RHC: ”Isistä paennut loikkaa Euroopan loman jälkeen isikseen”

13

Katsotaanpa mitä RHC:ssä ajatellaan tietyistä asioista. Sen vakiojäsenten mielestä jokainen kotimaahansa palautettu turvapaikkashoppailija on automaattisesti tulevaisuuden terroristi, koska kielteinen turvapaikkapäätös aiheuttaa katkeruutta.

IMG_20170524_172953

 

RHC:läisten mukaan turvapaikanhakijat ovat hakeneet Euroopasta turvapaikkaa, ts. ilmaista loppuelämänkestävää ylläpitoa. Koska tämä haave ylläpidosta ei toteutunut, siitä seuraa, että sotapakolainen tulee seuraavalla kerralla naulapyssyn ja panosvyön kanssa kylään. ”Fucking Europa”, sanovat sotapakolaiset.

IMG_20170524_173559

 

Ei riitä, että katkeruutta aiheuttaa karkoitus vaan myös vastaanottokeskuksissa muutaman vuoden vietetty ilmainen loma saa naulapyssyajatukset itämään. Ovatko esimerkiksi Inkeroisissa tai Asikkalassa aiemmin ruokalakkoa pitäneet sotapakolaiset potentiaalisia terroristeja siksi, että ruoka oli pliisua?

IMG_20170524_173636

 

 

Merkillisin ajatus on kuitenkin se, että kun Lähi-idästä tulleet muslimit ovat paenneet isistä, niin kielteinen turvapaikkapäätös Euroopassa aiheuttaa loikkaamisen isiksen leipiin. Ensin he pakenevat isistä henkensä edestä, mutta kun puuro on paskaa he loikkaavat entisen vihollisensa leipiin tappamaan kuffareita.

IMG_20170524_173727

Advertisements

29 thoughts on “RHC: ”Isistä paennut loikkaa Euroopan loman jälkeen isikseen”

 1. Tottakai ovat pettyneitä, kun arpapeli ei tuotakaan voittoa…
  – mutta ei se terroriin oikeuta…

  RHC:n suvakit voisivat ihan ekana poistaa laittomien leirin Rautatietorilta ja ryhtyä tukemaan suojattiensa uutta elämää ihan näiden omassa kotimaassa!

  1. Turvis Go Home and Suvakki Go After. Niin maahan palautuu rauha ja ihmisten kesken hyvä tahto.

   1. Palautuu siinä silmänräpäyksessä kun ensin kaikki suvakit hävitetään ja muslimimetsästysaika voimaan siihen saakka kuin yksikin musupunkin silmämuna muljahtaa. Ja ihmisten kesken hyvä tahto.

    1. Nyt oikeasti. Tunteet voivat käydä kuumina mutta summittainen vääräuskoisten tappaminen on huono tapa vastustaa summittaista vääräuskoisten tappamista.

  2. Kummallista` kun suomalaiset työttömät ei radikalisoidu vaikka heidän kaltoinkohtelunsa omassa kotimaassaan on paljon ankeampaa kun näiden maahantunkeutujien.Suomalainen peruspäivärahalla oleva saa 520 e kuukaudessa käteen ja sillä pitäis asua ja ostaa kaikki mitä tarvitsis.Sanonpahan vaan että tiukkaa tekee parhaallakin taloudenpidolla.

   Näille ulkomaalaisille on ylläpito valtion puolesta,ruoka ja asunnot plus diskorahaa ja silti nämä pitävät itseään sorrettuina .Vaatimuksia esitetään suomalaisille vaatimusten jälkeenkin.
   Niin se on,isisiä paenneet menevät takaisin isis tappajiksi,jos Suomi ei heitä ota ylläpidettäväkseen loppu elämäksi.

 2. Fucking paskastaniat sanon minä. Kyllä mun mielestä on enemmänkin nöyryyttävää, että Euroopasta ei montaa hallitusta löydy, joka laittaisi kansainvaellukselle lopun. Ja noi vinkujat mitä tuolta massana vyöryy, voisivat ottaa lusikan karvaiseen käteensä, ja alkaa tehdä omalle maalleen jotain hyvää. Me suomalaiset ei olla paskannettu niiden hiekkalaatikolle, joten turha niiden on tänne tulla vaatimuksia esittämään.

  1. Joko tekevät sen tyhmyyttään tai tahallaan. Muita vaihtoehtoja ei ole. sanoo:

   Se on todellakin nöyryyttävää että länsimaiset hallitukset härkäpäisesti jatkavat omaa epäonnistunutta migraatiolinjaansa vaikka sen tuhoisat haittavaikutukset on jo moneen kertaan nähty: kansalaiset saavat maksaa hengellään tai lopunikäisillä vammoilla tämän massamatutuksen joka imee yhteiskunnalta valtavia resursseja mutta ei anna niille rahoille juuri mitään vastinetta. Älyvapauden huippu.

