Rinkebyn ja Hallonbergin ghetoissa ammuskelua viime yönä

13

Kuvakaappaus 2017-05-22 22-17-13

 

Rinkebyssä ja viereisessä Hallonbergin kaupungosissa harrastettiin viime yönä reipasta ammuskelua. Kenenkään ei tiedetä saaneen osumaa, joten kyseessä lienee leikkimielinen ilmaan ammuskelu.

Ensimmäinen hälytys tuli klo 23.50 kun useat ihmiset soittivat hälytyskeskukseen ja kertoivat, että olivat kuulleet useita laukauksia Hallonbergin mustasta syvästä ytimestä. Paikalle saapui useita poliisipartioita, mutta poliisi ei löytänyt ampujia eikä ammuttujakaan tullut vastaan.

Hetki tästä klo 00.19 saatin hälytys kilometrin päästä Rinkebystä, jossa soittajien mukaan ammuttiin useita laukauksia. Partiot ajoivat siniset valot vilkkuen Rinkebyhyn, mutta tälläkään kertaa poliisit eivät löytäneet merkkiäkään ammuskeluista.

Poliisi ei kirjannut asioista rikosilmoituksia.

Advertisements

11 thoughts on “Rinkebyn ja Hallonbergin ghetoissa ammuskelua viime yönä

   1. Eikä ne tiedä mistään muustakaan. Joku just twiittasi tyyliin ”Meille luvattiin lääkäreitä ja rakettitutkijoita. Nyt hallitus hakee paniikissa täysin kouluttamattomille sopivia hyvin yksinkertaisia töitä. Onko meille valehdeltu?”

 1. Ehkä se oli vain urheiluammuntaa, eli leikkimielistä ammuntaa kohden lenkkeilijöitä.

 2. Onko dialogipoliisit väsyttänyt nuorison, kun autot ei ole savunnut ja luoditkin menee harakoille?

 3. Meinasin perseelleni lentää kun kuulin että Järvan alueella, jossa pahimmat matughetot sijaitsevat, on 87.000 asukasta. Järkyttävää. Kuin kokonainen kaupunki joista suurin osa elää pummilla, ukot istuvat kahviloissa kälkättämässä päivästä toiseen ja nuoret myyvät huumeita ja aseita.

  1. Tunnusta pois, että oot vaan kateellinen ja haluaisit itsekin istua kahviloissa kaiket päivät iskemässä tarinaa tuttujen kanssa siitä millainen maa oli ennen Islamisaatiota 🙂

   1. Matughettojen kahviloissa sosiaalipummimiehet istuvat päivästä toiseen kälättämässä. Ei se ole mitään leppoisaa turinaporukkaa vaan tyyppejä jotka rasisteeraavat ja huorittelevat naisia. Naisilta on käytännössä pääsy kielletty näihin kahviloihin eikä kukaan paikallinen nainen niihin menekkään. Miesten mielestä esim. yksinelävä ja yksinliikkuva nainen on automaattisesti huora.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.