Mainokset

Median maskottia Jalal Moatazia odottaa kotiinpaluu- Pt-media tankkaa koneen!!

GetImage

Irakilainen Moataz Jalal alias:

 • Moataz Jalal
 • Moataz Jalal Mohammed
 • Muataz Altimemy
 • Moataz Jalal Al Rashid
 • Moataz al-Timimi

on suomalaisen median suosikki. Siinä määrin usein miestä on kuvattu milloin Yleen milloin mihinkin juttuun. Ensimmäisen kerran mies pääsi Ylex:in juttuun, jossa kerrottiin kuinka miehen passi huuhtoutui mereen, vene hajosi ja kaikkea. Miehellä on ekonomin tutkinto.

Nyt Iltalehti uutisoi, että Jalalia uhkaa käännytyt. Ensin Migri antoi kielteisen ja nyt korkein hallinto-oikeuskin on antanut kielteisen päätöksen. Jalal kumppaneineen yrittää vielä työperusteista oleskelulupaa, mutta poliisi luultavasti käännyttää hänet ennen kuin sellainen saadaan viranomaispyörään pyörimään.

 

Kuvakaappaus 2017-05-15 11-57-43

 

Kirjoitimme aimmein Jalalista jo vuosi sitten:

https://pt-media.org/2016/05/12/microsoftin-sertifikaatit-ja-henkilostoinsinoorit/

Jalal on tunnettu julkkis myös Tanskassa, jossa hän satuili medioille, miten aikoo Suomeen sotapakolaiseksi. Siellä hän kertoi, että hän aikoo jatkaa opintojaan Suomessa. Tanska ei kelvannut Jalalille, kuten ei Saksa, Itävalta, Unkari, Balkkanin maat eikä Turkki. Jalain piti päästä Suomeen. Suomessa kuulemma oli paremmat mahdollisuudet kuin nyt vaikkapa Tanskassa.

Jalal kertoili tuolloin tanskalaiselle Avisen:ille:

– Jeg er bange for at blive tvunget til at blive i Danmark eller Sverige, men begge lande er bare mellemstationer for mig. Mit mål er Finland, siger Moataz Jalal til Avisen.dk.

Pelkään, että joudun jäämään Tanskaan tai Ruotsiin, sillä molemmat maat ovat minulle vain läpikulkumaita. Päämääräni on Suomi, kertoo Moataz Jalal Avisen.dk:lle.

 

Kuvakaappaus 2017-05-15 12-11-01

 

Pt-media toivottaa Jalalille hyvää kotimatkaa ja kiittää vierailusta Suomessa. Lupaamme myös kustantaa Jalalille matkaeväät – makkaravoileipää (ei halal) vanhanajan voipaperissa ja pullo maitoa. Näillä eväillä toivomme Jalalin jaksavan kotiin Irakiin. Terviisiä Irakiin.

Mainokset

38 Comments on Median maskottia Jalal Moatazia odottaa kotiinpaluu- Pt-media tankkaa koneen!!

 1. Puosuvaari // 15/05/2017 12:29 // Vastaus

  Mikä p-kele siinä mättää kun viranomaisille ei aukea tämä läpimätä humpuuki? Kun Paavo jo vuosi sitten löysi yksityishenkilönä taustat ja totuudet tästä avaruusinsinööristä, niin miten helvetissä tällaiseen uhrataan aikaa ja viranomaisten resursseja vuoden päivät – unohtamatta, että miestä elätetään ja syötetään veronmaksajien varoin.
  Joku tässä mättää – pahan kerran.

  Tykkää

  • Nimetön // 15/05/2017 13:21 // Vastaus

   Lähinnä se että kuvittelet läpeensä mädäntyneen hallintomme olevan tietämätön asiasta.Ei se ole.Täysin tietoista toimintaa.Neuvostoeu hyötyy siitä että kansallisvaltiot kuten Suomi hävitetään ja maanpetturipoliitikoillemme on hyödyllistä edistää toimintaa korruptiovirkojen vuoksi.

   Tykkää

  • metalman // 15/05/2017 17:06 // Vastaus

   Systeemi toimii juuri niinkuin sen halutaankin toimivan.

