suurin osa suomalaisista ei saa viittä ateriaa päivässä – esim. opiskelijat, työttömät ja köyhimmät eläkeläiset…
   – vain jotain makaroonia päivästä toiseen…
   – puhumattakaan isovanhempiemme sukupolvesta; jos on nälkä, niin syö vaikka pieniä kiviä…

   Nämä turvismatuthan saavat kuitenkin paljon parempaa ruokaa kuin mitä peruskouluissa tai monissa muissakin laitoksissa tarjotaan – kuvista se on nähty ja hinnastakin…
   – eivät vain tykkää suomalaisesta arkiruuasta…
   – ja esim. kouluruokarahan tulee olemaan näille sitten tosi iso järkytys, että kannattasi vaan palata äkkiä kotiin…

   Tuolla on selvästi jotain kermaperseitä – keskiluokkaisia onnenonkijoita, jotka ovat tottuneet runsaaseen ja jopa ylitsepursuavaan ruokatarjontaan…
   – toki ihan kaikki turvikset eivät ilmeisesti tuohon osallistu eli saattaa olla oikeitakin pakolaisia joukossa muutama…

   Eivät nuo muslimit osaa eläytyä siihenkään, että maailmalla ihmisiä jopa KUOLEE NÄLKÄÄN – ja jopa joidenkin tyyppien omissa kotimaissa, esim. joissain yksittäisissä piiritetyissä Syyrian kaupungeissa on ilmeisesti näinkin käynyt sekä tietenkin Somaliassakin nyt…
   – on kuin jonkun kiittämättömän sosiopaatin ajattelua tuollainen valitus…

   1. Olin itse kirjoittamassa vähän samaa. Näille pitäisi tarjota tasan samaa ruokaa kuin vanhainkodeissa, se mikä kelpaa meidän vanhuksille, sen on kelvattava myös ”sotaa ja vainoa” paenneille. Oikeastaan nämä lakot ovat hyvä juttu siinä mielessä, että ihmiset -nekin jotka vähemmän seuraavat näitä juttuja- saavat nyt nähdä millaista porukkaa sisään on tullut. Suomi on maa, jossa ei kannata kitistä ruuasta. Sen verran ovat sota-ja pulavuodet vielä kansakunnan kollektiivisessa muistissa.

    Koko turvapaikkasysteemi on muuttunut irvokkaaksi ihmistensiirtoautomaatiksi kehitysmaista länteen. Viis siitä kuka oikeasti tarvitsee turvapaikkaa. Riittää, että onnistut pääsemään sisälle systeemiin, ja että omaat tietyn etnisen taustan.

    Huomasin, että sivuille on tupsahtanut toinenkin Mari. Ei sinänsä haittaa mua, mut mä kirjoitan omani pienellä alkukirjaimella.

    1. Näin on, samaa soossia pitäs näilleki mutiaisille antaa. Ite saattohoidin äitini viime marraskuussa, hautaan. Saaattohoito oli hyvä eri sairaalassa, ensin ”hoito” hoitokoti Medi Viressä järkyttävää. Kaikki mitä näin siellä ku kävin äitiä hoitamassa, huh huh. Minä luuttusin lattiat, pyyhin pölyt, viikkasin vaatteet/liinavaatteet kaappiin, syötin äitin. Äitilläni oli hyvät uudet tekohampaat mut aina soossia syötettiin, paitsi sillon ku minä kävin häntä hoitamassa. Soossia sen takia että saa äkkiä kurkusta alas. Ja ihan oikeesti kusivaipoissa, äitilläni oli jatkuva virtsatietulehus ja antibiootti päällä. Ulkona pääsi käymään 2 kertaa vuodessa, ja ylös nostettiin sängystästä muiden seuraan 2 kertaa vuodessa.

     1. Armokuolemasta puhuvat, mutta eivät tunne minkäänlaista armoa vanhusten viimeisinä elinpäivinä, kun heitä hoitavat. Kaksi vuotta jouduin seuraamaan äitini kaltoinkohtelua pitkäaikaisvuodeosastolla, eikä valitukseni potilasasiamiehelle auttaneet . Päinvastoin äidin kohtelu muuttui vielä huonommaksi.

   2. 1950-luvulla syntynyt on saanut totuttua kaikenlaisiin ruokiin. Mutta koskaan en valittanut, sillä äiti osasi tehdä vähistäkin tarvikkeista maittavaa ruokaa. Nyt yltäkylläisyyden aikoina on äidin antamia ruokaohjeita ollut helpompi noudattaa. Vielä tulee aika, kun nälissämme syömme mitä eteen tuodaan. Mohammedin on turha tulla vieraaseen maahan valittamaan ruuasta. Hävetköön muukalainen.

