Esittelyssä muutama lasten uhkailija-aikovat pahoinpidellä vieraan lapsen

0

Seuraavat ”miehet” uhkailevat pahoinpitelyllä tai tappamisella nuorta teinipoikaa, jota eivät edes tunne.

 

Kuvakaappaus 2017-05-19 12-07-14

Jari Hytösen kuvia Facebookista:

 

 

Kuvakaappaus 2017-05-19 11-12-43

Mäntymäki siis haluaa, että joku ajaa pojan päälle. Mäntymäki näyttää androidilta. Tai Tsingis Kaanilta.

 

 

Kuvakaappaus 2017-05-18 22-13-16

Uusitalo siis aikoo leipaista teinipoikaa.

35 thoughts on “Esittelyssä muutama lasten uhkailija-aikovat pahoinpidellä vieraan lapsen

  1. "Minä olen paakari pitkon vääntäjä korvapuustihommat ne hoidellaan" sanoo:

   Ja leipurinkin on parasta vaan tyytyä tai-kinaan.

 1. "Siinä näette minkälaisia väkivaltaisia rasisteja suomalaiset ovat" sanoo:

  Typerillä väkivaltauhkauksilla ilahdutetaan vain suvakkeja ja heidän parasiittejaan.

 2. Hyvä Paavo! Olet rehellinen ihminen ja aina oikealla asialla! Vain järkevillä perusteluilla ja kärsivällisellä selittämisellä on mitään mahdollisuutta että saamme asiaamme esille. Tuommoisella MV-lehden uhoamisella ammutaan vaan omaan nilkkaan. On hyväksyttävä että kansallismielisille on nollatoleranssi eli käytös mikä hyväksytään vihervasemmistolle kääntyy kansallismielisten tuhoksi.

  1. ”On hyväksyttävä että kansallismielisille on nollatoleranssi eli käytös mikä hyväksytään vihervasemmistolle kääntyy kansallismielisten tuhoksi.” – SINÄ VOIT HYVÄKSYÄ, MUTTA SUURI ENEMMISTÖ EI.

   Mitä enemmän annetaan periksi, sitä pahemmaksi tilanne muuttuu, kuten on nähty matupaskojen, jopa niiden maassa edelleen laittomasti, kielteisen lopullisen päätöksen saaneiden kohdalla nähdään.

   Se nyt on vaan niin, että maitopojat ovat suvakkeja ja miehet ovat valmiita puolustamaan omiaan.

   1. On turha puolustella teinipojan kiusaamista ja uhkailua. 15-vuotiaan pojan kiusaaminen ei ole mitään sananvapautta ja sillä ei ole mitään tekemistä kansallismielisyyden kanssa.

    Kansallismielisyyteen ei kuulu matalaotsaisuus.

    1. Hyvin erikoinen artikkeli paavolta. Rasmuslaisten naamat ja nimet sensuroidaan mitä hulluimmissakin yhteyksissä, mutta muutaman juntin nettikommentin takia viitsit oikein revitellä. Kenen luulet kostuvan tästäkin jutusta? Jokainen täyspäinen ymmärtää, että kun aikuinen mies uhoo netissä pikkupojalle niin kyseessä ei ole penaalin terävin kynä. MV lehdellä oli täysi oikeus juttuunsa kyseisen pojanklopin kohdalla ja hyvä, että poika saa palautetta. Oppiipahan, että teoilla on seuraamuksensa. Itseäsi ammut jalkaan vastaavilla jutuilla, jos ei ole aiheita kunnollisiin artikkeleihin niin parempi ottaa vaan olutta..

     1. Sanotaanko näin, että jos poika olisi ollut vaikkapa parikymppinen niin en olisi noteerannut juttua luultavasti ollenkaan. Mutta koska jeppe on yläasteikäinen kiltti maalaisteini, ja häntä uhkaillaan satojen aikuisten miesten toimesta, niin en voi hyväksyä sellaista toimintaa millään ilveellä. Rasmukset ovat pellejä, että ei siinä mitään. Mutta en voi hyväksyä teini-ikäisiin kohdistuvaa uhoilua varsinkin kun monien uhotyyppien profiili kertoo sen, että saattaisivat jopa tehdä jotain.

      Poika ei ole millään tavalla ”syyllinen” sivun sulkemiseen VAAN se johtuu siitä, että 1) sivun sisältö on ollut mitä on ollut, ja 2) ENNENKAIKKEA niitä ilmoituksia on tullut esim. rasmuksen taholta tuhansia. Rasmuksessa on ollut vaikka minkälaista kamppanjaa sivun sulkemisen puolesta ja se on se pääsyy, miksi sivu suljettiin. Ei yksittäisen pikkupojan läppä.

      Näin ollen läppä-teini joutui tarkastiottaen rasmuksen aiheuttaman vihan kohteeksi. Vihan kohde ei ole oikea. Se on rasmus, ei yksittäinen teini. Jos jotakuta halutaan roviolle sivun sulkemisen takia se on rasmus.

     2. Ajattelepa asiaa niin, että oltaisiin jääkiekkojoukkue? Ykkösketju tekee maaleja minkä ehtii ja neloskentän väsymättömät puurtajat panevat kroppaa likoon vaihdosta toiseen, tappaen jäähyjä ja blokaten laukauksia. Valitettavasti he myös antavat jatkuvasti vastustajalle suoraan lapaan nappisyöttöjä, joista nämä tekevät maaleja. Puolustuksessa ollessaan he tekevät omiakin maaleja.

      Haluatko sinä oikeasti näiden neloskentän vilttiketjuun kuuluvien tyyppien olevat joukkueen pelaavassa kokoonpanossa jatkossakin? Jos haluat, etkö sitten halua joukkueemme voittavan turnausta? Sillä vastustajaa auttamalla, vaikka kuinka tahattomasti, eivät pelit eikä mestaruus ole voitettavissa.

      Siksi haluan nuo neloskentän vilttiketjun typit pois joukkueesta, tai ainakin pysyvästi vilttiketjuun. Tätä Paavokin ymmärtääkseni peräänkuuluttaa. Vastustaja kun on omana kokoonpanonaankin aivan tarpeeksi vahva ja tehokas. Meidän ei todellakaan tarvitse antaa sille minkäänlaisia apuja.

  1. Tuskin yksi ilmoitus riittää? Ja kun tietääkö kukaan edes syitä siihenkään…

 3. Nämä on näitä suomalaisia surkimuksia joilla oma elämä on mennyt pieleen ja jotka purkavat pahaa tuntoaan muihin. Niitä kun katsoo silmiin ja on ihan hiljaa niin voi tuntea miten ne alkaa häpeään itseään. Ja kohta ne lähteekin jo pois.

  Ja kun niille sen jälkeen sanoo että osta selkäranka niin alistettuina jatkaa matkaansa. Ikävä kyllä tätä sakkia on täynnä Matkahuoltojen asemakahvilat ja risteysten huoltoasemat.

 4. Eivät kai nuo kuitenkaan tosissaan uhkaile?!
  Mutta kaikkien on syytä pitää laki mielessään ja esim. MV-lehtikin vain hyötyisi siitä, että kaikkein äärimmäisimmät ja lakia selkeästi rikkovat kommentit moderoitaisiin nopeasti pois, vaikka toisaalta sananvapauskin tietysti kärsisi moderoinnista…
  Joskus kiukun näkyminen kommenteissa on toki täysin ymmärrettävää, esim. jos on kyse jostain aivan hirvittävästä uutisesta…

  Vaikea tietää tässäkään kaikkia syitä ja seppiä, tuosta poistetusta Face -ryhmästäkään en tiedä yhtään mitään – mutta tosiaan uhkailla ei saa ketään.
  – toivottavasti sopivat asiat puolin ja tosin – ja rauhoittuvat kukin tykönään…

 5. Paavo on sionistien asialla.

  Miksi Paavo lietsoo islamofobiaa?

  Siitä hyötyy vain sionistit.

  Paavo juo alkoholia ja kännissä lässyttää pahoista muslimeista on se vitun kova jätkä.

 6. Väkivalta tai sillä uhkailu ei auta asiaa yhtään. Päinvastoin.

  Jos enemmistö kansasta ei halua stoppia siirtolaisvirralle, niin se jatkuu entisellään vaikka me ’rasistit’ oltaisiin miten väkivaltaisia hyvänsä. Pikaisia muutoksia ei ole luvassa. Ainoastaan nopea negatiivinen kehityskulku Ruotsissa saattaa aiheuttaa meilläkin nopeampaa toimintaa.

  Kansan täytyy äänestää siirtolaisten vastaanotto nurin. Ennen pitkää saamme kotimaahamme muslimiterrorismin ja mamurikollisliigat. On tärkeää seurata tarkkaan, mitä Ruotsissa tapahtuu ja juuri sitä työtä Paavo tekee.

