”Helsinkiläisellä ja tallinalaisella kuntosalilla”

13

Muuan mies kertoo helsinkiläisestä kuntosalista iltakahdeksan aikaan:

Kuvakaappaus 2017-05-16 12-31-11

 

Tästä virolainen versio eileillalta:

”Tämän illan kuntosalitreenit olivat (Samaan aikaan kuin Kougappilla!) klo 20.00 alkaen tallinnalaisella kuntosalilla. Paikalla oli jonkin verran porukkaa, 15 miestä ja 10 naista. Kaikki kahdessa salissa olijat puhuivat viroa ja olivat selvästi virolaisia. Pukuhuoneessa kaksi miestä puhui venäjää. Paikalla oli yksi ulkomaalainen, minä.

Koko aikana siitä lähtien kun olen salilla käynyt, eli vuoden alusta, olen nähnyt paikalla vain yhden afrikkalaisen. Hän oli luultavasti amerikkalainen liikemies, koska puhui seuralaisensa kanssa washingtonia. Yhtään sotaa, vainoa ja kidutusta pakenevaa muslimia en ole nähnyt.

Treenin jälkeen kävin syömässä viereisessä terassiravintolassa. Paikalla kuuli vain vironkielistä puhetta. Yhtään rääkyvää tai kiljuvaa sotapakolaista en nähnyt paikalla. Ihmiset käyttäytyivät hillitystä, kuten normaalit ihmiset. Eivät kuten Tukholman Kistan sotapakolaiset ravintola Lordissa potkien pelikoneita ja huutaen kuin apinat.

Missään ei siis näkynyt yhtään ainoaa uusvirolaista. Tällainen on hyvin tavallista. Vuoden alusta eli reilu neljän kuukauden aikana olen nähnyt ehkä 5 uusvirolaista, joista 5 afrikkalaista ja 0 (nolla) arabia. Viime syksynä näin kaksi arabia Viruhotellin aulabaarissa, mutta olivat uusruotsalaisia turisteja.

Ihmetyttää virolaisten ylpeilevä tapa tuoda esille sitä, että maassa ei ole veronmaksajien kustannuksella eläviä sotapakolaisia.”

Advertisements

9 thoughts on “”Helsinkiläisellä ja tallinalaisella kuntosalilla”

 1. Niin se oli ennen Suomen Turussakin, kaupungissa oli tasan yksi musta mies ja hän oli Linnankadulla discossa jonkinlainen DJ. Nyt siellä pyörii somalijengejä jotka mielellään potkivat yksin kulkevan suomalaismiehen katuun koko poruukan voimalla.

 2. Hirveää luettavaa, Suomen osalta. Olisi kiinnostavaa tietää mikä suomalainen ostari on kyseessä?

 3. Teinipoikia ei oikein voi syyllistää että eivät notku ostareilla, kun rahaa vähän käytettävissä ja tyttöjä kiinnostaa enemmän lipevien arabimiesten seura. On minulla aikuisenakin sata parempaa ajanviettotapaa.

  1. Niin on, ero muuhun Suomeen on valtava -väittäisin ettei näin suurta ideologista eroavaisuutta löydy mistään euroopan maasta. Suomeen sopii mainiosti vanhan kansan sanonta ”paska valuu alaspäin”

   Suomen karttaa tutkimalla voi helposti todeta että asia on juuri näin!

 4. Idakeskus Sportissa kävi kans ajoittain tummahipiäinen kaveri, mutta se puhu Chicagoa kun oli sieltäpäin 🙂 Luennoitsija TTUlla.. Voi olla sama jannu..
  Muutoin tuo oli huono paikka reenata, kun Lasnamäen venäläistytöt kävi siellä treenaamaan. Haittasivat mokomat omaa keskittymistä…

 5. Itä-euroopassa nationalisteilla on omia saleja ja ns ”underground” MMA-tyylisiä kamppailutapahtumia. Vain valkoisille tarkoitettuja.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.