 4. Vastamielenosoitusta vaan kehiin, asiallista toki, koska tuolla vissiin on ihan oikeasti lapsiakin…

  Kehtaavatkin!

 5. YLE alittaa jopa oman tasonsa – enpä usko juuri sanakaan tuosta jutusta, kun eikös nuo rautaputkimamut näkyneet videollakin?
  – ja Forssassa on ollut kyllä matujen tekemiä ahdisteluita ja raiskauksiakin… :

  ”Miro, 19, hakkasi turvapaikanhakijoita Forssassa – entinen linnakundi sai mielen muuttumaan

  Forssa on rauhoittunut sitten viime elokuun, samoin kuin tapahtumien keskipisteessä ollut 19-vuotias Miro Hacklin. Ennen hän halusi vankilaan ja tunnetuksi rikolliseksi, mutta saatuaan entisen linnakundin tukihenkilöksi Miro on tullut toisiin aatoksiin.

  – Kysyin heiltä, mistä heidän mielipiteensä tulevat. Mistä he tietävät millaisista oloista turvapaikanhakijat tulevat? Kastikainen kertoo.

  Kävi ilmi, että nämä heitot perustuivat usein netissä levinneisiin perättömiin juttuihin. Keskustelemalla nuoret havahtuivat itsekin kyseenalaistamaan, tietävätkö he tosiaan millaisista oloista turvapaikanhakijat tulevat ja millaisia ihmisiä he ovat.

  Joulukuun yhteisösovittelussa kävi jopa ilmi, että koko konfliktin käynnistänyt väite ahdistelusta oli valhetta. Tytöt olivat keksineet tarinan tultuaan torjutuiksi.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9582734

  1. Tuo sovittelija Attias miehineen on näitä Rasmus-henkisiä tyyppejä, mitä on julkisuudessa ennenkin esiintynyt – ja muslimi myös tietysti… :

   ”Toinen Naapuruussovittelijoista on Hanna Vuorinen. Hän jalkautui yhdessä Miriam Attiaksen kanssa Forssan kaduille. He tapasivat kymmeniä ihmisiä ja kuuntelivat jokaista.”

   http://yle.fi/uutiset/3-9414748

 6. ”muslimien mielestä suomalainen ruoka on koiranruokaa” mitä sitten? Suomalaisten mielestä muslimit ovat koiria, mikä tässä nyt on ongelmana? Muslimit tulevat tänne ilmaisen rahan perässä ja kun sitä saa niukasti niin alkaa kitinä. Menkää kotiinne itkemään. Siis paskastaniaan, ei ilmaisiin suomalaisiin asuntoihin.

  1. Muslimit ovat kuin rotat. Yksittäinen muslimi ei haittaa, vaikka vipeltäisi edestäsi, mutta laumoina ja ruokavarojasi kirjaimellisesti paskomassa eivät ole yhtään mukavia. Tyttöystävällä oli pari rottaa häkissä, ei inhottanut ollenkaan, jättimäisiä laumoja tuskin kukaan tahtoo nähdä, edes vankeudessa.

 7. Kaikki eivät millään ehdi joka päivä lääkärin vastaanotolle? Mv, tarviiko ne kaikki lääkäriä joka Päivä?

  1. Paremmin noille on terveyspalveluita tarjolla kuin suomalaisille köyhille…

   Suomalaiset suvakkitukijansa, esim. RHC:ssä ja Rasmuksessa, niin kutsukoot nuo valittajat omaan kotiinsa ja passatkoon heitä siellä!
   – muuttakoot suvakit itse vaikka kesäksi telttaan, niin nuo kunniakansalaiset voivat asua heidän asunnoissaan…
   – ja toivottavasti antavat myös säästönsä ja suuren osan palkastaankin noiden matujen käyttöön, niin pääsevät kunnolla discoilemaan…

   Nyt vaan äkkiä jotain kampanjaa suvakeille; ANNA RAHASI VALITTAVILLE MATUILLE – JA SASSIIN SITTE!

  2. Minun mielestäni tarvii. Jos jaksaa olla musulmaani niin kyllä se syö miestä ja naista. Esim. selkävaivoja pyllistellessä.

 8. Tolppaan kiipeämisellä on selityksensä: vainottu haki turvaa. Tutkimuksen mukaan 1. maailman sodan rintamaolosuhteissa turvallisin paikka oli puhelintolppa: vain yksi ammuttiin alas. Nyt ei enää puhelintolppia, joten sähkötolppa saa kelvata. Ja toimii kyllä, koska tässäkään tapauksessa ei ammuttu alas.

 9. Ashraf on hyvä ja ostaa tienatulla, ikiomalla rahalla vaikka kaviaaria. Muitten rahoja tuhlatessaan pitäkööt turpansa tukossa. Ei mitään neuvoteltavaa!

  1. Ashrafia voisi tukea ”vaadimme shamppanjaa ja kaviaaria” -kyltein…

 10. Suvakeilla on kyllä seinät kapealla ja katto matalalla – sillä nyt ovat hermostuneet jo Pirkko Saisioonkin, tuohon vasemmistolaiseen kulttuurilesboon, Hesarin artikkelin takia!
  Toki Saisio esittikin siinä jopa yllättävän järkeviäkin lausuntoja vihervasemmistolaiseen kuplaan liittyen.

  Punapääpappi Marjaana Toiviainen laatii RHC:llä jotain vastinettakin ja kutsua, kun kokee leiriään dissatun…

  1. ”Pirkko Saisio on elänyt vuosikymmenet punavihreässä kuplassa, mutta ei voi enää ymmärtää, miksi se kuvittelee olevansa aina oikeassa

   Maahanmuuttajien rikoksista ja työttömyydestäkin pitäisi uskaltaa keskustella – monelle on tärkeämpää käsitteiden määrittely kuin aito kuunteleminen ja vaikeista asioista puhuminen.”

   http://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005207819.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=2&utm_source=tf-other&share=9ba358d148515243dcc613802f77729c

   1. Eikö tässä kuussa pitäisi olla työnantajan järjestämä puhuttelukin tälle virkavallan vastutamiseen syyllistyneelle.
    Viime kuussa olevaan kokoukseenhan asia ei ehtinyt, voi sentään, varmaan sattumaa ihan?!
    Ehkä nyt seuraa potkut tai pitkä sair.loma, tuo pellenä esiintyvä työntekijä Marjaana Toiviainen on selvästi kykenemätön hoitamaan työtään.

    Suomen kansa odottaa jännityksellä nyt! Milloin tuo päivämäärä olikaan kokouksella, ettei livahtaisi ohi…

   2. Vaikea punapapin suuta on tukkia,jos hän on Tarja Halosen juoksutyttönä niin kuin on mainittu panemassa toimeen suomen lakien nollaamisyritystä maahantulossa ja maasta poistamisessa.
    Sielä kuitenki on vanhan presitentin arvovalta takana,oltiinpa Halosesta presitenttinä sitte mitä mielipuolta hyvänsä hänen toiminnastaan.

 11. RHC:llä joku suvakkinainen valittaa myös tuon rahan pienuutta – ei vissiin ole tuo nainen koskaan elänyt opiskelijan tuloilla…
  – laatinut myös pitkää listaa; kondomitkin mainittu ja röökit tietysti, turvapaikanhakijanhan on pakko vaarantaa terveytensä…
  – ja käytettyjä vaatteita dissataan, vaikka kuvissa on ollut paljon hyvääkin tavaraa… :

  Jenni L. : ”Vaikka Inkeroisten vokin miekkari ei oikeasti edes koskenut vastaanottorahan kokoa niin YLEn torstainen mielenilmausta koskeva virheellinen uutisointi ja siitä seurannut kirpakkakin väittely siitä, onko vor liian vähän, tarpeeksi vai suorastaan ylenpalttinen sai minut miettimään vastaanottorahan kokoa ihan käytännössä.

  Vastaanottoraha aikuiselle perheelliselle ihmiselle on 75,36€ / kk ja sillä pitäisi pystyä ostamaan:
  – vaatteet alusvaatteista päällysvaatteisiin ja kenkiin. Haluaistko itse käyttää jonkun toisen vanhoja kalsareita, rintsikoita tai sukkia? Lahjoitusvaatteet ovat usein ihan hirveitä vanhoja lumppuja, risoja ja likaisia. Ja vaikka eivät olisikaan niin oman kokoisten vaatteiden saati kenkien löytäminen voi olla helposti mahdotonta.

  – hygieniatarvikkeet saippuasta ja shampoosta alkaen, hammasharjat ja -tahnat, kosteusvoiteet ja naisten vielä lisäksi kuukautissuojat.

  Ja kondomit.


  – tupakoitsijoiden elämä on toki vielä pahempaa, koska kuten tiedämme röökinpolton lopettaminen ei ole helppoa normaalissa elämäntilanteessakaan saati pakomatkalla.

  jne.”

 12. Ne tulevat tänne ja kaikki niiltä viedään. Eivät vaadi de luxe -tasoa, muuta kukapa sitä kolmen tähden hotellissa viihtyisi.

 13. Nussi muhamed ,Suomi maksaa ,lisää vielä rakenta meille Moskeja . Al…… Brrrrrrrrrrrr .
  Fuck Me mukhamed ,THEY WILL PAY FOR our beybees AND WILL bilt FOR US moskeja .

 14. ”Lääkäri käy vain pari tuntia aamuisin ja tekee päivisin muita keskuksen töitä. Mitä peliä tämä tällainen on? Kaikki eivät millään ehdi käydä tohtorin vastaanotolla joka päivä.”

  Taitaa olla noin kuukausi nykyään keskimääräinen jonotusaika lääkärille terveyskeskukseen normikansalaisella kiireettömissä tapauksissa. On kummalista miten turvapaikkaturisteille luodaan ohituskaistoja asuntojonoissa yms. suhteessa tavallisiin kansalaisiin jotka tämän lystin maksavat.
  En keksi muuta selitystä kuin rasisminsyytepelko tai Marjaana Toivianen tyyppinen mielenterveyshäröinen suvakkiahdistus jossa mieli maalaa himojen ja hoivavietin sekamelskamyrskyn aivojen järkikeskukseen. Tällaisia maalaisjärkensä menettäneitä henkilöitä on aivan liian paljon päättävissä elimissä.
  Jos nyt kerran lähtömaassa on turvatonta niin Virolaistyyppinen säilöönottokeskus on aivan toimiva ratkaisu. Sieltä sitten kohotaan kasvatuksellisesti askel kerrallaan yhteiskuntaan omin ponnistuksin. Kaiken tarjottimella eteentuominen on väärä ratkaisu.

  1. Tästä samasta Viron mallista olen tainnut raapustaa kommentin tänne jonnekkin ketjuun aiemmin.

   Mun mielestä suljettu vastaanotto/palautuskeskus olisi erinomainen ratkaisu. Säästyisimme lukemattomilta rikoksilta, raiskaukset, pahoinpitelyt ym ym…on jopa1 henkirikoskin tehty (vai onko enemmän?), sekä myös eräänlaiselta julkisen tilan haltuunotolta, joka minua vi****aa tavattoman paljon koska törmään siihen jatkuvasti.

   Suljettu vastaanotto myös auttaisi karsimaan tehokkaasti elinikäistä ilmaista ylläpitoa hakevat. Ei se oikealle pakolaiselle voi olla ongelma, onhan sentään henkikulta säästynyt. Toki olot pitäisi olla inhimilliset, mutta kylille ei olisi asiaa hummailemaa, ei ennenkuin olisi tutkittu ja hutkittu. Eihän se suljettu keskus ole ongelma Virossakaan, miksi se olisi sitten Suomessa? Kitinää tietysti tulisi, mutta kaikesta ei tarvitse aina välittää. Myös poliitikot sukulaisineen pihalle turvapaikkabisneksestä. On selvää, että siinä on selkeä eturistiriita.

   No joo, jos multa kysytään, niin Eurooppa ei kaipaa enää yhtään muslimia. He vaan eivät integroidu yhtään minnekään.

   1. Viron malli ei toimi Suomessa, koska arvostamme järjettömyyttä. Tajunnan ahtaus ohjaa toimintaamme.

   2. Mari puhuu asiaa. Viron mallilla poimittaisiin niin sanotusti jyvät akanoista. Turvapaikkaturistit lähtisivät pois ja ne jotka haluavat tulla omalla panoksellaan poniistella yhteiskunnan toimiviksi jäseniksi voisivat jäädä. Ahkeruus ja järkyttävän islamin unohtaminen tultaisiin palkitsemaan.

 15. ”Suomalaisnaisten ja irakilaisten miesten väliset avioliitot yli kaksinkertaistuivat vuoden aikana – Hakkarainen: ”Härski keino pyrkiä Suomeen”

  ”Tilastotietojen mukaan suomalaisnaiset menivät viime vuonna ennätyksellisen innokkaasti naimisiin irakilaisten miesten kanssa.

  – Näin muslimien invaasio etenee ja ääriliikkeet saavat levitettyä ideologiaansa länsimaihin. Osalla tulijoista voi olla yhteyksiä tällaisiin järjestöihin, perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen varoittaa.

  Tilastokeskuksen tiedoista selviää, että suomalaiset naiset hakivat viime vuonna ulkomaalaisia aviopuolisoita myös Turkista, EU-alueelta sekä Afrikan ja Lähi-idän maista. Irak on kuitenkin selkeä ykkösvaltio.

