Oskarshamnissa törkeä raiskaus sunnuntaiyönä – asialla naamioitunut tekijä

13

Kuvakaappaus 2017-05-22 21-05-47

 

Muuan lukija kirjoittaa Barometern.se:ssä:

”Syyskuun 17. päivän yöllä sinä tuhosit perheemme elämän, mutta ennenkaikkea 16-vuotiaan tyttäremme elämän.

Otit silloin vapaudeksesi raiskata tyttäremme. Tuolloin meidän kauniin, iloisen ja upean tyttäremme elämä tuhoutui. Tuolloin meidän hieno elämämme muuttui kokonaan.

Poliisikuulusteluja kuulustelujen perään, nuorisopsykiatriaa, sosiaalia, kuraattoria, viisi oikeudenkäyntipäivää, tuomio, valitus ja sama ruljanssi hovioikeudessa.

Kun tuomio lopulta tuli niin se oli vuosi vankeutta ja karkoitus kera 10:n vuoden maahantulokiellon. Viime perjantaina sinä sitten pääsit vapaaksi, koska Ruotsissa joutuu istumaan vain 2/3 rangaistuksesta.

Minä kysyn, kuka voisi ottaa pois edes 1/3 tyttäreni kärsimyksistä ja ahdistuksesta?

Emme tiedä missä sinä nyt olet. Ruotsissahan karkoitus ei tarkoita karkoitusta. Sinut voidaan ehkä laittaa säilöönm tai päästää odottamaan vapaalta karkoitusta. Miksi me emme saa automaattisesti tietoa missä mennään? Kalmar on pieni kunta ja voimme tavata sinut missä tahansa.

Olimme aivan tavallinen normaali onnellinen perhe. Mutta syyskyyn 17. päivän jälkeen emme sitä enää ole.

S”

____________

Viime kesänä Kalmarin läänissä koettiin todellinen raiskausaalto. Kaupungissa tehtiin useita raiskauksia ja useita joukkoraiskauksia. Kirjoitimme niistä mm. täällä.

 

Poliisi eristi Oskarshamnissa tekopaikkana käytetyn pensaikon aivan talojen ikkunoiden alta.

 

Sunnuntaiyönä raiskattiin 35-vuotias nainen Oskarshamnissa Kalmarin pohjoispuolella. Tietojen mukaan naamioitunut mies pakotti naisen pensaikkoon ja raiskasi tämän väkivallalla uhaten. Poliisi eristi heti tapahtuman jälkeen yöllä ison alueen teknistä tutkintaan varten. Anders Pernius Oskarhamnin poliisista kertoo, että asiaa tutkiaan, mutta toistaiseksi ketään ei ole otettu asian tiimoilta kiinni.

Asiasta kirjoitti Barometern.

 

Advertisements

11 thoughts on “Oskarshamnissa törkeä raiskaus sunnuntaiyönä – asialla naamioitunut tekijä

 1. 8 kk ja vapaaehtoinen, täysin leikkimielellä annettu karkotus… Joku sanoisi, että aika hurjaa.

  1. Ruotsin hallitus tykkää ettei kantisten henki ja hyvinvointi ole mikään tärkeä asia, ei ainakaan yhtä tärkeä kuin matujen seksuaalisten halujen tyydyttäminen vaikka väkisin.

   1. Raiskauskausi on alkanut. Pippeliä nousee pystyyn kuin valkovuokkoja mättäällä. Pikkutytöt kulkevat shortseissa ja minihameissa napapaita päällä ja keikistelevät ja kikattavat. Ja Muhametti uskoo että se on juuri hänelle annettua vinkkiä…

   2. Se nyt vaan on niin, että itse ruotsalaiset politikkonsa valitsevat,samat ääliöt vaaleista vaaleihin.
    Mitenkähän olis jos kokeiltas välillä Ruotsidemokraatteja,jospa niillä olis parempi tahtotila laittaa kehitysmaaraiskarit ojennukseen.

 2. Lehdistö voisi tilan säästämiseksi käyttää lyhennettä. EKO = ei kiinniotettua epäiltyä, ruotsiksi vaikka IMA = ingen misstänkt anhållen. Ettei aina tarvitsisi lukea koko pitkää ilmausta. Joka uutisen perästä.

  1. Vissiin ainoastaan kaljakuormuriterroristi myönsi iloisena heti sanoo:

   Toinen lause johon todellakin on kyllästymyt on ”syytetty kieltää syyllisyytensä”. Voi mikä uutinen!

  1. Ainoa laki joka tehoais mustaan mafiaan ruotsissa,on se niin pahaksi päästetty.

 3. Hirveintä on juuri se, että Unelman laskun niin kirjaimellisesti kuin kuvainnollisestikin maksavat lapsemme. Kenellekään tolkuissaan olevalle ihmiselle ei pitäisi olla yllätys, että jos päästää ihmisoikeudettomasta islam-yhteiskunnasta 30 000 nuorta miestä liberaaliin, tasa-arvoiseen Suomeen, niin kohta on ongelmia, että riittää. Noh, ei kai se ketään tolkuissaan olevaa yllättänytkään.

 4. Kyllä tää kaikki loppuu sitten kun Islamisaatio on saatu päätökseen. Jo pelkästään se seikka, että kaikki naiset on kaavutettu tulee vähentämään merkittäväksi kaikkea seksuaalista väkivaltaa kodin ulkopuolella, ja voimaan astunut Sharia-laki kunniamurhakäytäntöineen hoitaa loput. Maassa vallitsee vihdoinkin rauha, noin pintapuolisesti…..

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.