Tanskassa Aarhusissa iso mellakka – 57 henkeä otettiin kiinni illan mittaan

0

17366814-1

Tanskassa Itä-Jyllannissa Gellerupissa Aarhusin kaupungin kupeessa ovat sotaa ja vainoa paenneet ölähdelleet perjantai-illan mittaan. Poliisi on ottanyt kiinni 57 lähi-itätaustaista henkilöä mellakoinnista ja mölinästä. Edwin Rahrs Vej:n ja Gudrunsvej:n teiden risteykseen syntyi illan mittaan mellakointia ja poliisi saapui paikalle 15:sta partion voimin rauhoittelemaan kiivastuneita muslimeja. Poliisi joutui käyttämään kyynelkaasua tilanteen rauhoittamiseksi.

Poliisin mukaan paikalla on tien molemmin puolin paljon ihmisiä olletikin, että suurin osa heistä on sivustakatsojia. Klo 22.15 aikaan oli poliisi ottanut kiinni 57 henkilöä tilanteen rauhoittamiseksi. Tekijöiden kerrotaan poliisin mukaan kuuluvan ”eri perheisiin” Itä-Jyllannista. Pt-Median saamien tietojen mukaan kyse on Lähi-idästä tulleista henkilöistä, jossa kahden lähi-itäläisen rikollisjengin jäsenet katsovat kuka omistaa alueen.

Kuvakaappaus 2017-05-27 00-54-14

Itä-Jyllannin poliisin tiedottajan Jakob Christiansenin mukaan tilanteessa joukkueet olivat jakautuneet kahteen eri pooliin, jotka sitten uhittelivat toisilleen.

– Tilanne on hallinnassamme, mutta mielialat ovat kiehumispisteessä, Christiansen kertoi.

– Alueella tapahtui erilaista häiriötä ja poliisi puuttui sitten siihen ja rauhoitteli tilannetta.

Poliisin mukaan Gellerupin puistikossa rauhattomuudet ovat jatkuneet jo muutaman päivän. Perjantai-illan mittaan paikalla oli ainakin 100-150 henkilöä, joista osa otti osaa ölähtelyyn.

http://www.bt.dk/krimi/politiet-har-anholdt-57-personer-i-gellerup-stemningen-er-paa-kogepunktet

17 thoughts on “Tanskassa Aarhusissa iso mellakka – 57 henkeä otettiin kiinni illan mittaan

 1. Eiköhän Kristian Tyrannin jälkeläiset kohta saa tarpeekseen älämölöttelystä.

  1. Se on aivan sama saavatko vai eivät: niitä muslimighettoja ei saa enää pois millään. Nyt ei auta kuin nautiskella.

   1. Tanskalaiset eivät ole samanlaisia idiootteja kuin ruotsalaiset eikä Tanskan ongelma ole yhtä paha kuin Ruotsin. Siellä on vielä toivoa ja asioista saa puhua niiden oikeilla nimillä. Pitää vain ihmetellä Pohjoismaista yhteistä typeryyttä eli ettei pantu stoppia jo heti alussa kun nähtiin mihin suuntaan asiat kehittyivät: vahinko on tuhatkertainen verrattuna hyötyyn.

    1. Jos ketä kiinnostaa, miten ghetto hävitetään, googlettakaapa ”Stroop Report”. Siellä on yksityiskohtainen kuvaus operaatiosta, joka oli muutamaa kertaluokkaa vaikeampi kuin minkään muslimigheton puhdistaminen.

 2. Mielialat ovat kiehumispisteessä!?!.Hei, tota…se on normiolotila aavikkotietäjien parissa. Myös käsillä puhutaan paljon.

  1. Ilmeisesti poliitikot, oikeuslaitos ja poliisi koska eivät saa mitään järkevää aikaiseksi ongelman poistamiseksi.

 3. Siitä ne olisi ollut helppo kerätä koko lauma bussin kyytiin ja karkottaa maasta ulos ensimmäisellä lentokoneella. Mutta ei demokraattiset maat uskalla näin tehdä, vaan he alistuvat nöyrästi muslimien hillumisiin.

 4. Yö putkassa ja lauantai iltana taas miesvahvuudessa.. poliisin puhuttelu varmasti muutti miehet syntyperäsestä rikollisesta lainkuuliaisiksi veronmaksjiksi..

 5. Karvaranteet kähinöivät palasta vierasta maata. Ei mitään uutta nykyajan Euroopassa. Viikingit olis heittäny mereen moisen paskasakin. Toki olisivat ensin pitäneet brutaalisti hauskaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.