Muslimit pelottelevat Västeråsissa kristittyjä

13

 

Västeråsin katollisen kirkon seinään tehtiin viime viikolla useita arabialaisia merkkejä, joita esimerkiksi isis käytti Lähi-idässä merkkaamalla kristittyjen taloja ryöstömatkoillaan. Monet kristityt tapettiin näiden merkkien tekemisten jälkeen.

Arabialainen kirjain ”N”, joka tulee sanasta ”nasrani” tarkoittaa ”kristittyä”. Västeråsin katollisessa seurakunnassa on paljon jäseniä mm. Lähi-idästä ja nyt ihmiset pelkäävät kuollakseen, sillä monet heistä tietävät tasan tarkkaan mitä merkit tarkoittavat.

– Katolliset Syyriasta ja Irakista tietävät, että isis käytti näitä merkkejä. Ne tarkoittivat, että heidän piti joko paeta tai kuolla, kertoo kirkkoherra Natan Spychala.

– Seurakuntalaiset soittavat koko ajan minulle ja kertovat, että he pelkäävät nyt kuollakseen.

Svt:n haastattelema islmailaisen teologian professori Mohammad Fazlhashemi kertoo, että merkit voidaan käsittää ja tulkita uhkaukseksi. Hän kehoittaa poliisia ja SÄPOa tutkimaan tapauksen, jotta saataisiin selville keitä merkkien piirroksen takana on.

Merkit tehtiin siis pari viikkoa sitten, ja niistä tehtiin poliisi-ilmoitus, mutta Västeråsin poliisia asia ei jaksa kiinnostaa. Tutkimukset on laitettu pöytälaatikkoon ja niitä jatketaan jos jotain konkreettista ilmenee. SÄPOa on kuitenkin informoitu asiasta.

Advertisements

15 thoughts on “Muslimit pelottelevat Västeråsissa kristittyjä

 1. Pelko on rasismia ja islamofobiaa!
  – Marjaana ”Allahin papitar” T:kin vain hehkuttaa Ramadanin alkua…

  1. Moniosaajien kolme mukavuusaluetta: joukkoraiskaus, ryöstömurha, joukkoteurastus.
   Harrastuksena irtopäiden keräily.

  1. Haluaisin varoittaa suomalaisia rehtejä työssäkäyviä ihmisiä. Aamulla kun kiirehdin lähiöstä töihin hyvin aikaisin, seisoi yksi somali metro -lehden jakelulokeron edessä puolittain ja luulin hänen väistävän normaaliin tapaan, kun menin hakemaan lehteä. Näin ei tapahtunut, vaan hieman jouduin osumaan häneen lehden saadakseni. Silloinkos tämä julmistui ja kehotti vähän kovempaa tönäisemään. Tajusin kyllä, että kyse oli ehdoin tahdoin riidan aikaan saamisesta ja sanoin vain, että hän seisoi tiellä. Vielä perään tämä nuori pitkä roikale huuteli ”vähän kovempaa”!
   Tarkoitan tällä, että aamuvarhain ei missään ole vartijoita ja tuollainen ei tule seisoskelemaan muiden tielle, ellei tarkoitus ole nimenomaan aikaan saada riitaa ja kätevästi paeta sitten ilman pelkoa kiinniotosta. Provosointia siis pahinta laatua. Pitääkö tästedes pyytää vartija paikalle, että saa metro -lehden mukaansa? Ja puukothan noilla on itsetuntoa pönkittämässä ilman muuta, muuten eivät yksin alkaisi reuhottaa noin. Minunkin veroillani maksetaan tällaisten notkumista ja uhkailuja, valitettavasti. En ole rasisti, mutta yhteiskunta taitaa olla jo mennyt niin pitkälle rotkon pohjaa kohti, ettei tätä enää pelasta kuin äänten keskittäminen aito-suomalaisten puolueelle eli perussuomalaisille.

 2. Muslimiuhkaukset ovat parempia rikastavia uhkauksia eivätkä anna suvaitseville poliiseille, medialle tai poliitikoille aihetta pöyristyä tai ylipäänsä nostaa persettä penkistä kesken halaltarjoilun.
  Suvaitsevaiset tietävät jo valmiiksi että kyseessä on vain rasistien vihapuhe ja mustamaalaus rauhanuskonnon rikastavia hetelmiä vastaan…
  Ja jos jotain sattuisi niin se on kuitenkin ihan oma vika kun eivät ymmärtäneet selvästä merkistä alistua ja osoittaa kunnioitusta.
  Muslimihan vain kävi merkkaamassa uuden reviirinsä johon hänellä on loukkaamaton nautinta- ja verotusoikeus ikuisiksi ajoiksi.

 3. Muslimipoliisi kävi kahden kuffari virkaveljen kanssa haistelemassa maalia ja palasi asemalle popsimaan sieniä.

 4. No joo, jännäähän näissä on lähinnä se, miksi tämä on kantaruotsalaisten syytä ja miksi tämän ei tule huolestuttaa paitsi jos Pelle tai Per sortuu kymmenennen snapsin kohdalla vihapuhumaan, ettei tämä ole kokonaisvaltaisesti katsottuna pakosti Ruotsin etu.

 5. Jos suihkuttelisi n-merkin jonkun muslimin taloon tai kilpailevan moskeijan seinään, niin silläkin voisi olla vaikutusta. Alkaisivat musut keskenään rähistä.

 6. Muistatteko BBS (= Bevara Sverige Svenskt eli Pidä Ruotsi Ruotsalaisena) joka luki seinissä, sähkökaapeissa ja siellä sun täällä 70-80- luvulla?

  Suomalainen vastine voisi olla PSS eli Pidä Suomi Suomalaisena.

 7. Miksi MUSLIMI ei uskalla pelotella kristittyjä Unkarissa, Serbiassa, Slovakiassa, Sloveniassa, Puolassa, tchekissa,romaniassa, Virossa, Latviassa, lietuvassa, Ukrainassa,Bulgariassa? ?? Siksi että ruotsalaiset ovat kastroittu ,ei ole muna .

 8. Voi olla, että näiden merkkien takana on vain ”vitsailevia” teinejä. Vähän samaan tapaan kuin jotkut ”vitsailevat” teinit saattavat piirtää hakaristejä joidenkin juutalaisten omistamien rakennusten seiniin. Mutta vaikka asia olisi näin, niin harvinaisen huonoa tilannetajua tällainen osoittaa.

  1. Siis varmaankin niitä aivan yksintulleita 17v partalapsia joilla on kepposten teko aina mielessä, kerrankos sitä kulttuurisia väärinymmärryksiä syntyy kun lapset tekevät mitä isi(s) opettaa.
   Minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa, sen tietää myös imaami koraanikoulussa…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.