Mainokset

Miksi laittomien muslimien leiriin viedään teinejä halattaviksi?

 

Miksi aseman laittomien muslimien leiriin viedään pikkupoikia ja -tyttöjä aikuisten sotamiesten halattavaksi? Eikö riitä, että he ovat halanneet omat maansa täyteen rakkautta? Pitääkö Suomikin halata rakkautta täyteen.

RCH:ssa halaustapahtuma aiheutti luonnollisesti lämmintä itkua ja ihkuja väänteitä vatsanpohjassa. Arabitkin ovat halaamisesta hyvin mielissään.

Mikä on seuraava kikkakakkonen? Kakkonenko todellakin?

 

 

Halaaja on muuan irakilainen mies, joka on asunut ennen sotapakolaiseksi alkamistaan ainakin puoli vuotta Turkissa. Tarviiko Turkista hakeutua Suomeen sotapakolaiseksi, olletikin kun miehellä näyttää olleen mukava elämä Turkissa.

RCH, vastatkaa, mikä juttu tämä nyt on?

 

Mainokset

31 Comments on Miksi laittomien muslimien leiriin viedään teinejä halattaviksi?

 1. Öö? Ihan varma en ole, mutta itse saattaisin saada syytteen mokomasta.

  En varma ole siitäkään, mutta kuullut olen, että tuon ikäisiä lapsia muslimit tapaavat panna, myös kakkoseen. Ei kai lapsia juuri sen takia tuonne ole kuskattu? Opettajat kyllä tuntevat islamin tavat, ei ne mitään kouluttamattomia tolloja ole. Eikä siellä nyt välttämättä pedareita ollut leirissä, vaan ei voi väittää, ettei ollut. Kaikki eivät ole sairaita, vaikka islam antaakin sellaiseen oikeutuksen.

  Toivottavasti vanhemmat näkevät videon ja ottavat kovasanaisen puhelun koululle. Itse en pystyisi olemaan solvaamatta ja uhkaamatta, olkaa te muut kohteliaampia. Kaikkein tärkeintä on kertoa lapsille faktoja noista hiekkamyrskyn runtelemista mekkomikoista, ettei kukaan saisi päähänsä mennä itsenäisesti tuonne beduiinitelttaan esim illalla, kun minkäänlaista valvontaa ei ole.

  Tykkää

  • Potku perseeseen halal- halattajalle // 23/05/2017 10:26 // Vastaus

   Jos tämän halattamisen takana on koulu, seura tai yksittäinen opettaja/ohjaaja niin vastuussa olevien naamat ja nimet esiin! Ei lapsia muutenkaan saa kuvata miten sattuu. Tässä on taatusti toimittu ilman vanhempien lupaa jonkun suvakki-idiootin toimesta. Aivan sairasta touhua ja selvää aivopesua jotta lapset oppisivat hyväksymään uskonnon joka haluaa tappaa heidät.

   Tykkää

   • opettaja // 23/05/2017 11:37 // Vastaus

    Tämän takana on Opetushallitus ja uusi 2016 OPS, jonka painopiste on monikulttuurisuus ja yhdenvertaisuus (sukupuolineutraali kasvatus). On laadittu massiivinen opetusohjelma lasten aivopesuun, jota vain muutamat vanhemmat tai opettajat ovat kritisoineet.
    On ollut surullista seurata, että Helsingissä pride ja maailmakylässä, ovat lapsiperheiden keskuudessa hyvin suosittuja. Ainoa keino on nousta joukolla vastustamaan tätä mädätystä ja antamaan tukea niille rohkeille vanhemmille, jotka uskaltavat asioihin puuttua.

    Tykkää

    • Eremias Karvakuono // 24/05/2017 20:02 // Vastaus

     OHO, vai yhdenvertaisuus. Moinen leikki ei taitane kuulua muslimien oppeihin, voihan sitä mennä toki väärä uskoisena johonkin muslimi maahan kokeilemaan vastaavan laista pikku tyttöjen halailua, mutta siinä leikissä on kyllä hengen lähtö erittäin toden näköistä. Ihmeellisiä länsimaalaisia hullutuksia, eikä kukaan muka älyä ja näe että pahoissa ongelmissahan koko eurooppa on muslimien kanssa. Noinko me luemme, kuulemme ja näemme uutiset koti maasta ja euroopasta, että hyvin pyyhkii ja muslimitkin kannattavat/osoittavat omissa maissaan yhdenvertaisuutta väärä uskoisten kanssa. Eikö ihmiset jo näe totuutta, vaarallista leikkiä esittää sokeasti olevansa niin jalo ja empaattinen ihminen että kadottaa kykynsä todellisuuteen.

     Tykkää

  • Rynnäkköosasto // 25/05/2017 03:31 // Vastaus

   Opettajista moni on nykyisin monikulttuurikoulutettu tollo

   Tykkää

 2. Siitä se on kiinni // 23/05/2017 02:25 // Vastaus

  Kaiikihan sen tietävät että halaaminen tuntuu mukavalta muslimin kikkelissä joka jo hyvin pienestäkin innostuu.