 3. Siis se on meidän syy kun islamilainen arabimaailma ei saa demokratiakehitystään, talouttaan eikä miesten ja naisten tasa-arvoa lähellekään kuntoon. Kummallista tässä on, että sitten meidän vihreä feministihöttö tästä sitten niin kiimaantuu. Kummallista, täysin epäloogista ajattelua. Todennäköisesti sen puutetta.

 4. Suomessa nyt syytteistä vapautetut irakilaiset joukkomurhaepäillyt tulevat samaan korvauksia kopituksesta, ilmeisesti vähintään 50 00 euroa mieheen, veljeksinä se meinaa 100 000 tonnia samaan perheeseen ja taatusti turvapaikka Suomesta vielä siihen päälle!
  – kyllä kelpaa discoilla!

  http://yle.fi/uutiset/3-9630087

  Niin arvasin tämän, ettei Suomessa ole pokkaa mihinkään…

  1. Ei sentään 100 000 tonnia setelipinoja 😉 – menee jo ajatuksetkin sekaisin…

  2. TOISAALTA, SATOJA heidän murhaamiansa sukulaisia on aivan varmasti nyt Euroopassa. Suomessakin ehkä. Nämä sukulaiset haluaisivat varmasti tietää että veljille on tulossa jättipotti sekä veljien asuinpaikat Suomessa. Minä kerron mielelläni, ei Suomessa kaksi äkkirikastunutta apinaa kauaa piilossa pysy. Karma is a bitch.

  3. Eipä riitä uskallusta suomalaisella oikeusistuimella tuomita irakilaisia veljeksiä,olkoonpa näiden kurkunleikkaus todistettu tai ei todistettu.Kuitenki nämä roikottivat irtileikattuja päitä montun reunalla,että ihan koulupoikia nämä ei ole. 50000 euroa mieheen kuitenkin napsahtaa näille kummallekkin käteen siitä ajasta jonka on olleet pidätettynä Suomessa.

   Jos nuille nyt annetaan oleskelulupa tämän episoodin jälkeen niin kuin lisä palkitsemisena,en todellakaan niitä halua lähinaapurikseni.

   Miksi piti nostaa pystyyn tuomonen teatterioikeudenkäynti joka tuli taas jumalattoman kalliiksi suomalaisille veronmaksajille.

 5. Paavo mainittu! :

  ”Kun turvapaikanhakijoita alkoi tulla syksyllä 2015, Salminen seurasi nimimerkki Paavo Tajukankaan blogia. Se oli yksi harvoja kanavia, joista näki tunnin tarkkuudella, kun Tukholmassa “pakattiin” väkeä junaan kohti Torniota.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9630817

 6. Noista kirjoituksista voi lukea, että RHCläiset ikään kuin syyttää muita. Nehän itse nuo tänne tervetulleeksi toivottivat, ”nuo toiset” olisivat halunneet pitää rajat kiinni.
  Eli näin tulee käymään: KUN Suomessa poksautellaan niin se onkin rajat kiinni-porukan vika.

 7. Manchesterin pommimiehen paras kaverikin oli somalialaistaustainen joukkoraiskaaja – Briteissä tuomiot ovat onneksi kohdallaan… :

  ”Bomber’s childhood friend became a gang rapist: Pal is in jail for luring a girl, 16, into hotel room and raping her with a mob of attackers”

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4539572/Manchester-bomber-friend-jail-gang-raping-girl-16.html

  Onko nämä alaikäisten raiskauksetkin suvakkien mielestä jotain turhautunutta kostoa – esim. ilmaisesta elatuksesta?
  Terothan ovat aina rasismin ja islamofobian uhreja jne.

  1. Moskeijat on laitettava valvonnan alle: joka pytinkiin mukaan viranomainen joka ymmärtää mitä siellä puhutaan ja raportoi edelleen. Moskeijoiden määrää on rajoitettava jotta kontrolli helpottuisi. Joka iikka joka alkaa houria IS- ideoita pitää viedä hoitoon psykiatrian klinikalle. Jokainen vihasaarnaaja on pantava vankilaan eristykseen. Kun matut lähettävät rahaa ulkomaille on rahavirtoja seurattava tarkemmin eli minne ne lopulta päätyvät. Terrorirahoituksesta vankilaa heti.

   1. ..ja sitten havaitset että niin ei tule käymään vaan vääräuskoiset eli vihapuhujat laitetaan valvonnan alle:joka vääräuskoisen pytiinkiin mukaan viranomainen joka ymmärtää mitä rasistit puhuvat ja tiedostaa viharikokset sekä raportoi edelleen punavihreälle hyvyyden komitealle.Sananvapautta on rajoitettava jotta kontrolli helpottuisi.Joka iikka joka alkaa houria että IS-ideat eivät ole rauhan ideoita pitää viedä hoitoon psykiatrian klinikalle islamofobian vuoksi.Jokainen vääräuskoinen vihapuhuja on pantava vankilaan eristykseen.Kun vääräuskoinen lähettää rahaa minnekään on rahavirtoja seurattava ettei se vain mene järjestyneeseen rasismiin eli vaikkapa vääräuskoisille vanhuksille,sairaille,lapsille,opiskelijoille,työttömille tai minnekään muualle kuin ihanille suloisille pienille sotalapsukaisille jotka ovat tulleet rikastuttamaan paskaa kultturia.Rasismista vankilaa heti.