  Irakilaiset hakevat turvapaikkaa ahkerasti

  Suomalais-irakilaisten avioliittojen nopea kasvu liittyy osaltaan siihen, että irakilaiset ovat olleet jo vuosia Suomen suurin turvapaikanhakijaryhmä. Kun maassa on ennestään sukulaisia ja tuttavia, on uusien irakilaisten tulijoiden ollut helppoa hakeutua maanmiestensä keskelle.

  Vaikka turvapaikkaa ei heltiäisikään, on avioliitto suomalaisnaisen kanssa edelleen mahdollinen väylä päästä kaukomailta Suomeen. Jotkut suomalaisnaiset myös hakeutuvat mielellään irakilaismiesten seuraan.

  Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen näkee edellämainitun kaltaiset avioliitot usein vain keinona pyrkiä Suomeen. Hakkarainen on arvostellut ankarasti turvapaikkamenettelyä ja kutsunut sitä yhteiskunnan rahoittamaksi seksiturismiksi.”

  https://www.suomenuutiset.fi/suomalaisnaisten-ja-irakilaisten-miesten-valiset-avioliitot-yli-kaksinkertaistuivat-vuoden-aikana-hakkarainen-harski-keinoa-pyrkia-suomeen/

  1. Hyvä kommenttikin… :

   ”Tiedän muutamia avioliittoja suomalaisen naisen ja muslimimiehen välillä. Tasan 100% niistä on päättynyt eroon. Yleensä lopuksi on istuttu käräjillä hakemassa lähestymiskieltoa ja korvauksia pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta.”

 16. Polliisi Taposen kanssa YLE:n a-studiossa monikulttuurin ongelmat taannoin kieltänyt Näre taas vauhdissa… :

  ”Irakil. raiskausepäilyt kasvaneet 24>84 kpl (15-16). Maassa olevien määrä moninkertaistunut ja arviot lkm hataria. Oliko uutisen arvoinen?”

  (https://twitter.com/LenaMNare)

  Ja vas. feministi Veronika Honkasalo retwiittaa tietysti…

  On todella outoa ja kammottavaa, että nämä feministiset suvakkinaiset vähättelevät matujen raiskailua niin kovin innokkaasti?! :

  ”Taposen kommentin jälkeen apulaisprofessori Näre vähätteli seksuaalirikollisuutta, jonka jälkeen Taponen antoi ymmärtää, että myös terrorismin pelko on turhanpäiväistä, koska ”nämähän ovat aivan tavallisia ihmisiä”.

  https://beta.oikeamedia.com/o1-5009

 17. ”Olen nälkälakossa, mutta välillä käyn syömässä piparia, että jaksan.”

  Edelleen olen ollut 2 vuotta syömälakossa, vaan ei vaatimuksiini ole suostuttu. Kukaan ei ruoki, kuten Korkeasaaren elukoita ruokitaan.

  Pari kertaa olen ollut 5 päivää kokonaan syömättä. Toimettomana tulee lievä heikotus, mutta raskasta, ruumiillista työtä tekevältä on lähteä älli mäelle, varsinkin tupakin palaessa näyttää mustaa aika pitkälti.

  Muslimi on tietenkin maailman tappiin syömättä, koska Allah ei imaamin määrittäminä aikoina tapahtuvaa mässäilyä tuomitse, koska imaamin keksiminä aikoina Allah on pienin, eikä näe yhtään mitään. Voidaankin todeta, että Allah noudattaa random-imaamin käskyjä, eikä ole ollenkaan akbar koko tyyppi. Imaami käskyttää ja kyykyttää Allahia, voihan v****! Imaamit varmaan nykäisevät erästä profeettaakin noin vain prs…

 18. Mohammad voi ottaa vastasyntyneen lapsensa ja palata takaisin kotimaahansa syömään. Turha hänen on itkeä olojaan ja nälkäänsä, sillä ei meitäkään hänen kotimaassa syötettäisi.

 19. Muistanko oikein:
  Jossain päin Suomea rakennettiin välittömästi laitoskeittiötilat ”näille”, kun vähän vinkaisivat. Tapaus oli siis vastaavanlainen kuin nyt.

  Vai ei ollutkaa nyt tänään vok-rahasta kyse lainkaan koko jutussa, eli vast.ottoraha = ”refugee-salary”, kuten ”nämä” itse sitä huvittavasti kutsuvat. 🙂

  Niin, suvakit? Ei kysymys rahasta?!!??
  Mistä oli kyse, kertokaahan!
  Juuri eilenhän RCH-komediennet huusivat kilpaa, ettei lakossa ole rahasta kyse ;-).

  Mutta kuinka tyhminä pidätte, te komediennet, umpisuvakit, 80:ä % suomalaisista??

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.