  Tykkää

 3. Todella Typerää Touhua pedofiliaa ilmeisesti kannustavilta suvakeilta.

  Tykkää

 4. Onneksi ovat suvakkeja tai heidän lapsiaan ,ei kait normaalit ihmiset tuonne menis??

  Tykkää

 5. tuota aivopesun määrää ei voi käsittää. totuudella ei nykyään ole minkäänlaista arvoa

  Tykkää

 6. VeliVeikkonen // 23/05/2017 08:41 // Vastaus

  Sieltä rakkauden halailuleiristä kun on tehokkainta osoittaa ”pahojen rasistien” leiriä ja kertoa kuinka sellaiset ajatukset kuuluu eristää rakkauden ja yhteisöllisyyden ulkopuolelle. Lapselle ei liene pahempaa kuin pelko eristämisestä tai siitä ettei ole hyväksytty.

  Tykkää

 7. Varma tulevaisuus // 23/05/2017 08:48 // Vastaus

  Myöhemmin matut tappaa Sun koiran ,raiska Sun vaimo ,ja polta Sun talo .

  Tykkää

 8. Nimetön // 23/05/2017 09:05 // Vastaus

  Vihamielisiä terrorisetiä halataan.Ei saatana.

  Tykkää

 9. Kuka siis on järjestäjä? Koulu? RHC?

  – Jos koulu niin mitä helvettiä..

  Tykkää

 10. Terveys ennenkaikkea // 23/05/2017 09:32 // Vastaus

  Yhä edelleen varoitan pisaralla siirtyvistä taudeista joihin suomalaisilla ei ole minkäänlaista vastustuskykyä ja joita ne kantaa mukanaan ja levittää. Nuokin teinit altistuivat kaikki tuberkuloosille. Ja jos ne sen saivat, niin on onni jos ne selviävät hoidosta hengissä. Sen lisäksi että se on äärimmäisen tuskallinen, se rasittaa kunnan taloutta kohtuuttomasti. Yksi hoito on niin kallis että sen maksu mitataan kymmenissä tuhansissa euroissa. Siksipä kuntapäättäjät mieluummin antavat kuolla kuin hoitavat. Sillä lopputulos lapsilla on kutakuinkin sama.

  Ja kuinka moni esim. raiskatuista saa neekerisankkerin?

  Kuinka moni vanhempi uskaltaa päästää lapsensa noiden matujen läheisyyteen?

  Tykkää

 11. Stobelius // 23/05/2017 09:48 // Vastaus

  Samaan aikaan Manchesterissa…

  Tykkää

 12. Katsokaas kun muslimeilla on nyt vähän vaikeeta, kun heistä taas yksi jolle ilmainen ylläpito ei riittänyt joten meni sitten konserttiin näyttämään mieltään. Ajoitus on SURKEA, juuri kun rakkauden kesä alkaa ja uusi matuvyörykin on tulossa..Ehkä tekijä oli joku englantilainen RASISTI!!!???? Nyt kaikki muslimiterroristivalehtelijat pelkäävät että me normaalit ihmiset luulevat heitä muslimiterroristivalehtelijoiksi saatana sentään.

  Tykkää

 13. Suvakkien typeryys on rajaton ja ääretön // 23/05/2017 10:31 // Vastaus

  Kas kun ei matu ottanut maksua per halaus. Ja tämä mieskin, mikä hän on miehiään? Päänkatkojanarkomaaniraiskaajapedofiilitaskuvaras?

  Tykkää

 14. Todistaja // 23/05/2017 11:38 // Vastaus

  Halal – halatajat ,ensiksi pitää opi pesemiseen uimahalleissa ,missa lapset mennä uimaan .

  Tykkää

 15. Tiedättekös jos minä olisin torilla lapun kanssa toivomassa teinitytöiltä halauksia..tulisi kaikilta turpaan, poliisisetä antaisi pamppua ja tazeria naamaan, pedofiilisyyte, julkinen somelynkkaus, menettäisin työpaikkani sekä kotini alta aikayksikön. Jokin tässä nyt MÄTTÄÄ hei.

  Liked by 1 henkilö

 16. Talvisodanhenki // 23/05/2017 12:42 // Vastaus

  Joku helvetin raja tähän hulluuteen on pakko saada -homma menee kokoajan vaan pahemmaksi perseilyksi.