 8. Ainuttakaan moskeijaa ei saa enää Suomessa aloittaa tai rakentaa. Tämä auttaa edes hieman.

 9. Ovat todella rohkeita ja vahvoja, kun lähtivät? Irakiin ja Afganistaniin jääneet taitavat sitten olla kurjia pelkureita, täytyypä muistaa…

 10. Irak pyysi aikoinaan Suomea luovuttamaan sotarikoksista epäillyt kaksoset mutta Suomi kieltäytyi. Irakissa hirmuteoista seuraa kuolemanrangaistus mutta Suomessa pääsee elämään veronmaksajien piikkiin.

  Nyt on suvakeilla kirjaimellisesti tuhansien taalojen paikka ottaa kotimatu tai vaikka kaksi kun molemmilla on yli 50K veronmaksajien rahoja. Hyi saatana mitä touhua! !

 11. YLE on taas aloittanut islamin ylistyskuukauden… :

  ”Ylioppilaat Aya ja Hala odottavat Ramadania, vaikka eivät pääse herkuttelemaan lakkiaisissaan – ”Jotenkin erikoisen hauska kuukausi”

  Lauantaina alkava muslimien paastokuukausi Ramadan osuu tänä vuonna ensi kertaa sitten 80-luvun koulujen päättäjäisviikonloppuun.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9631590

  YLE esittelee hyvin uskonnollista islamilaista elämäntapaa jatkuvasti ns. yltiöpositiivisisena.
  Ja muslimien juhlia ylistetään, mutta esim. kristittyjen juhlien aikaan ilmestyy aina myös kristinuskoa rienaavia juttuja – ja uskovat kristityt leimataan ties miksi.

  Samalla myös agitoidaan hyvin uskonnollista islamilaista elämäntapaa Suomen muslimien ainoana vaihtoehtona, vaikka muslimimaissakaan kaikki eivät elä prikulleen islamin mukaan…

  YLE myös esittelee ns. KUNNON MUSLIMINAISENA ja jopa muslimitytöistäkin aina jonkun huivipään, vaikka on myös huivittomia musliminaisia – joten YLE tukee myöskin huivipakkoa omalta osaltaan.
  Ainakin toinen noistakin on puoliksi suomalainen, vaikkei uskoisi…

  Ja tämä: ”Palestiinasta 3,5-vuotiaana muuttanut Eltapgi miettii.”

  Mitään Palestiinan valtiota EI ole, eikä ole koskaan ollut olemassakaan!
  – Palestiina on roomalaisten antama nimi maantieteelliselle alueelle, joka kattaa myös esim. Jordaniaa.

  1. Onkohan Itäkeskuksessa taas Ramadan-juhlat – siellä ostoskeskuksessa?

 12. ”Ravintola pyörinyt kuukausia turvapaikanhakijoiden ilmaisella työvoimalla – työministeriön palkitsemaa työkokeilua alettu käyttää hyväksi

  Lahtelaisessa ravintolassa on syksystä lähtien ollut ”työkokeilussa” turvapaikanhakijoita, joille on maksettu palkkaa nolla euroa. Aluehallintoviraston tarkastaja pelkää, että ilmi tulleet tapaukset kertovat laajemmasta hyväksikäytöstä.”

  ”Lähes kaikissa virastolle ilmi tulleissa tapauksissa ilmaistyötä teettäneet yrittäjät ovat olleet itse maahanmuuttajia.
  Näin oli laita myös tässä jutussa esitellyn ravintolan kanssa. Tarkastaja Jenu arvelee tämän selittyvän esimerkiksi sillä, että samaa kieltä puhuvan työnantajan on helppo saada kontakti kielitaidottomaan turvapaikanhakijaan. Tietämättömyyttäkin lienee taustalla.

  – Maahanmuuttajayrittäjät ovat huonommin selvillä siitä, että ilmaista työharjoittelua ei ole mahdollista teettää.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9630144

  1. Miksi on niin vaikea myöntää, että mamut käyttävät häikäilemättä hyväkseen myös toisia mamuja, jopa omia maanmiehiään ja USKONVELJIÄÄN?!
   – ihan perus islamislamilaista kulttuuria…
   – jopa Israelissakin hyvin monet arabit tykkäävät juutalaisista työantajista toisia arabeja enemmän, tästä oli joskus joku tutkimuskin…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.