Afrikaano Ruotsin Feministipuolueen hallitukseen-seksuaalivähemmistöjen oikeus agendassa

13
17061332006-d4e7278228-o-1-jpg
Awad Hersi tuo Ruotsin Feministipuolueeseen afrikkalaista avarakatseisuutta ja tasa-arvoa.

 

Awad Hersi-niminen somalialalinen, joka joutui viime syksynä eroamaan Ympäristöpuolueesta mm. erilasten väärinkäyttöepäilysten takia, on löytänyt uuden puolueen. Hän liittyi Ruotsin Feministipuolueeseen ja on mukana myös puolueen hallituksessa.

Hersi joutui viime syksynä myrskyn silmään, koska hänen epäiltiin käyttävän Tukholman Spånga-Tensta-kaupunginosavaltuutettuna valtaansa väärin. Hänen kerrotaan suosineen mm. maanmiehiään. Tuolloin Hersi väitti kuitenkin, että hänen erottamisen syynä oli rasismi.

Yhtä kaikki menneet ovat menneitä ja Feministipuolueen Monica Amante kertoo lehdistötiedotteessaan, että Awad Hersi on henkilö paikallaan Feministiliikkeessä:

– Henkilö, jolla on suuri kokemus politiikasta, ja joka ajaa antirasismia, feminismiä sekä hbtq-henkilöiden oikeuksia. Olemme ylpeitä saadessamme hänet mukaan puolueeseemme.

Seuraamme asiaa mielenkiinnolla.

Advertisements

13 thoughts on “Afrikaano Ruotsin Feministipuolueen hallitukseen-seksuaalivähemmistöjen oikeus agendassa

 1. Montako kertaa vinksahtanut pitää olla, että kyseiseen puolueeseen pääse edes jäseneksi?

    1. Niin,tai naisen.Kuinka tuon nyt kukin ottaa.
     Mutta johan tuoki nyt ruottalaisille välttää.

 2. Aika outoja hahmoja noihin feministipuolueisiin hakeutuu… 😀

  Hajottaapahan vihervasemmiston yhteistä äänisaalista.

 3. Muslimit voivat silti olla rauhassa todellisilta arvoiltaan ja mielipiteiltään sovinisteja, homovihaajia yms. – koska heihin suhtaudutaan kuitenkin arvo- ja kulttuurirelativistisesti…

  Islam pyhittää kaiken – kun on kyse feministeistä!

 4. Voi ei, taas tuo! Feministipuolueeseen kelpaavat kaikki joita ei kukaan muu halua eli vanhat juopot, veropetostelijat ja muut rikolliset ja sekopäät. Aina puheenjohtajatasolle asti.

 5. SETA toimii Ruotsissakin. Kaikki sukupuolivääristymät ajetaan lailla voimaan, maan tuho on lähellä.

 6. Onneksi olkoon femakkopuolueelle. Saivat rasismista vinkuvan pellen äänitorvekseen. Tyyppi tulee keräämään hyvät massit klaanilleen, itseään unohtamatta.

 7. Se on "strukturellia rasismia" aina kun islamistista diktaattoria kritisoidaan sanoo:

  Hahaa! 4000 ihmistä on jakanut tuon uutisen FB-issa. Jeppe teki useita munauksia ja väärinkäytti valtaa miten tykkäsi Spånga-Tenstan (tottakai Tensta!) aluehallinnossa ja kun Miljöpuolue häpesi ja potki hänet pois tehtävästään veti hän tietenkin heti esille rasistikortin ihonväristä ja alkuperästä vaikka puolue on superäärisuvakkipuolueitten superäärisuvakkipuolue. Tässä näyte hänen puheenjohtajudestaan, todellista Hersin farssia:

  https://m.youtube.com/watch?v=WbuyUn5k06s&ebc=ANyPxKplWrb3CNcU5o6npPrZhM0Kk4KMiqRCZV5zXH6t5kVaz4JYanw3xboguEwkQ7pH-3pczZnyz0TSnakdpa_YtpzJ97Sstg

  1. Se on "strukturellia rasismia" aina kun islamistista diktaattoria kritisoidaan sanoo:

   Kohdassa 11:30 alkaa tosi makupala Hersin puheenjohtajuudesta kun huolestuneet asukkaat yrittävät tuoda julki ajatuksiaan tulevista pakolaisasunnoista.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.