Luihuileva ketku- Rähmis on poissa

13

sikolatti-272x149Tietojen mukaan legendaarinen Rähmispossu on kuollut. Hän menehtyi sairaskohtaukseen. Rähmis tuli tunnetuksi omintakeisesta kirjoitustyylistään, joista lanseerattiin myös Suomen kieleen sanat ”keppostelija”, ”aivan yksin tullut”, ”taustainen” yms. Jokainen Rähmistä lukenut tiesi heti mistä oli kysymys kun tällaiset uussuomalaiset sanat lausuttiin.

Rähmis oli myös ahkera Hommaforumin kirjoittaja, jossa teki useita aloituksia ja toi aina oman näkökulmansa esille.

Rähmispossun sivusto ei ole enää toiminnassa, mutta jututu löytyvät arkistosta.

Vaikka luihulevan ketkun parajournalistin uutisportaali vaikenee, työ ei lopu koskaan. Tajukangas toivottaa vihakolleegalle kepeitä multia ja kippis muistolle.

Advertisements

21 thoughts on “Luihuileva ketku- Rähmis on poissa

 1. Rähmis oli mitä mainioin uutisvuotaja, mutta niin on Paavokin. Hyvää työtä molemmilta. Toivottavasti Rähmiksen kohtalo oli yksittäistapaus eikä mitään tekemistä minkään kanssa – varsinkaan kaavoituksen.

 2. RIP rähmis ja kepeat mullat. Kiitos hänelle informatiivisesta sivustosta, joka antoi uutta ulottuvuutta maahanmuuttokeskusteluun, ja rikastutti suomenkieltä. Nyt kuohuvaa kolpakkoon, ja kippis possulle sekä kaikille hänen lukijoilleen, paitsi Irtsille ja kumppaneille.

 3. Todella ikävä, suorastaan järkyttävä uutinen. Merkittävä suomalainen journalisti on menehtynyt.

  Nyt on myöhäistä kiittää tehdystä työstä, jäljelle jää syvä osanottoni kaikille hänen läheisilleen.

  Ihminen on kuollut – työ jatkukoon muiden kantamana!

  1. Voisiko helatorstaina viettää potsin muistamista jossain päin Helsinkiä, esim. etutölössä jne?

   1. Kuten on monessa paikassa jo sanottu ja Oinomaoskin tuolla alhaalla, niin hyvä tapa muistaa hänen työtään ja elämäänsä on jatkaa hänen tekemäänsä duunia.

    Olisi hyvä jos saataisiin kasaan esimerkiksi saksan- ranskan- italian- jne-kielisiä ihmisiä hieman tonkimaan ko. maiden paikallismedioita ja suomentamaan niitä jollekin sivustolle. Paavo varmaan osaltaan hoitaa asiaa ruotsinkielisten uutisten osalta.

    Vain valtamediaa seuraamalla voi kuvitella, että Euroopassa kaikki on hyvin. Rähmiksen ja PT-median kaltaiset median ohituskaistat ovat äärimmäisen tärkeitä taistelussa ”monikulttuuria” vastaan!

 4. Harmittava liian aikainen poismeno, kepeät mullat sanasepolle ”sinne jonnekin”. Kaverin kirjoituksista tuli myös opittua monia ironisia käänteisilmaisuja tiettyjä asioita kohtaan.

  Toivottavasti joku jatkaa miehen parajournalistista saittia, tätä nykyajan Pahkasikaa!

 5. Joudut nyt Paavo pitämään kiikareita vähän enempi Ruotsin suuntaan kun Rähmis on valitettavasti poissa. Jaksamisia myös sinulle työssäsi.

 6. Huimausaineet, yllätyssessiot, juksaukset, sattumukset, muistatteko muita Rähmispossun uutiskategorioiden nimiä?

  Seurasin jo vuosia ennen suurinta invaasiota ja Rähmiksen kirjoitustahti Skandinavian hulluuksista oli aivan uskomaton – tuhansia uutisartikkeleita! Ruotsin paikkakuntien monikulttuurisuusasteesta sai nimihaulla nopeasti hyvän yleiskäsityksen. Toivottavasti joku kykenee pelastamaan valtavan arkiston. Iso menetys koko nuivalle skenelle.

  1. Myös kurpitsavankkuritarinat ja Disney-kertomus (eli tulija-suvakki romanssi) olivat usein esillä.

 7. jos galaksissame jossain tunnetun profeetan(sen joka luovasti auttoi naiseuteen jopa 9-vuotiaan tytön)kaltainen ”ylempi kulttuuri”niin toivon että rähmis lentää valtavalla siivekkäällä possulla ja tervehtii asiaankuuluvalla arvokkuudella kunniakultin porukoita.
  painepesurit örkeille nyt tarjouksessa,,(paikallinen bygmaxx-ketju)heh,,

 8. Pioneeri. Kiitos totuuksien julkituomisesta ja monista hyvistä nauruista mitkä ovat tämän vallitsevan hulluuden keskellä enemmän kuin tarpeellisia.

  R . I . P

 9. Vasta Rähmiksen ansiosta aloin itsekin tajuta, mikä todella on Ruotsin tilanne.

  Suuri suru tuli, vaikken ihmistä tuntenutkaan. Toivottavasti on paremmassa paikassa nyt – kristittynä toivon. Jokaisen aika jättää joskus ja kaikkien on se syytä pitää mielessä.

  Rähmispossu teki hienoa työtä siinäkin mielessä, että silmittömän vihapuheen sijaan – toi huumoria ja sarkasmia vaikeiden asioiden ja uutisten käsittelyyn. Sillä ei maahanmuuttokriitikoiden pidä hukkua vihaan kuitenkaan.
  Ja solvaamisen ja ruman puheen sijaan voi käyttää sanan säilääkin miekkana jopa humoristisin tavoin – niin että itse asian järkyttävyys ei siitä latistu, vaan pikemminkin vain lukeminen helpottuu.

 10. Rähmiksen poismeno koskettaa varmasti jokaista ns. ”maahanmuuttokriittisessä skenessä” jotenkin mukana ollutta. On meidän velvollisuutemme jatkaa Rähmiksen perinteitä.

  Rähmiksen muistoa kunnioittaen,

  Oinomaos

 11. Oih ja voih! Itse fanitin Rähmistä suuresti, ja aina kuvittelin hänen olevan jokin 40-vuotias energinen irvileuka. Mutta niin vain meille kaikille aika koittaa, lepää rauhassa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.