Aseman laittomille on hankittu hiekkalaatikko

13

Helsingin asemalla postaavat laittomat muslimit ovat ottaneet lakkoamiseen aivan uuden otteen. Pojat ovat saaneet leiriin hiekkalaatikon ja leikkitraktoreita. Kyllä kelpaa irakilaisen leikkiä. Tööt tööt…

 

Advertisements

38 thoughts on “Aseman laittomille on hankittu hiekkalaatikko

 1. Hiekkalaatikon jälkeen seuraava vaihe lapsen kehityksessä lienee sitten kikkelileikit? Seuraavaksi ostetaan Barbarat.

  1. ^ Eipä näytä nytkään barbarat riittävän, kyllä sen ”luomua” olla pitää jatkossakin.
   -Valitettavasti.

 2. En oikeasti usko, että joku kotimassaan oikeasti hädässä ollut, joka muka on vielä huolissaan perheestäänkin – jaksaisi pelleillä ja leikkiä tuolla tavoin innoissaan kuukaudesta toiseen…

  Nuo ovat elintasoturisteja, joita suvakit viihdyttävät viihdyttämisestä päästyäänkin…

  1. Hymy on korvissa ja varmaan pyllyssäkin – vaikka toisaalla väitetään, että tyyliin koko perhe on tapettu ja sitä rataa – nyyh yhy yyy…

 3. Kauanko tätä typeryyttä aiotaan jatkaa? Tämä vuosi? Seuraavakin? Vuoteen 2025?

 4. THEY ARE thinking IF THEY Made IT in HOLANDEE ,Belgian ,sweeden, FRANCE ,ENGLAND ,germany ,WHAY not in Finland .

 5. Kaivakaa niin suuri monttu että mahdutte sinne itse makaamaan…täyttö tulee talon puolesta!

 6. Staralle duuniin vaan kun monttujen teko näyttää onnistuvan ja onhan positiivinen syrjintäkin, joka takaa paikan jollekin muulle kuin valkoiselle suomalaiselle.

  Puttelandiakin alkaa näyttää vaihtoehdolta kannaksenpojalle kun katsotaan nykyistä kehitystä.

  1. Juuri näin.

   ”Prum,prum..tää laktoli kaivaa tättä”.

   ”Älä tule paha kakku, tule hyvä kakku” ja sitä rataa…..

   Eihän tämä ole enää tottakaan.

   Jumaleisson , miten sekaisin Suomen asiat on.

   ”Suomen suunta on pärsse edellä puuhun nykyisin”, älykkyys tipotiessään, joskus ennen muinoin sitä oli kosolti päätöksenteossakin.

 7. Hei tää on selvästi pikakoulutusta rakennusalalle,perusmontun kaivaminen jo hyvässä vauhdissa.

 8. Voi helvettiä ,mitä seuraavaksi?Kun kerta ovat 5 -vuotiaan tasoisia ,keinut ja pomppulinnat ,sekä pallomeri..

 9. Huomioliivit jo hankittuna, joten kavereilla hyvä valmius maanrakennushommiin. Ehkä vähän järeämpää kalustoa syytä hankkia, jos mieli tosissaan maahan tunkeutua.

  1. Ei helvetti, nyt minäkin tajusin miksi EK on niin innoissaan tukemassa rajatonta MAAHANtunkeutumista…
   Mutta ei taida partalapsityövomasta olla rakennustöihin, purkuhommissakin jälki on kuin rekalla repäisty.

   https://vaestotiede.wordpress.com/2015/12/01/prof-heinsohn-maahanmuuttajien-vyory-lopettaa-euroopan-vuoteen-2050-mennessa/

   Siinä linkki jossa kuvataan todennäköinen maailmankehitys seuraavina vuosikymmeninä, juoksuhautojen ja vallihautojen kaivajille voi tulla kova kysyntä…

 10. Jos minä saisin päättää, niin hylsyt otettaisiin koppiin niin pitkäksi aikaa, että suostuvat lähtemään maasta. Venäjän kanssa voitaisiin neuvotella edullinen kuljetus Armenian ja Turkin rajalle. Matkan mukavuudesta emme tietenkään maksa. Sieltä kävelisivät Turkkiin, josta kukin varojensa mukaan – kävellen, bussilla tai lentäen kotiinsa.

  Nykyinen viranomaisen velttoilu kostautuu meille uusina, entistä röyhkeämpinä tulijoina.
  Tarja H:n valtakausi kasvatti Suomeen shamppanjakenraalit, homopiispat ja anteeksipyytävät poliisipäälliköt.

  Mitä me teemme, kun tulee tosipaikka?

  1. Miksi ihmeessä tämän porukan annetaan vetkuttaa edelleenkin? Kuka antaa siihen luvan olemalla tekemättä mitään? sanoo:

   ”Suostuvat lähtemään”? Sitäkö odotetaan että he SUOSTUVAT lähtemään? Saako jokainen matu itse päättää haluaako poistua vai ei eikä siihen ole lainsäädännöllä/poliisilla mitään sanomista?

