Mainokset

Kokemäen parturi-kahvilan toiminnanjohtaja luuritti Kokemäkeläisen toimittajan

Kokemäkeläisen toimittaja Kuhalainen soitti Kokemäen vastaanottokeskuksen toiminnanjohtajalle ja kysyi sotapakolaisten parturi-kahvilan toimintaan liittyviä normaaleja journalistisia kysymyksiä. Hän olisi halunnut tietää mm. hygieniaan liittyvistä asioista.

Jakamisen paikka Ry:n toiminnanjohtaja Terhi Vainionperä ei kuitenkaan vastannut toimittajan kysymyksiin vaan veti luurin korvaan. Jakamisen paikka on saanut 40 000 euroa toimintarahaa parturi-kahvilan pyörittämiseen.

http://kokemakelainen.net/2017/05/19/40-000-euroa-tukea-kupannut-toiminnanjohtaja-loi-luurin-korvaan/

Puhelu:

Mainokset

21 Comments on Kokemäen parturi-kahvilan toiminnanjohtaja luuritti Kokemäkeläisen toimittajan

 1. Aina joku rotta nuuskii esiin mahdollisuuden tienata rahaa massamaahanmuutolla // 19/05/2017 13:07 // Vastaus

  Valonarkoja juttuja nämä puuhastelubisnekset joissa valtiolta lypsetään häpeämättä rahaa.

  Tykkää

 2. "Jos kärsit ummetuksesta niin mene Bazaariin syömään" // 19/05/2017 13:13 // Vastaus

  Sotamies koukkii tupakanhajuisella kakkakädellä kattilassa eikä sitä saa edes kyseenalaistaa?

  Tykkää

 3. korpisoturi // 19/05/2017 13:33 // Vastaus

  Niin mutta, eikö koraanissa sanota, että perse pyyhitään vasemmalla kädellä. Ja jos mätti ruokaa oikealla, niin asia kunnossa.

  Tykkää

 4. Lain mukaan // 19/05/2017 14:05 // Vastaus

  Valtionavustuksilla toimivan järjestön/laitoksen tulee olla veronmaksajille täysin läpinäkyvä!!

  Tällä perusteella valtio voisi vaatia takaisin maksamansa tuen.

  Tykkää

 5. Toimittaja Kuhalaisia pitäisi kloonata ja ripotella pitkin Suomenniemeä.

  Tykkää

 6. Valtsu // 19/05/2017 14:23 // Vastaus

  On taas sen näköistä puuhastelua – muutama kahvikuppi ja hieman hellalla keitellään -, ettei voi kuin ihmetellä, miten siihen saadaan ympättyä 40 000 euroa. No joo, eihän se rahan kuluttaminen vaikeaa ole.

  Tykkää

  • Ei riitä mihinkään // 19/05/2017 15:36 // Vastaus

   Bazaarin alasajoonkin joudutaan hakemaan hankerahaa vielä toinen mokoma.

   Tykkää

  • - Soomepois Eestist - // 19/05/2017 22:40 // Vastaus

   Pikkuilkeästi hiipii mieleeni, että tuosta 40.000 €:n suuruisesta apurahasta eräät vetävät osan omiin liivintaskuihinsa. Esim. tuon ry:n puuhamiehet, ei olisi mitään uutta auringon alla.

   Ja tuohon puljuun ei muutenkaan taideta soveltaa ns. normaaleja vero- ja työlakeja? Väittäisin tuon videonpätkän nähtyäni, että noilta kokeilta puuttuvat hygieniapassit plus muu vastaavanlainen koulutus alalle, mikä vaadittaisiin pottunokkaiselta suomalaiselta.

   Saas nähdä myönnetäänkö toimintaan vielä tulevaisuudessa lisää valtion varoja? Koska en jaksa uskoa että toi lafka tekee positiivista liikevaihtoa, vaikkei se taida myöskään maksiskella työnantaja- ja eläkemaksuja.

   Hintojen polkemisen ohella, mikä on siis pois ns. normaalilla tavalla operoivilta Kokemäen ravintola- ja parturiyrittäjiltä, tuo mesta kannattaa ja pitää laittaa ehdottomaan boikottiin. Jakakoon sitten vaikka VOK:in asukkaille noita palveluitansa.

   Näyttää olevan muutamien suomalaisten puuhastelukerho ja suojatyöpaikka toi ry? Jo tuo ettei haluta vastata kysymyksiin kertonee ”huonosta omatunnosta” tai se että toiminta ei ”ihan kestä päivänvaloa”.

   P.S. en ole kotoisin Kokemäen alueelta….

   Tykkää

 7. Mun pitäisi ja puuhastella arabityttösten kanssa mukavia, mistä sitä rahaa sai hakea? ”A long-term survival situation camp-leirillä treenaamme mm lisääntymistä osana ihmiskunnan ultimaattista pelastussuunitelmaa”. 40 000€ saattaisi juuri riittää.

  Tykkää

 8. Nimetön // 19/05/2017 15:38 // Vastaus

  Afrikan koodaribussiin saatiin ympättyä vain 30tuhatta.

  Tykkää

 9. Numento // 19/05/2017 16:34 // Vastaus

  Uussuomalaisten hegena on sitä parempaa hygenaa. Hyvin menee. Toivottavasti mahdollisia kävijöitä vaivaa jatkuva ripuli. Loppuu se hyysäripuuhastelu ilman että pitää antaa lisää verovaroja.

  Tykkää

 10. Nyt raittiutta hyvät ihmiset... // 19/05/2017 17:27 // Vastaus

  ”Humalaiset olivat shokki Suomeen saapuneelle nuorelle turvapaikanhakijalle – Nyt 7 lapsen isä toivoo jälkikasvun pysyvän raittiina”

  http://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/520005-humalaiset-olivat-shokki-suomeen-saapuneelle-nuorelle-turvapaikanhakijalle-nyt-7

  Onneksi somalien omassa kulttuurissa ei ole mitään, mikä ihmetyttäisi tai peräti kauhistuttaisi suomalaisia!

  Tykkää

  • Tallinnan neuvostoaikaiset kyhäelmät, siisteys ja autoilijoiden ystävällisyys jalankulkijaa kohtaan ihmetyttivät ja hämmästyttävät vieläkin. Shokkitila päällä yhä, mutten toivo mahd. jälkikasvuni menevän Eestiin muuttamaan noita asioita, antaa heidän itse päättää.

   Itse en kyllä kehtaisi hakea turvapaikkaa. Muistaakseni Jugoslavianpoika toi aikoinaan perheensä Suomeen turvaan, itse lähti takaisin sotimaan. Arvostan.

   Tykkää

 11. No ,johtaja sanoo tuolle ,hyi hyi ,älä tee toiste ja siinä se on ,varmaankin ei sitten tee..

  Tykkää

 12. Laupeus, ymmärtämys ja rakkaus // 19/05/2017 22:03 // Vastaus

  On kyllä ”ohjaajan” olemus ja jutut,.. huh!

  Tykkää

 13. Nimetön // 19/05/2017 23:54 // Vastaus

  Johtuuko matuista, että hygieniapassikoulutus tuli elintarvike-alalla pakolliseksi ja elintarvikealan säädöksistä on tullut niin tiukkoja kaikille? Jos tekee tuote-esittelijän työtä, pitää silloinkin olla hygieniapassi. Kerran olin kurssilla ja huvitti, kun siellä opetettiin kaikkea sellaista, minkä suomalaisessa kulttuurissa umpisuomalainen oppii jo lapsena, esim. että kädet pestään, ennen kuin käsitellään elintarvikkeita jne. Kurssi oli täynnä tuollaista ruoanlaitossa on käytettävä puhtaita astioita ym. suomalaisille itsestäänselviä juttuja. Siellä opetettiin sellaista perushygieniaa ja elintarvikkeiden käsittelyyn ja säilytykseen liittyviä juttuja, jotka suomalainen oppii kotikeittiössään jo lapsena.

  Tykkää

  • Nimetön // 20/05/2017 00:00 // Vastaus

   Käsitykseni mukaan kaikilla, jotka työkseen käsittelee elintarvikkeita, pitäisi olla hygieniapassi. Onko noilla matuilla hygieniapassikoulutus suoritettuna? Joskus luin lehdestä, että kaupassakin edellytetään myyjiltä hygieniapasseja, jos käsittelevät elintarvikkeita eikä ole vain kassalla. Niin ainakin käytännössä. Mahdollisesti myös laki velvoittaa.

   Tykkää

  • Shaisse // 20/05/2017 09:38 // Vastaus

   Muslimi oppii jo lapsena pyyhkimään perseensä kädellään. Muslimi siis leikkii kakalla koko elämänsä. Muslimi missä vaan ruoantekovaiheessa on taudinaiheuttaja. Aina. Jos safka oli jees kun keittiöstä lähti, kaikki sairastui, oliko missään vaiheessa muslimi mukana esim ruokakuskina. Ihan varmana oli. Muslimi on saastainen olento.

   Tykkää

 14. Quatro Tropicana // 20/05/2017 09:34 // Vastaus

  mmmmm..ja katsokaa, se veivaa teidän safkaa ns. kakkakädellään jolla muslimit pyyhkii revaa. Käsi ylös kaikki jotka ovat krapulasunnuntaina voineet extra huonosti irak-pizzan jälkeen ja luulitte sen olevan vaan extra rankka krapula.. hahhaaaa, Mohammed veivaa pizzoja niin et joka lätyssä on kakkaa, karvoja ja räkää. Mohammed runkkaa sun kebabiin ja nauraa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: