Kerjäläiset hyökkäsivät poliisien kimppuun aseinaan mm. paistinpannuja

13

Torstaina käytiin Borlängessä mielenkiintoinen tapahtuma. Borlängen poliisi oli menossa klo 20.00 aikaan kerjäläisten leiriin pidättämään miestä kun kymmenkunta kerjäläistä hyökkäsi kohti neljää poliisia käyttäen aseina kiviä, lautasia ja paistinpannuja.

Hyökkäys oli sen verran yllättävä ja kova, että poliisit joutuivat perääntymään ja hälyttämään lisävoimia apuun.

Tapahtumat saivat alkunsa jo keskiviikkona, kun partio yritti pysäyttää miehen kuljettaman auton, mutta hän ei pysäytysyrityksistä huolimatta pysähtynyt vaan kiihdytti pois paikalta vaurioittaen viittä-kuutta pysähdyksissä ollutta autoa.

Tästä seurasi, että poliisit päättivät yrittää uutta kiinniottoa torstaina, joka päättyi siihen, että ainakin kaksi poliisia joutui sairaalaan saatuaan paistinpannusta päähän. Taistelun hiivuttua oli yksi poliisiauto katollaan kentällä. Miestä ei saatu vieläkään pidätettyä. Poliisi kuitenkin takavarikoi useita autoja, sillä kerjäläiset ajelevat seisonnassa olevilla katsastamattomilla autoilla ympäriinsä, joissa jokaisessa on tuhansien eurojen parkkisakot maksamatta. Autot kuuluvat ns. automaalivahdeille eli ovat bulvaanien nimissä.

 

4604120_gense_frying_pan_28
Viitekuva paistinpannusta. Kuvan pannua ei käytettu ruotsalaisen poliisin telomiseen.
Advertisements

24 thoughts on “Kerjäläiset hyökkäsivät poliisien kimppuun aseinaan mm. paistinpannuja

 1. Voiko tämän jälkeen enää ottaa Ruotsin poliisia vakavasti, kunnioittamisesta nyt puhumattakaan? Maassa näyttää olevan omat sääntönsä ulkomaalaisille ja pottunokkaisille ruotsalaisille. Etninen taustasi säätelee mitä rötöksiä voit tehdä pelkäämättä kovia rangaistuksia. Vähemmästäkin hiipuu myös lain kunnioitus, tästä ei ole kuin kukonaskel anarkiaan.

  Tosin, Suomi taitaa olla menossa samaan suuntaan muutaman vuoden viiveellä….

  1. Ei se ole hääviä täälläkään, poliisi kahvittelee laittomasti maassa olevien, Helsingin kaupunki ja Diakonissa laitos järjestelee kerjäläisille pesu, yöpymis paikkoja..etc, etc !!

  2. Arvioisin, että tilanteen seurauksena kaikilta kanta-asukkailta takavarikoidaan paistinpannut pois, sulatetaan ja taotaan auroiksi.

 2. Muistan kun ruotsalaiset pohtivat, että ketään matuja ei pitäisi palauttaa. Ja kuinka ollakaan suvakit ja kirkko pohtivat samaa nyt Suomessa. Hulluus tarttuu kuin virus.

  1. Sitähän Ruotsin ympäristöpuolue MP yritti juuri ehdottaa mutta nyt puolueen kannatus on laskenut alle 4% joten se ei pääsisi edes eduskuntaan.

  2. Siksi erosin suomen kirkosta, koska en hyväksy kirkon toimia rikollisten hyysäystä.
   Ne joilla ei ole maassa oleskeluun lupaa,siis kielteinen turvapaikkapäätös,maasta pis vaikka kananpaloina.

 3. Poliisit kyllä pystyisivät estämään autonkaadot ja häpäisyt, mutta kysymys on alistumisesta suvakkimaailman ihanteille ja matuille.
  Ruotsin tarina on kuin alkoholistin tai narkkarin tarina. Pitää käydä äärimmäisen pohjalla ennen kuin tajuaa oman surkean tilansa ja antaa tilaa järjen äänelle.

  1. Vuosien perseily on vienyt kyvyn toimia -ei posliinit enää pysty hallitsemaan tilannetta vaikka haluaisivat. Homma tulee pahenemaan nopeasti eikä sinitakkisilta ruumiilta tulla jatkossa välttymään kun maan uudet isännät pääsevät kunnolla vauhtiin.

   -Sitä saa mitä tilaa- 👊

  2. Rakas entinen naapuri valtio, joka aiemmin tunnettiin nimellä Ruotsi. Otan sydämmellisesti osaa poismenosi johdosta.

   Ruotsin muistoa kunnioittaen,

   Naapuri

   1. Totta helvetissä Ruotsinkin poliisi pystyisi lanaamaan litteäksi kaikki tällaiset ja suuremmatkin perseilyilmiöt, jos heille vain annettaisiin käsky tehdä niin sekä tehtävän mukaiset valtuudet ja varusteet. Ruotsalaisille vastaanrätkyttäjiille puolestaan annetaisiin käsky pitää turpa kiinni ettei se turpoo kiinni.

    Ei se sen vaikemapaa ole. Ei tarvita kuin poliittista tahtoa, joka luodaan antamalla poliitikoille kansalaisten suoma valtakirja äänestämällä Sverigedemokraterna ainoaksi hallituspuolueeksi. Muta jos ja kun tähän ei ole eikä tule tahtoa, ei sitten voi mitään.

     1. Ei voi tietää ennenkuin nähdään. Ei Talvisodan lopputuloksenkaan puolesta olisi joulukuussa 1939 kukaan lyönyt vetoa.

  1. Rinnastetaankohan paistinpannut nyt aseisiin? Minulla on nimittäin extraraskas, valtavan iso paistinpannu. Voiko se mukana kulkea ulkona ilman että saa syytettä aseenkannosta vai pitäisiköhän se viedä poliisilaitokselle varmuuden vuoksi?

   1. Varoituslaukaus, ellei lauma pysähdy, puolivaippaa polvilumpioihin, ei tietenkään voi koska se olisi rasistista!

    1. Ei voi nyt, koska mainittu toiminta on Ruotsin poliittisen eliitin mielestä rasismia, fasismia, natsismia ja kaikkea sellaista. Ruotsalaisten ei toki tarvitsisi kuin äänestää valtaan sellainen hallitus, jonka mielestä näin ei olisi, niin näkisimme Ruotsin poliisin ampuvan ensin varoituslaukauksen, sitten jalkoihin ja siten tappaakseen. Vastaanrätkyttäjien käskettäisiin tukkia turpansa pahempien seuraamusten välttämiseksi.

     Mutta koska ruotsalasiet eivät näin halua äänestää, tällaista ei tapahdu. Minkäpä sille voi.

 4. ”Poliisit yrittivät pysäyttää pakenevan auton keskiviikkona, mutta auto ei pysähtynyt”_ Työvuoro varmaan loppui, niin yrittivät sitten torstaina uudelleen, mutta eivät onnistuneet saamaan miestä kiinni silloinkaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.