Rosengårdissa räjäytettiin iltatuimaan auto palasiksi

13

 

Malmössä Rosengårdin surullisenkuuluisalla Ramelsin tiellä räjäytettiin auto eilen illalla klo 22.00 aikoihin. Poliisi sai hälytyksen kun useat ihmiset soittivat ja kertoivat, että paikalta oli kuulunut iso räjähdys.

Partion saapuessa paikalle löydettiin yksi henkilöauto, joka oli räjäytetty ja lasinsiruja oli levinnyt ympäriinsä. Mats Streer pelastuslaitokselta kertoo, että kyseessä on ollut jonkinlainen voimakas räjähdys.

Poliisi sulki ison alueen Ramelsin tien ympäriltä ja laittoi teknisen tutkinnan pystyyn. Anna Göransson poliisin johtokeskuksesta kertoo, että toistaiseksi ei tiedetä mitä on tapahtunut, mutta tutkinta on käynnissä.

Ketään ei oltu illan aikana otettu kiinni asian tiimoilta.

Advertisements

14 thoughts on “Rosengårdissa räjäytettiin iltatuimaan auto palasiksi

  1. Ruotsin lakia täytyy muuttaa niin että saadaan sotilaat partioimaan kaduille. Kunhan muutama tuholainen saa napin ottaan niin eiköhän se siitä tokene. Samalla saa armeija harjoitusta katutaisteluun.

    1. Ei Ruotsissa tarvitsisi kuin vaihtaa hallitus sellaiseen, joka ajaisi oman kansansa ja valtakuntansa etua. Sellainen hallitus antaisi poliisille riittävät valtuudet siivota kadut. Käytännössä se tarkoittaisi nappia ottaan ensimmäisille ja tarpeeksi monille heitä seuraaville tuholaisille niin kauan, että tuholaisuus loppuu.

     Ei olisi sen vaikeampaa. Tarvittaisin vain, etä ruotsalaiset äänestäisivät Sverigedemokratenaa. Muta koska he eivät niin halua tehdä, he haluavat siis maansa tuhoutuvan islamilaisen äbäläwäbälän edessä. Minkäpä sille voi? Sääli vanhaa survaltaa, joka oli vielä jokin aika sitten hieno maa.

     1. SD on nyt Ruotsin toiseksi suurin puolue. Kyllä tämä tästä järjestyy vaikka siihen tarvitaan muutama terrori-isku tiuhaan tahtiin jotta ihmiset eivät ehdi välillä unohtaa mistä olikaan kysymys. Mitta alkaa jo kuitenkin täyttyä yhä useammalla ja vaaleanpunaiset harsot hävitä silmistä. Valitettavasti ehtii moni menettää henkensä ennenkuin muutos alkaa.

     2. Ikävä kyllä. SD n porukalla ei riitä kivekset paikkaamaan ruottin tilannetta.. se olisi lähinnä laastari pommin jäljiltä.. tilanne vaatisi huomattavasti järeämpiä otteita. 2 miljoonaa rotan lailla sikiävää maahanmuuttajaa ei katoa selkään taputtamalla.

 1. Lisämausteita ruotsin kulttuurivärinään.
  Ramadanin päätteeksi räjäytetään koulu.

 2. En näe islamilaisten (kehitys)maiden ongelmiin mitään muuta ratkaisua kuin ongelmien tuomisen Eurooppaan, oman yhteikuntarauhan tuhoamisen ja vastikkeettoman elätyksen, jotta lisääntyminen voi jatkua häiriöttä. Sitä en ymmärrä, miksi suurmoskeija pitäisi rakentaa syrjäiseen jorvikkoon, vaikka Senaatintorilla on tontti vapaana eikä Tuomiokirkkoakaan tarvitse rukata kuin muutaman minareetin verran.

 3. YOUTUBE: I wish sweden could turn back time (erittäin hyvää ajankuvaa kansainkodista)

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.