Miksi laittomien muslimien leiriin viedään teinejä halattaviksi?

13

 

Miksi aseman laittomien muslimien leiriin viedään pikkupoikia ja -tyttöjä aikuisten sotamiesten halattavaksi? Eikö riitä, että he ovat halanneet omat maansa täyteen rakkautta? Pitääkö Suomikin halata rakkautta täyteen.

RCH:ssa halaustapahtuma aiheutti luonnollisesti lämmintä itkua ja ihkuja väänteitä vatsanpohjassa. Arabitkin ovat halaamisesta hyvin mielissään.

Mikä on seuraava kikkakakkonen? Kakkonenko todellakin?

 

 

Halaaja on muuan irakilainen mies, joka on asunut ennen sotapakolaiseksi alkamistaan ainakin puoli vuotta Turkissa. Tarviiko Turkista hakeutua Suomeen sotapakolaiseksi, olletikin kun miehellä näyttää olleen mukava elämä Turkissa.

RCH, vastatkaa, mikä juttu tämä nyt on?

 

Advertisements

31 thoughts on “Miksi laittomien muslimien leiriin viedään teinejä halattaviksi?

 1. Öö? Ihan varma en ole, mutta itse saattaisin saada syytteen mokomasta.

  En varma ole siitäkään, mutta kuullut olen, että tuon ikäisiä lapsia muslimit tapaavat panna, myös kakkoseen. Ei kai lapsia juuri sen takia tuonne ole kuskattu? Opettajat kyllä tuntevat islamin tavat, ei ne mitään kouluttamattomia tolloja ole. Eikä siellä nyt välttämättä pedareita ollut leirissä, vaan ei voi väittää, ettei ollut. Kaikki eivät ole sairaita, vaikka islam antaakin sellaiseen oikeutuksen.

  Toivottavasti vanhemmat näkevät videon ja ottavat kovasanaisen puhelun koululle. Itse en pystyisi olemaan solvaamatta ja uhkaamatta, olkaa te muut kohteliaampia. Kaikkein tärkeintä on kertoa lapsille faktoja noista hiekkamyrskyn runtelemista mekkomikoista, ettei kukaan saisi päähänsä mennä itsenäisesti tuonne beduiinitelttaan esim illalla, kun minkäänlaista valvontaa ei ole.

  1. Jos tämän halattamisen takana on koulu, seura tai yksittäinen opettaja/ohjaaja niin vastuussa olevien naamat ja nimet esiin! Ei lapsia muutenkaan saa kuvata miten sattuu. Tässä on taatusti toimittu ilman vanhempien lupaa jonkun suvakki-idiootin toimesta. Aivan sairasta touhua ja selvää aivopesua jotta lapset oppisivat hyväksymään uskonnon joka haluaa tappaa heidät.

   1. Tämän takana on Opetushallitus ja uusi 2016 OPS, jonka painopiste on monikulttuurisuus ja yhdenvertaisuus (sukupuolineutraali kasvatus). On laadittu massiivinen opetusohjelma lasten aivopesuun, jota vain muutamat vanhemmat tai opettajat ovat kritisoineet.
    On ollut surullista seurata, että Helsingissä pride ja maailmakylässä, ovat lapsiperheiden keskuudessa hyvin suosittuja. Ainoa keino on nousta joukolla vastustamaan tätä mädätystä ja antamaan tukea niille rohkeille vanhemmille, jotka uskaltavat asioihin puuttua.

    1. OHO, vai yhdenvertaisuus. Moinen leikki ei taitane kuulua muslimien oppeihin, voihan sitä mennä toki väärä uskoisena johonkin muslimi maahan kokeilemaan vastaavan laista pikku tyttöjen halailua, mutta siinä leikissä on kyllä hengen lähtö erittäin toden näköistä. Ihmeellisiä länsimaalaisia hullutuksia, eikä kukaan muka älyä ja näe että pahoissa ongelmissahan koko eurooppa on muslimien kanssa. Noinko me luemme, kuulemme ja näemme uutiset koti maasta ja euroopasta, että hyvin pyyhkii ja muslimitkin kannattavat/osoittavat omissa maissaan yhdenvertaisuutta väärä uskoisten kanssa. Eikö ihmiset jo näe totuutta, vaarallista leikkiä esittää sokeasti olevansa niin jalo ja empaattinen ihminen että kadottaa kykynsä todellisuuteen.

 2. Kaiikihan sen tietävät että halaaminen tuntuu mukavalta muslimin kikkelissä joka jo hyvin pienestäkin innostuu.

 3. tuota aivopesun määrää ei voi käsittää. totuudella ei nykyään ole minkäänlaista arvoa

 4. Sieltä rakkauden halailuleiristä kun on tehokkainta osoittaa ”pahojen rasistien” leiriä ja kertoa kuinka sellaiset ajatukset kuuluu eristää rakkauden ja yhteisöllisyyden ulkopuolelle. Lapselle ei liene pahempaa kuin pelko eristämisestä tai siitä ettei ole hyväksytty.

 5. Yhä edelleen varoitan pisaralla siirtyvistä taudeista joihin suomalaisilla ei ole minkäänlaista vastustuskykyä ja joita ne kantaa mukanaan ja levittää. Nuokin teinit altistuivat kaikki tuberkuloosille. Ja jos ne sen saivat, niin on onni jos ne selviävät hoidosta hengissä. Sen lisäksi että se on äärimmäisen tuskallinen, se rasittaa kunnan taloutta kohtuuttomasti. Yksi hoito on niin kallis että sen maksu mitataan kymmenissä tuhansissa euroissa. Siksipä kuntapäättäjät mieluummin antavat kuolla kuin hoitavat. Sillä lopputulos lapsilla on kutakuinkin sama.

  Ja kuinka moni esim. raiskatuista saa neekerisankkerin?

  Kuinka moni vanhempi uskaltaa päästää lapsensa noiden matujen läheisyyteen?

 6. Katsokaas kun muslimeilla on nyt vähän vaikeeta, kun heistä taas yksi jolle ilmainen ylläpito ei riittänyt joten meni sitten konserttiin näyttämään mieltään. Ajoitus on SURKEA, juuri kun rakkauden kesä alkaa ja uusi matuvyörykin on tulossa..Ehkä tekijä oli joku englantilainen RASISTI!!!???? Nyt kaikki muslimiterroristivalehtelijat pelkäävät että me normaalit ihmiset luulevat heitä muslimiterroristivalehtelijoiksi saatana sentään.

 7. Kas kun ei matu ottanut maksua per halaus. Ja tämä mieskin, mikä hän on miehiään? Päänkatkojanarkomaaniraiskaajapedofiilitaskuvaras?

 8. Halal – halatajat ,ensiksi pitää opi pesemiseen uimahalleissa ,missa lapset mennä uimaan .

 9. Tiedättekös jos minä olisin torilla lapun kanssa toivomassa teinitytöiltä halauksia..tulisi kaikilta turpaan, poliisisetä antaisi pamppua ja tazeria naamaan, pedofiilisyyte, julkinen somelynkkaus, menettäisin työpaikkani sekä kotini alta aikayksikön. Jokin tässä nyt MÄTTÄÄ hei.

 10. Joku helvetin raja tähän hulluuteen on pakko saada -homma menee kokoajan vaan pahemmaksi perseilyksi.

 11. Kai nuo matut ovat pyytäneet suvakkeja järkkäämään ns. nuorta ja kaunista lihaa…
  – ja onhan matujen helpompi saada kontakti nuoriin sitten myös somessakin, kun teinit on ensin aivopesty valheellisella säälipropagandalla – ja esikosketuskin ihan kirjaimellisesti groomingin aloittamiseen on jo saatu…

  Suvakit ovat niin kaheleita, että toteuttavat taatusti liki mitä tahansa matujen mielihaluja ja liki täysin ilman mitään rajaa…
  Ja ikävä kyllä moni suvakki on itse aivan liian lihava ja ruma – ja muslimien makuun heillä on tietenkin liian KÄYTETTY TOOSAKIN – neitsyttä kun pitää muslimien saada, jopa sitten islamilaisessa Paratiisissaankin…

  Toki jotkut yksittäiset suvakit ovat päätyneet muslimivaimoiksi – osa on poikkeustapauksia ja osa vain koska oleskelupa vaatii – – mutta ovathan nuo suvakit aika poikkeuksellisen huonolaatuista naiskertaa…

  1. Britanniassahan on eri puolilla ollut näitä pakistanilaismuslimien raiskausjengejä – yksin Rotherhamissakin raiskattiin, paritettiin ja pahoinpideltiin toista tuhatta alaikäistä huono-osaista valkoista brittityttöä…

   Joten jospa suvakit ovat kyllästyneet arabien, afgaanien tms. liian heikkoon organisoitumiseen ja aikaansaamattomuuteen – joten antavat nyt hiukan potkua, jotta nämä kaksi ryhmää saatettaisiin yhteen…
   – sillä suvakkien logiikka on kuitenkin käytännössä sitä, että mitä enemmän vahinkoa ja hallaa kantaväestölle aiheutuu, niin sitä parempi…

 12. Onko tämä joku uusi tapa viettää luokkaretkeä Helsingissä???? Sairasta.

  Suvakkivanhemmille ilmeisesti Linnanmäeltä ja Korkeasaaresta ei saa enää tarpeeksi elämyksiä.

 13. Suomi ensin -liike voisi kysellä suvakeilta ja turviksilta näistäkin?

  Myös muslimien raiskausrikollisuus sekä terrorismi kannattasi ottaa esille!

  pappi-Marjaanalta voisi joskus kysyä, että mitä tämä sanoisi matujen raiskaamille tytöille ja naisille?
  – tai esim. romanien romppujen ryöstämille vanhuksille?

 14. Voi vaan kuvitella mitä HALAUS muslimille tarkoittaa kun pelkkä yhden sekunnin katsekin tarkoittaa himokasta alistumista ja muslimin huoraksi siltä seisomalta suostumista. Toi halaaja sai siis bussilastillisen teinivaimoja tosta vaan islamin mukaan, vanhemmilla ei mitään sanottavaa teidän pikkulutkat on nyt muslimihuoria, Ja venaas kun toi video leviää arabimaailmaan….. Suomessa riittää että muslimi seisoo kyltti kädessä niin on 50 pikkuvaimoa jonossa! upeeta

 15. ÄLÄ IKINÄ halaa matua, se luulee, että haluat sen jalkavaimoksi ja koko porukan raiskattavaksi.
  Tämä on varoitus jokaiselle tytölle.

 16. Näyttikö opettaja ensin esimerkkiä; matut ovat mukavia ja leppoisia hemmoja, joita kenenkään ei tarvitse pelätä? Nuoret tytöt uskotellaan näin kuvittelemaan ja jos kotona saarnataan samaa jargonia, niin kenen on syy, jos joutuu raiskaajan uhriksi tai vielä pahempaa (?) eli päätyy myös elävältä poltetuksi kuten kävi porilaiselle lenkkeilijätytölle?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.