Lyhyt tilasto Malmön asukkaista

13

Malmöstä ei löytynyt samanlaista tilastoa ulkomaalaisten osuudesta kuin Tukholmasta, mutta jotain pientä tilastoa saatiin aikaiseksi.

Joulukuun 31. päivä Malmössä oli virallisesti 328 494 asukasta. Heitä edusti 178 maata, joista viisi suurinta ovat Irak, entinen Jugoslavia, Tanska, Puola ja Bosnia- Herzegovina.

32% henkeä eli 106 222 ihmistä on syntynyt ulkomailla ja vuoden 2016 aikana ulkomailla syntyneiden osuus nousi noin 4 100:lla hengellä.

12 % asukkaista on syntynyt Ruotsissa, mutta molemmat vanhemmat ulkomailla.

Advertisements

9 thoughts on “Lyhyt tilasto Malmön asukkaista

 1. nimimerkki "Partaan, viiksiin ja valkoisiin urheilusukkiin kyllästynyt" sanoo:

  Entä eri uskontokuntien määrät? Typerää että siitä pitää välittää mutta nykyään se on valitettavasti se tärkein tekijä mikä määrää minne voi mennä ja minne ei.

  1. Väärin, se on veri joka määrittää missä on rauhallista ja missä ei. Uskonto on vain veren (rotu, kansa) ulkoistuma.

   Alueella ei-Eurooppalaisia = ei hyvä asuinalue.

 2. Eli 44 % täysin ei-ruotsalaisia. Kolmas sukupolvi ja mulatit päälle niin noussee yli 50 %:n jopa ilman muita pohjoismaalaisia. Onnea Malmö, Pohjoismaiden suurin ei-pohjoismainen kaupunki!

  Uskontokuntien edustajista voi olla vaikeaa löytää kattavia tilastoja, kun Suomessakin alle 20% muslimeista on liittynyt johonkin rekisteröityneeseen yhdyskuntaan.

 3. 20 vuotta sitten astuin bussiin Malmössä Gustav Adolfin torilla, minulla on tummanruskea tukka mutta olin blondein jätkä koko bussissa. Voin vain kuvitella mikä meno tänä päivänä.

 4. Oli toi paska mesta jo 90-luvun lopulla. Malmön paras puoli on, että sieltä pääsee pois.

 5. Kun aina Suomen suvakit muistaa kehua, kuinka hyvin sveduilla menee, ja ilmeisesti Ruotsin talous 2012-2017 on ihan ok (ei jatkossa) pystyisitkö P.Tajukangas luotaan ruotsalaisten kuntien taloutta. Kun ilmeisesti valtio ”ulkoistaa paskan” niihin, toisin kuin Suomessa ””valtio korvaa kaiken””. T:Rahalla tukenut lukia 😀

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.