Afgaani raiskasi- karkoitettiin kotiin

13

IMG_20170514_005900

 

Muuan 17-vuotiaana esiintyvä afgaanimies ei voinut hillitä himojaan viime elokuussa Pohjois-Ruotsissa Kalixissa. Afgaani raiskasi kehitysvammaisen naisen, joka on lapsen tasolla ymmärrykseltään.

Nainen, joka asuu vammaisten ryhmäkodissa, oli kotimatkalla kun afgaani lyöttäytyi tämän seuraan. Tämä johti siihen, että mies raiskasi naisen keskellä kävelytietä.

Tapaus lähti paljastumaan muutaman päivän päästä kun nainen oli puhunut tapahtumasta ystävilleen ja edelleen ryhmäkodin henkilökunnalle. He tekivät asiasta ilmoituksen.

Lääkärin tarkastuksessa nainen kertoi, että hänellä oli poikaystävä. Lääkäri onnitteli, mutta nainen kertoi sen olevan huono asia. Tätä kautta saatiin lopulta selville tapahtunut. Lisäksi afgaani oli antanut puhelinnumeronsa naiselle teon jälkeen.

Mies kiisti tapahtuneen, mutta Haaparannan käräjäoikeus tuomitsi miehen pikku vankeuteen. Teon arvioitiin olevan törkeä, koska urina oli lapsen asteella oleva henkilö, joka ei osannut mitenkään puolustautua. Lisäksi mies sai karkoituksen, mutta voi saapua Ruotsiin taas 2024.

 

Advertisements

12 thoughts on “Afgaani raiskasi- karkoitettiin kotiin

 1. Mitä vittua!?!? Määrä-aikainen ”karkoitus”? No hyvä tietysti pitää näitä kultamunia ikäänkuin varastossa pahanpäivän varalle jos vaikka sattuvat loppumaan -2024 on ainakin yksi varma kulttuurinrikastuttaja tulossa maahan…jos nyt ylipäätään viitsii maasta poistua…

  -Suomesta tosin ei karkoiteta ketään mistään syystä -ollaan senverran jäljessä suunnitellun kansanvaihdon aikataulusta.

  -Nämä ns.”tuomiot” ovat pelkkää vittuilua kantaväestöä kohtaan -on otettava KORVEN LAKI käyttöön tai nämä kädelliset elukat jäävät ilman tuomioita kokonaan. Minä en sitä hyväksy -hyväksytkö sinä?

  1. En pirulauta hyväksy minäkään tuomosia tuomioita ! Määräaikainen karkotus raiskaajalle,ei hyvänenaika,mikä se tuomonen on olevinaan ?
   Mutta tuskin afkaani mihinkään lähtee,vaan rikastuttaa kalixilaisia tai muualla Ruotsissa jatkossakin. Tai sitte läpsyttelee Suomeen,ei siitä Tornioon ole kun 50km eikä rajalla ole pienintäkään estettä .

  2. Joo mutta ketä sen ”korpilain” pitäis koskea,tuomittavia vaiko tuomittsijoita ?
   Aivan varmasti Ruotsin lakikirjasta löytyy pykälä,millä tuo jätkä olis saati
   ikuisesti maasta pois.

 2. Minkä ihmeen takia mokoma luuseri saa tulla takaisin? Ruotsihan on muutenkin matuja pullollaan pitkin ja poikin. Mitä hyödyllistä kuvittelevat afghaanin tekevän täällä 2024? No tokko lähtee, taatusti joku suvakki ottaa hoiviinsa väärinymmärretyn lapsiparan.

 3. Olet nyt tyttöystäväni ja pyyhinnän jälkeen vielä saa puhelinnumeron.Ei ole raiskauskulttuuri ihan selvä rakastumisen kulttuuri.

 4. Poika menee kotiinsa ja iltanuotiolla kertoo tarinoita kaukaisesta paratiisista. Tullessaan 2024 uudestaan tuo mukanaan koko kylän sissit.

 5. Nähty kyttäämässä kehitysvammaisia Keminmaassa, johon karkoitettu etä on helppo käydä nostamassa sossutuet sweduilta kun Kela gold vajaantuu. Upeaa humanismia vai mitä Teppo M Spångan sudulla?

 6. Raiskaajat pitää kastroida varoittavana esimerkkinä muille. Ei se sen kummempaa ole.

  1. Samalla säästyisimme tolkuttomasta,epätoivotusta lisääntymisestä johon ei sen kummemmin maalla kuin maapallollakaan ole varaa.

 7. Mikäs se armeijan jarru oli? Sitä vokkiruokiin ja voiko kemiallisesti kastroida pillerillä?

  1. Eiköhän tuo girurgin veitti olis varmempi,ei kun jousi poikki raiskareilta,olkoonpa sitte vaikka retliinin värisiä.

  2. Annetaan matulle kaksi vaihtoehtoa: joko syöt kaurapuuroa ilman jarrua tai sitten exklusiivisen ravintolamenyn jarrulla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.