Haapsalussa alkoi oikeudenkäynti syyrialaista miestä vastaan

13

 

Virossa Haapsalussa alkoi tänään oikeudenkäynti 27-vuotiasta syyrialaista miestä kohtaan, jota syytetään murhan yrityksestä, pahoinpitelystä ja raiskauksesta. Syytteen mukaan mies mies teippasi vaimonsa kädet viime vuoden marraskuussa ja pahoinpiteli tätä sen jälkeen. Lisäksi mies yritti sytyttää vaimonsa tuleen sytytysnesteellä.

Tapahtuma on herättänyt suurta hämmästystä virolaisissa. Perhe, joka saapui Viroon vuosi sitten huhtikuussa EU:n taakanjaon puitteissa, asui saapumisestaan lähtien Haapsalussa. Moni ei voi ymmärtää miten sotaa, vainoa ja kidutusta pakeneva käyttäytyy tällä tavoin.

Syyttäjä vaatii miehelle pikku vankeutta,

Tapaus on toinen samantapainen Virossa. Aiemmin talvella Tallinnassa Lasnamäessä syyrialainen mies poltti vaimoaan mustasukkaisuuksissaan. Tämä tapaus on tutkinnan alla.

http://online.le.ee/2017/05/16

Advertisements

19 thoughts on “Haapsalussa alkoi oikeudenkäynti syyrialaista miestä vastaan

 1. No niin, siitä se alkaa. Kohta on Vironkin uimahallin sauna täynnä kälkättajiä ja Paavo alkaa kaivata takaisin vaikkapa Ruotsiin.

 2. ”Syyttäjä vaatii miehelle pikku vankeutta”
  Ei kai vaan Virokin….suvakkisyyttäjäkö siellä on kun vaatii pikku vankeutta.

  1. ”Pikkuvankeutta” murhayrityksestä ja raiskauksesta ?

   Onpa mukavat tuomiot tiedossa kun nuin vaatimattomat on vaatimuksetki.

   1. No vitolaiset katsovat mallia suomalaisista rikoksien tuomioissaki,niin kuin kaikessa muussaki! Vituralleen menee silloin oikeudenjako,rikollinen pärjää hyvin mutta rikoksen kohteeksi joutunut monesti huomaa olleensa alarvoinen ihminen tuomiovallan silmissä.

 3. Sama EU-mafian johtama valkoisten kansanmurha on suunniteltu myös Viroa varten -maata ei vaan vielä olla saatu pehmitettyä tarpeeksi -Runsaalla Venäläisväestöllä on myös oma jarruttava roolinsa. Turha kuitenkaan luulla että Viro olisi jotenkin suojassa tältä ”tiettyjen tahojen” operaatiolta. Veikkaan että kiristäminen EU:n taholta on jo aloitettu.

  (Hieman lipesi alkuperäisestä aiheesta. Sori siitä)

  1. On jo aloitettu, niin Puolaa kuin Unkariakin uhkaillaan konkreettisesti EU:n sanktioilla kun maille eivät islamilaiset kelpaa. Voi pyhä lehmä tätä EU:n eliittiä, kansanvalta kaukana..

   1. Veikkaan, että 20 vuoden päästä ovat nuo maat kuitenkin yhä ilman muslimiterrorismia. Sen sijaan ’rikkaat’ länsimaat ovat saaneet lukuisia uusia iskuja osakseen.

  2. Se on aloitettu jo ihan kunnolla. Ilman muuta Eestimaa saa maksaa takaisin Eun raha-avustuksilla rakennettu pirun hieno infra kuten valtatiet. Se oli kytky jota vastaan on hyvä vaatia vastineeksi vaikkapa saastuttaa maa vieraan vallan sotilailla.

   1. Viro on kyllä vasta-aikoihin päässyt vapautuun niistä vieraanvallan sortajasotilaista.
    Ja se on kyllä maailman suurin ihme,että niin kävi.Ja ilman Nato jäsenyyttä,Putini
    Virossa nyt kukkoilis vieraanvallan sotilaineen.

 4. Muutamalla kymmenelläkin(?) onnistuu monikultti. On ne osaajia. Syyrialaiset ovat korkeimmin koulutettuja ja täten halutuimpia pakolaisia, joten onnea **tusti! Nyt teillä on semmoisia.

  Kenet vainottu Kosmoksenkävijä muka oli raiskannut? Ettei vaan olisi vääräuskoisten panettelua koko homma. Luuli h**raksi, pisteli menemään ja unohti maksaa? Noinhan se taisi mennä. Vain muslimi voi olla viaton. Eikä näytä katuvaiselta. Ei kai, kun ei ole mitään väärää tehnyt. Vain sen, minkä Allah on hänelle tehtäväksi suonut suuressa rakkaudessaan?

 5. Snadi kulttuuriero vaan. Syyriassa tuo on verrattavissa siihen kun meillä vaimo ostaa väärän sorttista grillimakkaraa ja mies harmistuu ja sanoo ”no voi hitsi sua senkin hömppäpömppä, noi ei voi mitään, syödään sit wilhelmiä samperi sentään”. Tämä on taas malliesimerkki siitä miten meidän pitää oppia ymmärtämään sekä elämään muitten kulttuurien kanssa: Kerrostalossa esim naapurin hevipoika luukuttaa stereoista känibäl korpsee, seinänaapurin Seppo tekee kiljuu eikä kukaan muka tunne döfää rappusiin asti, YH siiderivalas Sirpa-Kyllikin neljä äpärää pitää älämölöbakkanaaleja ku netti o taas suljettu koska äiti osti lapsilisillä sipsejä ja sidukkaa, yläkerran hutsu-Birgitalla on taas raflasta löydettyä laadukasta panoseuraa ja se muodikas Hobby Hallista tilattu metallirunkoinen kitsch-chique sänky kitisee ja natisee taas ihan helvetisti kun Birtsu huutaa kiimassaan että kohtaaa mää skvöörttääääääään, ja alakerran Mohammed hakkaa akkaansa ja tuikkaa sen tuleen taas niin että perheen kunnia säilyy. Normipäivä. Hyvää kevättä kaikille!

 6. Neuvostoliitto opetti virolaisille maailman realiteetit sen verran hyvin, ettei heidän tarvitse maailmanparannushurmoksessa tuhota omaa maataan – he käsittävät, miten pienestä itsemääräämisoikeus voi olla kiinni. Talvi- ja jatkosodasta on kai niin kauan, että voidaan jo uskoa ihan höpöhöpöön. Ruotsin konflikteista taas on iäisyys ja usko siihen, että maailma on Huvikumpu aivan rajaton. Ehkä sitten on niin, että maailmassa ei saa mennä liian hyvin tai realiteetit unohtuvat.

 7. Ehdollinenkin tuomio riittää, jos sen jatkoksi tulee karkotus ja paluukielto Viroon. Halvimmaksi tulee veronmaksajille, jos asianajaja ei ota tuosta elämäntehtäväänsä.

 8. Eestissä kasvoja ei saa peitellä oikeudessa, minusta oikein. TV : ssä näytetään poliisien puhallusratsioita täysin avoimesti. Minusta oikein. Todennäköisesti polttajat palautetaan kotimaihinsa. Kyllä täällä vielä toivoa on. EU:n rahoitus pitäisi loppua n. 2022 paikkeilla, sen jälkeen ei saa projekteihin EU rahaa, joten kiristyksen mahdollisuus vähenee. Uskon Eestin pysyvän valkoisten maana. Täällä tyytyväisenä asunut 14 vuotta.

 9. Vankiloiden, mihin näitä sijoitetaan pitäisi olla sellaisia, että tuomitut vaatisivat päästä istumaan tuomionsa kotimaihinsa.

 10. Se sota ja vaino ovat nämä tulijat itse. Siispä on aivan loogista että he toimivat ja käyttäytyvät samalla tavalla kuin lähtömaissaan. He tuovat oman raa’an aj barbaarisen islamin idologian tullessaan tänne väittäen sitä ”uskonnoksi”.

 11. Ei kai Virolaiset veljet usko, ettei EU pysty virolaisia päättäjiä lahjomaan. Siinä meidän yhteinen Maamme laulu unohtuu, kun luvataan miljoonapesti EU:ssa. Virossa vielä löytynee sen verran (oman)käden oikeutta, että saavat järjestyksen palautettua ?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.