  Viha pois ja kylmä realismi tilalle. Itse en vihaa enkä aio vihata kehitysmaalaisia tulevaisuudessakaan. En kuitenkaan halua heitä tänne, koska lopputulos ei näytä olevan se suvakkien lupaama kulttuurin rikastuminen, vaan Lähi-idän levottomuuksien siirtyminen omalle tontille.

  1. Suurin osa vastustaa jo tätä massatrafiikkia ihan tutkimusten mukaan, eikä suurin osa usko muslimien integraationkaan – ja liki koko Euroopassa on näin!
   – Ruotsi toki on vielä täysin oma lukunsa ja valitettavasti se myös imuroi tulijoita tälle suunnalle…

   Kuitenkaan esim. persuillakaan ei ole oikein ollut työkaluja ja uskottavuuttakaan, joten siksi heitä ei äänestetä tarpeeksi!
   – hyvien ja uskottavien ehdokkaiden värväys persuille onkin kaikki kaikessa tulevaisuutta ajatellen. Pitää hallita muutakin kuin maahanmuuttoasioita.

   Toki kun esim. virkamieskuntaa ja lainsäädäntöä on rakennettu niin pitkään suvakkivoimin, niin muutos on hidasta – koska vastaan haraajia riittää, vaikka he eivät kansan enemmistön tai edes hallituksen näkemyksiä edustaisikaan…

   Ja esim. laittomien Suomeen jäämistäkin kannattaa vain alle 10% – mutta silti suvakit hallitsevat somea suvereenisti – luoden täysin päinvastaista harhakuvaa…
   – siksi ASIALLINEN maahanmuuttokritiikki ja faktojen, kuten tilastojen, jakaminen onkin niin tärkeää.

   1. Täytyy taas kerran muistuttaa, että tähän mennessä Perussuomalaisten kolme suurinta ongelmaa ovat olleet Soini, Soini ja Soini. Hänen vennamolaisuuden perustalle pystyttämänsä minipuolue olisi sellainen edelleen ilman erästä Jussi Halla-ahoa. Miten Soini on miestä kiittänyt? Erottelemalla hänen myötään puolueeseen tulleita maahanmuuttokriittisiä kansanedustajia ja harjaamalla muita hiljaisiksi. Halla-aho itsekin olisi tähän mennessä saattanut saada lähtöpassit, ellei olisi jemmanut itseään ”kasvamaan koroa” Brysseliin.

    Kaikki edellämainittu on ollut tiedossa jo pitkään, tai ainakin olisi pitänyt olla. Silti Soinin käsittämätön petos istuvaa hallitusta muodostettaessa ylätti minutkin. En olisi voinut uskoa häntä juuri tuossa määrin röyhkeäksi opportunistiksi, jolle mikään muu kuin oma perse ei merkitse yhtään mitään. Hän oli valmis heittämään paskatunkilolle puolueensa (joka tosin näyttää olleen hänelle vain henkilökohtainen vaaliorganisaatio), äänestäjänsä ja heidän luottamustaan nauttineet kansaedustajat ja helvetti vieköön koko Suomen kansan ja valtakunnan! Kaiken vain saavuttaakseen henkilökohtaisen hillotolppansa, ministeri-Audin takapenkin.

    Eli vielä kerran: Perussuomalaisilla oli ja on edelleen työkalut tuhoavan maahantunkeutumispolitiikan hallintaan. Ne on tähän asti pyyhkäisty määrätietoisesti syrjään vain ja ainoastaan Soinin ja hänen vennamolaisen hovinsa toimesta. Asiat voivat silti muuttua parempaan suuntaan hyvinkin radikaalisti, jos Halla-aho valitaan Persujohtajaksi lunastamaan mm. hänen ja muiden antamia lupauksia, joika Soini esti lunastamasta.

    Suomessa on edelleen yksi vakavasti otettava poliittinen voima, joka voi estää tuhomaahantulvimisen holtittoman jatkumisen. Se voima voidaan ottaa käyttöön heti, kunhan vain sen käyttöönottoa tähän asti tulpannut haittatekijä sadaan poistetuksi. Jos saadaan., Paljon riippuu nyt kesäkuun puoluekokouksesta. Siihen on kuitenkin kansallismielisten suomalaisten toivo pantava. Ei ihmeeseen. Sellaisia ei ole.

 7. Eikö siitä ole ollut puhe jos ei pääse purkamaan vihaansa esim bannien tai sensuurin tähden se purkautuu jollain muulla tavalla,vähän kuin rasmuksen feelgood rinkirunkkaavat lemmingsit jotka ovat monesti matkalla hirttämään natzeja ja paavo kun aina sensuroi rasmuslaiset vedoten niiden mielenterveysongelmiin.

 8. Paavolle tupsahti mahdollisuus profiloitua Hyväksi Ihmiseksi, kun hän löysi itseään tuohtuneempia suomalaisia. Paavo tarttui oitis tilaisuuteen, ja ryhtyi hyveliputtajaksi – oikeaksi oman elämänsä sakutimokseksi. Vai pitäisikö sanoa ”hyveläpyttäjäksi”? Tapu-tapu vaan, Paavo! Jaksaa, jaksaa, vielä nousee Hyve-Paavolla! Seuraavaksi Paavo järjestää varmaankin ”Kännikirjoittelu poikki” -mielenosoituksen Senaatintorille yhdessä vasemmistoliiton kanssa osoittaakseen suurisydämisyytensä.

  1. Teinin hirttämisellä ei ole mitään tekemistä sen asian kanssa, miksi kirjoitan. Nimittäin sen, että kehitysmaainvaasio saadaan loppumaan.

   Me voimme puhua mitä tahansa kehareista ja siitä, että niillä ei ole mitään tekemistä Euroopassa.

   Mutta teinipojat jätämme rauhaan varsinkin kun niillä ei ole mitään tekemistä minkään kanssa.

 9. Pitäisi hirttää kuvitteellisista munistaan kaikki, jotka mustia pisteitä näyttöpäätteellään katseltuaan kirkuvat hysteerisinä, että tässä on hirtetty teini, vaikka sillä ei olekaan mitään tekemistä minkään kanssa. No, ehkä Paavolla on siinä herkkä paikka? Ehkä Paavo muinoin mopoiässä seutukuntaa terrorisoidessaan kohtasi kerran sedän joka sanoi pahasti. Nyt on sitten koston aika?

 10. Tuskin tämän nuoren kaverin ilmianto pelkästään sulki tuon MV-lehden FB-ryhmän? Hän teki siinä hupsusti, että kertoili asiasta julkisesti omilla tiedoillansa joillekin kavereillensa. Ja loppu onkin sitten historiaa.

  Mitä eilen kävin lukemassa tuota MV-lehden juttua tästä ilmiantajasta, niin kommenttiketju oli vähintäänkin mielenkiintoinen lukea. Osa oli toki feikkiprofiileja, mutta oli siellä nähdä muidenkin profiileja joita pystyi halutessaan onkimaan FB:stä, siis muitakin kuin nämä kolme. Se MV-lehden kommenttiryhmä kun on julkisesti esillä ja jos sinne tosiaankin kirjoittelee e.m. juttuja, niin riskeeraa oman anonyymiteettinsä.

  MV-lehden kannattaa seuraavaksi perustaa salainen keskusteluryhmä FB:hen, laittaa sille vähemmän näkyvä nimi ja ottaa jäseniksensä harvat ja valitut. Saavat sitten siellä kirjoitella omia mielipiteitänsä. Toki myös muitakin nettifoorumeita löytyy, kuten toi VKontakte. Problem solved ja he pääsevät ilmiantajista eroon.

 11. Joskus olisi suurta viisautta vaieta. Nämä kolme ovat yhtä vähämielisiä kuin pahimmat rasmustelijat ja RHC-väki. Pojankloppi tuskin ajatteli tehneensä mitään vakavampaa mutta ei hän tähän MV-sivun sulkemiseen yksin pystynyt. Tässä Paavo menit tekemään samankaltaisen teon kuin tyyppi joka julkaisi risu-ukko videon. Jatka samaa linjaa kuin ennenkin ja jätä tällaiset moraaliposeeraukset muille tahoille. Kiitos ja morjens, äläkä ryyppää ittees hengiltä.

 12. Juu eiköhän pelata reilulla pelillä…itse olen aktiivinen mv ryhmän käyttäjä ja Kyllähän tuo nyt keljuttaa että ryhmä meni kiinni,mutta kaikella on rajansa kuitenkin…eihän sitä sotaa tuolla tavoin voiteta…pojat on poikia…!!!!

 13. Tsingis Khan 🙂 Suomalaisia pidetään välillä ulkomailla aasialaisina. Jotkut siltä hieman kyllä näyttävätkin.

 14. Lässyttäjät saa ite nokkaasa niin kun vassarit aina lopulta. Neekereiltä , kunhan ovat ensin niitä hyysänneet ja islamisteilta. Sit nauran minä ja suurin osa kansasta. Halutaan olla neekereitä, mölytään ja syljeskellään…ollaan olevinaan vassareita..

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.