Mv:n keskustelupalstalla uhkaillaan lasta

0

Terveisiä kaikille niille aikuisille miehille, jotka latelette tappo- ja pahoinpitelyuhkauksia MV:n keskustelupalstalla sille alaikäiselle teinipojalle, joka kertoi ilmiantaneensa MV:n Facebookin keskusteluryhmän.

Meilläpäin ei aikuisilla miehillä ole tapana uhkailla lapsia. Teillä näyttää olevan. Lasten ahdistelu on vastenmielistä toimintaa ja lastenahdistelija kuuluu alimpaan kastiin.

 

 

 

 

39 thoughts on “Mv:n keskustelupalstalla uhkaillaan lasta

   1. Niin voi. Kyse onkin siitä onko todennäköistä että joku toteuttaisi uhkauksensa. Tämän pävän Suomessa on paljon suun soitantaa ja uhkailuja joita ei kuitenkaan kukaan ota todesta. Muutoinhan jokaisen keskikaljakuppilan ilta päättyisi hirvittävään nivaskaan syytteista ja tutkintapyynnöistä. Mutta suomalaiset osaavat ottaa asiat niille kuuluvalla vakavuudella: ei aiheuta toimenpiteitä.

    Suurin osa käräjillekkin päätyneistä laittomista uhkauksista on vesiperiä. Niissä puretaan turhautumista tai mielipahaa toista osapuolta kohtaan. Kuitenkaan henkiöiden aiempi historia ei osoita minkäänlaista lain kirjaimen rikkomista ja asian vireille tuonut osapuoli haluaa vain rahastaa. Tässä kohtaa Suomi on mennyt Amerikklaiseen malliin jossa asianajajat toinaavat ja kansa köyhtyy.

    Näissä ja muissa vastaavissa kanteissa asian vireille asettaneet tahot eivät ymmärrä että tuomio aina kurjistaa myös heidän omaa elämäänsä. Jos vaaditaan maksimikorvaus esim. kärsimyskorvauksena, niin se on maksajan pussista pois. Jolloin hän osallistuu yhteiskunna taloudenpyörittämiseen omalla kulutuksellaan vähemmän. Toisaalta, poikkeuksetta tuomitutovat ns. ”6 euron miehiä”. Eli päiväsakko on 6e, eikä muita korvauksia saada ikinä. Valtionkonttori maksaa ne ja silloin ne jäävät valtion vahingoksi. Kuten oikeudenkäyntikulutkin.

    Pari vuotta sitten laskettiin että joka ikinen oikeusjuttu on Suomen valiotlle tappiota noin 950e. Jos esim. Tampereen käräjöoikeus käsittelee 45 000 juttua vuodessa, kaikkien korvaustenkin jälkeen yksi tuomiopiiri tuottaa tappiota valtiolle 42,75Me. Joka kerätään ihmisten veroista. Oli sitten palkansaaja tai ei. Eli Tampereen alueella noin 200e/asukas/vuosi. Ja samalla nämä kurmittavat turhaa oikeutta ja estävät oikeasti merkittävien rikosten (kuten talousrikosten) tutkinna.

    Nämä ”turhat jutut” vaikutavat myös siihen että poliisin budjetti pitää olla tasapainossa. Ja siksi autoilijoita rangastaan yhä enemmän ja helpommin koska se on helpoin ja nopein rahastusautomaatti. Eikä siitä kansa tykkää yhtään. Mutta kansa on sen itse tilannut.

    Niin että, lopetetaan se pilkuntarkka lakikirjan lukeminen puolin ja toisin. Ja eletään kuten ennenkin, maalaisjärjellä. Sillä nythän esim. MV-lehti voisi haastaa poja käräjille petiksesta ja kiristyksestä. Kiristysessä käytetään hyväksi toisen puolustuskyvytöntä tilaa ja petoksessa haetaan taloudellista etua joko itselle tai toiselle. Ja molemmat täytyyvät pojan toimien seurauksena.

    Mutta mennään ihan niinkuin haluatte. Käräjillä tavataan. Ja muistakaa: Lapset tarvitsevat vanhemmat, eivät kavereita. Monesta kieroonkasvaneesta lapsesta on syyttäminen hänen vanhempiaan.

   2. ”Laiton uhkaus” joo! Mutta mikä on sitte se ”laillinen uhkaus” ?

    Jos joku uhkaus on laiton,niin kai se sitte joku toinen uhkaus
    on laillinen tämän logiikan mukaan.

 1. En ikinä ryhmää nähnyt mutta kun osallisten taso on tuollainen niin hyvä että suljettiin.
  Ja PT propsit puuttumisesta.

 2. Suvakit saa mahtavan keppihevosen ja lyömäaseen kun jotkin (pieni vähemmistö) idiootit uhkailee lasta. Monta sivua tullaan vielä sulkemaan näiden idioottien takia.

  1. Ei kai mikään yksi ilmoitus vaikuta kuitenkaan?
   – varmaan Rasmuksen väki yms. ilmoitelleet tai sitten ihan ne vihapuhepoliisitkin, jos siellä on ollut jotain ihan liian rankkaa tavaraa…

   Täysin asiaton puhe tekeekin vain pikemminkin hallaa maahanmuuttokriitikoille…

 3. Joo ei hyvä – mutta onneksi tuolla MV:n kommentoijissakin on niitä, jotka tajuavat, että kyse pikkupojasta vain…

  1. Niin on, kuten TV. Paholaisen keksintöjä, joilla se saa nopeasti riitaa ja epäsopua aikaiseksi. Terveydelle haitallinen ja aiheuttaa riippuvuutta.

   1. Oma mielipide on että TV ja facebook eivät itsessään ole ”pahoja” nehän ovat vain välineitä. Mutta kyllähän esim hollywood tuottaa hirveää moraalitonta jätettä joka vaikuttaa kulttuuriin haitallisesti. Asiaa ei ajattele tai huomaa ns. nuorena, mutta nyt kypsyneemmällä iällä ymmärtää että kyllä aineisto mitä seuraa telkusta vaikuttaa vääjäämättä ajattelutapaan.

    1. Ne omistajat sen ”saatanallisuuden” aiheuttavat -laitteet ja systeemi on sinällään ok. Hollywood on kaiken paskan alkulähde kuten kirjoititkin…

 4. Teini ikäinen lähes 18v poika ei ole enää lapsi ja toisekseen 15 vuotta täyttänyt on myöskin rikosoikeudellisessa vastuussa tekemisistään. Oli pojalta idiootti veto julkaista olleensa ilmiannon takana ja jos ei sitä paskamäärää kestä joka siitä syntyy niin voi voi.

  1. Rikosoikeudellisella vastuulla ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Aikuiset miehet uhkailevat nuorta poikaa, joka on vastenmielistä toimintaa. Kuuluu samaan kastiin pedofiilien ja muiden paskiaisten kanssa.

 5. Aikuiset ihmiset öyhöttämässä ja vaatimassa väkivaltaista kohtaloa, kuin pahainen somaliklaani.

  Tällä ”juntti-osastolla” ei ole muutenkaan mitään tarjottavaa kansallismieliselle ”scenelle”, päinvastoin!

  Kiitos PT puuttumisesta tohon paskakommentointiin.

  -Fasisti-

 6. Siinä on Suomen toivot ja ”isänmaalliset” fantasioimassa väkivallasta. Maassa maan tavalla vai miten se menikään..

 7. Minua hieman ihmetyttää tuo noin voimakas reaktio jonkun facebook ryhmän takia.

  Kiinnitin heti huomiota siihen että monet noista uhkauksien latelijoista ovat feikkiprofiileilla kirjoittavia. Ei pitäisi foliohattuilla, mutta heti tuli mieleen että kyseessä voi olla ovela trolliporukka joka kirjoittaa juuri sellaista tekstiä jota suvaitsevaiset nimenomaan toivoisivat kansallismielisten ”hirviöiden” kirjoittavan.

  Heti oli eilenkin kuin tilauksesta paikalla suuri joukko vasemmistolaisia ilkkumassa ”katsokaa kuinka isänmaantoivot ja elämäm koululaiset fantasioivat lasten hakkaamisella.” ja ahkerasti tykkäilemässä toistensa kommenteista yrittäen luoda ”me olemme enemmistö” asetelmaa tuosta MV-ryhmän sulkemisesta kertovan jutun facebook kommenttiosiossa.

  Onhan myöskin selvää että kun ryhmään hyväksytään valtava määrä porukkaa ja feikkiprofiileja, niin ei liene kuin ajan kysymys milloin ryhmä ilmiannetaan tai jollain muulla tavoin sabotoidaan.

  Jatkossa olisi parempi että katsotaan vähän tarkemmin ketä päästetään uuteen ryhmään jäseniksi ja varsinkin ilmiselvät valeprofiilit jätetään hyväksymättä.

  1. Hyvä huomio, kyse voi olla false flagista. En sulkisi sitä mahdollisuutta täysin poiskaan. Jos kyse ei ole false flagista niin harmi jos tuollaisia kajahtaneita on jotka uhkailevat ihmisiä.

   1. Ainakin MV:n, siis itse lehden, artikkelin perässä olevista fb-plugin-kommenteista näkyi lastentarha – vastaan fossiilit asetelma selvästi!
    Hauskaakin taisi olla, ja nuorta polvea liikkellä runsaasti. Sattumaa?
    Joku junnu oli omien sanojensa mukaan tehnyt jo ilmiannon rasistien vihapuheestakin. Hmmm.

 8. Kansallismielinen, maahanmuuttokriittinen on tavallinen, normaali ihminen, joka tosin pyritään leimaamaan kummajaiseksi. Harmi, jos itse autetaan vahvistamaan tätä kuvaa alamittaisella käytöksellä.

