Kokemäen parturi-kahvilan toiminnanjohtaja luuritti Kokemäkeläisen toimittajan

0

Kokemäkeläisen toimittaja Kuhalainen soitti Kokemäen vastaanottokeskuksen toiminnanjohtajalle ja kysyi sotapakolaisten parturi-kahvilan toimintaan liittyviä normaaleja journalistisia kysymyksiä. Hän olisi halunnut tietää mm. hygieniaan liittyvistä asioista.

Jakamisen paikka Ry:n toiminnanjohtaja Terhi Vainionperä ei kuitenkaan vastannut toimittajan kysymyksiin vaan veti luurin korvaan. Jakamisen paikka on saanut 40 000 euroa toimintarahaa parturi-kahvilan pyörittämiseen.

http://kokemakelainen.net/2017/05/19/40-000-euroa-tukea-kupannut-toiminnanjohtaja-loi-luurin-korvaan/

Puhelu:

21 thoughts on “Kokemäen parturi-kahvilan toiminnanjohtaja luuritti Kokemäkeläisen toimittajan

 1. Aina joku rotta nuuskii esiin mahdollisuuden tienata rahaa massamaahanmuutolla sanoo:

  Valonarkoja juttuja nämä puuhastelubisnekset joissa valtiolta lypsetään häpeämättä rahaa.

 2. Sotamies koukkii tupakanhajuisella kakkakädellä kattilassa eikä sitä saa edes kyseenalaistaa?

 3. Niin mutta, eikö koraanissa sanota, että perse pyyhitään vasemmalla kädellä. Ja jos mätti ruokaa oikealla, niin asia kunnossa.

   1. Aivan, mutta huomatkaa: hän mättää ruokaa vääräuskoiselle vääräuskoisten maassa. Kaikki sujuu siis islamin pyhimpien periaatteiden mukaisesti.

 4. Valtionavustuksilla toimivan järjestön/laitoksen tulee olla veronmaksajille täysin läpinäkyvä!!

  Tällä perusteella valtio voisi vaatia takaisin maksamansa tuen.

 5. On taas sen näköistä puuhastelua – muutama kahvikuppi ja hieman hellalla keitellään -, ettei voi kuin ihmetellä, miten siihen saadaan ympättyä 40 000 euroa. No joo, eihän se rahan kuluttaminen vaikeaa ole.

  1. Pikkuilkeästi hiipii mieleeni, että tuosta 40.000 €:n suuruisesta apurahasta eräät vetävät osan omiin liivintaskuihinsa. Esim. tuon ry:n puuhamiehet, ei olisi mitään uutta auringon alla.

   Ja tuohon puljuun ei muutenkaan taideta soveltaa ns. normaaleja vero- ja työlakeja? Väittäisin tuon videonpätkän nähtyäni, että noilta kokeilta puuttuvat hygieniapassit plus muu vastaavanlainen koulutus alalle, mikä vaadittaisiin pottunokkaiselta suomalaiselta.

   Saas nähdä myönnetäänkö toimintaan vielä tulevaisuudessa lisää valtion varoja? Koska en jaksa uskoa että toi lafka tekee positiivista liikevaihtoa, vaikkei se taida myöskään maksiskella työnantaja- ja eläkemaksuja.

   Hintojen polkemisen ohella, mikä on siis pois ns. normaalilla tavalla operoivilta Kokemäen ravintola- ja parturiyrittäjiltä, tuo mesta kannattaa ja pitää laittaa ehdottomaan boikottiin. Jakakoon sitten vaikka VOK:in asukkaille noita palveluitansa.

   Näyttää olevan muutamien suomalaisten puuhastelukerho ja suojatyöpaikka toi ry? Jo tuo ettei haluta vastata kysymyksiin kertonee ”huonosta omatunnosta” tai se että toiminta ei ”ihan kestä päivänvaloa”.

   P.S. en ole kotoisin Kokemäen alueelta….

 6. Mun pitäisi ja puuhastella arabityttösten kanssa mukavia, mistä sitä rahaa sai hakea? ”A long-term survival situation camp-leirillä treenaamme mm lisääntymistä osana ihmiskunnan ultimaattista pelastussuunitelmaa”. 40 000€ saattaisi juuri riittää.

 7. Uussuomalaisten hegena on sitä parempaa hygenaa. Hyvin menee. Toivottavasti mahdollisia kävijöitä vaivaa jatkuva ripuli. Loppuu se hyysäripuuhastelu ilman että pitää antaa lisää verovaroja.

  1. Tallinnan neuvostoaikaiset kyhäelmät, siisteys ja autoilijoiden ystävällisyys jalankulkijaa kohtaan ihmetyttivät ja hämmästyttävät vieläkin. Shokkitila päällä yhä, mutten toivo mahd. jälkikasvuni menevän Eestiin muuttamaan noita asioita, antaa heidän itse päättää.

   Itse en kyllä kehtaisi hakea turvapaikkaa. Muistaakseni Jugoslavianpoika toi aikoinaan perheensä Suomeen turvaan, itse lähti takaisin sotimaan. Arvostan.

 8. No ,johtaja sanoo tuolle ,hyi hyi ,älä tee toiste ja siinä se on ,varmaankin ei sitten tee..

 9. Johtuuko matuista, että hygieniapassikoulutus tuli elintarvike-alalla pakolliseksi ja elintarvikealan säädöksistä on tullut niin tiukkoja kaikille? Jos tekee tuote-esittelijän työtä, pitää silloinkin olla hygieniapassi. Kerran olin kurssilla ja huvitti, kun siellä opetettiin kaikkea sellaista, minkä suomalaisessa kulttuurissa umpisuomalainen oppii jo lapsena, esim. että kädet pestään, ennen kuin käsitellään elintarvikkeita jne. Kurssi oli täynnä tuollaista ruoanlaitossa on käytettävä puhtaita astioita ym. suomalaisille itsestäänselviä juttuja. Siellä opetettiin sellaista perushygieniaa ja elintarvikkeiden käsittelyyn ja säilytykseen liittyviä juttuja, jotka suomalainen oppii kotikeittiössään jo lapsena.

  1. Käsitykseni mukaan kaikilla, jotka työkseen käsittelee elintarvikkeita, pitäisi olla hygieniapassi. Onko noilla matuilla hygieniapassikoulutus suoritettuna? Joskus luin lehdestä, että kaupassakin edellytetään myyjiltä hygieniapasseja, jos käsittelevät elintarvikkeita eikä ole vain kassalla. Niin ainakin käytännössä. Mahdollisesti myös laki velvoittaa.

  2. Muslimi oppii jo lapsena pyyhkimään perseensä kädellään. Muslimi siis leikkii kakalla koko elämänsä. Muslimi missä vaan ruoantekovaiheessa on taudinaiheuttaja. Aina. Jos safka oli jees kun keittiöstä lähti, kaikki sairastui, oliko missään vaiheessa muslimi mukana esim ruokakuskina. Ihan varmana oli. Muslimi on saastainen olento.

 10. mmmmm..ja katsokaa, se veivaa teidän safkaa ns. kakkakädellään jolla muslimit pyyhkii revaa. Käsi ylös kaikki jotka ovat krapulasunnuntaina voineet extra huonosti irak-pizzan jälkeen ja luulitte sen olevan vaan extra rankka krapula.. hahhaaaa, Mohammed veivaa pizzoja niin et joka lätyssä on kakkaa, karvoja ja räkää. Mohammed runkkaa sun kebabiin ja nauraa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.