 11. Mikä hesalaisia oikein vaivaa? Suomesta ei ole enää mihinkään ja Suomen 1939-44 puolustaneet kuolivat turhaan. Ei tällaisen suvakkivelttomaan takia olisi kannattanut kuolla.

 12. ”Kaupunki teki maanantaina yllättävän ratkaisun ja tiedotti, että Rautatientorilla leiriään pitäneet Oikeus elää -mielenosoittajat saavatkin jäädä torille.

  Näin kertoo Oikeus elää -mielenilmaukseen osallistuneiden tiedottajana toimiva Outi Popp. Kaupunki antoi päätöksensä maanantaina kello 13.

  – Hyvä näin. Tuntuu todella mukavalta. Turvapaikanhakijoilla ei ole mitään muuta paikkaa. Tämä on heidän turvapaikkansa. Hienoa, että kaupunki ymmärtää sen.

  Rakennusviraston toimistopäällikkö Timo Korhonen vahvistaa, että päätös pitää paikkansa.

  – Meillä oli alkujaan huoli, että miten kaupunkilaisten normaali liikkuminen toteutuu. Siksi jouduimme tekemään viime viikolla riskiarvion. Oikeus elää ilmoitti, että he pienentävät aluetta tapahtuman ajaksi.

  Poliisi seuraa festivaalin ajan tilannetta.

  Suomi ensin -yhdistys on pitänyt Rautatientorin toisella puolella leiriään lähes yhtä pitkään aikaa kuin Oikeus elää.

  Teltalta maanantaina tavoitettu Toni kertoi, ettei yhdistys ole pakkaamassa telttaansa.

  – Jos he lähtevät, me lähdemme. Jos he eivät lähde, myös me jäämme, kiteytti mies viitaten Oikeus elää -leiriin. ”

  http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/522582-yllatyskaanne-oikeus-elaa-mielenosoittajat-saavatkin-jaada-rautatientorille-sanoo

  1. ”Torin toisella laidalla olevan Suomi ensin -leirin mukaan kaupunki ei ole halunnut neuvotella sen kanssa häädön vaihtoehdoista.

   Leirin nokkamies Marco de Wit sanoo, että heille on annettu aikaa maanantaina keskiyöhön saakka.

   Hänen mukaansa Suomi ensin -mielenosoittajat eivät ole aikeissa lähteä vapaaehtoisesti. Hän vetoaa kokoontumislain turvaamaan mielenosoitusoikeuteen.

   Kaupunki on Marco de Witin mukaan sanonut kutsuvansa poliisit siirtämään mielenosoittajat pois, jos nämä eivät suostu poistumaan.

   ”Me emme ole lähdössä mihinkään, poliisi saa tarvittaessa kantaa meidät pois.”

   HS ei toistaiseksi tavoittanut rakennusviraston edustajia kommentoimaan asiaa.”

   http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005221354.html

  2. Kyllä tuo rautatieaseman laittomien leiri olisi saatava pois, persutkin voisivat tehdä jotain!
   Kaikki ovat sen jo nähneet ja viestinsä tiedetään, joten siirtäisivät sen edes johonkin mamugettoon ja suvakkien hienostoalueelle, jos pois eivät muka saa.

   Suomi ensin -porukan aktiiveissa on omaan makuun ihan liikaa näitä antisemitistiä siionistijankkaajia ja kun on se itä-yhteyskin joillakuilla…
   – mutta jos vain toinen leiri puretaan, niin ehkä kaikkien maahanmuuttokriitikoiden pitäisi järjestää joku isompi mielenosoitus laitonta oleskelua ja suvakkienkin älyvapaata toimintaa vastaan…
   – kun kaiketi tuo Suomi ensin -leiri on hiukan vaikuttanut kuitenkin eli suitsinut laittomia ja suvakkeja…

   Sillä jos tuohon ei saada mitään rotia, niin ongelmahan voi laajentuakin – kauhuskenaariossa ns. paperittomia alkaa virrata Suomeen myös ulkomailta yhä enemmän, etenkin kun kesä ja haarat auki olevat suvakkiblondit vetävät…
   – kiva pikku Hesan loma jne.

   Nyt jo jotkut Hesan suvakkisossutyöntekijätkin ovat vissiin aikeissa ryhtyä kapinaan maahanmuuttolakeja vastaan…:

   http://www.hs.fi/mielipide/art-2000005220142.html?share=c2b8324fec4490ccf3ace181821f8ff8

   1. ”Sekä Suomi ensin- että Oikeus elää -mielenosoitusleirit voivat jatkaa Rautatientorilla kertoo poliisi.

    Sekä turvapaikanhakijoiden ja heidän tukijoidensa Oikeus elää -leiri että maahanmuuttokielteinen Suomi ensin -leiri saavat jäädä Rautatientorin läheisyyteen Helsingin ydinkeskustassa, kertoivat kaupungin rakennusvirasto ja poliisi maanantaina.”

    http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005221707.html

 13. Ilmaston muutos juu – miksiköhän JÄTTIMÄINEN SYNTYVYYS JÄÄ MAINITSEMATTA, etenkin kun puhe muslimeista?!
  – ja jos sunnien muuttoliike toi sodan Lähi-itään, niin miksi se ei toisi sitä Eurooppaankin yhtä lailla?? :

  ”Ilmastonmuutos synnytti Isisin ja uhkaa ajaa myös Euroopan kaaokseen, varoittaa brittitutkija

  Edessä on yhä syvempiä kriisejä, jos ympäristöongelmien ja konfliktien yhteyksiä ei havaita, sanoo Nafeez Ahmed HS:n haastattelussa.”

  ”Julma jihadistijärjestö Isis ja sen niin sanottu kalifaatti eivät olisi koskaan syntyneet Lähi-itään ilman ilmastonmuutoksen vaikutusta, sanoo brittiläinen tutkija-toimittaja Nafeez Ahmed.

  Väite voi tuntua kovalta, mutta Ahmedin mukaan asia on ilmeinen.

  ”Pitää kysyä, miksi ääriryhmistä tuli niin voimakkaita ja ne pääsivät leviämään niin nopeasti. Syyriassa ja Irakissa ei ollut aiemmin mitään Isisin kaltaista. Mikä muuttui?”

  Toki Ahmed myöntää, että Isisin syntyä selittää suurelta osin geopolitiikka. Kun Yhdysvallat syrjäytti Saddam Husseinin hallinnon ja valtasi Irakin vuonna 2003, syntyi kapinaliike, jonka kaappasivat valtaansa ääriryhmät.

  ”Ne eivät kuitenkaan missään vaiheessa uhanneet Syyrian valtiota.”

  Eivät siis ennen kuin sisällissota syttyi niin kutsuttuna arabikeväänä vuonna 2011 – ja sodan taustalla Ahmed näkee selvästi ilmastonmuutoksen.

  Sotaa edeltäneinä vuosina kuivat kaudet olivat pahentuneet ja vieneet elannon monilta Etelä- ja Itä-Syyrian maanviljelijöiltä, jotka ovat pääasiassa sunnimuslimeja.
  Se synnytti satojentuhansien ihmisten muuttoliikkeen muun muassa rannikon kaupunkeihin, joissa ovat hallitsevassa asemassa presidentti Bashar al-Assadin shiialainen uskonryhmä alaviitit.
  Kaupunkeihin saapuneet työttömät työnhakijat rasittivat taloutta ja kansanryhmien välejä.”

  http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005220618.html

 14. Valmistautukaa Tornion ja lentokenttien sulkemiseen veljet, jos puolustusvoimat ei ryhdy tähän niin se on tehtävä itse, Poliisit 90 prosenttisesti on meidän takana mutta pelkäävät setavasemmistoista johtoaan.

 15. Vai hiekkalaatikko? Eikö ne ole muuttanut Suomeen valtavasta santalaatikosa? Ja sitten tullaan Suomeen leikkiin ja syömään ja annetaan ilmanen asunto ja hyvät taskurahat joka päivä ? Tervetuloa kaikki laittomattomat? Mitä tapahtuu? Pitääkö Suomalaisten lähtee evakkoon ?

 16. No nyt alkaa mennä turvapaikanhakijoiden infantilisointi suvakeilta jo vähän liian pitkälle. Näillä mammoilla jäänyt hoivavietti pahasti päälle, kun pitää aikuisia miehiä paapoa kuin pikkulasta. Keinutetaan keinussa, leikitetään hiekkalaatikolla, leikitään piirileikkejä ja lusikalla syötetään kakkua suuhun. Kyllä hävettää puolestansa..

 17. Jos Suomi sanoo EI niin se ei tarkoita EI vaan JUU. Vähän niinkuin se entinen flikka. Suomineidosta on tullut h***a!. sanoo:

  Rautatientorin miehittäjät saavat ilmeisesti olla siinä niin kauan kunnes heille vaivihkaa ojennetaan pysyvät oleskeluluvat, omistusasunto ja Amex.

  1. Nyt kun leirit pitää pienentää olisi hyvä myös tämä leiri siirrättää pois koripallomainoksen edestä.
   Helsingin kaupungille tuhannen taalan paikka, mutta löytyykö Helsingin Virkamiehistä edes hitusen
   älä toteuttaakseen tämän. No ei löydy, veikkaan minä sillä sehän olisi nykyisen tulkinnan mukaan rasismia ja pahimmasta päästä.

 18. Hienoa, nyt on sitten hiekkalastikko kuten kissoillakin. Pysyypähän katukivetys puhtaana sitä ruuan laittoa varten. Tai jos nämä on kukka ja yrttilastikoita niin urea on hyvä lannoite varsinkin villiyrteille.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.