Skip to content
Mainokset

Tukholman poliisi noukki elävän vuohen tulikuumasta autosta

Kuvakaappaus 2017-05-27 02-14-37

 

Tukholman poliisi kirjoittaa poliisin toimtasivulla:

”Ilmoittajan mukaan kylpylän ulkopuolella pysäköidyssä autossa on vuohi. Tietojen mukaan auto on ollut pysäköitynä ainakin kaksi tuntia ja auto seisoo auringossa. Eläin huohottaa ja selvästi ei voi hyvin.

Paikalle saapuva partio ei onnistu saamaan yhteyttä auton omistajaan ja siksi he murtautuvatkin autoon sisälle ja ottavat vuohen mukaansa ja toimittavat tämän Skansenin eläintarhaan.

Asiasta kirjataan rikos nimikkeellä eläinrääkkäys.”

 

aftonbladet_get

 

Mainokset

13 Comments »

  1. Isäntäväki on kylpylässä paskalla ja vemppaamassa. Illallinen saa kärsiä autossa sillä aikaa. Onneksi eläin pääsee Skansseniin, eikä päädy abdin kylppärissä rituaaliteurastamaksi.

    Tykkää

  2. Monikulttuurisuus on rikastanut kotieläinkulttuuria. Lieneekö oli jätetty autoon odottamaan halal-teurastusta. Vuohiparka. Toivottavasti saa eläintarhasta paremman elämän. Jatkuvasti ilmenee uusin tavoin piittaamattomuus elämää ja eläviä luontokappaleita kohtaan. Niin ihmiset kuin eläimetkin joutuvat kärsimään.

    Tykkää

  3. Vielä kun tulisi TIETOA siitä, mitä kulttuuria auton omistaja edusti, yhtälailla kuin tieto siitä, mitä kulttuuria edusti 20 -tonnisella kauhakuormaajalla Lahdessa hurjastellut tyyppi ja oliko tarkoitus rikastuttaa lahtelaista kulttuuria keskustassa vai muuten vain ajella… Ilmeisesti viranomaisilta tällaisia tietoja on turha odottaa ja vaaditaan vaihtoehtoisen median toimenpiteitä totuuden esiin kaivamiseen.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: