Inkeroisten sotapakolaiset syövät, mutta lakon uhka leijuu ilmassa edelleen

0

 

Inkeroisissa turvapaikanhakijat ovat taas massakuurilla. Dietti on toistaiseksi loppu. Turvapaikanhakijat ja vastaanottokeskuksen johto ovat käyneet neuvotteluja ja toistaiseksi sotapakolaiset syövät keskuksen tarjoamaa ruokaa. Sotakenraali Mohammad Ashraf kuitenkin kertoo, että suu menee suppuun heti, jos keskuksen lupaamat muutokset eivät täyty. Ahrafin mukaan toistaiseksi mitään ei ole tapahtunut.

Lakkokenraali Ashraf kertoo:

– Keskustelemme uudelleen mahdollisuudesta saada parempaa ruokaa. Jos ruoka ei ole jatkossa parempaa, aloitamme lakon uudestaan.

Vastaanottokeskuksen johto on keskustellut maahanmuuttoviraston kanssa mahdollisista keittiön muutostöistä, mutta luultavasti se ei käytännössä tule toteutumaan, sillä muutostyöt olisivat liian suuritöisiä.

 

28 thoughts on “Inkeroisten sotapakolaiset syövät, mutta lakon uhka leijuu ilmassa edelleen

 1. Tällainen uutinen pitäisi jollain keinolla saada lyötyä koko kansan tietoisuuteen. Samalla voisi toimittaa nälkäkuoleman partaalla olevien lasten kuvia Inkeroisiin.

  1. Suosittelen vain kaurapuuroa x 3 joka päivä- take it or leave it sanoo:

   Kyseessä on näköjään sekä massamaahanmuutto että mässäilymaahanmuutto.

   Ettäs kehtaavatkin valittaa kun syövät toisten kukkarolla. Ällöttäviä kuokkavieraita.

  2. Nämä tyypit eivät nyt todellakaan välitä mistään nälkää näkevista lapsista. Näitten ajatusmaailmaan mahtuu vain MINÄ-MINÄ-MINÄ.

  3. Kuvasta päätellen nuo näännyttivät joko omiaan, tai jostain mukaan otettuja/ostettuja lapsia. Luulisi lasten olevan jo huostassa, mutta ei ketään tunnu kiinnostavan, jos he kuolevat nälkään äitiensä/omistajiensa/sieppaajiensa tahdosta.

   P.S. Mahtaa lastenvaunussa laakerit hehkua punaisina, kun niitä lykkää yhtämittaa jotain 3 000 km ”linnuntietä”, eli pitkin mettiä.

 2. Ei luulisi jollain Ashrafilla olevan mitään neuvotteluvoimaa, ellei vastapuoli ole valmiina vapaaehtoisesti polvillaan. Vetääkö ruikuttaja seuraavaksi ässän hihasta ja uhkaa poistua maasta, jollei ruokahuoltoa saada itämaiselle gourmet-tasolle?

  1. ”…..Vetääkö ruikuttaja seuraavaksi ässän hihasta ja uhkaa poistua maasta….” kiitos ”Xx”, pelastit päiväni, ehdottomasti paras tälle päivälle. Mikäli sanonta ”nauru pidentää ikää” on totta, niin taisin saada muutaman vuoden lisää 😀

 3. Eikö vois palkata Suomen parhaat kokit sinne ,josko kelpaisi?? Ettivät vaan pahoita mieltään ja lähde pois esim Ruåtsiin..

 4. Sulttaani vetää herneitä nenäänsä yhdessä Vero-niggan kanssa… :

  ”#Helsinki häätää henkensä edestä mieltään 100 päivää osoittaneet #tphakijat. Ei näin. Häätäkää rasistit jotka aiheuttavat ihmisissä pelkoa.”

  (https://twitter.com/suldaansaid)

  ”Puututte nimenomaan perusoikeuksiin ja vielä erittäin hauraan ryhmän perusoikeuksiin, vaikka se on täysin turhaa.”

  (https://twitter.com/veronikahonka)
  (https://www.facebook.com/honkasaloveronika/posts/1683252011714766)

  Koskahan tuo inkeröisen turvikset muuten pakenevat Suomesta pahan ruuan takia…

  1. Ei liity ketjun aiheeseen mutta:
   Marjaana Toiviainen ehkä luulee edelleen olevansa Suomen diktaattori. Hänellä on onnekseen noita diktaattorikavereita siellä myös. (Veronika Honkasalo, jumalatar).
   Naps vaan, sormia napsutullen, ja Helsinki polvistuu rähmälleen näiden kahden hallitsijan eteen. Takapuolet kattoon nyt, kun Marjaana ja Veronika haluuuuu!! Ylen uutinen leirien poistamisesta olikin vain läppää…

   Mutta onko toukokuun kokous jo ollut?
   Työnantajalla oli jotain kesken M.T.:n kanssa?
   Ihan potkutko tälle olisi tulossa, Suomen kansa ainakin odottaa jo sitä. Ja sanktiota, tietenkin.

 5. Olen kuvitellut ja luullut, että vain TYÖSTÄ lakkoillaan, paremman palkan toivossa.
  Ovatko nämä vinkujat siis jossakin TYÖSSÄ????!!!! Onko ”turvapaikanhaku” heille työtä?? Ymmärtävätkö, ovatko koskaan kuulleet, mitä on TYÖ??? Ja miksi työtä on jokaisen tehtävä???

 6. On se sitten niin hiton läpinäkyvää joka paikassa. Sama kaava joka kerta, sama ohjeistus kaikilla ”turvapaikan”hakijoilla. Homma alkaa aina valituksella ruoasta. Sitten vaatimukset kovenevat. Jos ei tule niin rikotaan paikkoja. Eräskin heikkohermoinen kuuma-kalle raivosi sossun luukulla niin että lasiluukun sirpaleet vain lensivät, kun ei saanut mielestään tarpeeksi.

  1. Niinpä. Aattele jos suomalaiset sotalapset olisi Ruotsissa ekana pistänyt pystyyn puurolakon? 😀 Ei varmasti löydy ainuttakaan vaikka kuinka tutkisi. Toi et sanot ”vaatimukset kovenee”, se pitää tietenkin paikkansa. Virhe on tehty jo kauan sitten. Toki eka virhe oli päästää muslimeita maahan (he ovat aina näiden lakkojen takana), mut se toka virhe oli antaa periksi…sen jälkeen muslimi kokee voivansa pyytää räyhäämällä mitä vain. Ja hörhösuvakkilauma auttaa vinkumalla taustalla.

 7. ^
  ”Sotakenraali Mohammad Ashraf kuitenkin kertoo, että suu menee suppuun heti, jos keskuksen lupaamat muutokset eivät täyty. ”

  Samaan aikaan Ruotsissa:
  ”Tapan itseni, jos saan kielteisen päätöksen. Ja aion tappaa siinä samalla muutaman ruotsalaisen myös, ihan piruuttani! Ähwäläbähwäh!!”

 8. Arvoisat kunniakansalaiset, medborgare! Suomen tasavalta on päättänyt lisätä ruokalistalle lyijyä ja zyklon B:tä. Olkaa hyvät. Var så goda.

 9. Millainen se näiden lakko ylipäänsä onkaan? Istuskellaan vokin pihalla rupattelemassa päivät pitkät, välillä ja (tunnin parin välein) käydään sisätiloissa syömässä välipalaa, teellä, kahvilla…siis ketä nää ”lakot” edes kiinnostaa enää? Lakkoilkoot mun puolesta vaikka maailman tappiin saakka jos siltä tuntuu mutta ei tämä sada heidän laariin. Suomessa kyllä kaikki tietää ettei paskaa ruokaa kehdata tarjoilla kuin vanhuksille.

  Onko Suomessa tai muualla lakkoillut ketään muita kuin muslimeita??? Ai joo, eihän meille muuta tulekaan kuin röyhkeitä, kovaäänisesti yhtä ja toista vaativia muslimeita jotka kuulemma pakenee jotain.

  1. ”Suomessa kyllä kaikki tietää ettei paskaa ruokaa kehdata tarjoilla kuin vanhuksille.”
   Siinä se tuli, villakoiran ydin. Minäkään en ymmärrä tätä vieraanvaraisuutta, enkä näiden vaatimuksiin suostumista. Venäjällä ne olisi piiskattu ruokapöytään ja sanottu, että nyt syötte tai itkette ja syötte. Saatana!

   1. Ettei sittenkin sielläpäin vastaavassa tilanteessa todettaisi ”Tuntemattoman sotilaan*” vääpeli Sinkkosen tapaan, ettei syöminen ole palvelusta, joten syömättä voi jättää, ellei maistu. Sitten ruoka viedään pois ja ilmoitetaan seuravaan ruokailun olevan päiväohjelmaan merkittynä; kannattaa olla silloin paikalla, jos jotakuta vaikka nälättää.

    Eiköhän ne pamput, nagaikat ja muut ähläminojentimet otettane esiin vasta äbäläwäbälän alkaessa, pantavaksi pois vasta äbäläwäbälän loputtua…joka uskoakseni tapahtuisikin aika pian…

 10. ”Pankkibulevardista kansainväliseksi pizzeriakaduksi – suomalaisen yhteiskunnan muutos kiteytyy Oulun ”Mogadishu Avenuella”

  Oulun urbaanein kaupunginosa Tuira on mielenkiintoinen sekoitus kantaoululaista elämänmenoa ja maahanmuuttajien uudempaa kauppakulttuuria.”

  (Ks. jutun ihanat kuvatkin… )

  Vilkkaan liikenteen ja kaupunkimaisen rakenteensa ansiosta siltojen keskustaan yhdistämä ja siitä pohjoisen leveämmille liikenneväylille jatkuva Merikoskenkatu on olemukseltaan urbaaneinta ja monivärisintä Oulua.

  Perusruokakaupat ovat vaihtuneet etnisiksi kaupoiksi, joista kantaoululaisetkin käyvät hakemassa piristystä ruokavalioonsa.

  Nykyisin varsinkin vastaanottorahan maksupäivinä Merikoskenkadulla käy melkoinen ostoskärryralli kun turvapaikanhakijat kuskaavat ostoksensa kärryillä kadun pohjoispuolella sijaitsevasta Lidlistä Merikoskenkadun bussipysäkeille. Välillä Merikoskenkadun suojatien yli menee kärryjä parijonossa.

  Useimmat uudemmista tulijoista ovat jo oppineet että kärryt on syytä viedä takaisin kauppaan. Pysäkkien läheisyyteen maksupäivinä kertyvistä kärryistä voi kuitenkin päätellä, että aivan kaikki eivät vielä ole asiaa sisäistäneet.

  Riitta Nori on työskennellyt Norin kello ja kulta-liikkeessä Merikoskenkadulla jo vuodesta 1961.
  Hän muistelee Tuiran keskustan alkuaikojen olleen rauhallisempaa aikaa kuin nyt.

  – Kyllähän tuossa monenlaista töhertäjää toisinaan kulkee, mutta ei ole vielä mitään pahempaa sattunut, muotoilee Nori.

  Lopuksi kysyn miehiltä tuntuuko Oulun urbaanein kadunpätkä kotoiselta?

  – En tiedä, sanovat molemmat ja hymyilevät kohteliaasti.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9618725?origin=rss

 11. Muslimi on armoton hämääjä. Eiköhän tämäkin liity siihen heidän muka-paastokuukauteen joka taas on tulossa. Silloin mässäillään pimeän tullen kaksin käsin herkkuja: kidutettua lammasta, suklaata, sipsejä, kaljaa ja siiderii. Mutta eihän se ”pienempi” refugee-salary riitä muuhun kuin tupakkaan saatana! Eikös olekin aika jännää kun muslimi paastoaa kuukauden niin muslimi lihoo 10 kiloa, vetää kunnon yömyöhä-ähkyt ja nukkuu koko päivän että taas jaksaa mässäillä seuraavan yön. On toi täyttä huumoria tuo islam. Tulee mieleen samat ankarat säännöt jotka meillä oli kuusivuotiaina pikkupoikina puumajassa..

 12. Herran jumala, kyllä se ruoka alkaa hyvältä maistumaan kun on riittävän pitkää syömättä. Odotellaan kaikessa rauhassa…

 13. Minkä helkutin lakon ne alottava,jotka tähänkään saakka ei muuta ole tehneet kun leivästä sitä yhtä.

  On melkosta porukkaa nämä rikastuttajat, tulevat vieraaseen maahan vaativat ja vaativat ,suvakkiakat ja sossuakat juokesevat
  pää kolmantena jalkana.Suorann sanoen tuota touhua katellessa hlu olis muutakin tehä kun vain paheksua.

  Kukaan ei nuille maahantunkeutujille ilmeisesti kerro kuinka suomalaiset työttömät ja eläkeläiset värjöttelevät leipäjonoissa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.