   Tämäkin superlupaus on tahkonnut yli vuoden ajan vokkikeisareista, asianajajista, poliitikoista ja heidän puolisoistaan, kotouttamispalveluiden järjestäjistä ja tulkeista tulevia miljonäärejä. Veronmaksajien piikkiin. Suuryrityksien moraalista ei tässä yhteydessä edes viitsisi aloittaa. Siellä ei ole koskaan ollut vastentahtoisuutta edes alaikäisen halpatyövoiman käyttämiseen.

   Kaikki tietävät, että poliitikot ovat luoneet monikulttuurisuuden ympärille oman teollisuudenalan. Luodaan poliittisilla päätöksillä ongelma, jota ruvetaan kursimaan verorahoilla kuntoon. Ei ole olemassa sen helpompaa ja riskittömämpää tulonlähdettä. Sillä edellytyksellä tietenkin, että talouden romahtamista ja siitä johtuvaa ammuskelukilpailua ei lueta riskiksi.

   Media, oikeuslaitos ja poliisi on valjastettu pitämään kansan suu tukossa. Pyhä vallan nelijako.

   Ei ole mitään sellaista poliittista liikettä näköpiirissä, joka toisi tähän muutoksen, päinvastoin. Eikä pidä unohtaa, että lännessä, heti rajan takana on muuan kuningaskunta, joka on enää loppusilausta vaille. Enää ei puhuta siitä, että tuleeko romahdus, vaan siitä että milloin se tulee.

   Tätä paskashowta tulee jatkumaan sukupolvesta toiseen. Poliitikot tulevat varmistamaan, että rajat vuotavat juuri sen verran, että verovaroin kotoutettavia riittää. Busines pyörii ja kansa maksaa viulut.

   Verovaroilla miljonäärejä.

   Tykkää

   • Talvisodanhenki // 15/05/2017 17:32 // Vastaus

    Juuri näin tämä menee. Ja taustalla naruista nykii eräs J-kansanryhmä jonka tavoitteena on valtavien ansioiden lisäksi tuhota koko valkoinen rotu ja maksattaa koko KANSANMURHA sen kohteilla. Tällähetkellä tämän J-kansanryhmän suunnitelmat etenevät täysin ilman vastarintaa -tämän yhden mulliturvan poistaminen (vaikka se toki sydäntä lämmittääkin) on suuressa mittakaavassa täysin yhtä tyhjän kanssa. J-kansanryhmä ei tule luovuttamaan ennenkuin se eliminoidaan -jokaisen poistetun Jalalin tilalle on tulossa 100 uutta elätettävää sisään, vain J-kansanryhmä tietää milloin on tarkoitus aloittaa uusi invaasio -se jonka tarkoitus on lopullisesti katkaista Suomenhevosen selkä.

    Tykkää

    • Päässä häkää tai höyryä // 15/05/2017 19:26 // Vastaus

     Luinko oikein, että yksi kansanryhmä olisi eliminoitava? Haloo

     Tykkää

    • Sairasta puppua! // 15/05/2017 19:28 // Vastaus

     Antisemitistiset salaliittoteoriat ovat täyttä puppua – islamisaation ensimmäiset uhrit kun ovat juutalaiset!

     Tykkää

     • Talvisodanhenki // 15/05/2017 21:29 // Vastaus

      No ei ole. Ranskassa jopa juutalainen rabbi on kehoittanut yhteistyöhön muslimien kanssa -arvaappa ihan huvinvuoksi ketkä ovat kohteena?

      No, se siitä. Jokainen voi olla mitä mieltä tahansa mutta en pysty ymmärtämään miten joku on niin tietämätön ettei näe (tai ei halua nähdä) mikä kansnryhmä tätä invaasiota eurooppaan johtaa. Kyllä se totuus sieltä vielä kaikille paljastuu -tosin silloin on jo aivan liian myöhäistä tehdä asioille mitään.

      Tykkää

     • Antisemitistit ovat itse täysin sokeita // 15/05/2017 22:04 // Vastaus

      Eipä kannata uskoa jotain natsien propagandalähteitä, eikä yksi ole koskaan kaikki…
      Ranskassa juutalaiset joutuvat kylläkin koko ajan muslimien väkivallankin uhreiksi, jopa terrorinkin, esim. Mohamed Merah – ja moni onkin paennut muualle, etenkin sellaisista kaupungeista kuin Marseille tai Pariisi!

      Totuus on se, että typerät eurooppalaiset ateistit antavat kaiken tapahtua ja moni toivottaa jopa tervetuloa, koska ei enää ymmärretä uskontojen valtavaa valtaa ja henkimaailmankin todellisuutta.
      Eurooppa hajoaa tosiasiassa ateismiin ja vesitettyyn kristinuskoon, jota esim. Marjaana Toiviainen ja muut liberaalit leipäpapit edustavat – yksi eurooppalaisuuden kivijaloista on siis jo murtunut…

      Arabit, kurdit, persialaiset yms. sitä paitsi kuuluvat kaiketi myös ns. valkoiseen rotuun – ja moni onkin varsin valkoihoinen, jos ei ole ruskettunut, monesti ovat jopa vaaleampia kuin esim. jotkut sisilialaiset – uskonto vain on väärä!
      – JA se, että kansallisvaltiot ovat paras ja rauhallisin keksintö; eli tarkoin harkitulle luonnolliselle maahanmuutolle kyllä, mutta massamuutolle ja islamin palvonnalle stoppi!

      Tykkää

    • Loppunäytöstä kohden mennään... // 15/05/2017 19:57 // Vastaus

     Nimimerkin ”Talvisodanhenki” kannattaisi tutkia hiukan historiaa – sillä islam on vyörynyt eteenpäin ympäri maailmaa jo satojen vuosien ajan…
     – ja juutalaiset olivat todella huonossa asemassa ja ilman omaa maata silloin, edes USA:ssa ei ollut tukevaa asemaa – kun islam toden teolla valtasi alueita!
     – ja nyt sama peli vain jatkuu, koska ateistit ovat vielä heikompia kuin kristityt…
     – ja vaikka jokainen juutalainen murhattaisiin tänään, niin muslimien invaasio jatkuisi huomenna ja ylihuomennakin!

     Tanskassa moskeijassa saarnattiin juuri kaikkien juutalaisten hävittämistä maan päältä – koska se on islamin tavoite!
     – ja Raamatussa kerrotaan, kuinka Lopun aikoina kaikki kääntyvät juutalaisia ja Israelia vastaan sekä heitä tukevia kristittyjä vastaan; Israel yritetään tuhota, jotteivat ennustukset ja lupaukset voisi toteutua!
     – muslimit asemoivat kaikin tavoin itsekin itsensä Antikristuksen armeijaksi; Ilmestyskirja NYT!

     Se että juutalaisissakin on monikulttuurihörhöjä, ei poista sitä tosiasiaa, että suurin osa on kriittisiä…

     Tykkää

     • Talvisodanhenki // 15/05/2017 21:31 // Vastaus

      Mitä juutalaiset ovat tehneet pysäyttääkseen invaasion eurooppaan?

      Tykkää

     • Ihmiset kieltäytyvät näkemästä totuutta, koska holocaust. Ei juutalaiset koe olevansa samassa veneessä kristittyjen kanssa vaikka niin moni luulee. Niin kauan kuin juutalaisilla on valta muun maailman kärsimytkset jatkuvat myös valkoisen miehen.

      Tykkää

     • Antisemitistit ovat itse täysin sokeita // 15/05/2017 22:15 // Vastaus

      Nimim. 14 – tuo on aivan puppua! Rikkaimpia ja vaikutusvaltaisimpien ihmisten enemmistö koostuu ei-juutalaisista – vaikka juutalaisilla on toki yliedustusta.
      Juutalaisia on sekä siunattu että myös kuritettu enemmän kuin muita kansoja, koska he ovat Jumalan omaisuuskansa ja merkkinä koko maailmalle; ovathan he Raamatussakin jatkuvasti kurittomiakin, mutta myös esimarssijoita!

      Juutalaiset ovat ja ovat olleet samassa veneessä kuin kristityt – juutalaisia on ollut tuhat vuotta Euroopassakin, eikä juutalaisuutta voi monessa kohtaa edes irrottaa eurooppalaisuudesta, kun puhutaan esim. tieteestä ja taiteestakin.

      Valta on valkoisella miehellä – mutta se paras valta on aina ollut luonteeltaan kristillistä valtaa ja nyt siitä on luovuttu!

      Tykkää

     • Riippuvuussuhde on ilmeinen // 15/05/2017 22:26 // Vastaus

      Eihän juutalaiset selviäisi hetkeäkään ilman kristittyjä, niin se vain menee.
      Muslimit ovat sekä juutalaisten että kristittyjen pahin uhka + muidenkin uskontojen edustakin, kuten maailmalta nähdään.

      Kristittynä uskon, että esim. USA tulee kaatumaan aivan kokonaan ja sen takia moni amerikkalainen on niin innokas survivalisti eli sitä on ikään kuin ilmassa jo…
      – ja kun USA kaatuu, niin Israelille vasta tuleekin pahat paikat…

      Tykkää

     • Päässä häkää tai höyryä // 15/05/2017 22:28 // Vastaus

      Selityksiä , syyllisiä ja ratkaisuja etsitään. On juutalaiset vs..muu maailma; savolaiset vastaan muu Suomi.

      Tykkää

 2. Talvisodanhenki // 15/05/2017 12:42 // Vastaus

  Vittumaisen näköinen ählämi.

  Tykkää

 3. Negatiivi // 15/05/2017 12:59 // Vastaus

  Kuka muuten maksaa noiden oikeudenkäyntikulut? SPR? MIGRI? Punapää papitar? Luterilainen seurakuna?

  Korkeimman hallinto-oikeuden päätös maksaa 500e. Suomalainen työssäkäyvä ei voi kuvitellakkaan heittävänsä tuollaista rahasummaa oman oikeutensa ajamiseen. Miten sitten nämä matut? Vai maksaako joku noiden oikeudenkäyntikulut?

  Tykkää

 4. Sen näkönen ählämi ,että suwakit housut märkinä sitä kyttää..

  Tykkää

 5. Siitä ei eroon päästä // 15/05/2017 13:32 // Vastaus

  Mistä vetoa, niin Jakal tulee jojona takaisin. Ei se näin hyvää mestaa raaski hylätä.

  Tykkää

 6. Yhdeksän lisäidentiteettiä // 15/05/2017 13:57 // Vastaus

  Tässä lisää nimiehdotuksia hänelle jos hänen oma inspiraationsa lopahtaa:

  Matu Halaa Muhammedin
  Myö Täzz Jalal Koreesti
  Haluun Multi Menyy
  Syö Ite Puuroz
  Jaap Paz Mullekin
  Mie Täzz Puhun Pazkaa
  Muu Tan Riminii
  Jalkaz Syhyy
  Jalan Kans Sozzuu
  Kupa Taas Taaz

  Tykkää

 7. HyvääMatkaa // 15/05/2017 15:10 // Vastaus

  Älä huoli Motafakaz, käyt himassa vähän laihtumassa ja tulet sitten uudella nimellä ja eri frisyyrillä heti takas! Suuripalkkainen vakituinen työpaikkasikin varmaan myös sinua odottaa, ja samalla me köyhät Suomalaisetkin odotamme mahtavan suuria verojasi, jolla rakennamme kouluja ja asuntoja ja muuta kivaa! Muistat vaan että ensi kierroksella sinulla on parempi satu kerrottavana, niin kaikki järjestyy! VOIMAHALIT!

  Tykkää

 8. Takaisin kotiin vaan! // 15/05/2017 15:36 // Vastaus

  Oliko tämäkin myös jossain sotilaskuvissakin tms. ?!
  Nimestä ja kuvasta tulee sellainen hämärä mielikuva, tosin nämähän ovat kaikki niin saman näköisiä ja nimisiä – taitaa jopa olla paljon keskenään sukulaisiakin matkassa…

  Nuo työpaikat taitavat olla liki aina mamujen keskinäistä puljailua oleskeluluvan saamiseksi?
  – palkatkin peritään kaiketi osamaksulla tai jollain muilla palveluksilla myöhemmin takaisin…
  – onhan mamuilla sellaistakin ollut, jopa virolaisilla, että työnantaja on ollut mukana pankkiautomaatilla ja osa palkasta on annettu käteisenä takkaisin työnantajalle eli alipalkkaus on kätketty näin…

  Tykkää

 9. DUMARI // 15/05/2017 15:43 // Vastaus

  Tämä Jalal on esiintynyt Suomessa VIIDELLÄ eri henkilöllisyydellä. Tästä voi päätellä loputtoman ahneuden ja täysin pimeän pääkopan. Toivottavasti diskorahoja edes yritetään periä takaisin.

  Tykkää

  • Onko aivoja kellä? // 15/05/2017 18:23 // Vastaus

   Kantiksien ja hallituksen pääkopat ne vasta pimeitä/tyhjiä ovat kun antoivat tämän alkaa ja jatkua.

   Tykkää

 10. Nimetön // 15/05/2017 16:18 // Vastaus

  Mitä väliä…miljoonat turvapaikanhakijat odottavat pääsyä eurooppaan, välimeren yli virtaa tuhansia joka viikko/kuukausi. Yksi JAlal sinne tai tänne, ei mitään merkitystä. EU vaatii rajatarkastuksien lopettamista, ihmissalakuljettajien työtä helpotetaan ihmisoikeusjärjestöjen kautta. Päätökset euroopan uudelleen asuttamisesta on jo tehty. Todellinen kysymys on hajoaako EU ja syttyykö euroopaan sota.

  Tykkää

  • metalman // 15/05/2017 17:30 // Vastaus

   Oikeassa olet.

   En usko että euroopassa selvitään ilman verenvuodatusta. Tarkkaan ottaen sota ja verenvuodatus on jo alkanut. Muslimien suorittamat terrori-iskut useamman vuoden ajalta, ovat vähintäänkin sodanjulistus.

   Kaikkea tätä yritetään verhota terrorismin ja Isiksen kaapuun, mutta todellinen ongelma on Islam. Niin kauan, kun tätä ei pystytä ääneen sanomaan, niin muutosta parempaan ei ole mahdollista aloittaa.

   Kuinka monta autoa pitää Ruotsissa polttaa tai kranaattia räjäyttää viikossa, että Ruotsi julistaa poikkeustilan maahan? Riittäisikö yksi kranatti päivässä? Kaksi päivässä? Jos siellä räjäytettäisiin yksi tunnissa, niin varmaan Kallekustaa jo julistaisi sodan?

   Miksiköhän nykyinen määrä räjäyttelyssä ja ammuskelussa ei vielä riitä asian korjaamiseksi? Jos silloin tällöin ammuskelee ja räjäyttelee niin se on ok?

   Tykkää

 11. Hitaampi ajanlasku? // 15/05/2017 19:31 // Vastaus

  Ja muka 23-vuotias! Vähintään 33-vuotias tuo on!

  Tykkää

  • Nuorten aikuisten erityiskohteluko taustalla myös? // 15/05/2017 19:37 // Vastaus

   Onkohan ylipäätään joissain ikähuijauksissa kyse myös jostakin muustakin, kun aina ei edes valehdella alaikäisyyttä ? Se yksi harmaapääpappakin valehteli olevansa huomattavasti nuorempi jossakin valtamediassa…

   Joku paikallinen ehkä on kertonut, että tietyn ikäiset voivat saada jotain erityiskohtelua; nuorisotakuun tyyppisiä työllistymistukia ja nuorisosäätiöiden asuntoja yms. ?

   Tykkää

  • Täyttää 33 vuotta vasta 1.1.2018.

   Tykkää

 12. Outokin kausti... // 15/05/2017 20:28 // Vastaus

  Saision haastattelu Hesarissa on saanut vihervasurit parkumaan ympäri somea ja mediaakin… :

  ”Pirkko Saisio meni populistien ansaan – ei äärioikeiston kanssa voi keskustella

  Joka kerta kun olen avannut suuni siihen suuntaan, olen saanut osakseni väkivaltauhkauksia, raiskausfantasiointia ja uhkaavaa painostusta”

  http://www.hs.fi/mielipide/art-2000005210732.html

  Tykkää

 13. tapperlund // 15/05/2017 20:51 // Vastaus

  Laittakaa tilinumero – Pohjanmaa laittaa avustusta kerosiiniin.

  Tykkää

 14. Juutalaiskeskustelu loppuu tähän.

  Tykkää

 15. Mafialle rahantekone // 15/05/2017 23:25 // Vastaus

  Suomessakin pitäisi tutkia vokkeja tarkemmin – ja jopa suvakkimuijienkin touhuja…
  – Italiasta tämän saattoi toki arvatakin, koska mafia on siellä mukana ihan kaikessa :

  ”Mafia pyöritti vastaanottokeskusta Italiassa – Turvapaikanhakijoiden ruokarahat rikollisten taskuun

  Italian poliisi on pidättänyt 68 epäiltyä. Pidätettyjen joukossa on myös katolisen vapaaehtoisjärjestön johtaja ja paikallinen pappi. ”

  ”Mafiajärjestöön kuuluvan Arenan perheen uskotaan käytännössä hallinneen vastaanottokeskuksen toimintaa yli kymmenen vuoden ajan. Vastaanottokeskusta johtanut katolisen vapaaehtoisjärjestön johtaja antoi esimerkiksi turvapaikanhakijoiden ateriapalvelut klaanin pyörittämien yritysten hoitoon.

  Viranomaiset arvioivat klaanin netonneen toiminnasta kaikkiaan noin 32 miljoonaa euroa.”

  Sant’Anna Caran vastaanottokeskus on yksi Euroopan ja Italian suurimpia. Siellä on asunut kerralla enimmillään 1 500 turvapaikanhakijaa.

  Italian vastaanottokeskuksissa asuu tällä hetkellä noin 175 000 ihmistä. Valtio tarjoaa heille majoituksen, ruuan, vaatteita, kieliopetusta, psykologista tukea, terveydenhoitoa ja pienen taskurahan.

  Italiassa arvellaan, että Isola di Capo Rizzuton tapaus ei ole yksittäinen vaan jäävuoren huippu.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9614232

  Tykkää

 16. Veikko P. // 16/05/2017 01:14 // Vastaus

  Jätkä on lihonut Suomessa kuin syöttöporsas. On ollut joka aterialla paikalla!

  Tykkää

  • Rasvatonpuuro Vokkeihin // 16/05/2017 05:06 // Vastaus

   Viisi ilmaista epäterveellistä paska-ateriaa päivässä lihottaa, ja se toimettomuus! Kotona Irakissa 5 ravitsevaa, terveellistä, tasapainoista juhla-ateriaa sekä kokopäiväduunit ja mielekkäät harrastukset pitävät sotamiehet timmissä kunnossa. Se on kuulkas rasisimia kun nyt alkaa rakkauden kesä ja lihavat muslimit venaavat puskissa Suomen neitoja, mutta eihän muslimilöllerö pysy nuoren naisen juoksuvauhdissa millään. Mohammed Al Pallero joutuu tyytymään hitaampiin kohteisiin kuten pyörätuolipotilaat tai terassilta hoipertelevat siiderivalaat. Tämä on kansallinen häpeä, kaikilla on oikeus rakkauteen! Hävettää olla Suomalainen!

   Tykkää

   • Rasvatonpuuro Vokkeihin // 16/05/2017 05:10 // Vastaus

    Ainiin ja sekin vielä, kuka olisi uskonut että yletön alkoholin litkiminen lihottaa myös muslimeita!? Suomessa siideri ja kaljakin on paskaa! Rasismia! Vaadimme ilmaista rasvatonta halal-kaljaa! Hävettää olla Suomalainen!!!!

    Tykkää

 17. huumeille ehdoton ei // 16/05/2017 03:08 // Vastaus

  Taidan toistaa itseäni, mutta se telttakylä asemalla, kannattaisi ratsata huumeiden takia, mutta poliisi ei ratsaa. Tiedossa on.

  Tykkää

1 Trackback / Pingback

 1. Onko Jalal Moataz palannut takaisin Irakiin?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: