Somalialainen koraanikoulu huijasi miljoonia veronmaksajilta

13

Kuvakaappaus 2017-05-28 19-46-41

 

Somalialaisten ylläpitämä koraanikoulu näyttää huijanneet ruotsalaisilta veronmaksajilta useita miljoonia kruunuja perustettomaan koulutoimintaan.

Norrköpingissä toiminnassa oleva Islamilainen vapaakoulu Kunskapsljuset (=tiedon valo!) on hakenut apurahaa heikkolahjaisten lasten toimintaa, mutta kunta eikä koulutarkastaja ole missään vaiheessa puuttunut asiaan ja tarkastanut tilannetta. Koulun tilille virtasi vuosien ajan automaattisesti rahaa.

Koulu sai 23 miljoonaa kruunua (2,4 milj euroa) extratukea seitsemän vuoden ajan. Tällä tuella oli tarkoitus antaa somalilapsille samat mahdollisuudet kuin kunnan muidenkin koulujen lapsille. Somaleille annettiin siis extrarahaa, jotta he pääsisivät samalle viivalle kuin muutkin lapset.

23 miljoonaa oli siis eräänlainen extraraha normaalin kouluille annettavan valtionavun lisäksi. Extratuki on noin 25% normaalista vuosibudjetista.

 

Koulun oppilaita:

 

Nyt on selvinnyt, että kukaa ei tiedä mihin rahat ovat hävinneet. Kymmenet entiset työntekijät kertovat, että eivät ole tienneet mitään tällaisesta extrarahasta, sillä opettajat ostelivat monesti tarvikkeita omilla rahoillaan koulun rahanpuutteen vuoksi.

Myös monet vanhemmat kertovat, että koulu ei ole panostanut yhtään mihinkään erityiseen ja moni kokee itsensä huijatuksi. Tosiasiassa koulu kuuluu yksiin Ruotsin surkeimmista kouluista, joissa oppimistulokset ovat maan huonoimpia. Lisäksi henkilökuntaa kiusattiin koulun johdon toimesta. Yhä useampi jatkoi työssään vain muutamia kuukausia ja lopetti.

Kunnan puolelta kerrotaan, koulut saavat tukea tiettyjen kriteerien mukaan, mutta kunnan taholta ei seurata täyttyvätkö kriteerit. Tässä tapauksessa koulun puolesta ei ole tehty minkäänlaista selvitystä rahan käytöstä, mutta siitä huolimatta miljoonat tipahtelivat taivaasta somalikoulun tilille.

Advertisements

10 thoughts on “Somalialainen koraanikoulu huijasi miljoonia veronmaksajilta

  1. Kieltämättä kova veto tuokin, muttei pärjää alkuunkaan Isisin joukkomurhaajaveljeksille annettavalle turvapaikalle ja kymmenien tuhansien korvauksille. Toki summat ovat kovemmat, mutta rikokset toisaalta huomattavasti vaatimattomammat. Suomen tukemat irakilaisnuorukaiset pärjäisivät vertailussa psykopaattiselle keskitysleirinatsille, ns. multikultimiljonäärejä taas on Pohjola puolillaan. Finlande 10 points!

  2. Somalian keskiverto äo on 68.Mitähän se mahtaisi kertoa noiden mädättäjien älykkyydestä jotka toiseutta palvovat kun somalitkin kusettavat heitä jatkuvasti mennen tullen?Ei varmaankaan mitään.Hehän ovat itse korottaneet itsensä älyköiksi ja hyviksi ihmisiksi joten tottakai heidän täytyy sellaisia silloin olla.

  3. Mitenkähän nämä suomalaiset vastaavat ”yhdistykset”, rahaa tulee, pizzaa syödään ja bensat ostetaan yhdistyksen laskuun ja epäselvyyksiä riittää, tämän veivaamisen ne osaa.

  4. Jokohan pitäisi uskoa ettei paskasta saa konvehtia vaikka rahaa laittaisi palamaan miten tolkuttomasti?

  5. Tuohan on melkein kuin Espoon kaupungin kadonneet tietokoneet, joista kukaan ei tiedä mitään ja muutama tuhatko niitä oli? Ilman kuitteja viety omiin koteihin kavereille, kuten tapana lienee. Espoossa on muuten aika paljon maahanmuuttajia ihan töissäkin, kun strategian mukaan samassa suhteessa palkataan (osaamisesta viis), kuin on asukkejakin, joku 30%. Ja tässä katsokaa miten Espoo toimii, suvakkejako koko kaupunki täynnä vai? Lain mukaan ei edes saa olla mainintaa, että työntekijän pitää olla mamu, yhdenvertaisuus ei saa asettaa ketään muuta huonompaan asemaan, vaikka olisi sitä bullshit positiivista syrjintää. Kestäisikö laillisuuden tarkastelun sekään, että suhteessa palkataan mamuja asukaslukuun nähden?

    http://www.lansivayla.fi/artikkeli/261412-espoo-myontaa-syrjineensa-suomalaista-tyonhaussa

  6. Hassua sillä ”heikkolahjaiset lapset” on perus apinoita. Miten ne saadaan eurooppalaisten lasten kanssa samalle viivalle? Ei mitenkään. Laita 10 ( tai 35..) vuotias somalikakru vaikka ekalle luokalle 6-7 vuotiaitten normaaliaivoisten sekaan, ei se siellä älykkäämmäksi muutu, hakkaa viisaampiaan vaan. Eli mitä noilla miljoonilla oli tarkoitus tehdä alunperin? Kasvattaa lasten aivojako? Neekerit ja arabit ovat vajakkeja, geneettisesti. Ei tuossa mikään auta. Pommittakaa Afrikkaa ja Irakia D-VITAMIINILLA saatana.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.