Haaparannan luxushotelli Cape East avataan jälleen sotapakolaisille

13

 

Haaparannassa sijaitseva hulppea loistohotelli on ollut jo muutaman vuoden vastaanottokeskuksena, jossa muslimimiesten onkin mukava aloittaa elämä Ruotsissa sopivissa oloissa. Cape Eastissa on mm. Euroopan suurin sauna, useita eri uima-allasosastoja, talviuimala yms pientä luxusta.

Cape East suljettiin talvella Maahanmuuttoviraston toimesta, mutta nyt Piteålainen Pite Havsbad-niminen toinen pohjois-ruotsalainen loistohotelli on ostanut Cape Eastin ja jatkaa Maahanmuuttoviraston kanssa tekemällä sopimuksella toimintaansa kesän aikana. Pite Havsbadin edustajien mukaan Cape Eastiin tullaan tekemään joitakin pieniä remontteja, jonka jälkeen toiminta jatkuu edelleen vastaanottokeskuksena.

Oheiset kuvat ovat Cape Eastissa. Luxusta, luxusta ja luxusta. Tämä on sitä oikeaa ja hyvää vastaanottoa, kuten ruotsalaiset sanovat.

 

Advertisements

9 thoughts on “Haaparannan luxushotelli Cape East avataan jälleen sotapakolaisille

 1. Kyllä kelpaa ottaa selfieitä ja kutsua muutema miljoona ystävää mukaan juhliin ruotsalaisten kustannuksella. Eiköhän Ruotsi saa ohjattua taas osan Suomeenkin.

 2. Ruotsista on tullut jo suurempi vaara Suomelle kuin Venäjästä. Ruotsi turpoaa ja pullistelee matujen ja kuplansa kanssa kanssa siihen malliin, että kohta poksahtaa ja arvatkaa mihin suuntaan kun Norja pitää rajansa. Ei hyvää päivää.

  1. Asia on juuri näin! Mikä helvetti tässä mättää ettei osa suomalaisista pysty sisäistämään tätä vaikka selkeääkin selkeämpää näyttöä löytyy ties kuinka paljon? Venäjän tekemisiä kyllä kytätään silmä kovana mutta hurrit saa tehdä mitä lystäävät -rahaa ne on pumpanneet täältä jo satoja vuosia ja uusin sabotaasikeino on työntää kehitysmaalaisia tänne meidän harmiksemme. HERÄTYS NYT SUOMALAISET!

   1. Koska näistä asioista ei kerrota valtamediassa, johon suurin osa suomalaisista uskoo pikkulapsen lailla. Jos Ylen tv-uutisissa kerrotaan lehmien lentävän, niin nehän lentävät.

    Jos uutista siteeraavalta aikuislapselta alkaa tentata, miten lehmä voisi lentää, hän vain toistelee silmät pyöreinä ja huuli pyöreänä uutisissa sanotun lehmien lentävän, joten kyllä ne varmaan lentävät, pakkohan niiden on. Yritäpä siinä sitten enää vedota edes asianomaisen omaan älykkyyteen, päättelykykyyn tai elämänkokemukseen; ne kaikki kumoutuvat valtamedian jumalalliseen ilmoitukseen siitä, että lehmät lentävät.

 3. Matut menevät lakkoon, jos eivät kuffarit ole älynneet tilata tuohon vokkiin muutamaa kymmentä lukioikäistä, sori, yläasteikäistä neitoa ”tutustumaan” kiinteistön kunniakansalaisiin.

 4. Kertokaa nyt ihmeessä Puurokenraalillekin että kannattaa muuttaa Haaparantaan!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.