  Tykkää

 17. Suvakit auttavat groomingissa? // 23/05/2017 14:40 // Vastaus

  Kai nuo matut ovat pyytäneet suvakkeja järkkäämään ns. nuorta ja kaunista lihaa…
  – ja onhan matujen helpompi saada kontakti nuoriin sitten myös somessakin, kun teinit on ensin aivopesty valheellisella säälipropagandalla – ja esikosketuskin ihan kirjaimellisesti groomingin aloittamiseen on jo saatu…

  Suvakit ovat niin kaheleita, että toteuttavat taatusti liki mitä tahansa matujen mielihaluja ja liki täysin ilman mitään rajaa…
  Ja ikävä kyllä moni suvakki on itse aivan liian lihava ja ruma – ja muslimien makuun heillä on tietenkin liian KÄYTETTY TOOSAKIN – neitsyttä kun pitää muslimien saada, jopa sitten islamilaisessa Paratiisissaankin…

  Toki jotkut yksittäiset suvakit ovat päätyneet muslimivaimoiksi – osa on poikkeustapauksia ja osa vain koska oleskelupa vaatii – – mutta ovathan nuo suvakit aika poikkeuksellisen huonolaatuista naiskertaa…

  Tykkää

  • Suvakit auttavat groomingissa? // 23/05/2017 14:58 // Vastaus

   Britanniassahan on eri puolilla ollut näitä pakistanilaismuslimien raiskausjengejä – yksin Rotherhamissakin raiskattiin, paritettiin ja pahoinpideltiin toista tuhatta alaikäistä huono-osaista valkoista brittityttöä…

   Joten jospa suvakit ovat kyllästyneet arabien, afgaanien tms. liian heikkoon organisoitumiseen ja aikaansaamattomuuteen – joten antavat nyt hiukan potkua, jotta nämä kaksi ryhmää saatettaisiin yhteen…
   – sillä suvakkien logiikka on kuitenkin käytännössä sitä, että mitä enemmän vahinkoa ja hallaa kantaväestölle aiheutuu, niin sitä parempi…

   Tykkää

 18. Onko tämä joku uusi tapa viettää luokkaretkeä Helsingissä???? Sairasta.

  Suvakkivanhemmille ilmeisesti Linnanmäeltä ja Korkeasaaresta ei saa enää tarpeeksi elämyksiä.

  Tykkää

 19. Haastatteluun vaan... // 23/05/2017 15:01 // Vastaus

  Suomi ensin -liike voisi kysellä suvakeilta ja turviksilta näistäkin?

  Myös muslimien raiskausrikollisuus sekä terrorismi kannattasi ottaa esille!

  pappi-Marjaanalta voisi joskus kysyä, että mitä tämä sanoisi matujen raiskaamille tytöille ja naisille?
  – tai esim. romanien romppujen ryöstämille vanhuksille?

  Tykkää

 20. Jussi hallitsee sarkasmin - ja totuuden... // 23/05/2017 15:24 // Vastaus

  Manchesterin tiimoilta voi tulla vihapuhejuttuja, jopa oikeuteen asti meneviä…
  – mitenkähän nuokin suomalaisteinit muuten suhtautuvat Britannian tapahtumiin?

  Halla-aho pisti osuvan postauksen :

  Tykkää

 21. Nimetön // 23/05/2017 17:04 // Vastaus

  Jääkö pelkäksi halailuksi vai nussitaanko myös..?

  Tykkää

 22. Suvakkien Unelmaa... // 23/05/2017 19:41 // Vastaus

  Tavoite liittyy kaiketi Unelmaan?:

  ” Syytteitä nostettu nuorten tyttöjen hyväksikäytöistä Joensuussa

  Kaksi nuorta irakilaismiestä vastaa syytteisiin toukokuun lopussa. Kolmatta maanmiestä poliisi ei ole tavoittanut.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9615100?origin=rss

  http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/518640-ovatko-nuoret-tytot-vaarassa-helsingin-keskustassa-nain-kommentoivat-poliisi-ja

  Tykkää

 23. Voi vaan kuvitella mitä HALAUS muslimille tarkoittaa kun pelkkä yhden sekunnin katsekin tarkoittaa himokasta alistumista ja muslimin huoraksi siltä seisomalta suostumista. Toi halaaja sai siis bussilastillisen teinivaimoja tosta vaan islamin mukaan, vanhemmilla ei mitään sanottavaa teidän pikkulutkat on nyt muslimihuoria, Ja venaas kun toi video leviää arabimaailmaan….. Suomessa riittää että muslimi seisoo kyltti kädessä niin on 50 pikkuvaimoa jonossa! upeeta

  Tykkää

 24. DUMARI // 24/05/2017 13:54 // Vastaus

  ÄLÄ IKINÄ halaa matua, se luulee, että haluat sen jalkavaimoksi ja koko porukan raiskattavaksi.
  Tämä on varoitus jokaiselle tytölle.

  Tykkää

 25. Anonyymi // 24/05/2017 15:42 // Vastaus

  Näyttikö opettaja ensin esimerkkiä; matut ovat mukavia ja leppoisia hemmoja, joita kenenkään ei tarvitse pelätä? Nuoret tytöt uskotellaan näin kuvittelemaan ja jos kotona saarnataan samaa jargonia, niin kenen on syy, jos joutuu raiskaajan uhriksi tai vielä pahempaa (?) eli päätyy myös elävältä poltetuksi kuten kävi porilaiselle lenkkeilijätytölle?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: