Muuan iraki eli viime talven Saksassa suomalaisten ylläpitämänä

13

Muuan miekkonen valittelee Refugees Hospitality Clubissa kuinka jotkut suomalaiset eivät halua hyvää hänelle. Mies on palautettu takaisin kotiin arabiaan pois suomalaisten veronmaksajien lompakolta, mutta hän tekee päivityksen kotimaastaan.

Hän vannoo vielä palaavansa Suomeen ja ottavan sen mikä kunniakansalaiselle kuuluu. Turvapaikka ja ilmainen loppuelämän kestävä ylläpito. RHC:n naiset itkevät lämmintä itkua ja lupaavat taistella sotapakolaisen oikeudesta ilmaiseen elämään.

 

IMG_20170526_135020

 

On eittämättä surullinen olo kun suomalaisten kustantama ilmainen elämä on päättynyt. Nimittäin mies on asunut koko talven Saksassa Berliinissä, mutta nostanut Suomesta discorahaa.

 

Kunnes palattuaan Suomeen nyt toukokuussa hänet on otettu viime viikolla kiinni Metsälän kiinnipitämiskeskukseen ja sieltä palautettu alkuviikosta Irakiin kotiin.

IMG_20170526_134952

 

Ennen sotapakolaiseksi alkamistaa mies asui Libanonissa.

IMG_20170526_134652

 

Suomalaisen veronmaksajan tulisi herätä tuntia aiemma töihin, jotta irakilaiset voivat lonnia pitkin Eurooppaa suomalaisten ylläpitäminä.

Yhtäkaikki Pt-media toivottaa tällekin arabille turvallista kotonaolemista.

 

Advertisements

9 thoughts on “Muuan iraki eli viime talven Saksassa suomalaisten ylläpitämänä

 1. Kyllä. Oma koti kullan kallis!

  Siellä on Ahmedien, Muhammedien, Mustafien ja Abdullahien hyvä asua ja elää.

 2. Täysin kontrolloimatonta vaeltelua ympäri eurooppaa Suomalaisen veronmaksajan kustannuksella -helvetin röyhkeää toimintaa. Eiköhän tämäkin mulliturpa ole kohta taas täällä, uudella nimellä ja tarinoilla varustautuneena hakemassa ”turvapaikkaa” On se perkele kumma että tätä tivolia pyöritetään edelleen vaikka suuri enemmistö kantaväestöstä sitä vastustaa ja keinot sen lopettamiseksi ovat (vielä toistaiseksi) olemassa.

  Rajavalvonta on palautettava ja maastapoistot aloitettava välittömästi mikäli tilanne halutaan hallintaan -Suomi ei voi tehdä päätöksiä EU-mafian mieltymysten mukaisesti.

 3. Mohammedin kotouttaminen ei tunnu onnistuvan siellä tai täällä. Mahtaa olla vähän bumerangi -luonne. Kotosalla M keräännee vinon pinon dokumentteja vainosta, kidutuksesta ja kaikesta pahasta ennen kuin lähtee taas cruisailemaan Euroopan halki tänne Onnelaan. Ja tämänkaltaisia Suomen ystäviä varten me pidämme rajat ja sylit auki – hyi kirosana.

 4. Jos porukalta edes otettaisiin sormenjäjet! Voisi hillitä intoa asua ”monessa” maassa ja nistaa kaikista sossurahaa. Nämä ovat keksineet kunnon aukon järjestelmässä ja suwakeilla ei ole aikomustakaan tukkia sitä.

 5. Eikä ole kysymys edes monesta eri maasta – Ruotsin puolella vetelevät tulonsiirtojaan samanaikaisesti useista kunnista eri nimiveivauksilla ja samalla nimellä saa usealta taholta eri tulonsiirtoja samanaikaisesti – ei mitään kontrollia. Poliisi niin ylityöllistetty ja alimiehitetty että edes rikoksiin syyllistyneiden sormenjäkiä ei muka ehditä peilaamaan kansainvälisesti.
  Ja päälle vielä ihmetellään kun vähän väliä paukkuu.
  On se ihme, että tälle järjettömyydelle ei saada loppua.

 6. Lateef on rhc:n sivuilla surullinen ja syystäkin: 32 tykkää ja loput 5 512 319 ilmeisesti ei-tykkää.

 7. No jotain on sentään tehty oikein, kun mies on nyt oikeassa paikassa. Jos Suomeen vielä pyrkii, niin suora käännytys vain rajalla.

 8. Miten niin return to Finland? Sinähän olet kauhean vainottu, elät pelossa henkesi edestä 24/7, eikö mikä tahansa maa joka suo turvaa kelpaa? Miksi yrittää takaisin Suomeen joka ei valheitasi ensimmäisellä kerralla uskonut?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.