Päivän Rasmus: Pahoinpitelyn uhrin äiti valehteleva huora

13

Katsotaanpa mitä mieltä Rasmus-ryhmän rasisminvastustelijat olivat muutama päivä sitten tapauksesta, jossa äiti kertoi hänen poikansa joutuneen sotapakolaisten rääkin kohteeksi.

Ketju poistettiin lopulta Rasmuksesta kun tilanne kuumeni pökiöidenkin keskuudessa liikaa.

Ensin aloitettiin false flagilla ja yleisellä dissauksella:

IMG_20170514_231017

 

IMG_20170514_200747

 

Sen jälkeen rasisminvastustelijat ottavat puhelun käsittelyyn. Ollaan yksimielisiä siitä, että puhelu on tekaistu. Uhrin äidin kaveri soittaa ja yrittää matkia somalipoljentoa. Muutama somalikin äityy todistamaan:

IMG_20170514_200839

 

IMG_20170514_200941

 

IMG_20170514_201631

 

IMG_20170514_230852

 

Seuraavaksi kyseenalaistetaan pahoinpitelyn uhrin äidin mielenterveys ja halutaan lapsi huostaan. Siis se lapsi, jota sotapakolaiset ovat rääkänneet:

IMG_20170514_201141

 

IMG_20170514_201231

 

IMG_20170514_201308

 

Muuan rasisminvastustelija, joka on ottanut itselleen afrikkalaisen maskotin, avautuu:

IMG_20170514_201046

 

Itse päärasisminvastustelijakin ottaa osaa rasisminvastusteluun:

IMG_20170514_201500

 

Lisää rasisminvastustelua:

IMG_20170514_201407

 

Tilanne kuumeni lopulta rasisminvastustelijoilla aivan totaalisesti. Uhrin äitiä haukuttiin huoraksi ja hulluksi. Poika valehtelijaksi. Ketju oli vajaan parin sadan viestin haukkumusketju, jossa pahimpina rasisminvastustelijoina olivat Rasmuksen pääagitaattorit ja muutama ulkomaalaistaustainen muslimi. Jopa Rasmuksen ylläpito osallistui äidin mielenterveyden parjaamiseen.

Rasisminvastustelijoille oli yksinkertaisesti liikaa, että somali saattaa olla koulukiusaaja.

Lopulta ketju poistettiin ja alettiin jankuttaminen helpommasta aiheesta.

Nimet sensuroitu, sillä avohoitopotilaiden yksityisyys on sydämen asiani.

 

 

 

Advertisements

37 thoughts on “Päivän Rasmus: Pahoinpitelyn uhrin äiti valehteleva huora

 1. Sekasin koko rasmus sakki, käsittämätöntä mustamaalaamista, taitaa pahemman luokan häiriöisiä olla tuolla ryhmässä. Noi nyt ei uskois vaikka omaa lasta joku somppu hakkais vaan varmaa haukkuis ennemmin omaa lasta ku tätä kivaa mamua joka ei pahaa tee kälpäsellekkääääään.

 2. tulihan sieltä se tyhjentäväkin vastaus : on Porista. Selittää kaiken.
  Tuo Härkösen kommentti on erikoinen.
  Montako vuotta koulukiusaamista on yritetty kitkeä Suomesta eli ei sitä ennenkään ole hyväksytty. V…u että on erikoinen ajatusmalli.

 3. Pahinta on juuri se että nuo Rasmus-ryhmän lailla ajattelevat anti-valkoiset ovat ihan oikeasti useissa eri kouluissa rehtoreina sekä opettajina.

  Viesteistä huomaa heti että nämä ovat valmiita suojelemaan pedofiilejä sekä selittelemään parhain päin lasten kiduttamista kunhan vain tekijä ja uhri ovat heidän kannaltaan oikein päin. Monet noista jopa tuntevat mielihyvää siitä kun ”paha” valkoihoinen suomalaislapsi pahoinpidellään ”viattomien” uhri-somaleiden toimesta. Valkoiset kun ovat heidän kierossa maailmankuvassaan niin läpeensä pahoja sekä ikuisesti velkaa pahuudestaan viattomille uhri-somaleille että silloin kostaminen on näiden suvakkien silmissä täysin oikeutettua.

 4. Rasmuslaisten kommentit näyttivät taas kerran sen, kuinka isänmaallisia kommunistit ovat, ja puolustavat omiaan viimeiseen saakka. Se että julkisuuden henkilö tuli esiin ja kertoi lapseensa kohdistuneesta väkivallasta osoitti kansalaisrohkeutta, jota rasmuslaisilla ei ole. Kyllä pistää vihaksi, eikö me päästä noista vihervasurikommunisteista koskaan eroon.

 5. Rasmuslaisten taktiikkana näyttäisi olevan valehtelu ja heikompien kiusaaminen! Mitään armoa ei anneta suomalaislapselle. Koko ketju osoittaa tämän porukan kieroutunutta ajatusmaailmaa. Sääli, että Kellokosket ja Nikkilät suljettiin, hysteriaan sairastuneet naiset hoidettiin ennenvanhaan suljetuilla osastoilla, jotta voitiin minimoida muulle yhteiskunnalle aiheutuvat haitat ja olivat pois myös muiden silmistä häpäisemässä omaa sukuaan.

  1. noilla höyrähtäneillä patologinen viha eritoten valkoista,heteroa,välillä possunlihaa syövää,veroja maksavaa kantismiestä(sekä osin naistakin)kohtaan.Siinä ei näytä olevan pienellekkään kritiikille tilaa.Kaikki poikkipuoliset (usein hyvin perustellutkin)vastaväitteet ovat islamofoobikoiden,uusnatsien,ym muun valkoisen ”roskaväen”harhoja.
   ainut oikea ja toimiva malli on rahdata eurooppaa rikastamaan laivalasteittain lähi-idän/afrikan ihmeitä.kaikki negatiivinen heidän taholtaan kuitataan kolonialismilla,ym toiminnalla.(Suomellahan oli siirtomaita niin että lampaat söi)
   meidän pitää kuitenkin tämän multikultin voodoojumalan edessä otta kaikki korkeampien kulttuurien tulijat tänne loisim,,loistamaan tervehdyttävillä uusilla toimintamalleillaan.
   heillähän rauhanomainen rinnakkainolo suorastaan kukoistaa,ketään ei sorreta(etenkään kristittyjä)joten he haluavat jakaa nuo toimivat tapansa myös meille tietämättömille,
   kyllä tästä hyvä tulee,niinkuin ruotsi meitä opettaa,,

 6. Enemmän näitä juttuja rasmuksesta. Tää sakki o nii pihalla maailmasta 2017, et ihan hävettää.

 7. Mikä näitä ihmisiä vaivaa? Sama juttu oli Tukholman terrori-iskussa, IS ja Hesari olivat tulvillaan tietäviä kommentteja, että ”kuljettaja varmasti väsynyt työtaakkansa alle ja siksi tämä vahinko”, ”taisi olla itäeurooppalainen kuski humalassa”, ”varmasti sairaskohtaus..” ja niin edelleen. Mistä saisi hankituksi tuollaiset suojalasit, että tätä Suomeenkin pahasti tunkeutunutta ruotsalaisunelmaa edelleen voisi normaalijärkisenä katsoa?

  1. Laput silmillä ja korvilla ja suusta tulee yksinkertaisen ihmisen hölötystä sanoo:

   Juuri niin! Kenelläkään ei tullut mieleenkään ajatella järkevästi. Terroristi Akilov oli jo kauan levittänyt IS- progandaa Ruotsissa ja ihan avoimesti yrittänyt värvätä ihmisiä IS- joukkoihin.

 8. Ompas ”rasismivastustajilla” rasistisia ajatuksia. On kuin lukisi jotain narsisti- tai despoottipalstaa. Mutta eihän näin voi olla sillä hehän edustavat parsta ihmisotantaa ”rasisminvastustajista”.

 9. Aivan noormaalia Rasmuslaista kusipäistä kirjoittelua. Ei siis mitään järkeä missään ole havaittavissa..

 10. Tuohan on ihan selvä tapaus ”Hankki silikonit = valehteleva rasisti”. Täysin aukoton päättelyketju. Ja Dingokin mainittu, yhtye, joka syyllistyi kulttuurilliseen appropriaatioon ottamalla nimekseen Australian alkuperäisväestön villikoiran. 🙂

  1. Suvakkien logiikalla ilmeisesti poikaa saa uhkailla päänleikkauksella, jos tämän äiti ei miellytä pyhää suvakkiyleisöä?

   Ovat ilmeisesti muslimeilta omaksuneet tämän kostoajattelun, koska kostaminen on aivan olennainen osa islamia ja islamilaista kunniakulttuuria…
   – ihan oikeasti jossain ohjelmassa puhuttiin tästä, kuinka jotkut tutkijat ovat esittäneet kunniakulttuurin tekevän vahvan paluun Eurooppaankin muslimimaahanmuuttajien mukana eli oletus oli, että muutkin omaksuvat tätä kulttuuria – ja nuo suvakit kyllä todistavat sen, että asiassa on perää!
   – samaten kristinuskosta luopuminen tukee tätä kunniakulttuurin paluuta – sillä kristinuskossahan kosto on poissuljettu moraalisena ja suositeltavana ratkaisuna…

   Huvittaa myös tuo, että stereotyyppistä ”hoonoa soomea” ja ”islamilaista vihapuhetta” epäillään heti lavastetuksi – koska mistäs ne stereotypiat sitten tulevat?
   – monet somalit puhuvat aika heikkoa suomea, sen on moni muukin huomannut – joskus jopa täällä syntyneetkin somalit puhuvat hiukan hoono soomi…
   – ja on ihan järkeenkäyvää, että poika on suht rauhallinen – KOSKA kerran nauhoittaa puhelua todisteeksi!

 11. Siis toi avohoitopotilasryhmä tarvisi saada kiireen vilkkaa pois netistä, toihan on selvää vihapuhetta, miksi Facebook ei puutu asiaan?

  1. No kohtahan se vapautuu säilöstä tämä somali Abdigarim Osman Husseinkin 1 syyskuuta.
   Karkoitus somaliaan kai sillä on,mutta ei ne sitäkään maasta pois saa.
   Syyskuun ensimmäinen tämä murhamies lapsenraiskaaja on päästettävä ihmisten joukkoon,
   koska turvasäilössä saa pitää vain vuoden.

   Rasmus saa lisää puolusteltavaa pian kun esim tämä somali vapautetaan.

   1. Tuo somali itse asiassa saatiin ilmeisesti jo maasta pois!

    Toivottavasti vaan ei tule takaisin väärin paperein – koska sukunsa Suomessa yritti estää pakkolähdönkin…

  2. Minusta ”horoperse” kuvaa näitä ameeboja parhaiten -toki makuasioista ei pidä kiistellä. 😀

 12. Eli koulukiusaaminen kaikissa muodoissaan alkaa olla sallittua, vaikka hölmöt sitä kymmenisen vuotta sitten ovat yrittäneet kitkeä kouluista pois.
  Nyt kun kansa alkaa olla vaihdokkia, kiusaaminen on siis sallittua.
  Pelastakaa nyt edes omat lapsenne, kun muutakaan ei voi.

 13. Rasmus ryhmä saa yhteiskunnan tukia toiminnalleen, joka on käsittämätöntä. Ryhmän jäsenistöstä löytyy myös poliisi, joka saa ihmettelemään koko ryhmän toiminnan edellytyksiä ja oikeutusta. Enemmistö suomalaisista ei hyväksy tämänkaltaista.

 14. Uskonsisaret pyhiänsä puolustavat. Siinä hommassa umpisokeudesta ei ole haittaa.

 15. Rasmuksilla on viimepäivinä ollut vähän ikäviä asioita käsiteltävänään ja ne tunteet, tunteita on loukattu. Irakilaisten loistava menestys raikailutilastoissa oli kova pala. Sen valkopesussa meni monella jo hermot. Kultamuna ja lehdistön ihennematu Moataz sai lähtöpassit, Kajaanissa 17 vuotias suojelukohde raiskasi ja nyt tämä tapaus jossa kiusattu vaihtoi koulua toiseuden rääkkäyksen jatkuttua koulun johdon puuttumattomuuden johdosta. On se joku raja Rasmuksillakin ja nyt se näkyy tulleen vastaan. Odotan innolla heidän jo etsivän koulun oppilaiden vanhempia antamaan toisenlaisia lausuntoja maahanmuuttajanuorten käytöksestä. Ehkäpä joku suvaitsevainen toimittelija lähtee asialle ja oikea media jo tällä viikolla julkaisee jutun jossa kaikki kääntyy parhainpäin.

  1. Eräs nimeltämainitsematon tiesi kertoa, että 14.5.2017 oli elokuu 2011. Hän tiesi myös, että Kajaani on liitetty Espooseen. Tuo 17 vuotias maahanmuuttajataustainen oli 36 vuotias eestiläinen.

   Taisi kahdessa mahtavassa lauseessa olla kaikki tuo oikeamielinen tieto. Turhauttavaa välillä kinata noiden kanssa, nimittely olisi paljon helpompaa.

   Suvakki ottanut kaksi eri uutista, yhdistellyt sattumanvaraisesti faktoja ja kas, vahvasti muslimioletettu onkin todistettu veljeskansan edustajaksi.

 16. Rasmus ja RHC ovat nykyisin paikkoja, joissa esitetään pahimman laatuisia sovinistisia ja misogynistisiä kommentteja – jopa raiskausten uhreja solvataan syytellään kilpaa!!!
  – sovinistisimmat foorumit tämän päivän Suomessa – aivan kirkkaasti.

  Selkeästi islamin arvomaailman aikaansaamaa mädätystä – sillä islamhan on hyvin naisvihamielinen uskonto!
  – ja suuri osa noista naisista on jopa kimpassakin jonkun muslimin tai muun varsinaisen kanssa…
  – toki on vihervasurien omaakin sekopäisyyttä ja sitä Black lives matter -ihonvärikorttia, joka pyhittää pahatkin teot…

 17. Mahtoivatko kyllästyä työntekoon?! – ja turvapaikkaprosessin hitauteen… :

  ”Kuopiolaiset hurmannut turvapaikanhakijoiden leipomobisnes kaatui – taustalla henkilökohtaiset syyt

  Kahden turvapaikanhakijan leipomotoiminta on loppunut Kuopiossa lupaavasta alusta ja paikallisten avusta huolimatta.”

  ”Kaksikkoa auttanut kuopiolainen Jukka Antikainen harmittelee leipuritoiminnan loppumista. Kaksikko asui Antikaisen luona. Tämä aiheutti harmia, sillä toisen leipurin sukulainen ei hyväksynyt miehen uutta elämäntapaa Suomessa.

  Tämän tarkemmin Antikainen ei halua avata leipomisen lopettamissyytä. Antikainen kertoo saaneensa talven aikana useita kyselyjä mistä miesten leipomia piirakoita saa.

  Haaveissa oli, että leipomotoiminnan päästessä jaloilleen irakilaiskaksikolle olisi haettu työperäistä oleskelulupaa. Nyt miehet odottavat edelleen turvapaikkapäätöstä.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9608813

  1. Onneksi suvakit tarjoavat irakilaisillekin omia piirakoitaan – jottei tule koti-ikävä aivan kaikkia piirakoitaan…

  2. Miten ihmeessä turvapaikanhakijoille voidaan myöntää työperäistä oleskelulupaa? Eihän se ole temppu eikä mikään tekaista työsopimusta, etenkään jos turvis itse maksaa päästäkseen töihin.

   Tuolla perusteella kaikki maailman 60 miljoonaa pakolaista tulisi Suomeen!

   1. Oisko miehet esim. jotain astrofyysikoita ja piirakkaleipurin työ liian vähäpätöistä hommaa??

  3. Taas näitä sankaritarinoita. Kaikki saadaan ilmaiseksi tarjottimella: toimitilat, laitteet, koneet ja Antikaisen hanttihommat. Ja kas kummaa, kun ei lähde lentoon. Paljonkohan oli liikevaihto?

 18. En tiedä koska Suomen kansa saa tarpeekseen, mutta se päivä tulee vielä. Silloin koittaa tilinteon hetki monelle kansanviholliselle.

 19. Tunnen myötähäpeää näiden naisien takia, mitkä haukkuu pahoipideltyä lasta ja hänen äitiään. Mihin tämä maa on menossa? Pelottavaa jopa.

 20. Jos nuo kirjoittaa siitä Afrikan Valtterin äidistä niin ymmärrän kyllä. Tarkoitan sitä Valtteria, joka ei ehdi ajoissa bussipysäkille.

 21. Entinen ystäväni kun keskustelua käytiin median puolueellisuudesta kimpaantui siitä Porilaistytön elävältä paloittelu murhasta ja alkoi hyökkäämään : Mitä sitten jos tekijä on pakolainen?. Keskustelu käytiin median puolueellisuudesta eikä tämän henkilön pakolaisuudesta. Tätä tyyppiä kiinnostanut tytön kohtalo paskaakaan vaan raivoissaan kuullessaan sanan pakolainen meni asioiden edelle. Se että tänne turvaa hakemaan tullut tyyppi raiskaa, paloittelee ja polttaa elävältä alaikäisen lapsen on aivan sama kunhan pakolais statusta ei mainita missään niin asiat ovat hyvin tälle henkilölle. Rasmus materiaalia ellei ole siellä jo.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.