”Tanskalainen” imaami kehoitti puheessaan hyökkäämään juutalaisten kimppuun

13

Ohessa lyhyt pätkä kööpenhaminalaisesta moskeijasta. Imaami siinä ihan lonkalta kehoittaa tappohommiin. 

Tanskan juutalaisyhteisö aikoo ottaa yhteyttä poliisiin imaamin kehotettua Kööpenhaminan Nørrebron moskeijassa pitämässään saarnassa hyökkäämään juutalaisten kimppuun.

Tekstitys Lokalta.

Advertisements

27 thoughts on “”Tanskalainen” imaami kehoitti puheessaan hyökkäämään juutalaisten kimppuun

 1. Saatan olla väärässä, mutta jos maailmassa on yksi rotu/kansa jolle en rupeaisi ryttyilemään se olisi Israelin juutalaiset. Hyvähän se on tuon ”tanskalaisen” imaamin uhota, palopuheitaan voisi mennä pitämään palestiinalaisalueille ja toteuttamaan juutalaisvihaansa käytännössä, pikku riski tosin voisi olla ja rahoittajatkin hakusessa.

  Samaa karua maaperää olivat niin Palestiina kuin Israel. Kun juutalaiset vihdoin 1940-luvulla sodan jälkeen päästettiin monen brittikiepin jälkeen Israeliin, se oli surkea hiekkapläntti. Siitä sitten rakensivat valtion talouksineen, politiikkoineen ja ennen kaikkea puolustuksineen. Ja mitäpä tekivät palestiinalaiset samaan aikaan? Eivät muuta kuin istuivat tumput suorina ja valittivat. Kuten edelleenkin. Imaamit etunenässä.

 2. Vadelmaako noi kaapupellet tulevat tänne Eurooppaan vinkumaan jostain toisesta Lähi-Idän porukasta. Se on niin puuduttavaa! Pysyisivät poissa pilaamasta meidän ilmapiiriä. Toi on oikeasti rasittavaa!

  1. YLE:kin propagoi vain varsin konservatiivista islamia – kaikki tytöt ja naiset aina säkeissä…

 3. Islamin näkemys on muuten täysin päinvastainen kuin Raamatun – Uudessa että myös Vanhassa testamentissahan on myös näitä ns. ennuskirjoja, kuten Ilmestyskirja – ja siksihän myös Israel perustettiin uudelleen vanhalle paikalleen…
  – tuo Al-Aqsa moskeijahan on rakennettu juutalaisten pyhimmän paikan eli Temppelivuoren päälle – Koraanissa ei kuitenkaan mainita Jerusalemia nimeltä kertaakaan, Raamatussa se taas tietenkin esiintyy lukuisia kertoja…

  Harmageddonin taistelu tullaan käymään sitten Lopun aikoina – ja on kiinnostavaa, että muslimitkin siihen oikein tähtäämällä tähtäävät!
  – ja kyllä se tullaan varmasti näkemäänkin – uskoi henkimaailmaan tai ei, niin muslimeja Koraani kuitenkin ohjaa…

  1. Tämän takia varsinaisten natsienkin tulisi tajuta, että Israel kyllä tulee joutumaan hyökkäyksen kohteeksi – joten apuanne ei edes tarvita, vaan muslimit hoitavat sen työn takuuvarmasti…
   – uskoi Jumalan/Saatanan olemassaoloon tai ei, niin muslimit kyllä todellakin noudattavat Koraanin ohjeita ja kun tilaisuus tulee, niin…

   Suurin osa juutalaisistakin on ateisteja, joten ei heistä moni tätä usko ja koska usko USA:n ikuiseen mahtiin – mutta kyllä niin vain tule käymään.
   ISIS-järjestön kalifaattihan toimi tavallaan hyvänä harjoituksena, muslimimaat eivät vain olleet vielä valmiita siihen…
   Ja todellakin USA on pelattava pelistä pois ennen varsinaista uutta kalifaattia ja muita vastaavia suunnitelmia…

   1. Muslimiblokkia aliarvioidaan ja USA:n mahtia ikuisena yliarvioidaan.
    Jos ja kun Venäjä tai Kiina, Pohjois-Korea tms. asettuvatkin muslimiblokin puolelle, niin kyyti voi olla kovaa ihan joka puolella…

    Vihollisuudet ja ystävyydet voivat vaihtua äkistikin – ja joku silloin myös petetään ja jätetään…

    1. Kieltämättä näin, mutta ainakin minun on todella vaikea nähdä mitään sellaista skenaariota, joka saisi Venäjän tai varsinkaan Kiinan liittoutumaan islamistien kanssa. Venäjä pitää al-Assadin puolta lähinnä Syyriassa sijaitsevan laivastotukikohtansa johdosta. Heidän aiempi tukensa arabimaille niiden ja Israelin välisissä rytinöissä johtui Stalinista ja hänen perinnöstään:.

     Stalin ei vastustanut Israelin perustamista, koska uskoi sen muodostuvan nopeasti sosialistiseksi valtioksi; olihan Kominternissä juutalaisilla melkoinen edustus. Kun Israelista tulikin länsimaistyylinen demokratia (jossa arabeillakin on mm. äänioikeus Lähi-idän ainoana valtiona), koki setä Josif itulleensa petetyksi ja siirsi kostoksi tukensa arabimaille. Putinin Venäjällä ei ole Syyrian-tukikohtaansa kummempia syitä sympatisoida arabeja eikä varsinkaan islamismia, jonka nimissä tshetsheenit heitä terrorisoivat jo Jeltsinin aikaan.

     Ja mitä tulee USA:n mahtiin, on sitä vaikea yliarvioida. Sen sotilaallinen voima riittäisi lanaamaan muslimimaailman sileäksi
     vähintään yhtä helposti kuin Natsi-Saksan, jonka sotilaallinen suorituskyky oli arabeihin verrattuna kuin toiselta galaksilta. Se edellyttäisi vain, että

     1) Trump antaisi siitä käskyn ja ennenkaikea
     2) sikäläiset liberaalit eivät alkaisi työntää kapuloita rattaisiin asian tuhoamiseksi, kuten Vietnamin sodassa.

     Mutta Trumpin on pelattava oman maansa itse itselleen keksimien pelisääntöjen mukana, vaikka vastapuoli ei niin teekään, ja oteltava toinen käsi selän taakse sidottuna – toistaiseksi…

     1. Trump on kyllä niin outo heppu, että mistä sitä ikinä tietää, mitä tapahtuu…

      Mielestäni USA on jo menettänytkin otettaan maailmalla hyvinkin paljon, jo ennen Trumpiakin siis…

 4. Muslimeja ei myöskään vaadita hyväksymään naisimaamiutta tai homovihkimisia…

  Mutta on jännä nähdä, että johtaako tuo täysin islamin uskonnon mukainen juutalaispuhe johonkin?
  – itse en usko siihen, koska uskonnonvapaus…
  – toki tuo tyyppi vaaditaan varmaankin hyllytettäväksi – noin niin kuin muodon vuoksi – mutta siihen se sitten jääkin…

  1. Voisivatkohan muuten julkisuudessa esiintyneet islamilaisen kulttuurin edustajat kuten Isra Lehtinen, Pia Jardi, Maryan Abbulkarim, Suaad Onninselkä, ”Husu” Hussein, Nasima Razmyar, Özberkan & Mahadura yms. – kommentoida tuota videota?

   Samaten islamia puolustavat ja kristinuskon pahuudesta vaahtoavat suvakit, kuten Maria Pettersson, Veronika Honkasalo, Katju Aro ja kumppanit?

   1. Ilman muuta voisivat. Eri asia, haluavatko.

    Vaikka mitäpä vaikeuksia se heille oikeastan tuottaisi: tulisivat vain kertomaan, kuten jaakkohämeenanttilat ennenkin, ettei tuo lausunto edustanut oikeaa islamia, joka on aivan samanlaista kuin pohjoismainen tapaluterilaisuus. Sitäpaitsi imaamia siteerattiin väärin eikä hän todellisuudessa edes koskaan sanonutkaan mitään; jos joku muuta väittää, on hän rasisti.

 5. Saakohan muuten Tanskan ev. lut. kirkossa sanoa enää esim. homoseksuaalisia tekoja synneiksi – Ruotsissa ei varmaan ainakaan? Tai vastustaa naispappeutta? Epäilen, että ei…

 6. Ja miksiköhän radikaalimoskeijoita, jotka saarnaavat kaikkien vääräuskoisten päänkatkomisista – ei suljeta?

 7. Ne ovat tunkeutuneet Eurooppaan tappaakseen. Lopullinen tarkoitus on täydellinen alistuminen Ja Euroopan muodostuminen kalifaatiksi. Tätä totuutta ei niitten valheet muuta.

 8. Ei ollut vihapuhetta havaittavissa. Lopussa sanottiin ”jos Allah suo”, eli Allahin ollessa pienin, ei moista Kalifaattia tulekaan ja kaikki menee pitkin *****ja, kuten tähänkin asti. Ihme jossittelua, väittäminen olisi eri asia.

 9. Ehkäpä Monokulttuurinkin käsittelyyn sopiva pätkä? :

  Mahadura & Özberkan:
  ”Haukku haavan tekee – Rasistisen kielenkäytön vaikutuksia ei olla tutkittu Suomessa tarpeeksi ”

  http://areena.yle.fi/1-4124868

  Monikulttuuri on tuhoon tuomittua jo tuonkin perusteella…

 10. ”Afgaanikristitty murhattiin omien lastensa nähden Saksassa”

  ”Farimah, 38-vuotias afganistanilaisnainen puukotettiin kuoliaaksi Prienissä, Baijerin osavaltiossa Saksassa 29. huhtikuuta. Murhaaja, 29-vuotias afganistanilaismies, pidätettiin heti iskun jälkeen.

  Murha tapahtui kadulla, Lidl-kaupan edustalla naisen 11- ja 5-vuotiaiden lasten silmien edessä. Asiasta kertovat muun muassa saksalaiset verkkolehdet Deutche Welle ja achgut.com.

  Farimah kääntyi muslimista kristityksi kahdeksan vuotta sitten. Vuodesta 2011 Saksassa asunut nainen palveli paikallisen seurakunnan pakolaistyössä. Poliisi on kuitenkin ollut varovainen kommentoimaan iskun motiiveja. Hyökkääjän todettiin olevan ”henkisesti epävakaa”, mutta rikostutkijat pitävät naisen kääntymistä islamista kristinuskoon mahdollisena motiivina rikokselle. Murhaepäiltyä nimittäin on kuvattu ”hyvin uskonnolliseksi”.

  Open Doors selvitti: kristittyjen syrjintä vastaanottokeskuksissa laajamittaista

  Farimah’n murha on jäävuoren huippu kristittyjen turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kohtaamasta vainosta Saksassa. Paikalliset seurakunnat ja kristityt ovat tuoneet esiin huolensa vastaanottokeskuksissa tapahtuvista loukkauksista. Deutsche Wellen esiin nostamissa esimerkeissä muun muassa erään kristityn turvapaikanhakijan seinälle oli maalattu graffitilla: ”On aika tappaa ei-uskovat”. Joidenkin kylpyhuoneiden ja keittiöiden oviin on kirjoitettu: ”Pääsy kielletty epäpuhtailta.”

  Vaikka uhkailut ja pahoinpitelyt ovat herättäneet Saksassa huolta, niitä on kuitenkin pidetty satunnaisina. Kristillinen ihmisoikeusjärjestö Open Doors Germany kuitenkin osoitti viime lokakuussa julkaistussa selvityksessä, että painostus on systemaattisia ja koko maan kattavaa.”

  https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/afgaanikristitty-murhattiin-omien-lastensa-nahden-saksassa/

  1. ”Open Doors haastatteli touko–syyskuun 2016 aikana 743 kristittyä turvapaikanhakijaa ja pakolaista lähes kaikissa Saksan osavaltioissa.
   56 prosenttia vastaajista kertoi tulleensa fyysisen hyökkäyksen kohteeksi ja 42 prosenttia kertoi saaneensa tappouhkauksia. 91 prosenttia vastaajista sanoi, että hyökkäysten takana olivat pakolaiskeskuksen muslimit.

   Tähän mennessä kuitenkin vasta Hessenin osavaltio on ryhtynyt toimenpiteisiin vähentääkseen tapauksia. Keskuksiin on rekrytoitu pakolaisten lähtömaista tulleita kristittyjä vartioita ja tulkkeja. Open Doorsin tiedottaja Ado Greve kertoo, että jo nämä yksinkertaiset toimenpiteet ovat synnyttäneet luottamusta ja parempaa ymmärrystä keskuksissa”

   Lähde: em.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.