Ruotsin Miljööpuolue: Yksintulleille annettava loppuelämän kestävä ”ole”

12

lataus

Ruotsin Miljööpuolue nousee taas. Puolueelle tapahtui joulukuun 2015 jälkeen jonkilainen romahdus kun hallitus yritti hillitä maahantulijoiden määrää ja tapahtuma huipentui kun puoluejohtaja Åsa Romson itki suorassa lähetyksessä.

Sen jälkeen puolueessa on koettu useita skandaaleja kun on ilmennyt, että puolueessa on mukana useita islamisteja. Kannatus notkahti mutta on nyt taas vakiintunut samaksi (yhtä pieneksi) kuin ennenkin.

Lauantaina pidettiin Linköpingissä puolueen vuosikokous ja siellä naulattiin pöytään puolueen teesit entistä vahvempana: Maahanmuuttajia on saatava Ruotsiin entistä enemmän. Puolue julkaisi eräänlaisen pakolaismanifestin, jonka mukaan kenen tahansa pitää voida saada Ruotsista turvapaikka ja loppuelämän kestävä ilmainen ylläpito. Lisäksi julistettiin, että 2015 aikana tulleille yksintulleille lapsiturvapaikanhakijoille pitää antaa automaattisesti loppuelämän kestävä oleskelulupa.

Puolueen sisällä äänestettiin, että henkilö, joka on saanut kielteisen, pitää saada hakea uudestaan turvapaikkaa ja ne vuoden 2015 tulijat, jotka ovat saaneet määräaikaisen oleskeluluvan, pitää lupa muuttaa pysyväksi. Edelleen äänestettiin sen puolesta, että niiden henkilöiden ikä, joka on arvioitu vanhemmaksi kuin tosiasiassa ovat, pitää saada uusi ”totuudenomaisempi” ikäkartoitus. Toisin sanoen henkilö, joka on ilmoittanut vuonna 2015 iäkseen vaikkapa 17, pitää ikä arvioida edelleen samaksi.

Tarkastiottaen asiasta äänestettiin puolueen nuoriso-osaston puuhakerhossa, mutta puheenjohtaja Gustav Fridolin kertoo olevansa ylpeä puolueestaan, koska he ovat kamppailleet niin paljon yksintulleiden puolesta.

Alla Åsa Romson märisee kun hallitus kertoo laittavansa rajatarkastukset:

6 thoughts on “Ruotsin Miljööpuolue: Yksintulleille annettava loppuelämän kestävä ”ole”

  1. Varsin osuva, Findus lähti Ruotsista, SAS muuttaa, Ericsson kuihtuu, Norwegian siirtää tukikohtansa Tukholmasta ja Nordea on muuttopuuhissa. Mutta mikä tärkeintä Vihreille: partasuiset nuorukaiset Afganistanista (!).
    No, kyllähän tuo tuloksekas toiminta näkyy jo gallupeissa (3,5-3,6 %)…

    1. Oliskin niin saatais kuunnella edes miljötangoa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.