 9. Hmmm… Tämä 15 vuotias on rikosoikeudellisesti syyntakeinen, ns. ”nuori aikuinen”: Nykynuoret ovat siitä outoja että ne ilmoittaa olevansa aina ”lapsia” kun niihin kohdistetaan okeudellisia toimita tai kurinpidollisia. Kuten siitä opettajan raivokohtaus-videossa. Mutta kun ne ostaa teini-lnkeroa ja tupakkaa niin silloin ne on niin aikuisia niin aikuisia.

  Ko. henkilö pitäisi yksiselitteisesti asettaa rikosoikeudelliseen vastuuseen. Ei siinä sen kummempaa. Ja vaikka tuomiota ei henkilön iän puolesta laitettaisi täytäntöön, niin se seuraa papereissa läpi koko elämän. Tämä on se asia jonka teinit unohtavat. Eli, kun sitten täytetään 18 vuotta ja rötöstellään kuten ennenkin ja luullaan että ”ensikertalaisena” saadaan puolet tuomisota tai ehdollista, niin rikollisen historian vuoksi tuleekin täysimääräinen rangaistus.

  Näitä pitäisi saada enemmän liikeelle jotta nykynuorison hölmöilyt ja aivopierujen tuottamat idioottimaisuudet loppuisivat. Tosin, ei se koskaan täysin lopu. Mutta muutama varottava esimerkki rauhottisi kummasti idiottimaisuuksia.

   1. Jos tarkkoja ollaan niin on tehnyt laittomuutta siinä määrin että mv-lehti voisi nostaa syytteen viestiliikenteen häirinnästä 😉

   2. Paavo Tajukangas on siis asiasta tuota mieltä, eli MV-lehteen liittyvät julkaisut tai sosiaalisen median sivustot ovat suljettavaksi kelpaavaa roskaa. Niinkö Tajukangas, todellakin?

    1. En ole puhunut MV:stä mitään. Se toimikoot kuten parhaaksi katsoo. Mutta lapsiin kohdistuneet uhkailut ovat nilkkien touhua. Pikku poikien uhkailu on todella mielekästä. Grrr oikein kunnolla.

 10. Vanha oikeudellinen periaate: laillistakaan oikeutta ei saa toteuttaa, jos perimmäisenä motiivina on haitanteko toiselle. Nykyään kaikkinainen ilmianto tehty niin arkipäiväisen

 11. Suurimman virheen teki MV-lehti julkaistessaan ko. alaikäisen henkilöllisyyden. Varmasti siellä oli tiedossa mitä siitä seuraa. Kostoa hakivat tietoisesti ja ties mitä tästä vielä seuraa.

  1. Alaikäinen on itse tuonut itsensä, kuvansa ja henkilöllisyytensä julkisuuteen. MV-lehden uutinen tietysti lisäsi pojan saamaa julkisuutta. Kun valtamedia tarttuu aiheeseen, niin poika saa lisää julkisuutta. Varmaan valitaan aikanaan eduskuntaan.

 12. En ymmärrä miksi täällä puolustellaan tuota Mäyrän paskiaista. Tässä käydään sotaa Suomen puolesta ja tuollaiset paskakasat hyödyttävät vihollista.

  Tämän palstan seuraaminen saa nyt jäädä.

 13. Tässä nyt pitäisi ymmärtää tosiaan se, ettei MV:ssä ja MV:n puolesta kommentoijat ole yhtä kuin itse MV.

  MV:ssä on kiistatta omat hyvät ja huonot puolensa, mutta itse näkisin suuressa kuvassa sen olleen ehdottomasti hyvä juttu. Tällä hetkellä tilanne valtamedian osalta hieman parantunut uutisoinnissa erityisesti vuoden-parin takaiseen, mutta tarvetta lienee edelleenkin (viimeisimpänä Espoon Tiistilän koulun tapaus).

  MV:tä en enää aktiivisesti seuraa, pääosin Oikeaa Mediaa ja muita ns. siistimpiä sivustoja.

  MV:hän on julistautunut sensuurivapaaksi, jonka vuoksi noita laittomiakaan uhkailuja ei poisteta. Tämä on/voi olla toisaalta riippakivi koko sivustoa, sen lukijoita ja viimekädessä koko mamukriittistä kansanosaa vastaan. Suvakit saa taas tästä tapauksesta lisää vettä myllyynsä.

  MV:n kannattaisi lopettaa lähtökohtaisesti kaikki ulkopuolisista palveluista (kuten FB) riippuvat (tärkeät) kanavat ja perustaa omat. Keskustelufoorumi on, mutta juttujen kommentointi vielä FB:ssä, samoin kuin Mitä Vittua?-sivu ja sitten tuo suljettu ryhmä, joka nyt menetettiin.

 14. Ihan uskomatonta jos ei aikuiset ihmiset osaa käyttäytyä tuon paremmin. Johan sen tietää tyhminkin että Rasmus-ryhmä niitä ilmiantoja on antanut vaikka sekään ei ole mitään laitonta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.